Canton Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 13 минут назад, mastervovik сказал: Меня вообще мало волнует шо ты написал, я про то что написал тот баран. И где тут "військова лікарьська комісія"? "Кто на ком стоял? Потрудитесь излагать свои мысли яснее..."(С) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 29 минут назад, outdoor24 сказал: Але по поверненню може чекати сюрприз - були зміни в законодавстві щодо тих, хто косить за рахунок родичів інвалідів. Я не кошу, а на законних підставах перетинаю кордон України. Косити доведеться малому через півтора роки, якщо не поступить в інститут. Але буквально десь тиждень тому приняли закон, згідно якого не получиться оформити догляд за інвалідом, якщо ще є хтось з родичів. Тож мабуть доведеться розлучитись(фіктивно). 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 14 минут назад, outdoor24 сказал: Думка хароших рюзьких воєнних злочинців дуже важлива для нас. А і правда. Ніколи не цікавився цим персонажем до цього, почитав про нього поверхово. Ну що сказать, типовий імперський штурмовик і вбивця, яких на рабзії мільони. Просто перевзувся "вчасно", але яким був лайном, таким мабуть і залишився. Цитата Все самое лучшее, самое светлое в моей жизни – это была война. Ничего лучше уже не будет. И все самое чёрное, самое паскудное в моей жизни – это тоже была война. Ничего хуже тоже не будет. Жизнь прожита. В будущем нам не захочется видеть друг друга. Мы уже знаем: тяжело встречаться с человеком, который знал тебя, когда ты был животным, улыбаться и хлопать его по плечу. "Війна" 2015 Аркадій Бабченко Не дивно що саме цього хера читає і цитує наш "аналітик". А що до Луценка, то ніхто б нічого не писав або коментував, як би він за давнею звичкою сам не обсирався у прямому ефірі. Списався по ВЛК? ну то і добре, маєш право. А от за те, що пишеш херню, мовляв по інвалідності... ВЛК... то і прилітає, заслужено прилітає. Навіть як би все те було щирою правдою і повністю прозоро. Кому потрібні твої "героїчні" пости? Тим солдатам, хто в копах чекає, коли йому лікі з найближчої нової пошти зам по тилу привезе? Чи тим, хто місяцями не може списатись, бо людей не вистачає? Таких як він в армії повно! Не ма чим хизуватись і виставляти в ефір свої "досягнення". 9 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 (змінено) 45 хвилин тому, Бездомный сказав: стрибає slovnyk.ua/index.php?swrd=плигати а "стрибають у гречку" 🙂 хоча це явно не ваш випадок Змінено 6 липня 2023 користувачем outdoor24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 2 минуты назад, Alvalk сказал: По-перше, Безугла - то нардеп від правлячої партії По-друге - лайно від неї нічим не відрізняється від лайна від Юрий Киев Однаково огидни читати Хтось заставляє читати? Повз проходимо одвернувшись і не травмуємо свою ніжну психіку. 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 4 минуты назад, Evgenich сказал: А що до Луценка, то ніхто б нічого не писав або коментував. Кому потрібні твої "героїчні" пости? Тим солдатам, хто в копах чекає, коли йому лікі з найближчої нової пошти зам по тилу привезе? Мабуть для того, що коли він опиниться десь в тилу, то хохли з гнилими зубами не скалились "ага, втік як криса, в тилу, і навіть не пояснив чого". Саме тому і написав пост, що вже не на передку. В чому проблема? Десятки тисяч військових ведуть фейсбук, інстраграм, тікток, в чому прикол доїбатись до екс.прокурора, який воював? От нещодавно святослав піскун (теж екс.прокурор) висрав на 47 бригаду Магуру, лив брехню і провокацію. Де вой хохлів? Де комент безуглої? Альо, ви не в ту сторону воюєте, довбойоби. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 56 минут назад, sergio сказал: На найближчі два тижня, мене ні один шахід не дістане. Вот как вы умудряетесь самые позитивные вещи озвучивать абсолютно мерзко. Вам от окружающих ещё не прилетало? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 1 минуту назад, SermenK сказал: Мабуть для того, що коли він опиниться десь в тилу, то хохли з гнилими зубами не скалились "ага, втік як криса, в тилу, і навіть не пояснив чого". У Луценко "группа" уже три года. Походу пришло его время и ВКК подняло это дело. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 2 минуты назад, SermenK сказал: От нещодавно святослав піскун (теж екс.прокурор) висрав на 47 бригаду Магуру, лив брехню і провокацію. Де вой хохлів? За хохлів - в табло Піскун заслужений підр ,там взагалі без варіантів. 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 6 минут назад, Юрий Киев сказал: Хтось заставляє читати? Повз проходимо одвернувшись і не травмуємо свою ніжну психіку. До чого тут моя психика? Не приписуйте мені свої проблеми. Ви ж самі казали, що Луценко особисто вам її травмував і зараз у вас від цього алергія 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 (змінено) 5 минут назад, Юрий Киев сказал: За хохлів - в табло Між українцями і хохлами велика різниця. Хохли, на жаль, ще досі існують, а я люблю називати речі своїми іменами. Змінено 6 липня 2023 користувачем SermenK 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 Только что, Canton сказал: У Луценко "группа" уже три года. Походу пришло его время и ВКК подняло это дело. Блдь Не при чому група від слова зовсім,хоч десять років вона в нього була,а те що хтось щось "підняв" це взагалі від лукавого . Нічого вони не піднімають,що за гоніво. Тільки стан здоров'я ,скарги,огляди профільних лікарів, обстеження та визначення ступеня придатності до військової служби,чи встановлення непридатності Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 3 години тому, sergio сказав: m.censor.net/ua/video_news/3429178/raketna_ataka_po_lvovu_raketa_vluchyla_u_jytlovyyi_budynok_troye_zagyblyh_video По ходу все ПВО на Киев дали, а тут хоть за полчаса до подлета предупредили, видимо не было чем сбить. Боже, яке кончене (с) 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 3 минуты назад, Юрий Киев сказал: Піскун заслужений підр ,там взагалі без варіантів. Тобто чмо піскун навіть не заслуговує коментарів, а Луценко, який воював і продовжить допомагати армії - це об'єкт для глузування? Це ж просто низько, по хохлячому, жах. От в цьому і різниця - українець буде чмирити піскуна, а хохол буде чмирити Луценка. Доступно пояснив? 10 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 1 минуту назад, SermenK сказал: Тобто чмо піскун навіть не заслуговує коментарів, а Луценко, який воював і продовжить допомагати армії - це об'єкт для глузування? Це ж просто низько, по хохлячому, жах. От в цьому і різниця - українець буде чмирити піскуна, а хохол буде чмирити Луценка. Доступно пояснив? Коли в табло прилітає буде не до хохлів та українців))) Їхали через Бахмут на базу Шлягер вдень,бої йшли на той час ще за річкою,там пересиділи б до сутінків і на позиціі. Тут,в центрі повертаємо,ба! Стоїть луценко в оточенні журналістів,охорона ,щось там розказує та шкіриться В той час їх 206 рубився в кліщіївці,попав в жорсткий замєс,були вже великі втрати,ми це знали,бо хлопці наші перевелись до них. Озвучене бажання всіх присутніх в нашому бусіку було дати чергу по цьому понтовілі . Ось така сувора правда життя. 11 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 7 минут назад, MaxS сказал: Боже, яке кончене (с) Ваше мнение очень важно для меня. Ладно, мне пора ехать на пляж. 😎 1 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 Цікаво, а Ярош теж російський шпигун? Чи порохобот? 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 3 минуты назад, sergio сказал: Ваше мнение очень важно для меня. Ладно, мне пора ехать на пляж. 😎 Давай,набирайся сил,вітаміну Д,нам в арміі потрібні здорові та крєпкі поповняшки. 5 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 Только что, Юрий Киев сказал: Коли в табло прилітає буде не до хохлів та українців))) В табло може прилетіти лише від патріотів-військових, активістів і просто адекватних українців. А я нічого поганого ніколи не говорю про Україну і людей, які роблять для неї добро. А от боятись хохлів - це не поважати себе. 2 минуты назад, Юрий Киев сказал: Стоїть луценко в оточенні журналістів,охорона ,щось там розказує та шкіриться В той час їх 206 рубився в кліщіївці,попав в жорсткий замєс,були вже великі втрати,ми це знали,бо хлопці наші перевелись до них. Це якийсь прикол такий чи що? Капітан Луценко керує взводом аеророзвідки, він НЕ штурмовик і я не розумію, що капітан Луценко повинен робити в окопах на нулі... Те що він там стояв і шкірився - його взвод міг працювати в цей час. Це мені нагадує лютий 2022, коли хохли істерили під постами Залужного, звинувачуюючи його чому він "не в окопі воює". 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 31 хвилину тому, Бездомный сказав: стрибає Передайте отому неуку- мисливцю за піхвами, що "стрибає", то не про нього, бо він, таки, плигає. Це йому не про піхви ахвіцерських доньок-вчительок розповідати. Щоб когось виправляти, треба самому добре знати українську мову. Тож хай стулить свою пельку і плигає далі. ПЛИГАТИ, аю, аєш, недок. 1. Робити стрибок, стрибки; переміщуватися стрибками. Жаби годі вже мовчать, Плигають сміло і кричать (Гл., Вибр., 1951, 123); По стінах - жуки волохаті, плигає котик за ними (Ю. Янов., V, 1959, 23); З радісним гавканням плигав Волохан навколо нерухомого Тико (Трубл., Крила.., 1947, 27); // Стрибком кидатися вниз. З берега плигали цілими сотнями маленькі.. чортики (Н.-Лев., II, 1956, 348); Плигати додолу; // Танцювати, роблячи стрибки, підскакуючи. Він плига під звуки сарабанди (Рильський, І, 1960, 172); // Швидко текти по камінню, уступах і т. ін. (про струмок, річку тощо). Каламутна вода плигала на камінні, на глибших місцях вирувала (Десняк, II, 1955, 410); Річки плигають по камінню (Збан., Єдина, 1959, 160); // Раз у раз пересуватися з місця на місце (про відблиски, світло, тінь і т. ін.). Веселе полум'я жваво стрибало по соломі,.. плигало по стіні золотим зайчиком (Коцюб., І, 1955, 86); // перен. Раз у раз з'являтися і зникати в уяві, думках (про спогади, образи і т. ін.). Картини мінялися, плигали з неймовірною швидкістю: то ввижалося спотворене болем, бліде обличчя німця,.. то плигають перед ним вибалушені очі бійця (Тют., Вир, 1964, 318). 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 5 минут назад, SermenK сказал: В табло може прилетіти лише від патріотів-військових, активістів і просто адекватних українців. А я нічого поганого ніколи не говорю про Україну і людей, які роблять для неї добро. А от боятись хохлів - це не поважати себе. Це якийсь прикол такий чи що? Капітан Луценко керує взводом аеророзвідки, він НЕ штурмовик і я не розумію, що капітан Луценко повинен робити в окопах на нулі... Те що він там стояв і шкірився - його взвод міг працювати в цей час. Це мені нагадує лютий 2022, коли хохли істерили під постами Залужного, звинувачуюючи його чому він "не в окопі воює". Це його вже там ,в Бахмуті зробили аеророзвідником і по пліткам з Мадяром він там домовився про це. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 Только что, Юрий Киев сказал: Це його вже там ,в Бахмуті зробили аеророзвідником і по пліткам з Мадяром він там домовився про це. Не знаю, військові поганого про нього не говорили, значить не просто так сидів і їв тушонку. Будь яка людина, яка навіть на другій лінії і щось робить, перенесе якийсь ящик БК - це вже на користь. І не треба забувати, що якщо він був за 5-10км від нуля - по ньому в кожну хвилину міг прилетіти снаряд і кінець. Є у чоловіка сила і дух, невже це так важко визнати? 6 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 6 минут назад, SermenK сказал: Не знаю, військові поганого про нього не говорили, значить не просто так сидів і їв тушонку. Будь яка людина, яка навіть на другій лінії і щось робить, перенесе якийсь ящик БК - це вже на користь. А! Ну це да Як написав один кадр - "це ще треба подивитись від кого більше користі,від того,хто в окопі,чи від тих,хто займається забезпеченням,90% успіху це робота тилових служб!" Мені однаково що і як він там служив. Я це особливо не коментував і інших блатних не коментую,хоча їх серед публічних персон хватає. Але про інвалідність та влк він збрехав, впевнений,що свою службу буде використовувати в політичних цілях,Тай вже використовує . 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 3 минуты назад, Юрий Киев сказал: впевнений,що свою службу буде використовувати в політичних цілях Ой, було б добре, щоб хоча б 50% політиків, особливо зі слуг народу, щоб вони повоювали в межах 0-10км від лінії фронту. І нехай потім використовують це в своїх політичних цілях. Ті, що виживуть. 16 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 43 минуты назад, SermenK сказал: Між українцями і хохлами велика різниця. Хохли, на жаль, ще досі існують, а я люблю називати речі своїми іменами. Як полюбляє казати один мій знайомий, "...Ти ж зрозумій, що є євреї, а є жиди. Але жидів більшість зовсім не серед євреїв..." 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз