Бездомный Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 (змінено) 3 часа назад, vadimv сказал: Я писав, що без "вчасно бамбіть" справи не буде. ізоляція кацапії у власному соку поставить кацапію на місце за десять років . тільки слід суворо карати хитродупих , які намагаються робити легкі гроші на обході санкцій людожерами . головне усвідомити : Мирний демонтаж кацапіїї та утворення замість неї низки нових незалежних аграрних деіндустріалізованих держав - то єдиний шлях зупинити Китай. Змінено 27 квітня 2023 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 10 хвилин тому, vadimv сказав: Не треба приписувати іншим свої бажання. Я ніколи не писав, що ХОЧУ павтаріть. Я писав, що без "вчасно бамбіть" справи не буде. А що вам робить - бамбіть андрофагів чи дружить з ними - вирішуйте самі. 7 хвилин тому, Бездомный сказав: що я пропоную "повторити" ? хіба що Залізну завісу , яка призведе до втілення на кацапії м'якою силою "плану Моргентау" . Тим більше , що кацапи самі туди лізуть - добровільно . Цікаво, як ви почали виправдовуватися:) Я на цьому поки що тільки Потрошителя не піймав. І то тому, що або він профі, або я помиляюсь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Цікаво, як ви почали виправдовуватися:) Я просто не люблю, коли зводять наклеп і приписують іншій людині щось своє. Ваше "павтаріть" - це про повторне потрапляння в окупацію? Чи звідки ви це взяли? Тільки що, Dmitriy_S сказав: Я на цьому поки що тільки Потрошителя не піймав. На чому на "цьому"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 2 хвилини тому, vadimv сказав: Я просто не люблю, коли зводять наклеп і приписують іншій людині щось своє. Ваше "павтаріть" - це про повторне потрапляння в окупацію? Чи звідки ви це взяли? На чому на "цьому"? Ви бажаєте, щоб всі кацапи здохли прямо зараз? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 (змінено) 41 минуту назад, vadimv сказал: Та я б не сказав.. Алкоголіки, наприклад, обирають. та всі хвороби , які "від задоволення" - так чи інакше обирають Змінено 27 квітня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ви бажаєте, щоб всі кацапи здохли прямо зараз? ні - краще повільно - пан має час та натхнення 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 (змінено) сировина з живодерні - кацапи пропонують відродити 58 сталінську статтю серйозно - не жартують Змінено 27 квітня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 (змінено) 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ви бажаєте, щоб всі кацапи здохли прямо зараз? Ніт. Хай спочатку виплатять репарації. Змінено 27 квітня 2023 користувачем vadimv 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 5 хвилин тому, Бездомный сказав: та всі хвороби , які "від задоволення" - обирають Ну, таке. Комусь краще здохнути від бухла по пару сотень чи тисяч доларів за бутилку, а комусь від гнилої моркви і картоплі. Кожному своє. Це ще на воротах нацистських лагерів писали:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 Тільки що, vadimv сказав: Ніт. Спочатку їм потрібно репарації виплатити. О, логічний висновок, щоб виплачувати репарації, їм треба гарно жити, щоб було за що виплачувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 Тільки що, Dmitriy_S сказав: щоб виплачувати репарації, їм треба гарно жити Ніт, вони коли починають гарно жити - зразу пнуться "павтаріть". 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 11 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ви бажаєте, щоб всі кацапи здохли прямо зараз? що ви таке кажете! навіть думка про це у декого може викликати багаторазовий неконтрольований оргазм 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 Тільки що, vadimv сказав: Ніт, вони коли починають гарно жити - зразу пнуться "павтаріть". Що конкретно ви пропонуєте в даній ситуації? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 (змінено) 3 часа назад, Dmitriy_S сказал: О, логічний висновок, щоб виплачувати репарації, їм треба гарно жити, щоб було за що виплачувати. не обов`язково якщо заводи порізати на брухт , а потім - залізницю на металлобрухт порізати - може вистачить , як не вистачить - морські порти порізати на брухт , та багато що з них взяти можна на відшкодування 800 років геноциду та грабунку головне , щоб кацапія перетворилася на велике картопляне поле де кацапи пораються лопатами Змінено 27 квітня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 (змінено) 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Що конкретно ви пропонуєте в даній ситуації? в 352-й раз - розділити мордор на 10-15 частин. Змінено 27 квітня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 1 хвилину тому, vadimv сказав: Повторюю в 352-й раз - розділити мордор на 10-15 частин. І щоб Московія нападала на Україну? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: І щоб Московія нападала на Україну? Через територію КНР (Курської народної республіки), ВНР та БНР? Пупок розв'яжеться. 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 (змінено) 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: І щоб Московія нападала на Україну? москва має бути деурбанізована - інфраструктура навколо москви - демонтована , брухт - має піти на сплату репарацій Змінено 27 квітня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 10 хвилин тому, Бездомный сказав: москва має бути деурбанізована - інфраструктура навколо москви - демонтована , брухт - має піти на сплату репарацій Цікаво, а ви розумієте, що Москва найбільший антагоніст СВО і війни в Росії? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 14 хвилин тому, Бездомный сказав: москва має бути деурбанізована - інфраструктура навколо москви - демонтована , брухт - має піти на сплату репарацій Ваші сини до цього готові, чи тільки сєльодку ловить вміють? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 20 хвилин тому, vadimv сказав: Через територію КНР (Курської народної республіки), ВНР та БНР? Пупок розв'яжеться. Через СНР, Сумської народної республіки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 (змінено) 21 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Цікаво, а ви розумієте, що Москва найбільший антагоніст СВО і війни в Росії? москва - то найбільше зло друге місце - розчленінград саме ці міста дають кацапам найрозумніші кадри для ведення війні . саме ці міста - то яйцяі , у яких кощійова смерть . саме ці міста та розбудована навколо них інфраструктура - то стрижень , хребет , на якому тримається кацапія . Без них кацапія розсипетьтся на купу осередків . Але й їх необхідно деурбанізовувати. Змінено 27 квітня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: Цікаво, а ви розумієте, що Москва найбільший антагоніст СВО і війни в Росії? Ніхера вона ніякий не антагоніст. Доводиться спілкуватись з "європейськими" кацапами, які мають рідню та знайомих в самій кацапії. Так от, можу вам точно сказати, що ніякого ані засудження, ані значного впливу війни або шаленого санкційного списку там немає. Так, є проблеми з вартістю квитків в Європу та часом в дорозі, трохи довше треба почекати на запчастини, трохи підросли ціни на елітний алкоголь, подекуди асортимент делікатесів зменшився, телевізор, правда, у багатьох викликає блювотні спазми, але то таке, всі дивляться здебільше фільмові канали, яких багато. Тому до якогось більш-менш видимого натяку на спротив на цих болотах ще ой як далеко. 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 5 годин тому, Privet сказав: Правда, у школі ми її майже не вчили - я навіть не можу пригадати чи викладали її у нас взагалі Маячня якась . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 5 годин тому, 7351 сказав: В Донецьку в радянські часи в усіх школах українська з другого класу була обов’язкова. А самий популярний білий хліб у донеччан мав офіційну назву "паляниця". 28 копійок буханка. 24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз