МаТраС Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня spaces.im/musicat/artist/4-komnaty-340224/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 9 годин тому, МаТраС сказав: Дім,це в тебе гумор такий, чи став реально бухати*?) якось на людей (не мене) кидаєшся...бо я пам ятаю тебе зовсім другою людиною... Это белочка . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 8 годин тому, vovova сказав: типу ви раніше були хлопчиками порядними😁 Сегодня особенный день, санитары бухают, вот они и отрываются. Можно не обращать внимания Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 7 годин тому, Propeller сказав: читаем дальше этот же источник : Участь європейських солдатів у боях на боці Збройних сил України (ЗСУ) побічно виключається. Натомість ЄС обіцяє подальші поставки летальних і нелетальних озброєнь, навчання військових, сприяння в реформуванні силових структур і розмінуванні місцевості, співпрацю у відбитті гібридних загроз і кібератак, а також зобов'язується масштабно підтримувати Україну у відновленні інфраструктури. В Сирии уже восстановили? В Абхазии? Мечтатели. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 7 годин тому, US7IGN сказав: вибачте що я тут про війну edition.cnn.com/2024/05/11/europe/ukraine-kharkiv-russia-attack-intl/index.html Нехватка живой силы вынуждает Украину избегать постоянного размещения крупных подразделений вдоль границы с полностью укомплектованной и готовой к немедленному использованию артиллерией». Так Залужный об этом предупреждал. А его отправили... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 7 годин тому, МаТраС сказав: їдіть в попу. тут флеш моб по пісням сьогодні А вы тут со своей войной, кого вообще интересует тот Харьков? Особенно плесень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня tsn.ua/ukrayina/vorog-prodovzhuye-aktivizaciyu-na-kordoni-harkivschini-deep-state-2576996.html А тем временем серая зона превращается в красную. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня Шестая часть до окружной пройдена за пару дней. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня На isw ещё хуже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня "Сьогодні в ході важких боїв наші оборонці були змушені відійти ще з декількох своїх позицій, ще один населений пункт сьогодні повністю відійшов під окупацію, під російський контроль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 10.05.2024 в 23:48, murava сказав: що після героїчного їбашива існуюча влада замість вдячності вам не пустить кулю в голову або не злиє під особистий контроль в полон, як Азов Саме про це думав. Про "азовців" вже всі забули. Навіть коли родичі полонених виходять в Києві іноді на акцію - одразу звучить - це ІПСО і вони проплачені 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня (змінено) 10.05.2024 в 23:03, Дощ сказав: Ніхто не ниє - їбашим ворога скільки вистачає сил А оце пішов добровільно - то й дохни мовчки - до оскоми знайоме, далі має звучати "я тебе туди не посилав" Ви (не лише ви, а всі хто читає чи пише) напевно не розумієте глибину проблеми - військовим не потрібне співчуття, кинули і пр бред - потрібна допомога і резерви. Фронт може обвалитись у будь-який момент, і не лише на Харківщині - зараз туди підтягуються наші резерви, але у нас на кожному напрямку важка ситуація, по всьому фронту резерви вкрай потрібні. Нас не вистачить, я вже раніше писав - в тилу має бути армія не менша ніж в бою. Якщо фронт обвалиться - тоді вже буде запізно, скільки зброї чи ф16 не давай. І буде пофіг на енергетику, роботу підприємств і чи вистачає інженерів з підсобниками Да я це все розумію. Я вам не ворог. Може деякі дописи були грубі. Ну це теж була реакція на хамство До чого тут пересічні громадяни??? Все промахала влада В тилу так само все валиться. Я більше скажу - багато писати не можу - не маю права. Але коли була повна звізда, нас на деякому об'єкті було три людини. І у мене в кабінеті стояв дробовик. І це Київ. Як могли - так і забезпечували місто всім необхідним. Я, як міг, заспокоював підлеглих. Бо до нас ніхто навіть не приїхав - ні військові, ніхто. Більше не маю права писати - і так вже трохи зайвого написав, але нічого Де брати людей? Я вам уже казав: ресторан "ВОНО" в Києві. Він працює навіть в комендантську годину. Відвідувачів охороняє поліція. Ножкой шаркаєт. Бо вони і є справжні хазяєва жИзні. Нехай Євген Карась спробує зайти туди. Там йому роги швидко обламають. Карась потім буде у шпиталі лежати з тілесними. Там хлопці довго не розмовляють. Друга точка - таксисти біля центрального залізничного вокзалу в Києві. Кремезні чоловіки. Щось я не бачив, щоб їх "обілечували". Да ви і самі це все знаєте. Просто не хочете і не можете прийняти прості речі: кацап прийде - чи не прийде - то не відомо. А влада вже діє, як кацап - захмарні штрафи, вічний воєнний стан тощо. Я, особисто, не хочу жити у вічній війні. Я її не розв'язував. На відміну від вас - я відвертий. Ви же повторюєте зазубрену мантру замполіта Змінено 12 травня користувачем Магирус 10 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня Видео подрыва дамбы. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 56 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Видео подрыва дамбы Це не дамба, а міст 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 15 хвилин тому, Магирус сказав: Це не дамба, а міст Я в курсі, по старому їздив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня www.instagram.com/reel/C61AOtdo7H8/?igsh=dm50aDJ5bXJibXFi 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 25 минут назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/C61AOtdo7H8/?igsh=dm50aDJ5bXJibXFi А чего так много? Если даже треть сумы на топливо, то это около миллиона километров. Условно можно гонять 10 бусиков 250 км в день в течении года. Хотя если мобилизуют и перевезут этим транспортом тысяч 20 народа, то там 500грн. за одного. Нормально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 4 минуты назад, ks6 сказал: А чего так много? Вам слово «відкат» знайоме?) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 13 хвилин тому, Gonchik сказав: Вам слово «відкат» знайоме?) Головне що водії бусиків будуть заброньовані. І це розкриває щурячу суть наріду. Це типу яким альтернативно сексуальним треба бути щоб на евакуаторі піздити чужі машини. Так що влада влади і державність тримається не на патріотах і все таке, а на сантехніках які воюють за ментів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня В 10.05.2024 в 11:15, vadimv сказал: Цей адекватний може показати на карті, в якому місці Закарпаття межує з Білоруссю? Читаю это копание в позапрошлогодних постах и что-то вспомнился старый анекдот про Джона-шотландца 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 3 хвилини тому, Dark FeniX сказав: Читаю это копание в позапрошлогодних постах и что-то вспомнился старый анекдот про Джона-шотландца Людям свойственно быстро все забывать, на фоне чего бред Купера и кажется адекватным. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 15 минут назад, 7351 сказал: Йа-йа...натюрлих 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 6 минут назад, Dark FeniX сказал: Читаю это копание в позапрошлогодних постах и что-то вспомнился старый анекдот про Джона-шотландца Как и про фортификации на харьковском направленим, деньги на которые успешно потрачены. В результате кацапы мелкими шажками по 5 км в сутки немножко отодвигают границу, да. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз