Canton Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 1 минуту назад, mastervovik сказал: А я до останнього думав Чем? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 Не намагайтесь, там з почуттям гумору не склалося. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 3 часа назад, Корнил сказал: нарід!..завтра новий рік,а тут ніхера не міняється.. А що вам міняє новий рік? Поки не переможемо, для мене особисто ці умовності пох, бо життя до 24.02 десь далеко. І ніякий умовний новий рік це не змінить. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 (змінено) 2 минуты назад, Canton сказал: Чем? Та отож, мабуть дупою. Як би мізками, одразу зрозумів би що він бог гівна) Змінено 30 грудня 2022 користувачем mastervovik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 3 часа назад, Alvalk сказал: ...Я не пам'ятаю, щоб прихильники попередників так поводились... Щось я не пам'ятаю обурення порохоботів, коли скажемо призначали плокулола чи забув як того податківця, який прославився клітчастим плєдіком на суді. Також не пам'ятаю негатіва у біг ложкіна, райніна, кононенка. 1 час назад, hause сказал: Євген Степаненко режисер, ведучий програми "Війна і мир", ветеран АТО14 Сумний висновок Послухав уважно розмову (бо це не інтерв ю) пана Єрмака з паною Мосійчук. Максимально компліментарна розмова про всьо хорошєє, та про видатного президента та його суперефективного менеджера. Висновок сумний - будуть триматися за владу зубами. Абсолютно не адекватно оцінюють свою роль, особливо під час війні. Абсолютно по фігу на суспільство та його думку. Живуть у якомусь своєму світі, переконані що так буде вічно. Власне додати нічого, бо так вважали всі хто був на Банковій. Як бачимо, помилялися. Ці впевнені, що вони - перші хто винайшов велосипед. Зрозумійте шановні прихильники діючого президента. Всі ці за/проти - були ДО війни, і будуть ПІСЛЯ. Якщо хтось критикує пана президента, чи його офіс, це НЕ означає що автоматично він - ворог. Україна понад усе - під цим гаслом ми виходили і на Майдан, і билися з 14 року. Для нас, українців, просто повірте - президент, це не священна корова. А менеджер, найнятий нами для управління державою. Менеджер ВСІХ українців, який має враховувати і критику і більш того, він я б сказав зобовязаний співпрацювати опозицією. Тільки ваша опозиція не ОПЗЖ. Це ваші вороги. Я не дивився це інтерв'ю Єрмака з мосейчучкой, але стало цікаво (впевнений що хтось з порохоботів переглядав) - нещодавнє в'ю криголама пані Яніні було компліментарним чи ні? Бо я лишень окремі уривкі на Розриві від Ісландії чув. Пан Петров сказав щось у тому дусі, що досі не бачив щоб інтерв'юер так філігранно відсмоктала під час в'ю... 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Но не всех назначают послами. За какие выдающиеся заслуги? Реклама БАДов на это не тянет. А коли наївідоміший продавець пірамідок юшенсу півроку напередодні вторгнення на етерах шустера пліч о пліч з бутусовим, криголамом, аваковим, розумковим на каналі Ріната мочіли владу, то до гордона в порохоботів наче претензій не було. Невже бади (регулярно щось приймаю, бо дружина підсовує щось з айхьорба) більш шкідливі ніж пірамідкі? 1 час назад, mastervovik сказал: После 3 дней ( или сколько уже этот вой на порохоболотах?) Вынужден процитировать классику: Хорошие сапоги- надо брать!)) Даже война на второй план отошла, их ***ло не так беспокоит как посол в Болгарии)) Я взагалі майже не стикаюсь з пред'явами порохоботів у бік хУйла... В їх реальності вбиті ворогом цивільні "заслуга" не хУйла а плісняви. 46 минут назад, mastervovik сказал: Вы ( я в загалі всіх вас маю на увазі) думаєте що щось зміниться, як що ви будете це повторювати як мантру? Що то все зелені шиарклі а зеленого в загалі повісять як все скінчится всі вже чули мільйон разів. Тіки у мене для вас погані новини, всім на вас вже насерти Ви вже так всіх зїбали, що реакція приблизно як перед 2 туром. Як що порохоботи так на гівно сходять, знач щось добре. Наразі приблизно так: І це досягнення само ультрас цієй секти. 10 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 34 хвилини тому, outdoor24 сказав: Потрібно вносити зміни в поточну практику міжнародних відносин Призначати послів за поданням МЗС, а не розпорядника туалетного паперу. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: Призначати послів за поданням МЗС, а не розпорядника туалетного паперу. Перший наказ президента!? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 Тільки що, Vinsol2009 сказав: Призначати послів за поданням МЗС, а не розпорядника туалетного паперу. у вас є претензії до Кулеби? чи ви вважаєте, що він дурний і тупо підставився? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 6 минут назад, outdoor24 сказал: у вас є претензії до Кулеби? чи ви вважаєте, що він дурний і тупо підставився? Считайте, что Кулебы уже нету...а что будет вместо - полный треш 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 1 час назад, Vikctor сказал: Профільна космічна освіта це як у Льоні Космоса? Бо наче волонтер у своєму висловлюванні ні де не згадує, що має профільну освіту. Його посил зовсім про інше, а само про порохоботів довбнів, які не мають потібних придбань в бекграунді й взагалі дупля не відбивають у питанні, але залюбки ллють лайно на того, кого за це придбання неодноразово дякували у МО. І весь цей цірк лишень тому, що їх вашому світочу пересічні значно меньше донатять. Те саме стосовно збору на чорну коробку від лідерів волонтерського руху країни за обсягами. Я лишень радію, що всі ці потокі лайна ані трохі не відображаються на показниках двух зазначених фондів, лідерів руху. Цілком вірогідно, але нащастя одна сторона з тих, хто (як ви припускаєте) погоджував цей план, вже майже три роки на той час була далеко від корита влади... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 8 хвилин тому, outdoor24 сказав: у вас є претензії до Кулеби? чи ви вважаєте, що він дурний і тупо підставився? А що він повинен робити, писати заяву на звільнення через чиюсь соску на знак протесту? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 хвилини тому, Canton сказав: Считайте, что Кулебы уже нету звісно, саме для цього він приймав участь у візиті в Білий Дім. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: А що він повинен робити, писати заяву на звільнення через чиюсь соску на знак протесту? ну в дипломатів наче репутація ще не на останньому місці. не думаю, що він спокійно погодився дивитися на поховання своєї кар'єри. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 Киев переполнен: в городе сейчас почти столько же людей, как и до вторжения РФ, — Кличко "Перед войной здесь было 3,8 миллиона человек, в марте меньше миллиона, в июле 2-2,5 миллиона, теперь 3,6 миллиона. 300 тысяч из них являются ВПЛ", — заявил он. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Чтобы мы ели БАДы. Може вона в трускавецькому універі викладала? Його випускники таке саме несуть з екранів новин 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 6 минут назад, Vikctor сказал: Щось я не пам'ятаю обурення порохоботів, коли скажемо призначали плокулола не пам'ятаєте обурення? Чи пам'ятаєте, що хтось їх защищав з піною у рота і розповідав, які вони класні? Це трохи різні речі 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 11 хвилин тому, outdoor24 сказав: ну в дипломатів наче репутація ще не на останньому місці. не думаю, що він спокійно погодився дивитися на поховання своєї кар'єри. Подання було не від нього 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 7 минут назад, hause сказал: Киев переполнен: в городе сейчас почти столько же людей, как и до вторжения РФ, — Кличко "Перед войной здесь было 3,8 миллиона человек, в марте меньше миллиона, в июле 2-2,5 миллиона, теперь 3,6 миллиона. 300 тысяч из них являются ВПЛ", — заявил он. А де ж вони всі? На вулицях нема, в магазинах нема, в транспорті нема. В сплячку впали?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 (змінено) 6 минут назад, Alvalk сказал: не пам'ятаєте обурення? Чи пам'ятаєте, що хтось їх защищав з піною у рота і розповідав, які вони класні? Це трохи різні речі А хтось захищає з піною? я бачу на соску в Болгарії тільки у вас стояк Пересічні навіть би не звернули увагу, і нюхать що там в неї в білизні навіть не збирались)) Змінено 30 грудня 2022 користувачем mastervovik 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 40 минут назад, Vikctor сказал: Я не дивився це інтерв'ю Єрмака з мосейчучкой, але стало цікаво (впевнений що хтось з порохоботів переглядав) - нещодавнє в'ю криголама пані Яніні було компліментарним чи ні? А те інтерв'ю теж не слухав, але подібну дичину там навряд чи несли: Цитата Єрмак: Якби Зеленський був президентом у 2014 році, Україна би не втратила Крим 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 минуты назад, mastervovik сказал: А хтось захищає з піною? ви мабуть пару днів в форум не заходили? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 хвилини тому, mastervovik сказав: Пересічні навіть би не звернули увагу, і нюхать що там в неї в білизні не збирались)) Пересічні взагалі не звертали увагу на призначення друга дитинства на головну посаду в СБу, та ригівську хвойду генпрокуроркою, аж поки в Маріуполі не вбили 80 тис громадян. 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: аж поки в Маріуполі не вбили 80 тис громадян ви навмисне чи через стан здоровля забуваєте хто саме це зробив? зашквари є у будь-якої влади, але в даному випадку їх негативний вплив підсилила війна. я не зе фанат, але не впевнений, що при ПОП ми зараз би були у кращому становищі. а війна була неминуча. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 5 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: , аж поки в Маріуполі не вбили 80 тис громадян. www.pravda.com.ua/news/2014/06/10/7028559/ 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз