JFK Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 3 хвилини тому, Alvalk сказав: зовсім інша - покласти за нас життя їх родичів. Вони за себе не готові класти, про що ви? Ви вважаєте що бундесвер чи Франція поїде воювати за Латвію з Естонією? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 Только что, JFK сказал: Вони за себе не готові класти, про що ви? Ви вважаєте що бундесвер чи Франція поїде воювати за Латвію з Естонією? Не знаю, але поки ніхто не ризикнув це перевірити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 2 години тому, Privet сказав: У радянському союзі такі речі теж були - ми їздили і до Криму, і у Ленінград і ще кудись - вже не пам'ятаю. До Вільнюса. Там у 1988 вже був Саюдіс і литовський триколор на будівлі адміністрації ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 (змінено) 21 минуту назад, vadimv сказал: До Вільнюса. Там у 1988 вже був Саюдіс і литовський триколор на будівлі адміністрації ) і замазану у крові по самі ввуха грушну спецуру срср з Афгана вивів саме до бунтівних балтійських республік . наприклад , під сумновідомим брендом "Ризький ОМОН" - ховався спецназ гру Змінено 3 жовтня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 3 хвилини тому, Alvalk сказав: Не знаю, але поки ніхто не ризикнув це перевірити Якби ризикнув, то вже би Ліссабоннаш гуляли би на червоній, якщо би Польщу обійшли, бо Поляки би їм також наваляли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 (змінено) 4 минуты назад, JFK сказал: Якби ризикнув, то вже би Ліссабоннаш гуляли би на червоній, якщо би Польщу обійшли, бо Поляки би їм також наваляли. восени минулого року поляки провели командно-штабні навчвчання , де моделювали напад кацапії на Польщу . "протрималися" п'ять днів Змінено 3 жовтня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 10 минут назад, Alvalk сказал: Ви поставте себе на місце громадян країн НАТО. Ми маємо робити в першу чергу те що відповідає нашим власним інтересам, а не так як пару років тому казала мадам Верещук - "нам москва не дозволить вступити до НАТО!" 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 Тільки що, Бездомный сказав: восени минулого року поляки провели командно-штабні навчвчання , де моделювали напад кацапії на Польщу . протрималися п'ять днів Ну нам три дні давали, так що все те моделювання від творців рейтингів корупції. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Undertone Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 Військо польське більше нашого за чисельністю та фінансується втричі краще нашого. Це все до гарячої фази війни, звісно. Активні службовці 300.000 (2022). Бюджет$ 14.5 мільярдів (2022). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 (змінено) 11 минут назад, JFK сказал: Ну нам три дні давали, так що все те моделювання від творців рейтингів корупції. Я спілкувався у 2015 у Варшаві з пересічним поляком ( приблизно 40+) на рахунок можливого нападу кацапії на Польщу 1 . пересічний поляк не вірив , що НАТО прийде на допомогу ( поляки дуже добре пам'ятають зраду Заходу під час "дивної війни" 1939) 2. пересічний поляк був переконаний , що за Україною наступна - Польща 3. пересічний поляк боявся нападу кацапії на Польщу до усрачки і вважав таку загрозу цілком реальною Змінено 3 жовтня 2022 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 8 минут назад, kim chen loran сказал: Ми маємо робити в першу чергу те що відповідає нашим власним інтересам Я саме про те й кажу. Ми робимо те, що відповідає нашим інтересам, вони - те, що відповідає їх інтересам. Ми подаємо заявку, а вони нас з цим вітають, але не приймають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 (змінено) 7 минут назад, Undertone сказал: Військо польське більше нашого за чисельністю та фінансується втричі краще нашого. Це все до гарячої фази війни, звісно. Активні службовці 300.000 (2022). Бюджет$ 14.5 мільярдів (2022). до ганьби 24.02.2022 кацапський монстр аналоГовнєт здавався непереможним Змінено 3 жовтня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 2 минуты назад, Бездомный сказал: до ганьби 24.02.2022 кацапський монстр аналоГовнєт здавався непереможним Просто в рейтингах армій рахують численність військ та зброї, а якість порахувати важко. Як виявилось, цей "монстр" навіть на другий сорт не тягне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 Только что, Alvalk сказал: Просто в рейтингах армій рахують численність військ та зброї, а якість порахувати важко. Як виявилось, цей "монстр" навіть на другий сорт не тягне Более того. Там считают СПИСОЧНЫЙ состав предоставляемый собственником. А то что половина списка насквозь проржавела то предмет темный 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 (змінено) 7 минут назад, Alvalk сказал: Просто в рейтингах армій рахують численність військ та зброї, а якість порахувати важко. Як виявилось, цей "монстр" навіть на другий сорт не тягне Цілком згоден. Якщо б не пара "ньюансів" - ЯЗ + божевілля царя-амператора... Змінено 3 жовтня 2022 користувачем 90BCO Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 13 годин тому, JFK сказав: Вомбаты известны своим пометом в форме кубиков, и такую форму ему придает эластичная тонкая кишка. Об этом американские физики сообщили на ежегодной конференции Подразделения динамики жидкостей Американского физического общества, проходящего 18-20 ноября в Атланте. Деформация тонкой кишки по краям кубиков фекалий втрое ниже, чем на их гранях, и это позволяет сохранить форму помета. А ще, ця тварюка, дуже корисна тим, що під його висерами, відмічаеться лайками практично вся місцева, форумна кацапня. Видно, що тема розхитування хати під час війни непогано монетизується. З позитивного, можу відмітити, що вже почався їхній вий на тему: нас в НАТО нє возьмут!, сложная процедура и спєрва нужно победить корупцию! Рилом нє вишлі! Дуже нагадує вий, який стояв до започаткування безвізу: Кто вас возьмьот? Туалети в Польше мить будєтє! Не дадут! Рилом не вишлі! Зачєм тот бєзвіз, если есть дєньгі, то не сложно всьо оформить і так! 10 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 (змінено) 30.09.2022 в 17:42, Скромный прораб сказав: Да не до смеха, согласен. Сегодня, завтра над Украиной @анет, 100%. Вопрос где а де пропав цей серун-прогнозист? таки поїхав у Таїланд опановувати ще одну з найдавніших професій? якщо ще в Тарту і не витратив свої 14 Євро на калію йодид, то є чудова пральня для забруднених портків www.pesukook.ee/ru/ Змінено 3 жовтня 2022 користувачем outdoor24 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 17 хвилин тому, Alvalk сказав: Я саме про те й кажу. Ми робимо те, що відповідає нашим інтересам, вони - те, що відповідає їх інтересам. Ми подаємо заявку, а вони нас з цим вітають, але не приймають. Приймуть, як тільки дійдемо до кордонів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 Ляшко: t.me/insiderUKR/42704 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 6 минут назад, ozor сказал: З позитивного, можу відмітити, що вже почався їхній вий на тему: нас в НАТО нє возьмут!, сложная процедура и спєрва нужно победить корупцию! Рилом нє вишлі! Я не знаю, про що ви тут. Але якщо натяк на мене (я писав про корупцію) , то ніхто не каже, що нас не візьмуть. Просто це не буде так швидко, як нам би хотілось P.S. З безвізом, до речі, теж було не одразу. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 3 минуты назад, JFK сказал: Приймуть, як тільки дійдемо до кордонів. Тоже так думаю, но после прекращения огня, иначе никак. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 1 година тому, Alvalk сказав: Я не знаю, про що ви тут. Але якщо натяк на мене (я писав про корупцію) , то ніхто не каже, що нас не візьмуть. Просто це не буде так швидко, як нам би хотілось P.S. З безвізом, до речі, теж було не одразу. Цитата Опрос германского телеканала ZDF: должна ли Германия, несмотря на рост цен на энергию, продолжать поддерживать Украину? Июль - да 70% Август - да 71% Сентябрь - да 74% Расчёт Путина на то, что Европа предпочтёт дешёвое отопление защите свободы, провалился. Мабуть, вони все розуміють, навіть краще, ніж нам здається. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 До речі, свіжих рейтингів підвезли. Нікому ще не вдавалось так нас підштовхнути до НАТО і ЄС, як х**лу 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 32 минуты назад, JFK сказал: Приймуть, як тільки дійдемо до кордонів. Фінляндії? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 (змінено) 2 часа назад, Alvalk сказал: Фінляндії? китаю - будемо розбудовувати ЄУ від Лісабону до Петропавлівська Камчатського от не впевнений , чи те нам потрібен той тягар білих ? але , надто небезпечно лишати кацапію на самоті з Китаєм Змінено 3 жовтня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз