JFK Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 16 хвилин тому, kim chen loran сказав: Просто таке саме можна сказати про вас, тільки з іншим знаком. Але мене знають вже років десять тут, або на споріднених форумах. Я дійсно ані разу не голосував за Порошенка, але зараз би підтримав його програму. А тут ви самі зачепили мене з Порошенком, тому я вимушений сказати своє ставлення.До того ж його політична структура співпрацює з всеєвропейською Народною Партією. А коли новопризначені посли США та ВБ прибули до України, вони відразу зустрічались з Порошенком, що означає що вони вважають його своім союзником, а не ворогом, яке твердження може чомусь проскакувати тут у деяких дописах. Не чіпляв я вас, ви просто пора***те скільки раз в останній тезі ви не назвали самі знаєте кого))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 1 година тому, 90BCO сказав: І шо? Де вони ? Непризнаний геній ? Хай у Иголкіна повчиться ! Нащо? Я просто можу йому допомогти, якщо він має якусь продукцію і має проблеми з її виробництвом або продажами. Звісно ж, в Україні, тому що працюю виключно на Україну. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 12 минут назад, Вячеслав63 сказал: Оцим і продиктована його патріотичність А віра, а мова? При тому що він спочатку був прихожанином (вірним) московского п-ту, а вдома й зараз мабуть розмовляє на російс. Ось тому я за нього й не голосував. А його реальна політика всеж таки націлена в напрямку гасла, що він запозичів швидш за все у п. Свобода. Змінено 27 березня 2023 користувачем kim chen loran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 4 минуты назад, JFK сказал: Не чіпляв я вас, ви просто пора***те скільки раз в останній тезі ви не назвали самі знаєте кого))) Питання не в тому скільки раз я когось назвав - питання у тому чим вважаєте його ви. Європа, наприклад, його ворогом не вважає, але у вас мабутьє окрема думка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 1 час назад, kim chen loran сказал: А чому ми маємо робити те що хоче Беня? А чому ми маємо робити те, що хоче Пеця, який так жорстко прокинув і обікрав Беню? Цитата Я ні защо конкретно не агитую, звертаюсь до вашого розсудку... Та що ви кажете? Здається навпаки. А те, що ви свій голос віддали за голос, рудимент єс, говорить про ваш розсудок. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 2 години тому, kim chen loran сказав: Вінсола я знаю уже 9 років по іншому форуму і я би такого не сказав. Дев,ять років, викінутиі з життя... Співчуваю. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 25 минут назад, Музей сказал: А ті що тут, страшніші за тих хто за порєбріком. І єднання з ними принесе нам лише загибель. Тут є таки усюди, навіть у Львові, ще приїхали біженці з Донбасу, де там таких через одного. Але у нашій армії руских чи просто рускомовних чимало. А до тих що за порєбріком ми не зможемо приєднатись навіть при бажанні, тому що за поребриком зараз чисті звірі або рашикі. Змінено 27 березня 2023 користувачем kim chen loran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 7 минут назад, Фрай сказал: голос, рудимент єс Я так не вважаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 9 минут назад, Фрай сказал: А чому ми маємо робити те, що хоче Пеця, який так жорстко прокинув і обікрав Беню? Это анекдот новый? Обокрасть Беню?? Змінено 27 березня 2023 користувачем DimaF 1 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 13 хвилин тому, kim chen loran сказав: Питання не в тому скільки раз я когось назвав - питання у тому чим вважаєте його ви. Європа, наприклад, його ворогом не вважає, але у вас мабутьє окрема думка. Я десь писав що він ворог? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 5 минут назад, ozor сказал: Дев,ять років, викінутиі з життя... Співчуваю. Язнаю тільки по форуму, дещо різкий чолов'яга. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 5 минут назад, JFK сказал: Я десь писав що він ворог? Але іншу позицію ніж саме ваша Ви ж засуджуєте, а мене вважаєте ботом. Між тим я не сиджу тут годинами, і взагалі я б пропонував обмежити тут в політиці письменницьку діяльність 5-ма, 10-ма, (15-ма) постами на день. А в техн. скільки завгодно Змінено 27 березня 2023 користувачем kim chen loran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 13 годин тому, 7351 сказав: Послухав -- Муженко, типу, все, а Залужний тільки талановитий учень у нього. Краще б розказали тоді, про Іловайськ, Дебальцево, ДАП -- де ніхто Муженку не заважав проявити свій талант одразу, а не приписуючи собі чужі заслуги після того, як. Це моя особиста думка. Хтось почав "рухати" Муженка -- сподіваюсь, це хоч українці. Муженко у нас у Житомирі був депутатом обл. ради від Партії Регіонів. Напевно, можна дізнатися про нього, як він працював - якщо якось себе проявив, звісно. Щоправда, хейт уже розганяють із цього приводу. Немов сама приналежність до цієї партії, або там до комуністичної, або там (якщо б ішлося про Московію) - "единая россия" - уже була б плямою на біографії. Змінено 27 березня 2023 користувачем iiigolkin 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 3 минуты назад, iiigolkin сказал: Муженко у нас у Житомирі був депутатом обл. ради від Партії Регіонів. Чем ниже уровень, тем порядочнее бывшие члены ПР. Там только первая сотня должна висеть, и то Вилкул вовремя перекрасился. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 6 хвилин тому, kim chen loran сказав: Але іншу позицію ніж саме ваша Ви ж засуджуєте, а мене вважаєте ботом. Інша позиція, це поливання брудом діючого головнокомандувача? Так, засуджую, а ви? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 13 годин тому, tort сказав: Стратегічний задум запустити і покромсати по шматках виконали під командуванням Залужного. Чий це задум то взагалі не важливо. Реалізація задума виконана як кажуть у ролику. Я щось заплутався вже, то Чоггар розмінували чи ні? Бо виглядає, що то був геніальний план Муженка? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 11 минут назад, JFK сказал: Інша позиція, це поливання брудом діючого головнокомандувача? Так, засуджую, а ви? я вже казав, що підтримую як Зеленского так Залужного. Саме Порошенко ніби не поливає. Щоби поливати треба мати подвійне ЕГО Змінено 27 березня 2023 користувачем kim chen loran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) ....... Змінено 27 березня 2023 користувачем Vladdi Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 14 хвилин тому, Vladdi сказав: У Березні 2021 року була тільки одна постанова з таким номером. КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА від 3 березня 2021 р. № 363 Київ Питання оборонних закупівель. zakon.rada.gov.ua/laws/show/363-2021-п#Text ЗАКОН УКРАЇНИ Про оборонні закупівлі {Із змінами, внесеними згідно із Законами № 2526-IX від 16.08.2022 № 2958-IX від 24.02.2023} zakon.rada.gov.ua/laws/show/808-20#n293 Змінено 27 березня 2023 користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 1 час назад, Музей сказал: А я думала, що толкові воєнні експерти можуть бути лише з вірусологів. Китаці тільки пару місяців як маски зняли, а до того двері у приватних квартирах поліція ззоовні дошками забивала. Вони що погані вірусологи, як комусь пощастило обійтись бех втрат у родині чи серед знайомих, то це велике щастя Змінено 27 березня 2023 користувачем kim chen loran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 Vinsol2009, це Ваш винахід ?🤣 Авжеж - ні ! t.me/operativnoZSU/87412 3 6 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 53 минуты назад, Фрай сказал: А те, що ви свій голос віддали за голос, рудимент єс, говорить про ваш розсудок. А пам'яєте як сам Зеленський казав щось типа того:- Як би я знав, я би поступився місцем Славіку Вакарчуку! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 40 минут назад, JFK сказал: Інша позиція, це поливання брудом діючого головнокомандувача? Так, засуджую а в 2018 і першій половині 2019 теж засуджували? Змінено 27 березня 2023 користувачем Alvalk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз