AOZ1 Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 27 минут назад, Canton сказал: ...Про це повідомляють російські ЗМІ, до яких звертаються "ображені" російські автолюбителі. (С) Это все, что достаточно знать об этой "новости" Пусть боятся. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 Подумалось Если в законопроекте заменить "английский язык" на "граждан США и Великобритании", а кинотеатры на суды, а потом вынести обе версии на референдум, то как думаете, какая версия победит: про кино или про суды? ------ Частка судей, громадян США або Великої Бритнанії в судах України у 2025 році має становити 50%, у 2026 році — 75%, з 2027 — 100%. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 7 годин тому, newbee2020 сказав: ви вірите що кацапи "ашиблись?" в чому смисл був "трохи підірвати"? ні, вони хотіли її повністю зруйнувати і все затопили, і це і зробили. Вірите кому? Пошкодження греблі було потрібне щоб убезпечити себе від нашого просування, але повне знищення очевидних плюсів не давало, та й не дало. Хіба що перед відходом, чого наразі не спостерігається. Зі станцією така ж історія, підривати "просто так" недоцільно, а знищити перед відходом - цілком, не маю сумніву що так і буде, питання наскільки глобальним "виявиться" знищення 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 8 часов назад, OlaR сказал: Але Україна обрала проросійського Януковича замість прозахідного Ющенка . І хто нам лікар? А можно вкратце напомнить в чем была пророссийскость Януковича? В том что он продлил аренду ЧФ в Севастополе? Так Зеленский тоже продлил сделку по перекачке российского газа по территории Украины, причем во время войны. Или в том что Янукович студентов побил на Майдане - так Зеленский тоже этих студентов бьет и в бусы пакует руками военкомов, вот только не слышно этого "онижедети" и "максимальный репост"... 2 1 2 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 Лізуть і лізуть, як колоради. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 1 час назад, katso сказал: А можно вкратце напомнить в чем была пророссийскость Януковича? В том что он продлил аренду ЧФ в Севастополе? Так Зеленский тоже продлил сделку по перекачке российского газа по территории Украины, причем во время войны. Или в том что Янукович студентов побил на Майдане - так Зеленский тоже этих студентов бьет и в бусы пакует руками военкомов, вот только не слышно этого "онижедети" и "максимальный репост"... Вроде ж вашу лахту разогнали лишив централизованого финансирования? 4 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 (змінено) 13 часов назад, katso сказал: А можно вкратце напомнить в чем была пророссийскость Януковича? В том что он продлил аренду ЧФ в Севастополе? Так Зеленский тоже продлил сделку по перекачке российского газа по территории Украины, причем во время войны. Или в том что Янукович студентов побил на Майдане - так Зеленский тоже этих студентов бьет и в бусы пакует руками военкомов, вот только не слышно этого "онижедети" и "максимальный репост"... міністри оборони - громадяни РФії табачники , захарченки , пшінки , няшмяш , та інша сволота , яка масово потікала до кацапії , разом з беркутнею , та самим віктором хвьодоровичем , ходаковські та інші галагани політична сила Януковоча - партія регіонів , транформувалася після втечі Януковоча в ОПЗЖ , а з початку відкритої війни і взагалі трансформувалася у купку зрадників досить , чи продовжити ? Змінено 3 липня 2023 користувачем Бездомный 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 28 минут назад, Бездомный сказал: досить , чи продовжити ? продовжуй про переваги прозахідності. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 8 часов назад, InSAn сказал: Ви впевнені, що розбиратися із цінами на воду - робота президента? Я чомусь думав, що робота керівника - призначити адекватних менеджерів, за якими не потрібно буде вигрібати... 1. Я рад, что дал возможность еще раз сгрудиться 25%. Была такая задумка. Подкинуть вкусняшку. Можно я в дальнейше поклонников Порошенок на форуме буду называть "четвертаки". Тут же честная математика , да и дукв меньше. Можно? Опять же аватар Canton.... 2. Вова читает паблики лично. Это хороший способ получить feedback непосредственно от тех, кто его нанял на работу. Тех 73%. Вова узнал, что НКРЕКП хочет поднять цены на воду в подконтрольных этой комиссии водоканалах. Вова дал поручение разобраться. Дать поручение подчитенному - это выгребать? Реакция была быстрой : Підвищення тарифів на водопостачання: Шмигаль доручив розпочати консультації з НКРЕКП hromadske.radio/news/2023/07/01/pidvyshchennia-taryfiv-na-vodopostachannia-shmyhal-doruchyv-rozpochaty-konsultatsii-z-nkrekp Есть проблема - реагируй быстро. Работа - это всегда схема = проблема - решение. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 1 минуту назад, Propeller сказал: Есть проблема - реагируй быстро треба почекати поки виросте мільярд дерев чи тільки коли посадять? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 (змінено) 2 часа назад, Дощ сказал: Пошкодження греблі було потрібне щоб убезпечити себе від нашого просування, але повне знищення очевидних плюсів не давало щось ви самі собі заперечуєте. а де різниця між пошкодженням і знищенням? вони ж могли просто воду спустити. а так вони спеціально підняли рівень перед вибухом Змінено 2 липня 2023 користувачем newbee2020 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 7 часов назад, Alvalk сказал: А чим тоді має кабмін займатись? В добрый путь, дружище : zakon.rada.gov.ua/laws/show/794-18#Text Только чур : не лениться. 7 часов назад, Alvalk сказал: Та знаю я, знаю... Повністю підтримую. Цар має займатись всім. І все, що він робить - то гарно і так треба. Цар хороший. А якщо щось зроблено не так - то бояри, вони погані. Тільки не розумію, навіщо нам тоді ще якісь депутати, міністри, та інші? Тільки заважають, а ми їм ще за це гроші платимо. Точно тоже пишут русские оппозиционеры-типа-демокрвты только на русском. Вы что списывали? Ё-моё, но это же скучно и грустно!!!! (тупо - не написал). Придумайте новые нестандартные психологические ходы. Ну что-то неожиданное. Вас же 25% с зашкаливающим IQ. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 7 минут назад, US7IGN сказал: треба почекати поки виросте мільярд дерев чи тільки коли посадять? ох эти юристы....мы ж о воде.... аааа!!!! вы в том смысле....вода.....поливать....деревья ну тогда логично! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 12 минут назад, Propeller сказал: Вова читает паблики лично Даже не знаю - плакать чи сміятися. 12 минут назад, Propeller сказал: Вова узнал, что НКРЕКП хочет поднять цены на воду в подконтрольных этой комиссии водоканалах. Вова дал поручение разобраться. Я правильно розумію - спочатку Вова призначив своїх, лояльних членів НКРЕП, а тепер розбирається, чому вони охреніли? Так давно все відомо... Одне не розумію - навіщо так злосно оффтопити та провокувати інших на оффтоп? 5 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: продовжуй про переваги прозахідності. це ти натякаєш , що у "просхідності" існують переваги ? Змінено 2 липня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 3 минуты назад, InSAn сказал: Даже не знаю - плакать чи сміятися. Я правильно розумію - спочатку Вова призначив своїх, лояльних членів НКРЕП, а тепер розбирається, чому вони охреніли? Так давно все відомо... Одне не розумію - навіщо так злосно оффтопити та провокувати інших на оффтоп? Вот с этого и надо было начинать. С вами разговор окончен. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 Сегодняшняя инфа с Энергодара(звонили от туда местные),ни кто ни куда не выезжал(из свинособак), патрулей не уменьшилось, всё как и было. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 22 минуты назад, Propeller сказал: Вова читает паблики лично. Это хороший способ получить feedback непосредственно от тех, кто его нанял на работу. Тех 73%. Вова узнал, что НКРЕКП хочет поднять цены на воду в подконтрольных этой комиссии водоканалах. Я дуже радий, що Вова вам особисто доповідає, що і де він читає і як узнає новини. Тримайте нас в курсі 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 17 минут назад, Propeller сказал: Точно тоже пишут русские оппозиционеры-типа-демокрвты только на русском. Вы что списывали? Ё-моё, но это же скучно и грустно!!!! (тупо - не написал). Придумайте новые нестандартные психологические ходы. Ну что-то неожиданное. В сарказм не вмієте? Полюбляєте читати руських "демократів"? А мені після фрази "Крим не бутерброд" не цікаво стало, що вони там пишуть 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 Расслабьтесь🤣 354049258_1405759450205599_1423070613824597145_n.mp4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 .Світлина 1976 року. Канадські хокеїсти з тризубами на футболках. А я, дурень, вболівав за совєтськіх. Студентська команда "Козаки" з Вінніпега,багаторазові чемпіони університетської ліги в 70х роках. 13 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 15 минут назад, Alvalk сказал: В сарказм не вмієте? Полюбляєте читати руських "демократів"? А мені після фрази "Крим не бутерброд" не цікаво стало, що вони там пишуть Вы настойчиво провоцируете меня на offtop. Вот что написал модератор пору постов выше : Одне не розумію - навіщо так злосно оффтопити та провокувати інших на оффтоп? Прислушайтесь. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 Короче : Кондратюк (старички должны помнить) Спойлер 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 3 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2023 8 часов назад, InSAn сказал: Я правильно розумію - спочатку Вова призначив своїх, лояльних членів НКРЕП, а тепер розбирається, чому вони охреніли? Так давно все відомо... де ви такеє відкопуєте? Ви справді таке споживаєте? це ж трешак відвертий. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 3 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2023 1 минуту назад, tort сказал: де ви такеє відкопуєте? Ви справді таке споживаєте? Для вас новина, що інтернет-ЗМІ продають роміщення реклами? Ужас! Це що ж виходить? На "марафоні" постійно обманюють - бо канали, що транслюють марафон, розміщають рекламу? Не може бути! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз