7351 Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 (змінено) 7 хвилин тому, porterlv сказав: Хіба не буде помітної затримки між детонаціями? Цікаве питання -- ці тисячні долі секунди для Вас мають значення? stud.com.ua/133792/prirodoznavstvo/faktori_vplivayut_shvidkist_stiykist_detonatsiyi_zaryadiv_vibuhovih_rechovin Змінено 11 квітня 2023 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 30 хвилин тому, Потрошитель сказав: Внимание вопрос, гаспада патриоты. Кто из присутствующих может сказать "мои сыновья сейчас воюют"??? Или воевали и были ранены или не дай Бог убиты. Не в теробороне, не на учениях на западе и тд и тп. А были/есть 1-2 линиях? в мене, як і у тебе дві доньки..рибака пом'ятаєш?..він не патріот, але син його загинув минулим літом..такі от життєві повороти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 28 минут назад, Вячеслав63 сказал: У двоюродної сестри зі Сніжного Та там і до війни життя не було 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 Я так и думал. Те, кто действительно что-то сделал или делает - спокойно реагируют на меня. А те, кто только ***#*ь горазды - те и мне пытаются что-то предъявить. Но выходит только перднуть в лужу. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 7 минут назад, Корнил сказал: в мене, як і у тебе дві доньки..рибака пом'ятаєш?..він не патріот, але син його загинув минулим літом..такі от життєві повороти Я уверен, сыновья большинства форумчан не воюют, а в сухом теплом месте. Занимаются перепостингом и прочим рукоблудием. В Польше, Австрии, где-то плавают и тд Не будем показывать пальцем)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 2 хвилини тому, Потрошитель сказав: Я уверен, сыновья большинства форумчан не воюют, а в сухом теплом месте. Занимаются перепостингом и прочим рукоблудием. В Польше, Австрии, где-то плавают и тд Не будем показывать пальцем)) приблизно 20% людей роблять історію, десь стільки ж їм допомогають, іншим похєр..така ж хєрня була коли був майдан, нічого не міняється 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 Як раніше казали - хто на кого вчився. А взагалі треба тільки за себе та неповнолітніх відповідати. Якби мій захотів воювати, я би не схвалював, але поважав би вибір. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 5 минут назад, Потрошитель сказал: Я уверен, сыновья большинства форумчан не воюют, а в сухом теплом месте. Занимаются перепостингом и прочим рукоблудием. В Польше, Австрии, где-то плавают и тд Не будем показывать пальцем)) Сыновья форумчан (те, что не воюют) - люди совершеннолетние, не так ли? Сами принимают решения, согласны? Какой родитель, по-Вашему, "выгонит" сына на фронт? 🤷♂️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 2 минуты назад, Корнил сказал: приблизно 20% людей роблять історію, десь стільки ж їм допомогають, іншим похєр..така ж хєрня була коли був майдан, нічого не міняється Я согласен. Но какого хрена эти 80% пытаются мне что-то предъявить? Они убили хотя бы одного плохого человека? Они дали хорошим людям хотя бы пятерку денег? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 2 минуты назад, 90BCO сказал: Сыновья форумчан (те, что не воюют) - люди совершеннолетние, не так ли? мій ще ні, але я маю сумнів що він після того скільки сил та часу вклав в те чим зараз займається, вирішить все кинути та піти починати військову кар'єру. та й схильності до насильства я за ним ніколи не помічав. я вважаю що кожен має займатися тим, що у нього краще виходить. наприклад я вважаю що Бездомний просирає талант, а за часів воєнного комунізму зробив би кар'єру на знищенні кацапощелепих вчительок 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 15 минут назад, Потрошитель сказал: Я уверен, сыновья большинства форумчан не воюют, а в сухом теплом месте. Занимаются перепостингом и прочим рукоблудием. В Польше, Австрии, где-то плавают и тд Не будем показывать пальцем)) не вдаючись у подробиці . знайшли , як бути корисними силам оборони , не тримаючи зброю у руках . Ти ж прекрасно знаєш , що можна бути корисним , не беручи зброю до рук . Чи не так ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 5 хвилин тому, Потрошитель сказав: Я согласен. Но какого хрена эти 80% пытаются мне что-то предъявить? Они убили хотя бы одного плохого человека? Они дали хорошим людям хотя бы пятерку денег? тому що у багатьох думка, що у цьому треші винні такі як ти..а яким хорошим людям треба дати п'ятірку зелені? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 1 минуту назад, Корнил сказал: а яким хорошим людям треба дати п'ятірку зелені? шо тут думати. мені та Бездомному. можна навіть одну на двох 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 (змінено) 6 минут назад, Корнил сказал: тому що у багатьох думка, що у цьому треші винні такі як ти..а яким хорошим людям треба дати п'ятірку зелені? життя сильно подорожчало - п'ятірка зелені зараз не та сума врятує гіганта мислення та батька демократії Змінено 11 квітня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 19 минут назад, Потрошитель сказал: Я уверен, сыновья большинства форумчан не воюют, а в сухом теплом месте. Спойлер Занимаются перепостингом и прочим рукоблудием. В Польше, Австрии, где-то плавают и тд Не будем показывать пальцем)) 15 минут назад, Корнил сказал: приблизно 20% людей роблять історію, десь стільки ж їм допомогають Спойлер , іншим похєр..така ж хєрня була коли був майдан, нічого не міняється Про моего сына. Ему 35й год. С 2014 волонтёрит по всей Украине. Состоит в "Спілці Підприємців України". Меценатствует. Книгу издал (в соавторстве). Хай там як доля складеться, можливо - разом в одному окопі зустрінемось (як у радянському фільмі) ?! 12 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 8 минут назад, US7IGN сказал: шо тут думати. мені та Бездомному. можна навіть одну на двох Мінуточку! Буду третім ! 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 13 минут назад, 90BCO сказал: Какой родитель, по-Вашему, "выгонит" сына на фронт? 🤷♂️ В моєму взводі був батько з сином, так батько слідом за сином пішов, коли дізнався що той добровольцем подався. Казав мовляв "дружина мені не пробачить, якщо з ним щось станется". А в іншому баті (я там якийсь час послужив, доречі разом з Юрою), батько з сином в Бахмуті два місяці провели. Я от буквально вранці спілкувався з батьком, син ноги відморозив, зараз у лікарні. А Потрошителю добра не бажаю, бо як же далеко від нього совість, щоб виправдовувати своє існування. А у кого з форумчан сини пішли... Та блядь ні в кого не пішлти би! як би не аморфні мешканці ордло!!! 12 8 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 12 минут назад, Бездомный сказал: не вдаючись у подробиці . знайшли , як бути корисними силам оборони , не тримаючи зброю у руках . Ти ж прекрасно знаєш , що можна бути корисним , не беручи зброю до рук . Чи не так ? Канешно. Вон гляньте на 7351 - наш местный филиал министерства пропаганды НЕ покладая рук, не щадя живота своего приносит пользу, топча клавиши и перепосщивая Твиттер и прочую чепуху чепуху. Ели его почитать, то Потрошителя освободят уже завтра в обед, просто он сам нивкурсе или это военная тайна. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 3 минуты назад, 90BCO сказал: Мінуточку! Буду третім ! Астанивитесь! (С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 11 минут назад, Бездомный сказал: життя сильно подорожчало - п'ятірка зелені зараз не та сума врятує гіганта мислення та батька демократії жадність призводить до бідності. ти не виправдав сподівань, тому вибуваєш з аукціону 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 Только что, murava сказал: Астанивитесь! (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 (змінено) 3 минуты назад, US7IGN сказал: жадність призводить до бідності. ти не виправдав сподівань, тому вибуваєш з аукціону жадіБність та не сильно то й хотілося Змінено 11 квітня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 16 минут назад, Корнил сказал: тому що у багатьох думка, що у цьому треші винні такі як ти..а яким хорошим людям треба дати п'ятірку зелені? Тем, кто убивает плохих 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2023 4 минуты назад, Evgenich сказал: як би не аморфні мешканці ордло!!! я і не знав що до його складу виявляється в 2022 увійшли частини Харківської, Запорізької, Херсонської, Сумської, Чернігівської та навіть Київської областей... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз