Дашуля Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 3 минуты назад, Бездомный сказал: підловив Мене? На чому? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 19 хвилин тому, Дашуля сказав: Ви стверджуєте що це ми, просто по центру де немає жодної військової цілі? Ну якщо послухати, то Донецьк мало того що 9 років бімбілі, так і зараз постійно. А як він виглядає після цього? Міста України , де вонючки бомблять, схожі на фільми жахів, буквально за пару місяців ... Раз ви вже тут, то може зможите щось нам донести. Дякую Не має значення, хто обстрілює. В цивілізованому суспільстві обстріл міст має однозначно засуджуватися. Без варіантів. Але у нас чомусь радіють тим обстрілам Донецька і тоді виникає питання, а чи люди ті люди, чи просто перефарбовані кацапи в вишиванках. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Не має значення, хто обстрілює ще як має. якби не кацапи, то ніхто б його не обстрілював. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 Только что, US7IGN сказал: ще як має. якби не кацапи, то ніхто б його не обстрілював. Тільки но зібралась написати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 2 хвилини тому, US7IGN сказав: ще як має. якби не кацапи, то ніхто б його не обстрілював. Сталося, що сталося. Треба зараз дивитися з реальної точки зору. І не треба перетворюватись на кацапів. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Сталося, що сталося. Треба зараз дивитися з реальної точки зору. І не треба перетворюватись на кацапів. бути кацапом це на чорне казати біле і удавати що все сталося само по собі, а винуваті всі крім них. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 (змінено) 19 минут назад, Дашуля сказал: Мене? На чому? ви підловили , вибачте , зі статтю помилився . Підловила Змінено 28 квітня 2023 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Не має значення, хто обстрілює. В цивілізованому суспільстві обстріл міст має однозначно засуджуватися. Без варіантів. Але у нас чомусь радіють тим обстрілам Донецька і тоді виникає питання, а чи люди ті люди, чи просто перефарбовані кацапи в вишиванках. Особенно нельзя обстреливать здания ПТУ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 Только что, Бездомный сказал: ви пыдловили , витьачте , зы статтю помилився . Пыдловила це так рука не піднімається визнати що жінка теж людина? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Не має значення, хто обстрілює. В цивілізованому суспільстві обстріл міст має однозначно засуджуватися. Без варіантів. Але у нас чомусь радіють тим обстрілам Донецька і тоді виникає питання, а чи люди ті люди, чи просто перефарбовані кацапи в вишиванках. Ви знаєте, я б раділа такому жаху яке ми бачим кожен день, в параші. Я хочу їм Маріуполя, Охтирки, Харькова, Миколаїва, Сум, Чернігова, Херсона, Бучі, Бородянки, Матижина, Мокрець, Бервижен, Козаровичи і багато багато інших. Я хочу щоб вони народжували в підвалі під бомбами Щоб до тих кацапів вдералися вонючі озброєні буряти, виводили жінок , чоловіків,дітей і в мороз роздягли до трусів..а потім жили з ними і наказували їх кормити. А потім вигнали нафіґ з твого дому... Я хочу всього що з нами - там. Про Донецьк промовчу, бо моя думка не сподобається. 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 Только что, Дашуля сказал: Ви знаєте, я б раділа такому жаху яке ми бачим кожен день, в параші. Я хочу їм Маріуполя, Охтирки, Харькова, Миколаїва, Сум, Чернігова, Херсона, Бучі, Бородянки, Матижина, Мокрець, Бервижен, Козаровичи і багато багато інших. Я хочу щоб вони народжували в підвалі під бомбами Щоб до тих кацапів вдералися вонючі озброєні буряти, виводили жінок , чоловіків,дітей і в мороз роздягли до трусів..а потім жили з ними і наказували їх кормити. А потім вигнали нафіґ з твого дому... Я хочу всього що з нами - там. Про Донецьк промовчу, бо моя думка не сподобається. вони не люди, не тільки не оцінять, а ще й сподобається... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 (змінено) 24 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Не має значення, хто обстрілює. В цивілізованому суспільстві обстріл міст має однозначно засуджуватися. Без варіантів. я не вірю , що ЗСУ обстрілює . кацапи обстрілюють домбасямб регулярно - мотиваційні теракти , щоб не розслаблялися , і легше йшли на м'ясні штурми Змінено 28 квітня 2023 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 4 хвилини тому, Бездомный сказав: ви пыдловили , витьачте , зы статтю помилився . Пыдловила То тебе підловили, кацапчик, досі користуєшся мордорською розкладкою. Ганьба. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 2 минуты назад, Бездомный сказал: я н вірю , що ЗСУ обстрілює . інколи буває що збиті ракети десь падають, але то трохи інша історія. там одразу фото НАТО-уламків з латиницею показують) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 6 хвилин тому, Дашуля сказав: Про Донецьк промовчу, бо моя думка не сподобається Чого це. Арестович стверджує, що то найбільш мотивовані та досвідчені, з тієї сторони. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 5 хвилин тому, Дашуля сказав: Ви знаєте, я б раділа такому жаху яке ми бачим кожен день, в параші. Я хочу їм Маріуполя, Охтирки, Харькова, Миколаїва, Сум, Чернігова, Херсона, Бучі, Бородянки, Матижина, Мокрець, Бервижен, Козаровичи і багато багато інших. Я хочу щоб вони народжували в підвалі під бомбами Щоб до тих кацапів вдералися вонючі озброєні буряти, виводили жінок , чоловіків,дітей і в мороз роздягли до трусів..а потім жили з ними і наказували їх кормити. А потім вигнали нафіґ з твого дому... Я хочу всього що з нами - там. Про Донецьк промовчу, бо моя думка не сподобається. У мене теж були такі відчуття після деокупації. Я теж хотів усіх бамбіть. Але потім зрозумів, що бамбіть - це стати таким же нелюдом, як і кацапи. Українці переможуть в цій війні, якщо лишаться людьми. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 (змінено) 5 часов назад, US7IGN сказал: інколи буває що збиті ракети десь падають, але то трохи інша історія. там одразу фото НАТО-уламків з латиницею показують) якби Даунецьк обстрілювали ЗСУ, то за 9 років вже перетворили б на нинішній Бахмут Змінено 28 квітня 2023 користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 Только что, Dmitriy_S сказал: У мене теж були такі відчуття після деокупації. Я теж хотів усіх бамбіть. Але потім зрозумів, що бамбіть - це стати таким же нелюдом, як і кацапи. Українці переможуть в цій війні, якщо лишаться людьми. ви буддист? живете з тарганами та годуєте їх? гарний кацап існує тільки у хворій уяві. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 (змінено) 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: У мене теж були такі відчуття після деокупації. Я теж хотів усіх бамбіть. Але потім зрозумів, що бамбіть - це стати таким же нелюдом, як і кацапи. Українці переможуть в цій війні, якщо лишаться людьми. саме так бомбити не треба - треба заблокувати кацапію до повно\ї безоговорочної капітуляції , та впровадити на кацапії м'якою силою план Моргентау репарації стягувати порізаною на брухт інфраструктурою та промисловими підприємствами . Змінено 28 квітня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 (змінено) 12 минут назад, US7IGN сказал: інколи буває що збиті ракети десь падають, але то трохи інша історія. там одразу фото НАТО-уламків з латиницею показують) ах обмануть меня не трудно я сам обманываться рад Змінено 28 квітня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 1 минуту назад, Бездомный сказал: ах обмануть меня не трудно я сам обманываться рад думаєш тільки Потрошитель вміє телефоном власний город фотографувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 (змінено) 21 минуту назад, US7IGN сказал: думаєш тільки Потрошитель вміє телефоном власний город фотографувати? я взагалі намагаюся уникати обговорення окремих особистостей мені цікаві ідеї , тренди , максимум - типажі узагальнюй та екстраполюй - завжди Змінено 28 квітня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 Чим ближчий крах імперії, тим безумніші її закони Владимир Путин подписал закон о пожизненном лишении свободы за госизмену: «Поправки вносятся в статью 275 УК РФ "Государственная измена". За шпионаж, выдачу иностранцам сведений, составляющих гостайну, переход на сторону противника либо оказание финансовой, материально-технической, консультационной или иной помощи государству в деятельности, направленной против РФ, будет грозить наказание в виде пожизненного заключения» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз