murava Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня Только что, US7IGN сказал: його спочатку треба звільнити з окупації, а там може й навіть особисто підвезе Нафіг його звільнять, він ледве від свого тцк монками відбився, щоб зараз уточнювати дані і сидіти безвиїзно як "вільна людина вільної країни". Я думаю він би ще й доплатив, щоб не звільняли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня Тільки що, US7IGN сказав: його спочатку треба звільнити з окупації, а там може й навіть особисто підвезе Ви їбанутий? Потрошителя звільнити з окупації - це все одно що птицю в небі. Птиці в небі і так вільно себе почувають, і явно ложили хєр на якихось сраних адвокатів:) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 3 минуты назад, murava сказал: Нафіг його звільнять, він ледве від свого тцк монками відбився, щоб зараз уточнювати дані і сидіти безвиїзно як "вільна людина вільної країни". Я думаю він би ще й доплатив, щоб не звільняли тобто ви думаєте буде краще якщо він приїде підвозити одноклубника строімдомівця в Харків, все ще перебуваючи в окупації? Змінено 22 січня користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 3 хвилини тому, murava сказав: Нафіг його звільнять, він ледве від свого тцк монками відбився, щоб зараз уточнювати дані і сидіти безвиїзно як "вільна людина вільної країни". Я думаю він би ще й доплатив, щоб не звільняли Нє, я думаю, що він достатньо впливова людина, щоб не попадати в місцеве ТЦК. Але ця впливовість обмежується місцевим рівнем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) Хто чекав, той дочекався лінк на книгу в epub-форматі: Спойлер mega.nz/file/hApDhC4R#dI8gPY4ZBLfTkewr5QrgG1VI6_-NnGfq8SSGUAR39Go Реальний відгук: Спойлер Огляд від New York Times: Спойлер Змінено 22 січня користувачем Crazy Додав 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 5 минут назад, Crazy сказал: І відгук віт того, хто вже прочитав: та щось не хочеться, дякую. і так вже комплексую від такої кількості успішних та досвідчених навколо. куди там нам, сраним адвокатам. піду поплачу з Рєзніковим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня Только что, US7IGN сказал: щось не хочеться Так не піде, завтра будете робити політінформацію з цитатами 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: та щось не хочеться, дякую. і так вже комплексую від такої кількості успішних та досвідчених навколо. куди там нам, сраним адвокатам. піду поплачу з Рєзніковим Я можу описати, але вам не сподобається:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Я можу описати, але вам не сподобається:) в рота собі попісяйте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 2 минуты назад, Crazy сказал: Так не піде, завтра будете робити політінформацію з цитатами 🤣 краще з малюнками 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: в рота собі попісяйте Це дуже відважно, ви навіть не Потрошитель, якого я майже поважаю, бо в цього дебіла є ідея.Ви впевнені, що так відкровенно можете послати мене нахєр? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Це дуже відважно, ви навіть не Потрошитель, якого я майже поважаю, бо в цього дебіла є ідея.Ви впевнені, що так відкровенно можете послати мене нахєр? дійсно, воно мені треба? на цьому ж форумі ігнор є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня Я таки чекю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня Тільки що, US7IGN сказав: дійсно, воно мені треба? на цьому ж форумі ігнор є Тож хочу уточнити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 14 хвилин тому, US7IGN сказав: в рота собі попісяйте Ну і? Попісяв? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 50 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Це вам тіпа далоко їхать? Ну таке, думаю якійсь олігірх типу Потрошитель вам на бензин скинеться:) Я зрозумів, ви просто поидурюєтесь . Там ямя, його знищено. Три райони не мають документів. При овочі усі документи звезли в інший район і загубилися. Відновлювали списки з нуля . Тепер знищили вже по другому колу.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 11 минут назад, Vinsol2009 сказал: При овочі усі документи звезли в інший район і загубилися. Все документы ушли в Подольск. Фурами возили со всех регионов Украины на перевалку, потом вагонами в балалайню... Змінено 22 січня користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 минуту назад, Canton сказал: Все документы ушли в Подольск. Фурами возили со всех регионов Украины на перевалку, потом вагонами в балалайню... знайшов оригінал www.tagesanzeiger.ch/ukraine-news-berater-von-selenski-team-kritisiert-gastlaender-521321310376 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 24 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Там ямя, його знищено. Три райони не мають документів. В метро спустись вранці і не задовбуй тут людей. Там тобі випишуть папірець з дійсною адресою. І доки всі відновлять. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 час назад, AlexNaymk сказал: Конечно протилежне-срашка сдохне надо только подождать. 3 часа назад, SermenK сказал: І це при умові, що Україна тоді існуватиме, буде сильною, і ..... Погано українську розумієте? В чому проблема? А, зрозумів, дой*б на рівному місці, точно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 час назад, murava сказал: Нафіг його звільнять, він ледве від свого тцк монками відбився, щоб зараз уточнювати дані і сидіти безвиїзно як "вільна людина вільної країни". Я думаю він би ще й доплатив, щоб не звільняли Монки - то от хулиганов) Чого безвыїздно? В ноябре в Грузии был дней 10, в декабре - по месту - то в Ялту то в Москву, друзья через неделю стартуют с Минвод в Тайланд, мне туда неохота - я на лыжи в Красную поляну и мож ещё где недалеко. Доплачивать никому не собираюсь. Хотя не. Перемирие, блокпосты на линии(как были до 24.02.22). И вот за абонемент на быстрый и легкий пропуск в/из Украины я бы доплатил. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 19 минут назад, SermenK сказал: Погано українську розумієте? В чому проблема? А, зрозумів, дой*б на рівному місці, точно. Та какой дойоб, Друже?! Я на кухне капусту квасив,один глаз в телефон,другой на форум🤕а щодо мови спілкування то ти помиляешь ся,розумію з народження тільки противний я,впертий😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 7 годин тому, murava сказав: Схоже, у нашого президента або дуже креативні радники, або вавка в голові....або все разом ... Бо зайти це все може лише очінь альтернативно одарьонним. Ну і нашому широко відомому у вузьких колах історику-фантасту Бездомному, звичайно. Ну і що далі? Наступний крок - оформляємо територіальні претензії - і всі в єдіном поривє на прарив? Ви даремно перепостили відгуки росіян. Річ у тім, що вони здебільшого дебіли, і сам указ не читали, сенсу його не зрозуміли. Взяти хоч Латиніну - її хуесосять уже зранку за це ж саме, усім твіттером, майже за такі самі тексти. Те, що Ви теж не читали - помітно, але з Вашим гострим розумом і почуттям гумору ви могли сказати щось від себе, і це було б реально цікаво й гостро навіть не читаючи. Особисто мені Ваша власна манера викладу завжди імпонувала, навіть намагався перейняти. Змінено 22 січня користувачем iiigolkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 година тому, tort сказав: В метро спустись вранці і не задовбуй тут людей. Там тобі випишуть папірець з дійсною адресою. І доки всі відновлять. Иди нахер, тупое чмо. Я пытаюсь общаться с адекватными. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 годину тому, US7IGN сказав: знайшов оригінал www.tagesanzeiger.ch/ukraine-news-berater-von-selenski-team-kritisiert-gastlaender-521321310376 А почему он в ,Харьков не приедет, который обстреливают почти каждый день? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз