laritus Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 (змінено) 8 минут назад, MaksymS сказал: Ну например в довоенное время интернет основной трафик шел через кабель. А сейчас - 4G. Потому что в селе у меня кабеля нету. Была новость, что в Украину Старлинк Маск направляет , в мирной жизни ему бы разрешение выдавали (и согласовывали) еще наверное несколько лет , там пропускная способность одного спутника составит 17-23 Гбит/с, и усредненно принималась как 20 Гбит/с 😉. У противника вся навигация через интенрет идет (4г), если перейти на спутник или оптоволкно их связь будет бесполезна Змінено 12 березня 2022 користувачем laritus 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 Старлінк Маска вже прибув в Україну й працює. Але 500 баксів за приймач і 100 баксів за місяць інету в мене віддати немає. Я краще на 4G за 1 грн в день буду й далі сидіти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 4 минуты назад, MaksymS сказал: Старлінк Маска вже прибув в Україну й працює. Але 500 баксів за приймач і 100 баксів за місяць інету в мене віддати немає. Я краще на 4G за 1 грн в день буду й далі сидіти. Думаю термінали в основному для армії та органів держ влади завезли. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 Звісно. Тому навіть за 500 баксів їх придбати не вийде. Лише в перекупів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 1 час назад, Roma_Z сказал: "Рома_З" - якась фігня. Та і яка різниця що написано, головне на якій стороні. Отчего же — фигня? Звучит, как Третий Рим. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 8 минут назад, MaksymS сказал: Старлінк Маска вже прибув в Україну й працює. Але 500 баксів за приймач і 100 баксів за місяць інету в мене віддати немає. Я краще на 4G за 1 грн в день буду й далі сидіти. Я бы, положим, отдал. Но полагаю, что прям вот щас оно нужно совсем для другого, поважней задачи есть, чам баловаться гражданам таким интернетом. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 15 хвилин тому, MaksymS сказав: Дааалеко не всі! Прямо зараз під столом стоїть APC Smart UPS SC 620 - там синусоїди й близько немає. До чого це? Адже чітко написав, якщо котел хоче синуса, якого НЕМА в звичних УПСах, то СИНУС Є у "Смарт" серій. Ваш CS НЕ Є SMART. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 ❗️Зеленський вперше за довгий час озвучив воєнні втрати України. "У нас загинуло близько 1300 військових" Телеграмна служба новин | Підписатися 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
besson4 Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 1 час назад, Алік сказал: Була інформація, що сили ТрО на 150% сформовані. Можливо це тільки по нашому регіону. Але точно, що люди повертаються з-за кордону, щоб боронити Вітчизну. І не тільки по вашому регіону. В деяких регіонах сформовані добровільчі формування дуже немалою численністю, це глибокий резерв сил ТрО. Але учасники АТО та УБД мають перевагу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gidron69 Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 1 минуту назад, besson4 сказал: І не тільки по вашому регіону. В деяких регіонах сформовані добровільчі формування дуже немалою численністю, це глибокий резерв сил ТрО. Але учасники АТО та УБД мають перевагу. И не надо это писать.Если чешется язык-отвечайте людям в личку. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 15 часов назад, XL.pro сказал: Если где-то наши отступают, значит: либо план такой, либо не в состоянии удержать оборону. Никто ведь не пытает иллюзий в равенстве сил?! Поэтому важно наблюдать следующее: Зеленский не сдаст Украину, будет сражаться до последнего! ...украинца. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 1 минуту назад, Потрошитель сказал: ...украинца. Вы думаете уже можно? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 1 час назад, Kirill_Dnepr сказал: 2.5 млн абонентов выехало из нашей сети, почему она нагружена стала. не нестыковка, а проблема. Сеть перегружена. Базовых станций тоже меньше, осташиеся держат большую нагрузку количества и продолжительности разговоров. + выехавшие звонят своим родственникам в украину, и т.д. и т.п. Сами Операторы рассылают смс с просьбами уменьшить нагрузку. Если вы не понимаете проблемы, то просьба не писать ради, того чтобы написать. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 38 минут назад, laritus сказал: У противника вся навигация через интенрет идет (4г), Каким это образом, можете принцип описать? Ето еще хорошо у меня и у вас есть 3Г 4Г, а там где идут бои этого нету, 2Г разговорная работает. простивник использовал аппаратуру шифрования связи ЭРа которая работает через 4Г.. там связи такой нету - поэтому звонят через обычные симки своему командования, поэтому так много пеерхваченых разговоров в прослушке. Готовьте фонарики, заряжайте аккумуляторы автомобиля. Если кто умеет спаять солнечную зарядку - собирайте. Готовьтесь к отключением света, интернета.. Не тратьте время попусту в заверениях всепропальщиков в их неправоте - это бесполезная трата времени. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 3 минуты назад, Kirill_Dnepr сказал: Я не простил давать мне советы, что мне делать вы напросились, вы не понимаете как это работает, и предлагаете "все взять и поделить" - космическая глупость космических масштабоа ваше предложение. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
badgy Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 41 хвилину тому, porterlv сказав: Ваш CS НЕ Є SMART Смарт. На ньому написано Smart UPS. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 27 хвилин тому, Kirill_Dnepr сказав: надо ставить генератор на магистральный газ С сегодняшними котировками газа его цена приближается к 100 грн за куб без НДС. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 Результат ночной охоты на ПВО: кассета высыпана над Новым Коротичем, один местный убит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 52 хвилини тому, sergio сказав: Думаю термінали в основному для армії та органів держ влади завезли. Так і є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 (змінено) дел... Змінено 12 березня 2022 користувачем Diver 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 1 11 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 4 хвилини тому, Kirill_Dnepr сказав: Будет он стоить копейки. Там где он будет. Ибо газопроводы взрывают как и всё прочее... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 5 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: С падением экономики и промки, у нас нашего газа с запасом. Будет он стоить копейки. В отличие от света. паркет есть? пустишь на лучины... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 6 хвилин тому, Kirill_Dnepr сказав: Будет он стоить копейки. С чего вдруг? Продать на споте за 3К баксов куда как интереснее, чем за 1,7 грн населению. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз