AndreuS Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 (змінено) 4 минуты назад, Alvalk сказал: А мене більш цікавіть, як воно, дарувати чесно спі*жену зброю, яку нам надали західні партнери для війни з кацапами? Ще й помічнику Головнокомандувача Воно, звісно, не Леопард, але партнерам все одно навряд чи це сподобається. Того довбня потрібно показово саджати, щоб хоч якось зберегти лице. А шо такого? Ну дали партнери. Але ж ті, кому більше всіх треба, можуть собі і гранаток, і патрончиків, і нагородну зброю "намутити". Ось і намутили. А шо такоє? Від пари гранат собі в кабінет у армії не убуде, а мені як начальничку - приємно. Може ті гранати "знизу" презентували в свій час. Змінено 7 листопада 2023 користувачем AndreuS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr.alf Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 1 минуту назад, Бездомный сказал: а чому не виїхали на конспіративне місце ? Вопрос к военным, но думаю что все не просчитаешь и бетоном не зальешь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 3 минуты назад, AndreuS сказал: А шо такого? Ну дали партнери. Але ж ті, кому більше всіх треба, можуть собі і гранаток, і патрончиків, і нагородну зброю "намутити". Ось і намутили. А шо такоє? Від пари гранат собі в кабінет у армії не убуде, а мені як начальничку - приємно. Може ті гранати "знизу" презентували в свій час. Тобто ви вважаєте розумовий рівень та адекватність таких людей достатніми щоб керувати армією? Про керманичів країни я в курсі, але думав що в армії трохи краще справи... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 1 минуту назад, US7IGN сказал: Тобто ви вважаєте розумовий рівень та адекватність таких людей достатніми щоб керувати армією? Про керманичів країни я в курсі, але думав що в армії трохи краще справи... В армії різні. Судячи з інформації про підрив, іменинник не міг навіть уявити собі, що це насправді бойові, а не муляж. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 1 минуту назад, Alvalk сказал: В армії різні. Судячи з інформації про підрив, іменинник не міг навіть уявити собі, що це насправді бойові, а не муляж. Это ж и говорит об адекватности. Подарить боевую и не сказать о том, что она настоящая, или взять настоящую и не отличить ее от муляжа. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 2 минуты назад, vovova сказал: Это ж и говорит об адекватности. Подарить боевую и не сказать о том, что она настоящая, или взять настоящую и не отличить ее от муляжа. Той сказав, але іменинник не повірив, сприйняв як жарт. А як ви пропонуєте відрізнити бойову від якісного муляжа? По запаху? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 (змінено) 30 минут назад, vovova сказал: Вы же знаете, что находиться на улице в коменданский час - нельзя. Но если поймают, то за это не предусмотрено никаких санкций совсем. але переважна більшість у Дніпрі виконує - пыд час комендантської години місто "вимирає" Змінено 7 листопада 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndreuS Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 (змінено) 17 минут назад, US7IGN сказал: Тобто ви вважаєте розумовий рівень та адекватність таких людей достатніми щоб керувати армією? Про керманичів країни я в курсі, але думав що в армії трохи краще справи... Я багато чого можу вважати. В свій час армія була досить важливою частиною мого життя і карєри. І вираз "чим більше в арміі дубів, тим кріпша наша оборона" виник не на порожньому місці. Ті, хто мали хист до чогось іншого в житті (офіцери), звільнялися після першого контракту (5 років), це десь старлей-капітан. Далі критична точка "майор". А вже як нема таланту ні на що більше, то вже служиш до пенсіі (тягнеш лямку). Такий собі природний відбір. Так шо нічого дивного. Чи ви думаєте, що полковник - то світоч знань, виховання, манер тощо? Нажаль, таких одиниці. І отой гранато-даруватель не з таких. І армія наша досі "робітничо-селянська". А не інтелігентська. Так шо і шутки такі ж. Доречі, навчання офіцерів за кордоном (може донедавна) не вважалося за підставу для просування по карєрних щаблях. "Вам там мізки промили". В арміі не потрібні розумні, там потрібні вірні (чи вірноподдані). Змінено 7 листопада 2023 користувачем AndreuS 4 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 1 минуту назад, Alvalk сказал: А як ви пропонуєте відрізнити бойову від якісного муляжа? По запаху? Я не специалист, но думаю, что военнослужащему в при большом стаже и опыте, при высокой должности в военное время в стране, где идет война это должно быть больше известно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndreuS Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 2 минуты назад, vovova сказал: Я не специалист, но думаю, что военнослужащему в при большом стаже и опыте, при высокой должности в военное время в стране, где идет война это должно быть больше известно. Граната немецкая. Полковник имхуется из штаба. Где и как он мог иметь дело с такой гранатой, чтоб досконально ею овладеть? Нигде. А вот приехать с инспекцией, начальственно порикать, в баньке попариться и получить в подарок от щедрот десяток гранат (єто ж какая честь! Запрет! Ни у кого нет, а вот у вас, пан полковник, будет, ви ж тепер такий будете супермачо) - запросто. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndreuS Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 24 минуты назад, US7IGN сказал: Про керманичів країни я в курсі, але думав що в армії трохи краще справи... доречі, пост/совьет стайл керівнитцтва - підлеглий не повинен бути розумніший за керманича. Бо це пряма загроза перебуванню на посаді - підсидить і сам стане керманичем. Нічого наразі не змінилося. Розумний підлеглий має працювати і давати результат, але десь подалі... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 2 минуты назад, AndreuS сказал: Где и как он мог иметь дело с такой гранатой, чтоб досконально ею овладеть? Нигде. Я ещё раз повторю - Я не специалист. Но, если мне попадет в руки граната, пулемет или гранатомёт и я не смогу отличить их от муляжа, Я не буду дергать кольца, нажимать на крючки и кнопки и, тем более, давать это детям или оставлять без присмотра. Это закон. Не соблюдение его - беспечность. Результат беспечности мы обсуждаем. 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 20 минут назад, Alvalk сказал: Той сказав, але іменинник не повірив, сприйняв як жарт. А як ви пропонуєте відрізнити бойову від якісного муляжа? По запаху? Ви вважаєте справжню гранату або її муляж тим що треба тягнути додому та показувати дітям? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 44 минуты назад, US7IGN сказал: А хто в курсі з якого часу можна дарувати бойові гранати на день народження та носити їх додому? Комендантську годину вже теж скасували? Да тут серйозні розбірки намальовуються. МВС розповідає про 100% необережне поводження з бойовою гранатою. ЗСУ заявляє просувенірний подарунковий набір.... І ніхто навіть не заїкається, з яких пір дарують бойові гранати? І хто взагалі має таке право? Який довбень несе їх додому? І чому додому гратися ними з дітями? Питань дуже багато, і всі вони πиздоваті. У сенсі, що великий зашквар. 7 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 6 минут назад, AndreuS сказал: доречі, пост/совьет стайл керівнитцтва - підлеглий не повинен бути розумніший за керманича. Бо це пряма загроза перебуванню на посаді - підсидить і сам стане керманичем. Нічого наразі не змінилося. Розумний підлеглий має працювати і давати результат, але десь подалі... Я чомусь подумав що після 2014 концепція змінилась. Ну ок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 (змінено) 52 минуты назад, vovova сказал: Я ещё раз повторю - Я не специалист. Но, если мне попадет в руки граната, пулемет или гранатомёт и я не смогу отличить их от муляжа, Я не буду дергать кольца, нажимать на крючки и кнопки и, тем более, давать это детям или оставлять без присмотра. Это закон. Не соблюдение его - беспечность. Результат беспечности мы обсуждаем. взагалі то існує cуворе правило - з будь якою зброєю , навіть іграшковою , поводитися так , немов вона справжня та заряджена . Змінено 7 листопада 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 3 минуты назад, Firetuf сказал: Да тут серйозні розбірки намальовуються. МВС розповідає про 100% необережне поводження з бойовою гранатою. ЗСУ заявляє просувенірний подарунковий набір.... І ніхто навіть не заїкається, з яких пір дарують бойові гранати? І хто взагалі має таке право? Який довбень несе їх додому? І чому додому гратися ними з дітями? Питань дуже багато, і всі вони πиздоваті. У сенсі, що великий зашквар. Але ж то "котики", людям подобається... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 (змінено) 19 минут назад, AndreuS сказал: Граната немецкая. Полковник имхуется из штаба. Где и как он мог иметь дело с такой гранатой, чтоб досконально ею овладеть? Нигде. Гм, даже мои дочки знают, что хранить и возить шото взрывчатое нужно отдельно от взрывателей/детонаторов. Выкрути взрыватель и хоть гвозди забивай той гранатой Но если человек - идиот, то ... Змінено 7 листопада 2023 користувачем Потрошитель 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 9 хвилин тому, Firetuf сказав: Да тут серйозні розбірки намальовуються. МВС розповідає про 100% необережне поводження з бойовою гранатою. ЗСУ заявляє просувенірний подарунковий набір.... І ніхто навіть не заїкається, з яких пір дарують бойові гранати? І хто взагалі має таке право? Який довбень несе їх додому? І чому додому гратися ними з дітями? Питань дуже багато, і всі вони πиздоваті. У сенсі, що великий зашквар. Великий зашквар, бо треба дати комусь за те що все оприлюднює з коліс. Навіщо це робиться? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndreuS Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 (змінено) 9 минут назад, Потрошитель сказал: Гм, даже мои дочки знают, что хранить и возить шото взрывчатое нужно отдельно от взрывателей/детонаторов. Выкрути взрыватель и хоть гвозди забивай той гранатой Но если человек - идиот, то ... Граната подарена с собраном виде... имхуется что лимонка снаряжается перед применением. Рго/ргн погуглил, тоже запал отдельно от гранат. хранится. как хранится немецкая ета вот - нинаю... Змінено 7 листопада 2023 користувачем AndreuS 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 8 минут назад, loader сказал: Великий зашквар, бо треба дати комусь за те що все оприлюднює з коліс. Навіщо це робиться? Тобто треба приховувати долбоєбізм та розпіздяйство удаючи що все добре? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 Только что, AndreuS сказал: Граната подарена с собраном виде... имхуется что лимонка снаряжается перед применением. Рго/ргн нинаю как оно хранится. Равно как хранится немецкая ета вот. В любую вкручивается взрыватель Его можно в любой момент(если конечно не выдернули чеку) выкрутить С этого момента сама граната станет безопасной. Конечно если в костер не бросать. Если выдернуть чеку выкрученного взрывателя - ну бахнет чуть, пару пальцев оторвёт, но живой останешься Любой военный должен это знать. Желательно и любой гражданский в воюющей стране 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 1 минуту назад, Потрошитель сказал: в воюющей стране Всі в однаковому становищі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
piterpavel Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 29 минут назад, AndreuS сказал: Граната подарена с собраном виде... имхуется что лимонка снаряжается перед применением. Рго/ргн погуглил, тоже запал отдельно от гранат. хранится. как хранится немецкая ета вот - нинаю... Flash уже запилил видео по этой гранате Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз