Бездомный Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 (змінено) 11 минут назад, vadimv сказал: Тут є 2 аспекти: 1. Геноцид балтійців таки був, він потрапив навіть в савецько-окупантський серіал "Долгая дорога в дюнах". Або можна глянути документальний фільм Радянська історія. Там маса жахливих фактів, в тому числі про геноцид українців. 2. Українцям західних областей пощастило трохи більше, ніж тим, хто жив на сході. от геноцид Західної України можна приблизно +/- порівняти з геноцидом балтійців . Але навіть такого - типу "лайтового" геноциду вистачило , щоб білоруси Західної Білорусі перетворилися на бидлотрусів Змінено 20 квітня 2023 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 (змінено) 49 минут назад, US7IGN сказал: Посміхайтеся, це всіх дратує 😂 Всё время смеются только люди с полным отсутствием чувства юмора. Они никого не раздражают, они просто смешные. Но за правду спасибо 🙂 Змінено 20 квітня 2023 користувачем Leon26 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 57 минут назад, 7351 сказал: Я не знаю, що таке "даунєцкіх" -- я донеччанин. А, так ти їх не знаєш? А хто кричав "пачаму нас никто не слышит?" А хто кричав про "насіліє украньськім язіком?" А хто "бєгал с куріцей-мутантом по площадям?" А хто був "за мір і дружбу с рассеей?" Далі продовжувати? І тепер, ви мені дорікаєте, що я ділю українців? Ви там натворили херні, перефарбувалися і втекли подалі, і я вас повинен поважати і любити? Та ніхрена так не буде. Спочатку покайтеся як належить, а потім поговоримо. Чи може ще розказати, як нашим Воїнам зараз у спину з хатів стріляють? Щось я такого не на Київщині, не на Харківщині, не на Миколаївщині і будь де не чув... 2 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 1 час назад, Музей сказал: ...Теж хочу побачити, як працює портал в НАТО. Отак: 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 14 минут назад, Музей сказал: "До мами в Васильків" не їздять лише кацапи-понаєхи. Їхні мамки в Казані-Рязані. В Австрії, якщо ти на Різдво не їдеш "до мами в Ішль", то ти угр, серб, турок, але не австрієць. А от і ніфіга. Особисто знаю пару киян, які мінімум 4 покоління в ньому живуть. Але деградували порівняно з їх дореволюційними пращурами просто катастрофічно 😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 2 минуты назад, Firetuf сказал: А, так ти їх не знаєш? А хто кричав "пачаму нас никто не слышит?" А хто кричав про "насіліє украньськім язіком?" А хто "бєгал с куріцей-мутантом по площадям?" А хто був "за мір і дружбу с рассеей?" Далі продовжувати? І тепер, ви мені дорікаєте, що я ділю українців? Ви там натворили херні, перефарбувалися і втекли подалі, і я вас повинен поважати і любити? Та ніхрена так не буде. Спочатку покайтеся як належить, а потім поговоримо. Чи може ще розказати, як нашим Воїнам зараз у спину з хатів стріляють? Щось я такого не на Київщині, не на Харківщині, не на Миколаївщині і будь де не чув... Ату їх! 😂 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 1 час назад, US7IGN сказал: Посміхайтеся, це всіх дратує 😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 (змінено) що кацапи заспівали - чують наближення 1917 мразі кацапські: Почему пошел навал на Пригожина. М.Хазин Спойлер В Интервью на Царьград тв, Михаил Хазин осветил актуальную тему: Ведущий: Смотрите, очень много идёт разных дискуссий о том, что одна из целей не только Запада и, может быть, не столько Запада, сколько их здешних партнёров – это дестабилизация ситуации в России. На ваш взгляд, насколько это может стать реальностью? Красиво говорят – это раскачать лодку, а я более жестко говорю. Михаил Хазин: Ну, да, сказано же уже – убрать первое лицо России. Как можно убрать? Либо заговором, они уже об этом открыто говорят. Кто-то сказал: «В Кремле у нас есть люди, мы работаем» Либо Майдан. Как будут звать на Майдан – очевидно. Патриотические или полу патриотические лозунги плюс деньги за участие. Вытащить на улицы Москвы 200 000 человек, а дальше... Ну, собственно, мы видели в Минске. Тут есть одна проблема. Во-первых, вытащить на улицы Москвы 200 000 – это всё-таки не Минск. Люди другие. Во-вторых, точно так же как и в Минске, как только толпа встречается с людьми, готовыми стоять до конца… Почему в последнее время пошел антипиар по Пригожину? А потому, что его ребята будут стоять до конца. То, что разбегутся милиционеры, всякие другие люди – это вполне может быть. Они всегда разбегаются, вспомните 93-й год. Но, например, ветераны вооруженных сил и спецслужб, они все выйдут защищать страну. Не очень удобная фигура Скажем так, я считаю, что вероятность маленькая, но попытка с их стороны будет. Ещё раз повторяю, не под лозунгами «Долой». Сначала будет лозунг патриотический, потом будут провокационные действия против толпы, мы все это видели, начиная с Вильнюса в 91-м году, это же всё у нас на глазах происходило. Что было в 93-м году. А дальше будет вопль: «Это все он!» Сценарий того самого воскресенья. Я, как человек, который немного понимает, как это все устроено, думаю, что это не получится. Но попытка будет. А одна из предыдущих попыток, вы будете смеяться, там был даже спецназ одного из тогдашних партнеров в логике, что сейчас мы эту толпу направим на Кремль, а этот спецназ быстро Кремль возьмет. Их просто засекли. Не удалось направить толпу. Они до Кремля не дошли. Так что всякое может быть. Ведущий: Что может нивелировать в подобных сценариях? Михаил Хазин: Этим пускай профессионалы занимаются. Я не специалист. Я могу вас уверить, что люди, которые сейчас этим занимаются, они это все прекрасно понимают. Понимаете, это же не я все придумал. Это же они все говорят. Но с точки зрения здравого смысла, а что ещё можно предложить? Выборы что ли? Будет смешно. Спойлер Змінено 20 квітня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 Тут выкладывали ролик с ютуб, как американец ржал с совецкой аналоговнетной волги газ 24, 89 блять года выпуска! А Мне попался фильм хобит, ссср 85 год... Ладно, не будем сравнивать с властелинами, но напомню что терминатор вышел годом ранее! Как говорится, почувствуй разницу 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 7 минут назад, Firetuf сказал: Далі продовжувати? Бамбас паражняк нигонит))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 17 хвилин тому, 90BCO сказав: "2-3 недели" (с) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 16 хвилин тому, Музей сказав: Коли Ви почнете ідентифікувати себе не з "донецькими", а з Україною, Вам стане легше жити і Вас не дратуватиме ставлення українців до "донецьких". Поки Ви "задамбас", Ви почуватиметеся тут чужим і нас всіх сприйматимете, як чужих. Повністю з Вами згоден. Я українець. Донецьк -- це Україна -- був, є і буде! В Україні, до війни, я мешкав у Донецьку, тому, коли заходить розмова з якого я міста в Україні -- я відповідаю, що я донеччанин. У Вас може, по якимось причинам, нема бажання називати себе киянкою -- то Ваша особиста справа. Країна: Україна; Регіон: Київ; Назва мешканців: кия́нин, кия́нка, кия́ни uk.wikipedia.org/wiki/Київ Донецьк; Країна: Україна; Назва мешканців: донечча́нин, донечча́нка, донечча́ни uk.wikipedia.org/wiki/Донецьк Хватить сміливості запропонувати іншим форумчанам називати донеччан українцями, без вказування регіону, здивуєте? А я давно "за" і Ви це знаєте. Успіхів! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 13 хвилин тому, Бездомный сказав: ветераны вооруженных сил и спецслужб, они все выйдут защищать страну. Ага, у 1991 вже вийшли ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 Сравни с подготовкой год назад. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 16 хвилин тому, mastervovik сказав: американец ржал с совецкой аналоговнетной волги газ 24, 89 блять года выпуска! 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 26 хвилин тому, Firetuf сказав: А, так ти їх не знаєш? А хто кричав "пачаму нас никто не слышит?" А хто кричав про "насіліє украньськім язіком?" А хто "бєгал с куріцей-мутантом по площадям?" А хто був "за мір і дружбу с рассеей?" Далі продовжувати? І тепер, ви мені дорікаєте, що я ділю українців? Ви там натворили херні, перефарбувалися і втекли подалі, і я вас повинен поважати і любити? Та ніхрена так не буде. Спочатку покайтеся як належить, а потім поговоримо. Чи може ще розказати, як нашим Воїнам зараз у спину з хатів стріляють? Щось я такого не на Київщині, не на Харківщині, не на Миколаївщині і будь де не чув... Шановний, я такий самий українець, як і ви. Мені ні в чому каятися, від слова "зовсім". Нас з Вами відрізняє тільки прописка. Ви мені нічого не повинні, як і я Вам. А от те, що ви зараз намагаєтесь "хитати" Україну -- це недобре, для України -- українці це розуміють.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 1 годину тому, Vinsol2009 сказав: Тобто загони бомбосян, при яких навіть Люся пише, як про найбільш мотивованих вже не ворог? ворог той, хто взяв в руки зброю.. а той хто с'їбався з країни під час війни, хіба не ворог? 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 2 хвилини тому, Корнил сказав: а той хто с'їбався з країни під час війни, хіба не ворог? деякі несібаси, гірше ворогів, а деякі сібаси типу Нескромного Прораба, зробили для країни краще 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 (змінено) 5 хвилин тому, outdoor24 сказав: деякі несібаси, гірше ворогів, а деякі сібаси типу Нескромного Прораба, зробили для країни краще згоден, є й таке..але питання було до Вінсола..до речі, як ви рахуєте він для країни зробив краще? Змінено 20 квітня 2023 користувачем Корнил 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 3 хвилини тому, outdoor24 сказав: деякі несібаси, гірше ворогів, а деякі сібаси типу Нескромного Прораба, зробили для країни краще Точно, дехто мріє про сталінські порядки, коли дитина оголошується ворогом за засудженого батька, з якого вибили признання катуванням, далі всі рідні засудженого вороги, далі -- дружина ворога теж ворог, рідні дружини -- теж вороги -- а там і доцілої етнічної групи недалеко -- і поїхали ешелони до сібиру, з тими, кого не розтріляли одразу. ........................ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 8 хвилин тому, Корнил сказав: питання було до Вінсола..до речі, як ви рахуєте він для країни зробив краще? краще він зробив чи ні, я об'єктивно сказати не можу. можливо він був би корисним своєю військовою спеціальністю, а можливо він зараз приносить більше користі в Пражській ТРО. Але так само і ворогом не назву його. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 (змінено) У Збройних сил України є турецька реактивна система залпового вогню Roketsan MCL. Проєкт Ukrainian Weapon Tracker звернув увагу на фото, яке опублікувала 49-та артилерійська бригада на своїй сторінці у Facebook. “До контрнаступу готові“, – підписали фото військові з 49 ОАБр. Це перше візуальне підтвердження використання цієї зброї Силами оборони України. Камуфляж на фото 49-ої бригади аналогічний до того, який можна побачити на виставковому зразку турецької компанії. Модульна система Roketsan MCL дозволяє теоретично вести вогонь також 122-мм та 300-мм турецькими ракетами. Раніше портал Oryx із посиланням на власні джерела писав, що ЗСУ отримали високоточні ракети TRLG-230 для цієї системи ще влітку 2022 року. TRLG-230 – ракета класу «земля-земля». Її можна запускати з артилерійської системи ROKETSAN MCL (Multi-Caliber Launcher) та інших платформ із сумісними інтерфейсами. Калібр – 230 мм Вага – 210 кг Вага бойової частини – 42 кг Ефективний радіус бойової частини – до 55 м Діапазон ураження – 20-70 км mil.in.ua/uk/news/z-yavylysya-dokazy-vykorystannya-zsu-turetskoyi-rszv-roketsan-mcl/ Змінено 20 квітня 2023 користувачем 7351 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 3 минуты назад, 7351 сказал: У Збройних сил України є турецька реактивна система залпового вогню Roketsan MCL. она реально на шасси камаза? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2023 5 хвилин тому, oam сказав: она реально на шасси камаза? Цікаво, що система базується на російському шасі КАМАЗ-65224. mil.in.ua/uk/news/z-yavylysya-dokazy-vykorystannya-zsu-turetskoyi-rszv-roketsan-mcl/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз