Вячеслав63 Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 3 минуты назад, irina1969 сказал: я не провокатор, а людина яка вміє читати і назва відео " Зеленский и тупые порохоботы. Министерство ИТ и айтишники Украины." гарний початок для срачу, але воно не дуже відноситься до теми...тому я так і написала Вибачте, але я не можу мовчки пройти повз явної брехні зі сторони порохоботів. І це була моя відповідь на їхню брехню, а не "початок для срачу". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 14 минут назад, Вячеслав63 сказал: Вибачте, але я не можу мовчки пройти повз явної брехні зі сторони порохоботів. І це була моя відповідь на їхню брехню, а не "початок для срачу". Але, Вам "карцер" вже гарантовано... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 Ютуб лежить ?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 21 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Вибачте, але я не можу мовчки пройти повз явної брехні зі сторони порохоботів. Нам очень важно ваше мнение... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 7 минут назад, 90BCO сказал: Але, Вам "карцер" вже гарантовано... 5 лет расстрела... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 10 минут назад, Canton сказал: Нам очень важно ваше мнение... Звісно, краще, коли порохоботська брехня подається, як доконаний факт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 56 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Порохоботи мочать Золкіна, а деякі українці, не перевіряючи інформацію, повторюють їх наративи - А я то думал, откуда пошло ото весна придет, сажать будем. у Шария умыкнул. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 34 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Вибачте, але я не можу мовчки пройти повз явної брехні зі сторони порохоботів. І це була моя відповідь на їхню брехню, а не "початок для срачу". У чому конкретно була брехня? Золкін не був на шаріївських мітингах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 55 хвилин тому, irina1969 сказав: Жодного гарного срачу за минулу добу. Всім співробітникам "Укрсрачпостач" догана! Виправляйтесь ! Слухаюсь Пані. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 (змінено) 10 годин тому, LAT сказав: Я дуже сподіваюся що всі уважно запам'ятають історію з Дождем та всіма, хто за нього топив: Латиніну, Чічваркіна, Шендоровіча. Дійсно - "хороших" рузьких на публіці немає. Натрапила на канал " Скажи Гордеевой". Публіка різноманітна, тому дивилась вибірково. Серед рашаліберальної інтелегенції дуже виділяється Артур Смольянінов. Це єдине інтерв'ю ( з тих, що дивилась), від якого не віяло зверхністю, винятковістю роскультури, генетичною рашеімперкістю та іншим мотлохом, на якому базується сприйняття того, хто вони є. Згадала про Смольянінова, побачивши в вашому списку Чічваркіна. Зовсім протилежні постаті, гадаю, що і життєві цінності теж різняться. Чічваркін викликав в мене подив з приводу того, чому когось хвилює, що цей сибарит-мільйонер, а-ля Далі, біля 15 років сидячи десь в лондонах, думає про кремлівську божевільню і те, що вони роблять в Україні. Змінено 9 грудня 2022 користувачем allanek 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 47 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Все-таки подивіться відео Золкіна про "зашквари" з 12 хвилини, а потім робіть висновки, спираючись на факти, а не на побрехеньки порохоботів. Хоча, кому я це кажу. Дякуючи вам подивився. Ця мерзота використовує засоби рашиської пропаганди, бо не повністю цитує опонента, перекручуючи саму суть, але на відміну від вас, я дивився і оригінал. А там зовсім про інше. Тупа журнашлюшська хвойда. Розрахунок на пересічних, хто не дивитиметься до кінця, або не знає, про що йде мова. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 17 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Звісно, краще, коли порохоботська брехня подається, як доконаний факт. Яка брехня? Про досягнення білоруської іт технологій? Наведіть приклад... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 11 годин тому, Vinsol2009 сказав: Отаке кіно, малята. Сильно. Побільше би таких виступів і таких виступаючих. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 10 часов назад, LAT сказал: Я дуже сподіваюся що всі уважно запам'ятають історію з Дождем та всіма, хто за нього топив: Латиніну, Чічваркіна, Шендоровіча. Дійсно - "хороших" рузьких на публіці немає. Да і навіть у тюрмах іх мало, як Навальний з Кримом "не бутербродом". Шо значит мало?? В тюрьмах иногда русские становятся хорошими русскими, ну когда умирают. А пока они живые, они не могут быть хорошими. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 Не знаю джерело - в телезі нарив, але приємне почитати... 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 Весь упорный многомесячный труд Золкина на смарку. За пару секунд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 В 08.12.2022 в 11:05, vadimv сказал: В-третьих, Абрамсы создавались для войны с русскими на центральном фронте . А де це? У кожної країни друкують мапи, де ця країна в центрі всесвіту Тобто для штатів центральний фронт це кордон з мексикою ?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 11 часов назад, Вячеслав63 сказал: Ще одна опуітельна історія - Ахметов розповів, як заробив перший капітал грою в карти Джерело: https://biz.censor.net/n3385818 Взагалі то я давно чув подібну історію. Юний (меньше 20 років) Рінат підєздив до шахти в день отримання зарплатні й роздягав довірливих шахтарів на всі гроші. В ті часи люди з подібним фахом називалися каталами. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 (змінено) колись на початку війни така кацапська приблуда залетіла десь на Балкани і ППО НАТО її не побачив Змінено 9 грудня 2022 користувачем ШуRik 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 Щось стало цікаво, де ховається шуфрич і чому його давно не їздили? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 2 часа назад, irina1969 сказал: Жодного гарного срачу за минулу добу. Всім співробітникам "Укрсрачпостач" догана! Виправляйтесь ! Ну якщо просите, то тримайте аперитів) 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 6 хвилин тому, ШуRik сказав: колись на початку війни така кацапська прибула залетіла десь на Балкани і ППО НАТО її не побачив в Загреб прилетіла, але зважаючи на те, що тихо зам'яли, то була мабуть наша 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Пример каких бл технологий? Белорусских? Если бы я очень хотел обгадиь Зеленского, то не придумал бы ничего более тупого. Журнашлюшка работала на Шария, потом переобулась в воздухе в поисках нового хозяина. Цитировать Золкина в качестве поддержки Зеленского это тупость. Никакой собственной позиции Золкин не имеет, флюгер. Цикаво - якби співвітчизникам запропонували порівняти користь для країни після повномасштабного вторгнення від двіх видатних її співгромадян - одного здриснувшего від перших вибухів в Чехію й другого, який втрачає здоровий глузд копирсаючись у лайні, але продовжує, бо комусь потрібно це робить...Та навіть викупає у війскових полонених за гроші. Напевно втікач таки переміг би в такому опитуванні... 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 (змінено) Уявляю, який буде срач, коли Україна остаточно переможе і прийме капітуляцію від рашкі... Змінено 9 грудня 2022 користувачем iiigolkin 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 5 минут назад, iiigolkin сказал: Уявляю, який буде срач, коли Україна остаточно переможе і прийме капітуляцію від рашкі... Та я навить основні наротиви можу передбачити... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз