DimaF Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 5 минут назад, МаТраС сказал: Лайф норм сьгодні И мтс тоже вроде работает. Но сам факт что очень много привязано к КС, сигнализация мертвая со вчерашнего дня, интернет у многих пакетный от КС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 36 минут назад, US7IGN сказал: теж мені ікспєрди. поцікавтеся звідки в дирі узявся фенікс Кстати, сколько +/- платят эти мобильные жулики за свои вышки хозяевам земли, на которой они стоят? Мне кажется - недополучаю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 Нашли блин животрепещащую проблему - Киевстар Еще лет двадцать назад жили исключительно со стационаром, а что б в другой город звякнуть надо было топать на почту и заказывать звонок и не тужили. А тут прям трагедия вселенского масштаба - Жора, посцы на грудь! Без моря жить не могу! Выдумали какую то адову херню про Фридмана шантажирующего Зеленского (я кстати читал и другое. Это Зеленский отключил Киевстар и шантажирует Фридмана). Могу предложить еще версию - Кличко залил метро и этим шантажирует Зеленского или Зеленский залил метро и этим шантажирует Кличка. ЗЫ: Почему я не могу ставить лайки? Пишет что "вы больше сегодня не можете оставить реакцию" хотя я еще никакой реакции не оставлял 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 9 минут назад, DimaF сказал: И мтс тоже вроде работает. Но сам факт что очень много привязано к КС, сигнализация мертвая со вчерашнего дня, интернет у многих пакетный от КС. Київстар дуже наполегливо пропонував мені свій інтернет, але я не перейшов на нього з "Тріолану"- найкращого харківського провайдера у Полтаві, вже на протязі +- десяти років. Хай дорожче, але набагато надійніше. Будь-які проблеми виїзна бригада вирішує буквально на протязі годин (и). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 6 минут назад, Потрошитель сказал: Кстати, сколько +/- платят эти мобильные жулики за свои вышки хозяевам земли, на которой они стоят? Мне кажется - недополучаю) Рубаніть кабель живлення і причепить табличку попередження щоб забрали своє лайно протягом тижня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 3 минуты назад, igor_d70 сказал: Выдумали какую то адову херню про Фридмана шантажирующего Зеленского в нас люди творчі 🤣 3 минуты назад, igor_d70 сказал: ЗЫ: Почему я не могу ставить лайки? Пишет что "вы больше сегодня не можете оставить реакцию" хотя я еще никакой реакции не оставлял у мене зранку було так само, зараз наче попустило Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 6 минут назад, Потрошитель сказал: Кстати, сколько +/- платят эти мобильные жулики за свои вышки хозяевам земли, на которой они стоят? Мне кажется - недополучаю) Ну, в частині електромагнітного випромінювання, думаю, ви отримуєте достатньо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 6 минут назад, igor_d70 сказал: А тут прям трагедия вселенского масштаба - Трагедии нет, но почему то не работает оповещения о воздушной тревоге, и как то странно что сегодня ночью хорошо прилетело в Киев.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 "Я нічого не обіцяю" Байден censor.net/ua/news/3461234/bayiden_pro_prodovjennya_dopomogy_ukrayini_ya_nichogo_ne_obitsyayu_spodivayus_scho_peregovory_budut Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 6 минут назад, DimaF сказал: Трагедии нет, но почему то не работает оповещения о воздушной тревоге, и как то странно что сегодня ночью хорошо прилетело в Киев.... Я честно говоря не знаю как в Киеве, но в Херсоне эти тревоги чистая профанация. На них совершенно никто не обращает внимания кроме госконтор уходящих на время "куда то там" и собирающих этим перед своими конторами толпу клиентов У нас кстати эти тревоги от мобильников не зависят, сирены стоят по всему городу 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 8 минут назад, Вячеслав63 сказал: "Я нічого не обіцяю" Байден censor.net/ua/news/3461234/bayiden_pro_prodovjennya_dopomogy_ukrayini_ya_nichogo_ne_obitsyayu_spodivayus_scho_peregovory_budut Ага Цитата Ні обіцянок, ні пробачень, Все сталося само собою, Слова набули нових значень, Ми ж не змінилися з тобою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 Я кстати про это писал вам еще год назад Если мы не победим в войне никто нас в НАТО не приймет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 1 хвилину тому, igor_d70 сказав: Я честно говоря не знаю как в Киеве, но в Херсоне эти тревоги чистая профанация. На них совершенно никто не обращает внимания кроме госконтор уходящих на время "куда то там" и собирающих этим перед своими конторами толпу клиентов У нас кстати эти тревоги от мобильников не зависят, сирены стоят по всему городу Вже 3 раз по столиці так що сповіщення на пару хвилин з затримкою(( сьогодні помітила, що особливо наголосили, що все почалось о 3 ночі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 20 хвилин тому, igor_d70 сказав: Нашли блин животрепещащую проблему - Киевстар Еще лет двадцать назад жили исключительно со стационаром, а что б в другой город звякнуть надо было топать на почту и заказывать звонок и не тужили. А тут прям трагедия вселенского масштаба - Жора, посцы на грудь! Без моря жить не могу! Выдумали какую то адову херню про Фридмана ш Почему я не могу ставить лайки? Пишет что "вы больше сегодня не можете оставить реакцию" хотя я еще никакой реакции не оставлял Обмежують можливість одного Спостережливого дописувача ставити "дізи" всюди. Але це не точно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 8 минут назад, irina1969 сказал: Вже 3 раз по столиці так що сповіщення на пару хвилин з затримкою(( сьогодні помітила, що особливо наголосили, що все почалось о 3 ночі Саме цікаве почнеться коли закінчаться ракети в патріотах 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 1 минуту назад, US7IGN сказал: Саме цікаве почнеться коли закінчаться ракети в патріотах Тіпун вам на язик. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 8 часов назад, mib сказал: @Firetufмне сильно интересно что вас насмешило в этом сообщении? Или вы про офис на первом этаже для абонентов? Да не нужно так сильно пэрэйматыся этими лайками (или я чего-то не знаю?) Как по мне, то ситуация действительно смешная - пришел через 15 лет и удивился, почему тех людей нет? Я вот тоже удивлен, чего тех людей, которые 15 лет назад заправляли мою машинку на АЗС, тоже нет))))) Отдел корпоративных абонентов, находится внутри здания, при необходимости, выходит на проходную уполномоченный представитель и решает вопросы. А на первом этаже - так то шоб нарид работу офиса не парализовал своими "умнейшими" вопросами и проблемами "межгалактического" уровня, например, как оператор ворует деньги со счета, и тд. Главное, что при желании и правильному подходу, все решается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 33 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Ну, в частині електромагнітного випромінювання, думаю, ви отримуєте достатньо. кто сказал, что я нахожусь рядом с вышками Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 10 минут назад, US7IGN сказал: Саме цікаве почнеться коли закінчаться ракети в патріотах Будемо їбашити Ірисками та Сампами) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 36 минут назад, US7IGN сказал: Рубаніть кабель живлення і причепить табличку попередження щоб забрали своє лайно протягом тижня. я в 14-м именно так и делал. В прямом смысле - топором. Было непонятно, кто сейчас хозяин одной из вышек, бригада приехала через 40 минут)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 24 минуты назад, irina1969 сказал: Вже 3 раз по столиці так що сповіщення на пару хвилин з затримкою(( тому шо балістика, вона лічені секунди летить з брянських лісів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 2 минуты назад, Firetuf сказал: Будемо їбашити Ірисками та Сампами) Наступні 10 ви збиваєте?😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 23 минуты назад, irina1969 сказал: Вже 3 раз по столиці так що сповіщення на пару хвилин з затримкою(( сьогодні помітила, що особливо наголосили, що все почалось о 3 ночі Оповіщення працює без затримки - часу просто недостатньо. Звичайно, було би краще, щоб включали в момент запуску ракет, але, нажаль, так не буває(((( Головне, щоб радари ППО їх своєчасно побачили. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 1 минуту назад, Потрошитель сказал: я в 14-м именно так и делал. В прямом смысле - топором. Было непонятно, кто сейчас хозяин одной из вышек, бригада приехала через 40 минут)) Я раніше теж борзий був. Підрізав, обгоняв. А потім пару раз п*зди дали і тепер спокійно їзжу, всіх пропускаю (с) 1 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 31 минуту назад, Вячеслав_В сказал: Обмежують можливість одного Спостережливого дописувача ставити "дізи" всюди. Але це не точно. Так "а меня за что?!!" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз