миг Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 (змінено) 9 минут назад, loader сказал: Ви ж розумієте, що те саме можна сказати і про діючого. Який сенс такого дешевого лайна. Он перед выборами бухал с ху"лом? Змінено 2 січня 2023 користувачем миг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OuldMan Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 В 01.01.2023 в 11:56, 7351 сказал: "Порохоботство" -- це, в переважній більшості, прикриття кремлеботів, тобто ворогів України та українців -- я так вважаю. Острая, такая, мысль. Я с ужасом представил, что в один момент над всеми этими Шилдами, Спартанами, Посейдонами и прочими пикапами поднимется портрет Путина и все они ударят в нам в тыл. Бр-р. Больше ни копейки Справе Громад. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 6 минут назад, миг сказал: Ну вбейте в поиск,нет там его.Может я не так ищу. ну з сакраментальним словом "гондон" римується не лише Гордон 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 (змінено) 10 хвилин тому, Корнил сказав: склад боєприпасів разом з особовим складом влучили у ракету від Хаймарсу. Гардімся пацанамі! Змінено 2 січня 2023 користувачем MaxS 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 35 хвилин тому, Бездомный сказав: адмірал Канаріс Цитата Страчений 9 квітня 1945 року. Танунафіг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 21 минуту назад, миг сказал: Ну вбейте в поиск,нет там его.Может я не так ищу. А я как нашел? Вчера еще не было. Значит Гордон вхож к админам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 25 минут назад, loader сказал: Який сенс такого дешевого лайна. Так це дешеве лайно було вкинуто Кремлем ще в 2014-1019 проти військового керівництва України. А зараз ті, хто в той час бажав зазирнути в очі ***ла, і побачити там мир, перевзулись в великих патріотів, але лайно в голові лишилось те саме. 5 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 2 години тому, Музей сказав: поливає брудом керівництво Навіщо його поливати брудом, коли воно і как вже по вуха, і не має бажання відмитися. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Навіщо його поливати брудом, коли воно і как вже по вуха, і не має бажання відмитися. Так, вомбати такі тварини що не миються, чи ви про яке керівництво? 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 1 час назад, Serg_Nikol сказал: Це - просто шедеврально( Орки зліпили черговий фейк, а порохососи одразу приперли це сюди.. Це щось не типове? В мене враження що вони доповнюють один одного десь з березня... 4 часа назад, Вомбат сказал: Історія вчить. За великим рахунком вся історія людства зводиться до простого алгоритму. Спочатку все хріново. Потім з’являється лідер, який знаходить можливість якось покращити ситуацію. Потім з’являються мудаки, які заздрять лідеру, самі прагнуть зайняти його місце і займають. Після цього все знову стає хріново. Де зникли імперії Олександра чи Чингізхана? Куди пропали здобутки Цезаря? Розчинились в дрібних амбіціях мудаків. І завжди ці мудаки мали масову підтримку. Так що нічого нового. Історія іде по колу… Чингісхан Олексійович Македонський. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 2 хвилини тому, Vikctor сказав: Чингісхан Олексійович Македонський. Ого, ви ще й читаєте/цитуєте вомбата)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 Только что, JFK сказал: Ого, ви ще й читаєте/цитуєте вомбата)) Це ж воно самостійно написало - мені цікаво за цей тваринкою спостеригати. Зрозуміло що чиїсь думки, яки здебільшого воно ретранслює, я не читаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 49 хвилин тому, Canton сказав: Все таки Гордон что то знал... myrotvorets.center/criminal/povoroznyuk-aleksandr-grigorevich/ Зря он с гондоном связался. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 Тільки що, Vikctor сказав: Це ж воно самостійно написало - мені цікаво за цей тваринкою спостеригати. Зрозуміло що чиїсь думки, яки здебільшого воно ретранслює, я не читаю. Та яке само, просто керівництво замість картинок вордовський файл надало. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 (змінено) 22 минуты назад, Alvalk сказал: дешеве лайно було вкинуто Кремлем Это явное а не вкинутое лайно.С поклоном. Змінено 2 січня 2023 користувачем миг 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Зря он с гондоном связался. Так це зрада чи перемога, бо я не в темі? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 18 хвилин тому, JFK сказав: Так, вомбати такі тварини що не миються, чи ви про яке керівництво? Див двома постами вище. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 4 хвилини тому, JFK сказав: Так це зрада чи перемога, бо я не в темі? Розборки жаби з гадюкою. Різні сорти одного лайна, тому і я не в темі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 3 минуты назад, миг сказал: Это явное а не вкинутое лайно. Це було в 2012 році, коли відносини між нашими країнами були нормальні. А коли це вкинули під іншим соусом в 2015 році кремлівські ресурси з метою скомпрометувати того, хто не дав збутися планам х**ла - о це і є лайно. А ви його й досі споживаєте. 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 5 хвилин тому, миг сказав: Цікаво, хтось вже новий шрифт запатентував? MS Mobik sans serif. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 2 минуты назад, Alvalk сказал: Це було в 2012 році, коли відносини між нашими країнами були нормальні. Тоесть,то ,что хло залез в чужие страны,это нормально? Ющенко Грузии помогал,петя фабрики строил.Вы прикидываетесь или наивный. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 1 минуту назад, JFK сказал: хтось вже новий шрифт запатентував? Да. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 3 минуты назад, миг сказал: Ющенко Грузии помогал,петя фабрики строил.Вы прикидываетесь или наивный. Ага, а потом Ющ овоща чуть ли не за руку привел на трон...) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 Только что, DimaF сказал: а потом Ющ овоща чуть ли не за руку привел на трон Он давал ему шанс исправится)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз