90BCO Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 13 часов назад, Потрошитель сказал: ...Берите пример с Бездомного)) Похоже, сюда все и заходят, чтобы только его послушать ! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 (змінено) 34 минуты назад, 90BCO сказал: Похоже, сюда все и заходят, чтобы только его послушать ! хто перший халат вдягнув - той і лікар Змінено 5 травня 2023 користувачем Бездомный 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 Працівники ДБР завершили досудове розслідування стосовно правоохоронця із Сумської області, який збирався продати дані про розташування українських блокпостів та військових частин, а також паролі на блокпостах. Обвинувальний акт направлено до суду. dbr.gov.ua/news/za-materialami-dbr-suditimut-pravoohoroncya-yakij-pid-chas-vijni-hotiv-prodati-bazi-danih-ukrainskih-vijskovih Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 (змінено) Пригожин сказал (видео), что он на всех обиделся и 10 мая его пацаны уходят из Бахмута. Видео можно глянуть на телеграм канале РБК Украина. Змінено 5 травня 2023 користувачем Propeller 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 пригожин розбушевався, його армія закінчується VID_20230505_120144_122.mp4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 9 минут назад, Propeller сказал: Пригожин сказал (видео), что он на всех обиделся и 10 мая его пацаны уходят из Бахмута. Видео можно глянуть на телеграм канале РБК Украина. 3 минуты назад, Корнил сказал: пригожин розбушевався, його армія закінчується Спойлер VID_20230505_120144_122.mp4 Нє всьо так однозначно: 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 3 минуты назад, 90BCO сказал: Нє всьо так однозначно: Пригожин не бунтарь. Все свои публичные действия он обсуждает в ежевечернем разговоре с путиным. Видимо он еще нужен путину. Если перестанет быть нужным ему очень быстро выключат свет. Кстати, он последнее время не зря постоянно дислоцируется в своих "войсках" и на родину в отпуск не ездит. Видимо так безопасней. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 4 минуты назад, Propeller сказал: Пригожин не бунтарь. Все свои публичные действия он обсуждает в ежевечернем разговоре с путиным. Видимо он еще нужен путину. Если перестанет быть нужным ему очень быстро выключат свет. Кстати, он последнее время не зря постоянно дислоцируется в своих "войсках" и на родину в отпуск не ездит. Видимо так безопасней. Противоречие в Ваших выводах не находите ?🤷♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 3 минуты назад, Propeller сказал: Пригожин не бунтарь. Все свои публичные действия он обсуждает в ежевечернем разговоре с путиным. ИМХО далеко не все. То, что касается общих вопросов, скорее всего да. То, что лежит в плоскости продвижения его личного рейтинга и борьбы с "традиционным" генералитетом, точно нет. Задача путина - постоянное стравливание кланов, накопление и производство компромата с целью обеспечения адекватной управляемости группировками. По-другому это змеиное гнездо жить не умеет. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 От навіщо було знімати з виробництва в Україні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 1 минуту назад, Vladdi сказал: ИМХО далеко не все. То, что касается общих вопросов, скорее всего да. То, что лежит в плоскости продвижения его личного рейтинга и борьбы с "традиционным" генералитетом, точно нет. Задача путина - постоянное стравливание кланов, накопление и производство компромата с целью обеспечения адекватной управляемости группировками. По-другому это змеиное гнездо жить не умеет. Опередили! Я хотел написать про пауков в банке, где все друг другу "очень нужны"... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 6 хвилин тому, Propeller сказав: Пригожин не бунтарь. оно вже не бунтарь виставляє ультиматуми, каже як що і далі не буде боєприпасів, всьо його шобло 10 травня с'їбеться з Бахмуту VID_20230505_122626_121.mp4.mov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 3 години тому, Alvalk сказав: Щось в нас таки з антикорупційною боротьбою досі буксує... Мабуть чарівних пенделів ще недостатньо. Пряма мова Кличка: "Це вже третій мер, якого фактично прибрали через суд. І це схоже на чергову спробу утисків місцевого самоврядування. І, на жаль, вже стає тривожною тенденцією − прибирати обраних громадою мерів. Тому АМУ просила суд взяти Труханова на поруки". Передісторія: 4 травня Вищий антикорупційний суд арештував з можливістю внесення застави мера Одеси Геннадія Труханова у справі "заводу Краян" (розмір застави зменшили з майже 31 до 13 мільйонів гривень). На виконання рішення суду обвинуваченого взято під варту в залі суду. www.pravda.com.ua/news/2023/05/5/7400789/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 (змінено) 7 минут назад, 7351 сказал: Пряма мова Кличка: "Це вже третій мер, якого фактично прибрали через суд. І це схоже на чергову спробу утисків місцевого самоврядування. І, на жаль, вже стає тривожною тенденцією − прибирати обраних громадою мерів. Тому АМУ просила суд взяти Труханова на поруки". Передісторія: 4 травня Вищий антикорупційний суд арештував з можливістю внесення застави мера Одеси Геннадія Труханова у справі "заводу Краян" (розмір застави зменшили з майже 31 до 13 мільйонів гривень). На виконання рішення суду обвинуваченого взято під варту в залі суду. www.pravda.com.ua/news/2023/05/5/7400789/ Не знаю, навіщо ви це виклали начебто як у відповідь на моє повідомлення. В ньому було зовсім про інше. Щодо мерів, я не знаю, навіщо Кличко в це лайно поліз, бо такого рівня корупції і рейдерства, як при Труханові, в Одесі ще не було. Змінено 5 травня 2023 користувачем Alvalk 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 2 хвилини тому, Alvalk сказав: Не знаю, навіщо ви це виклали начебто як у відповідь на моє повідомлення. В ньому було зовсім про інше. Саме про те, що Ви писали -- про буксуючу боротьбу з корупцією в Україні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 14 минут назад, Vladdi сказал: ИМХО далеко не все. То, что касается общих вопросов, скорее всего да. То, что лежит в плоскости продвижения его личного рейтинга и борьбы с "традиционным" генералитетом, точно нет. Задача путина - постоянное стравливание кланов, накопление и производство компромата с целью обеспечения адекватной управляемости группировками. По-другому это змеиное гнездо жить не умеет. Ще важливий момент. Внаслідок таких дій все його оточення заплямовано. А "чистий і з бездоганною" репутацією лише він один. Тому результат наступних "виборів" гарантований, конкурентів немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 2 минуты назад, Alvalk сказал: бо такого рівня корупції, як при Труханові, в Одесі ще не було. Приезжает Брежнев в Одессу, а никто встречать не вышел. Испуганный Симоненко выбегает на приморский, заряжает пушку, стреляет раз два три. Появляется сонная физиономия: Шо мясо привезли? Нет Брежнев приехал. Так шо с первого раза попасть не можеш? Я Вас умоляю, что при Труханове склоны застроили? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 1 минуту назад, 7351 сказал: Саме про те, що Ви писали -- про буксуючу боротьбу з корупцією в Україні. Ви написали про те, що Кличко незадоволений, що арештували Труханова. Я так і не зрозумів, то ви за арешт чи проти? Щодо мого повідомлення, воно про те, що кожна влада хоче прибрати антикорупційні органи до своїх рук. І ця - не виключення. Нагадаю конкурс на керівника САП. Якого ніяк не могли призначити, поки не почалась повномасштабна війна і не отримали чарівного пенделя. Ця історія десь така сама, просто масштаб (посада) трохи меншій. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Артемидий Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 13 часов назад, Дощ сказал: Жодна бригада дшв з 22 лютого не виводилась з району виконання завдань. Трохи не точна інформація. Зальотчиків позбавляють всіх виплат і без виведення в розпорядження, відказників судять, після внесення в єрдр призупиняється військова служба до рішення суду, у більшості це сзч. Виведення в розпорядження не впливає на виплату дод грошової винагороди 100к за час лікування після поранення, все виплачується якщо не зразу то після виписки, обов'язкова умова - довідка про обставини поранення. Виведенні в розпорядження не можуть знаходитись в районі виконання завдань, оскільки не визначена посада, тобто функціональні обов'язки, а значить неможливо застосовувати в бойових діях. Зазвичай це непридатні або обмежено придатні за рішенням влк, або тривале лікування, і сзч звичайно. Алко або відмова не є підставою для виведення в розпорядження, лише стягнення. Я написав, як є по факту. Можуть їх тримати, не можуть - то інша справа. По факту керівництво бригади сказало: "ідіть куди хочете, ми вас не тримаємо", але з лав зсу їх не звільняють. Суду вони, схоже, теж нахєр не потрібні, бо деякі з них живуть тут з серпня, хтось таки уходить, когось ще додають. Не знаю, хто ви, але написали так, наче це офіційна інформація. Не заперечую. Але ж, якби в житті все було так, як має бути, то і воєн би ніколи не було. Що стосується постійного пербування в зоні бд, то в грудні до нас перекинули батальон з бригади, яка з самого початку перебувала під Київом. Тобто, більш ніж півроку вони були поза зоною. Пс все, що я пишу - то не офіційна інфа, або звідкись переказана, переслухана від когось, а те, що я бачу на власні очі. І якщо щось не співпадає з офіційною, або з тою "як має бути", то так воно вже й буде Чесно, не хочеться ні з ким сперечатись. В когось виникли питання, або хтось хоче уточнити якісь деталі - можу допомогти. Якщо ми дивимось на щось під різними кутами, то в мене, нажаль, зараз немає можливості подивитись під іншим. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 (змінено) 8 хвилин тому, Alvalk сказав: Ви написали про те, що Кличко незадоволений, що арештували Труханова. Я так і не зрозумів, то ви за арешт чи проти? Я за боротьбу з корупцією в Україні. Задоволений Кличко чимось чи не задоволений -- я не знаю -- особисто з Кличком не спілкуюсь -- то Ваші фантазії -- розумію, що Ви хочете бути екстрасенсом, але не можете. Змінено 5 травня 2023 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 Только что, 7351 сказал: Я за боротьбу з корупцією в Україні. Та ми всі тут за все хороше проти всього поганого, але я б хотів знати все ж таки ваши думки з цього приводу, а не лозунги, а саме: - чи вважаєте ви Труханова гівнюком і арешт справедливим? Чи правий Кличко? (ну ви ж нащось виклали цю історію, невже немає своєї думки про неї?) - чи подобається вам та історія в НАБУ, яку я виклав трохи раніше? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз