Бездомный Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 1 час назад, 7351 сказал: Саме Голандія була спонсором кацапії педро І людожера - коло замкнулося Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 5 хвилин тому, Бездомный сказав: Саме Голандія була спонсором кацапії педро І людожера - коло замкнулося А київські князі у древньому Київі ким були? Не варягами, тобто, скандінавами? А москву не вони заснували, на болотах, проїздом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 7351, зачем вы это делаете? К чему здесь этот спам? Я бы ещё понял, если бы вы это попробовали сделать на форуме рф... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 18 хвилин тому, Потрошитель сказав: 7351, зачем вы это делаете? К чему здесь этот спам? Я бы ещё понял, если бы вы это попробовали сделать на форуме рф... це часте явище, коли з Донецька переїжджають жити в Україну, він може і не хоче, але щось його заставляє це робити..от як переїдеш, теж будеш так хєрачить з ранку до вечора 2 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 25 минут назад, Потрошитель сказал: 7351, зачем вы это делаете? К чему здесь этот спам? Я бы ещё понял, если бы вы это попробовали сделать на форуме рф... там банят сразу, шансов нет, токо Безхатько примудряєся🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 11 минут назад, =YaSto= сказал: там банят сразу, шансов нет, токо Безхатько примудряєся🤣 Ну да, под ником Павлик Морозов строчить в ВКонтакте я бы не додумался)) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 17 минут назад, Корнил сказал: він може і не хоче Это как? Обычно в его возрасте бывает наоборот - хоче і не може п.с. Не, если какая-то свежая и интересная новость - я рад прочитать. Ещё больше рад своим словам, своим мыслям, человеческому общению здесь. Но тупо копировать-вставить... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 2 минуты назад, Потрошитель сказал: Ну да, под ником Павлик Морозов строчить в ВКонтакте я бы не додумался)) вичавлює з себе москаля по краплинці 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 11 минут назад, =YaSto= сказал: вичавлює з себе москаля по краплинці за допомогою кацапощелепної вчительки, яка стоїть на колінах? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 1 час назад, 7351 сказал: київські князі у древньому Київі Київ, але в Києві! Мені відразу в очі запало про Киву. Ото правильно: кому пиzдюлєй - Киві. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 1 час назад, Потрошитель сказал: Это как? Обычно в его возрасте бывает наоборот - хоче і не може п.с. Не, если какая-то свежая и интересная новость - я рад прочитать. Ещё больше рад своим словам, своим мыслям, человеческому общению здесь. Но тупо копировать-вставить... Не у всех есть время просматривать все телеграм каналы. Мне удобно видеть здесь выжимки. На фоне основного срача эти посты максимально по теме 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 (змінено) 1 час назад, =YaSto= сказал: там банят сразу, шансов нет, токо Безхатько примудряєся🤣 тю, ну зламали декілька акаунтів . але їх так кумедно плющить Що те того варте . Змінено 4 травня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 6 хвилин тому, Бездомный сказав: тю, ну зламали декілька акаунтів . але їх так кумедно плющить Що те того варте . ви є на Япі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 (змінено) 7 минут назад, МаТраС сказал: ви є на Япі? ні - на Вк . та начхати де - просто цікаво у спілкуванні з "пересічними" кацапами моніторити градус мілітаризму . Схоже , війна триватиме довго - кацапи жадають крові . При чому - від мала до велика . Змінено 4 травня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 2 години тому, Потрошитель сказав: 7351, зачем вы это делаете? К чему здесь этот спам? Я бы ещё понял, если бы вы это попробовали сделать на форуме рф... Мене не цікавлять громадяни ерефії -- нехай хоч повиздихають, геть усі. Спам -- це коли в цій темі, декілька персонажів регулярно перепощують антиукраїнське лайно з різних кацапських інфопомийок, "забуваючи" при цьому навіть дати посилання -- видаючи цей непотріб за свої думки. Читаючи новини в неті я вибираю ті, що подобаються особисто мені та викладаю їх тут, завжди даючи посилання на джерело -- для тих, кому ці новини теж подобаються; а також для тих, кому гарні для українців новини як "серпом по ......". До речі, чому у Вас та у тих, хто задає мені такі ж самі питання нема питань до тих, хто тут викладає перепощене лайно про діючу військову владу України під час війни? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 (змінено) 6 минут назад, 7351 сказал: Мене не цікавлять громадяни ерефії -- нехай хоч повиздихають, геть усі. не повиздихають а якщо їх не деіндустріалізувати - будуть лізти сюди ще дуже довго Змінено 4 травня 2023 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 6 хвилин тому, 7351 сказав: Мене не цікавлять громадяни ерефії -- нехай хоч повиздихають, геть усі. Спам -- це коли в цій темі, декілька персонажів регулярно перепощують антиукраїнське лайно з різних кацапських інфопомийок, "забуваючи" при цьому навіть дати посилання -- видаючи цей непотріб за свої думки. Читаючи новини в неті я вибираю ті, що подобаються особисто мені та викладаю їх тут, завжди даючи посилання на джерело -- для тих, кому ці новини теж подобаються; а також для тих, кому гарні для українців новини як "серпом по ......". До речі, чому у Вас та у тих, хто задає мені такі ж самі питання нема питань до тих, хто тут викладає перепощене лайно про діючу військову владу України під час війни? Не зважайте. Мене Твітер забанив ще в 2014-му. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 2 години тому, Корнил сказав: це часте явище, коли з Донецька переїжджають жити в Україну, він може і не хоче, але щось його заставляє це робити..от як переїдеш, теж будеш так хєрачить з ранку до вечора Це "щось" я вперше відчув, коли у 2014 році, у мене на очах, спецпідрозділ за декілька хвилин зачистив СБУ Донецької області та вивісив над будівлею флаг України. Вдруге, коли останнім потягом Ясинувата-Одеса в серпні 2014 роки ми виїжджали до Одеси і я побачив у вікно вагона перші українські флаги. Хто це не пережив -- не зрозуміє. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 (змінено) Часто говорять, що не можна недооцінювати ворога. Я вже й не знаю, як такого ворога можна недооцінювати... Змінено 4 травня 2023 користувачем Музей 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 14 минут назад, 7351 сказал: Мене не цікавлять громадяни ерефії -- нехай хоч повиздихають, геть усі. А как же борьба з ворогамы? Контрпропаганда? Перевербовка? Берите пример с Бездомного)) В целом - все понятно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 (змінено) 2 часа назад, Музей сказал: Не зважайте. Мене Твітер забанив ще в 2014-му. Тю , мені песбук декілька акаунтів забанив - за розпалювання ненависті - хіба не більше за Вк . На Вк почали банити , лише коли дійшло , що на фронті справи кепські . До того ставилися зверхньо , з посмішкою ката людожера - готуй мотузку , скоро повісимо . А потім швондеровичі ображаються - за что ви нас узких не любите ? Змінено 4 травня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 2 години тому, Потрошитель сказав: Это как? Обычно в его возрасте бывает наоборот - хоче і не може п.с. Не, если какая-то свежая и интересная новость - я рад прочитать. Ещё больше рад своим словам, своим мыслям, человеческому общению здесь. Но тупо копировать-вставить... Вже відповів, але добавлю. Ще ті, хто задає мені питання, на кшталт ваших, намагаються хоч як образити -- це якась загальна риса у вас. При тому, ще й писати про "людське" спілкування..... До речі намагався -- дивне явище, мої пости з моїми думками кудись зникали з форуму разом зі мною, на якийсь період..... Пости назавжди. На смак та колір всі фломастері різні (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2023 (змінено) Не буду публікувати відео тих колон, що зараз їдуть на війноньку, але я приємно здивований. У лютому 2022 я їхав на Маріуполь відганяючи від себе думки про завтра. Бо розумів що завтра може не настати. Бо ворог був сильний і думати про перемогу то було занадто оптимістично. Сьогодні я радію, бо в мене немає сумнівів по завтрашньому дню. Ми йдемо не просто на війну. Ми йдемо іх ***ити. За все скоєне. Це буде важко. Але це того буде варте. Ми йдемо іх пизdити. За всі ці місяці в обороні, витримуючи шалений тиск, з дефіцитом снарядів, технікі та людей. Даючи час на підготовку іншим. Ми йдемо іх пизdити. Ви нас поштурмували? Тепер наша черга. Серж Марко Змінено 4 травня 2023 користувачем Canton 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз