Потрошитель Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 9 минут назад, mastervovik сказал: Про 9 лет у тебя война, хоть бы не смешил В мой город прилетает каждый день. Шонитак? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 16 хвилин тому, Потрошитель сказав: Нормальный выбор, не Фарион же ему хапать за цицьки?)) Може Фаріон теж "пощастило" б, якби вміла співати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 2 години тому, DimaF сказав: Бля який идиот... Обережніше, шановний. Коли я тиждень тому, кацапню вітієвато обізвав під…асами, то чомусь був забанений якимись симпатиками. Порадувало, що разом з Корнілом, але засмутило, що одночасно з нетрадиційним вінсолом. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 Только что, allanek сказал: Може Фаріон теж "пощастило" б, якби вміла співати. У нее другие задачи были в то время от ФСБ и СБУ Стравливать людей на языковой и национальной почве 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 (змінено) 2 хвилини тому, Потрошитель сказав: У нее другие задачи были в то время от ФСБ и СБУ Стравливать людей на языковой и национальной почве Довб..би стравлюються і без неї, нормальні наче ні Змінено 6 липня 2023 користувачем MaxS 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 (змінено) 14 минут назад, Потрошитель сказал: Стравливать людей на языковой и национальной почве і досі не дійшло , що війна не має дати ? що війна українців з кацапами триває понад тисячу років ? Змінено 6 липня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 (змінено) 18 минут назад, Потрошитель сказал: В мой город прилетает каждый день. Шонитак? твоє місто не на тому боці воює Змінено 6 липня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 Нормально так сьогодні Санич видав болгарському президенту. Молодець, молодець... А щоб знали! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 13 минут назад, Потрошитель сказал: В мой город прилетает каждый день. Шонитак? Ну это ты расскажи) Шо такое война ты сам понял только 24 февраля, тебя бомбануоло , шо ты на год пропал, искал кто домбит бомбас. А до этого жил вполне ничего себе, даже по твоим словам, катаясь по Украине и Европе. Та и сейчас, у тебе по 20 калибров с баллистикой и шахедами к тебе не прилетает. Ты и сейчас не понимаешь , шо такое война. Единственное неудобство шо, паспорт вынуждают получить) 3 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 18 минут назад, Потрошитель сказал: В мой город прилетает каждый день. Шонитак? коли я 8 років замість того щоб розказувати що відбувається на сході, пропонував зробити маленький експеримент - кинути все що маєш, сісти на машину, поїхати в іншу область/країну та почати все з нуля, то люди навіть уявити це не могли. але в 2022 просто обісравшись, до деяких стало доходити, але не до всіх 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 20 минут назад, MaxS сказал: Довб..би стравлюються і без неї, нормальні наче ні Судячі по форуму - тут тільки нормальні зібрались 😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 11 хвилин тому, vadimv сказав: Тому що СРСР - то гімно. Судячи з того, що ви розповідаєте про своє життя, то воно суцільне гімно, хоч та частина, що була в СРСР, хоч після. 19 хвилин тому, vadimv сказав: Вам це навіть після ракет над головою не дійшлр. Завжди смішно виглядає, коли хтось починає мені казати, що в мене в голові. Краще, вам пельку стулити з цього приводу. І це не прохання. 29 хвилин тому, vadimv сказав: Наскільки я пам'ятаю, ви ще казилися, коли я порівнював совок з рейхом. Це серйозна провина з мого боку. Як я могла? Як я спокутуватиму цей гріх? Це був сарказм, бо пам'ятаю, що ви в нього не вмієте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 (змінено) 2 часа назад, vadimv сказал: А я ніколи не голосував за Кравчука, Кучму і Януковоча, не носився з гей-оргієвськими стрічками на 9 травня, не називав окупантів "асвабадітєлями" а окупацію "громадянською війною" і не ностальгував за газіровкою по 3 копійки. Всі мої друзі які в ЗСУ також цього не робили, що конкретно хотіли цим сказати? Змінено 6 липня 2023 користувачем loader Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 34 минуты назад, Потрошитель сказал: В мой город прилетает каждый день. Шонитак? Мало поки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 (змінено) 17 минут назад, mastervovik сказал: Та и сейчас, у тебе по 20 калибров с баллистикой и шахедами к тебе не прилетает. уяви таке в Дніпрі Змінено 6 липня 2023 користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 5 хвилин тому, US7IGN сказав: уяви таке в Дніпрі а в Павлограді і Хмельницькому не так було? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 (змінено) 3 часа назад, Скромный прораб сказал: Я бы сейчас своё левое яйцо отдал, только вернуться в 2005, на так называемый третий тур и проголосовать за януковича, а не ющенко, а то стыдно, шо ....ец((( Мудак, сам себе такую судьбу уготовил((( Итак 2005 году Янык - президент. В этом случае что есть (какая есть) Украина 2022 ? Стыдно - это как-то эмоционально бесполезно. А вот прагматически. Змінено 6 липня 2023 користувачем Propeller Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 Только что, Propeller сказал: Итак 2005 году Янык - президент. В этом случае что есть (какая есть) Украина 2022 ? Стыдно - это как-то эмоцтонально бесполезно. А вот прагматически. все почалося та закінчилося би раніше. а може могло і взагалі не початися, бо пуйло почало готуватися до 2014 року якраз після 2004-го 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 2 минуты назад, US7IGN сказал: все почалося та закінчилося би раніше. а може могло і взагалі не початися, бо пуйло почало готуватися до 2014 року якраз після 2004-го кто был бы следующим президентом? после яныка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 1 минуту назад, Propeller сказал: кто был бы следующим президентом? после яныка Медведчук 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 (змінено) 25 хвилин тому, allanek сказав: Судячи з того, що ви розповідаєте про своє життя, то воно суцільне гімно, хоч та частина, що була в СРСР, хоч після. Та я хоча б не розповідаю про щасливе дитинство в гівні, як любителі газіровки по 3 копійки. 25 хвилин тому, allanek сказав: Завжди смішно виглядає, коли хтось починає мені казати, що в мене в голові. Це помітно хоча б по тому, що вплив від ракет дійшов тільки на другий місяць. І то не повністю. 25 хвилин тому, allanek сказав: Це серйозна провина з мого боку. Як я могла? Як я спокутуватиму цей гріх? Це буде ваша війна. Змінено 6 липня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 18 минут назад, US7IGN сказал: уяви таке в Дніпрі в ~ 500 метрах від мене ракета з тонною вибухівки в жилий будинок прилетіла . Дніпро . Перемога . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 15 хвилин тому, US7IGN сказав: уяви таке в Дніпрі 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 6 минут назад, Потрошитель сказал: Медведчук смешко 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 (змінено) 7 годин тому, loader сказав: Всі мої друзі які в ЗСУ також цього не робили, що конкретно хотіли цим сказати? Я хотів цим сказати, що за пройоби одних зазвичай розплачуються інші. А це неправильно. Змінено 7 липня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз