Vinsol2009 Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 3 хвилини тому, vadimv сказав: "Ну, то есть виновата девушка в короткой юбке, а не насильник?" (с) Да нет, Арестович утверждает, что дырявые воюют лучше кацапов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 (змінено) 27 минут назад, vadimv сказал: "Ну, то есть виновата девушка в короткой юбке, а не насильник?" (с) нещодавно одна "тьотка - палка патріотка" мене у цій гілці ось за це забанила Німій, одуреній, забитій, Невже не встать тобі від ран? Москві та Жечі Посполитій Колись жбурнув тебе Богдан. А потім хтів тобі Мазепа Від серця щирого добра… Його ж ти зрадила і степом Пішла рабинею Петра. Хіба не жах: своєї зброї Не маєш ти в ці скорбні дні… У тебе так: два-три герої, А решта — велетні дурні. У тебе так: все безголов’я, Що на багно кричить: “Блакить!” Якби я міг, якби зумів я Тебе, Вкраїно, воскресить… так це - 2022 рік бів , а не 1994 -й У 94 -му , розстріляли б Змінено 3 лютого 2023 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 (змінено) 20 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Арестович утверждает Не, ну я конечно очень уважаю мнение чувака, кторый сидел за одним столом с идеологом рашизма Дугиным. И в эфире у военного преступника Фейгина. Авторитетнее только мнение военного преступника Невзорова. Змінено 3 лютого 2023 користувачем vadimv 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: Не, ну я конечно очень уважаю мнение чувака, кторый сидел за одним столом с идеологом рашизма Дугиным. И в эфире у военного преступника Фейгина. Круче только мнение военного преступника Невзорова. я ще пам'ятаю , як пані Латиніна на серйозних щах виправдовувала знищення кацапами двохмільйонного Алеппо Змінено 3 лютого 2023 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 Сьогодні в Києві відбувається вийняткова подія. Єврокомісія у складі всіх 16- ти комісарів на чолі з очільницею комісії проводять засідання з українським Урядом. Це безпредентна подія в історії Євросоюзу. Ще ніколи Єврокомісія не працювала в такому форматі за межами Євросоюзу. Результатів ще не знаю, але буде дуже цікаво. 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 Тільки що, Музей сказав: Результатів ще не знаю прориву, нажаль, очікувати не варто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 23 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: А как задрала зелёная блевотина... Більше ніж окупантів України, чи тільки так, як посіпаку окупантів? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 (змінено) 1 година тому, outdoor24 сказав: прориву, нажаль, очікувати не варто. Я так не вважаю. Еврочиновники без вагомих причин не їздитимуть в Україну всім кагалом. Змінено 3 лютого 2023 користувачем Музей 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 (змінено) 11 минут назад, outdoor24 сказал: прориву, нажаль, очікувати не варто. сам факт приїзду - вже прорив Змінено 3 лютого 2023 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 vesti.ua/strana/narushaet-konstitutsiyu-arestovich-o-zaprete-russkogo-yazyka-v-mogilyanke Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 1 час назад, Бездомный сказал: не було в нього вибору Вибір завжди є - немає нерозв'язних проблем, є неприємні рішення. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 15 хвилин тому, vadimv сказав: Не, ну я конечно очень уважаю мнение чувака, кторый сидел за одним столом с идеологом рашизма Дугиным. И в эфире у военного преступника Фейгина. Авторитетнее только мнение военного преступника Невзорова. И при этом он был на должности у Ермака .Не напрягает? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 1 хвилину тому, Бездомный сказав: сам факт приїзду - вже прорив ну для мене прорив це чітка відповідь з термінами, щодо членства в ЄС. а приїхати підтримати, то вже таке (хоча ще рік тому це була фантастика). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 (змінено) В 02.02.2023 в 15:45, Privet сказал: Ще раз вам кажу - більше 4 млн. грн. міський голова закатав у асфальт у 2022 році. Це не я таке придумав - це депутаті про такі речі кажуть. Саме цікаво - дороги розбиті !!! - тобто потік грошей буде нескінченним. Щодо змін у місцевому бюджеті - то вони постійно відбуваються коли міському голові конче потрібно. Про генератори, наприклад, - жодного слова. дивіться коли мені треба було вирішити питання з освітленням вулиці, я дізнався прізвище мого депутата і повідомив йому про свою проблему, він при обговоренні бюджету врахував цю проблему (вона виявилася спільною для всіх, хто його вибирав у нашому районі) і проблему звичайно вирішили за рахунок бюджету. Запитання треба ставити так, а яке воєвиявлення виборців було? і як вони контролювали бюджет (я контролював через Прозоро, знайшов договір і подивився скільки коштував кошторіс освітлення на вулиці де мій будинок)? Судячи з того, що ви пишите виборцям похер на генератори і головне дороги :), то чому дивуватися? В будь-якої країні все йде через людей :), місцеву владу теж люди вибирають і місцева влада так само для себе ці дороги будує (тому, що живе там). Змінено 3 лютого 2023 користувачем laritus 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 14 хвилин тому, Музей сказав: Сьогодні в Києві відбувається вийняткова подія. Єврокомісія у складі всіх 16- ти комісарів на чолі з очільницею комісії проводять засідання з українським Урядом. Це безпредентна подія в історії Євросоюзу. Ще ніколи Єврокомісія не працювала в такому форматі за межами Євросоюзу. Результатів ще не знаю, але буде дуже цікаво. Підсрачників пороздають. Хай живе зовнішнє управління. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 41 минуту назад, vadimv сказал: "Ну, то есть виновата девушка в короткой юбке, а не насильник?" (с) Что то подобное было в европах с "точки зрения" азейских мигрантов, когда те толпами хлынули, пока местные бюргеры на протест не вышли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 Ще танчиків нам насипають. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 4 хвилини тому, outdoor24 сказав: ну для мене прорив це чітка відповідь з термінами, щодо членства в ЄС. а приїхати підтримати, то вже таке (хоча ще рік тому це була фантастика). Яке членство в умовах розкрадання пліснявою навіть гуманітарки. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 (змінено) 16 минут назад, Черномор сказал: Вибір завжди є - немає нерозв'язних проблем, є неприємні рішення. Гамсахурдіа та Ельчібей ( маючи повноваження від виборців) спробували зробити той вибір , якого зараз - постфактум - вимагають від Кравчука . Точно настало покращення ? В Україні катастрофа "націоналістів" була б набагато більшою та гучнішою , ніж у Грузії та Азпрбайджану . Бо на відміну від грузин та азерів , українці за націоналістів навіть не проголосували . Змінено 3 лютого 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 1 час назад, vadimv сказал: Оккупанты и пособники оккупантов. Ух ты, а у нас уже в оккупанты записывают уже по неотношению к титульной нации, а не по реальным поступкам. Нравятся мне такие люди, у которых всё просто. Не соответствует единому стандарту - всё, предатель, не смотря ни на что другое. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 (змінено) 1 година тому, рыбак сказав: Пока ты лживое музейное чучело и еще другие сцыкливые " поцриоты" сидело тут и строчило свои лживые пасквили, мой единственный и любимый сын воевал в конце мая под Светлодарском против вагнеров, а в конце лета погиб ( вирный присязи , в бою за Батькивщину, выявыв стийкисть и мужнисть) недалеко от Славянска. и не оставил позиции и не забздел , как некоторые. 24 февраля мой сын добровольцем ушел на войну , и не бегал от военкомов , как тысячи других. Так шо еще раз тебе повторю- заткни свое поганое вонючее хлебало. мої щирі співчуття, Рибак, нічого нема жахливішого, як пережити свою дитину, це непоправна втрата..тримайся, сил тобі Змінено 3 лютого 2023 користувачем Корнил 3 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 (змінено) 23 минуты назад, Dark FeniX сказал: Ух ты, а у нас уже в оккупанты записывают уже по неотношению к титульной нации, а не по реальным поступкам. Нравятся мне такие люди, у которых всё просто. Не соответствует единому стандарту - всё, предатель, не смотря ни на что другое. та серед "титульної нації" посіпак окупантів також вистачає , у тому числі - серед україномовних представників титульної нації Змінено 3 лютого 2023 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 4 хвилини тому, Бездомный сказав: Гамсахурдіа та Ельчібей спробували зробити той вибір , якого вимагають від Кравчука . Точно настало покращення ? В умовах, коли була відсутня технічна українська, а в армії радянські офіцери, а в школах учительки їх доньки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз