Canton Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 (змінено) 18 минут назад, Evgenich сказал: Да? То ти герой? Я хам, самодур, социопат -интроверт, военный преступник, педофил...и вообще сволочь редкая,особенно когда Родина прикажет... Змінено 10 червня 2023 користувачем Canton 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 Только что, Canton сказал: Я хам, самодур, социопат -интроверт, военный преступник, педофил...и вообще сволочь,особенно когда Родина прикажет... От з цим не буду сперичатись 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 15 минут назад, Юрий Киев сказал: До візиту Трюдо "проти" було 12. Думай-те! И шо? Я так понимаю, что должно быть 100%? Или там есть нюансы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 (змінено) По НАТО - чекаємо саміту у Вільнюсі. Зрозуміло,що Угорщина це ворог. Турки під питанням. Але очевидно, що всі будуть чекати закінчення війни. Буде підсумком війни поразка росіі - нас приймуть по полегшенням процедурі. Зеленський наголошує на гарантіях безпеки для України,які б унеможливили агресію проти нас в майбутньому. Але сам хід військових дій,в що це все перейде - велике питання. Багато варіантів. Тому нам ,окрім планів на майбутнє,важливіше вибивати прямо зараз більше систем ППО для захисту, більше зразків зброї та боєприпасів для наступу. Змінено 10 червня 2023 користувачем Юрий Киев 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 1 минуту назад, Юрий Киев сказал: Буде підсумком війни поразка росіі - нас приймуть по полегшенням процедурі. Не думаю. НАТО в первую очередь ПОЛИТИЧЕСКИЙ союз. Мы в их концепцию не вписывемся от слова совсем... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 1 година тому, Юрий Киев сказав: чим ти В сраку собі тикай, тупе чувирло. 2 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 20.05.2022 в 08:07, vadimv сказав: Я б на месте жителей Хеосона задумался насчет того, как советские войска при отступлении подорвали ДнепроГЭС и чем это обернулось для жителей населенных пунктов ниже по течению... А то опять скажут, что никто не предупреждал. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 1 минуту назад, vadimv сказал: Вменяемым людям было ясно с самого начала... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 1 година тому, Корнил сказав: ти війсковий День у правилах форуму написано , що військовим їх можна порушувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 1 година тому, Canton сказав: Это как раз тот случай, когда"військовий" - не индульгенция Сомневаюсь, иначе давно бы забанили. Мне не понятно, откуда у военных столько времени чтобы целыми днями торчать на форуме. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 1 час назад, Danylo Ivanov сказал: Київ робить висновок типу «це вже занадто, треба зупинити» — і кидає атаку. Звичайно, для створення саме такого враження задіяна вся сила путінської ІПСО-машини. xxtomcooperxx.substack.com/p/ukraine-war-10-june-2023-minefields?utm_source=profile&utm_medium=reader2 В прощлом году был Херсон с кучей бетона и минных полей, в этом году Запорожская область. Не будет прорыва, как в Харькове. Харьков был на боксерском языке lucky punch. Здесь будет медленное прогрызание обороны и очередной жест доброй воли в результате. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 Только что, Evgenich сказал: Але не можу не пройти повз таких підарів як ви. Ну, є така біда. Больше всего гомосексуальная тема интересует латентных пид...ов. Медицинский факт... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ruslan7 Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 А що можна було зробити херсонцям? Як готуватись? Чи просто режим "я найрозумніший"? Тоді питань немає 🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 (змінено) 36 хвилин тому, Юрий Киев сказав: Взаємоповага! от бачиш Юра, якесь чепушило, яке в перші дні війни блиснуло сракою і втікло за бугор має право тебе, що став на захист країни називати паскудними словами..а ти кажеш взаємоповага Змінено 10 червня 2023 користувачем Корнил 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 2 минуты назад, Ruslan7 сказал: А що можна було зробити херсонцям? Як готуватись? Чи просто режим "я найрозумніший"? Тоді питань немає 🙂 те що й бамбасятинам. вийти на вулиці та нагнати кацапів... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 8 минут назад, AOZ1 сказал: Здесь будет медленное прогрызание обороны и очередной жест доброй воли в результате. я думаю будуть цікаві несподіванки. особливо якщо невідомі повстанці зайдуть в Криму з тилу... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 5 хвилин тому, Ruslan7 сказав: А що можна було зробити херсонцям? Як готуватись? Ви таке питаєте, нібито я найрозумніший і знаю краще кожного, що той може зробити. 5 хвилин тому, Ruslan7 сказав: Чи просто режим "я найрозумніший"? Тоді питань немає 🙂 Нарешті питань немає. Це прогрес. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 23 минуты назад, Vinsol2009 сказал: В сраку собі тикай, тупе чувирло. )))) Бідненький ,хто ж тебе так спаскудив? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 А можна взагалі по класиці і повторити Херсон в Мелітополі. Певна високопосадова особа отримує багато грошей, нові паспорт та обличчя і робить маленьку зраду, відкриваючи прохід де потрібно та куди потрібно, трохи помилившись з часом та місцем для ротації наприклад ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 40 минут назад, Evgenich сказал: ти в лічку мені скинеш витяг з БР-ки, де, в якому підрозділі і коли ти воював. Вперед, в Подольский архив...а может в Пугачевский передали...не в курсе Я с 98 года на дембеле. С 38 лет. С выслугой 35...и чем же таким я занимался? Все, разговор окончен. Званием, деточка, не вышли... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 (змінено) 18 минут назад, Ruslan7 сказал: А що можна було зробити херсонцям? Як готуватись? Чи просто режим "я найрозумніший"? Тоді питань немає 🙂 Люди завжди намагаються вірити в краще і погано сприймають похмурі та негативні перестороги. З іншого боку - ці перестороги в даному випадку більше не для херсонців,а жителів окупованого лівого берега. Я надивився на людей в зоні бойових дій,це свого роду фаталісти. Особливо старшого віку. Змінено 10 червня 2023 користувачем Юрий Киев Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 13 минут назад, US7IGN сказал: я думаю будуть цікаві несподіванки. особливо якщо невідомі повстанці зайдуть в Криму з тилу... В інформаційному полі починається спека — кількість зведень з різних ділянок фронту зростає, чутки та плітки, невгамовне читання телеграм-каналів та інформаційних смітників. У деяких починається свербіж та непереборне бажання опублікувати свічку.gif та поширити ідіотські домисли. А тому – прохання. По-перше, середньостатистичний користувач соцмереж, навіть сто сімдесяти трьох п'ядей у лобі буде безсилий проти професійної роботи ІПСО. Російські ІПСО зараз на максимумі працюють зі своїми "атака захлинулась", "100500 Leopard підбито" тощо. Запам'ятайте — ви НІКОЛИ не зможете розібратися де "правда", де "прикрашена правда", де "частковий фейк", а де "чистий фейк"! Найчастіше підбитий Leopard у результаті виявиться комбайном, розумієте? Ну ось перестаньте читати все підряд та намагатися зрозуміти, тішачи себе ілюзією того, що звичайно ж саме ви та саме зараз зможете знайти крихітки правди. По-друге, шашечки чи їхати? Залужний наш герой і Головнокомандувач армії чи всепропало-нічогоневийшло? Ви з ранку до вечора тягаєте соцмережами його фотографії, пишете дифірамби, але потім починаєте сумніватися в результатах роботи ЗСУ? Серйозно? По-третє, допомагайте у міру сил та можливостей будь-яким волонтерам, з ким ви працювали весь цей час. Будь-яким, незалежно від прізвищ та/або якихось вторинних політичних ознак. Наразі армії потрібна пікова допомога, максимальна підтримка та турбота. Вірте у ЗСУ! Ю. Бирюков 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 19 минут назад, Canton сказал: Больше всего гомосексуальная тема интересует латентных пид...ов. Медицинский факт... Хочеться написати хто тут про дупи дуже полюбляє. Але те,що це вінсол,писати не буду. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 33 хвилини тому, Canton сказав: Не думаю. НАТО в первую очередь ПОЛИТИЧЕСКИЙ союз. Мы в их концепцию не вписывемся от слова совсем... Ну, турков вписали, то і нас фломастери знайдуть. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2023 1 минуту назад, Canton сказал: В інформаційному полі починається спека яку почав, подавши чудовий приклад, радник сами знаєте кого. так що можна набрати в рота гівна та плюнути в дзеркало... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз