vadimv Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 1 година тому, 7351 сказав: Є мільярдери та не один -- а от олігархи вони чи ні, то вже друге питання. inpoland.net.pl/novosti/lifestyle/semero-polyakiv-potrapili-u-spisok-milyarderiv-forbes/ Мільярдерів-президентів я точно не пам'ятаю. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
John_ Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 1 минуту назад, Вомбат сказал: Ванюшка, ти би свій нік змінив, нашо тобі оте підноське Джон? Іванушка-дурачок виглядає органічніше в твоїх дописах. Цуцик сховався десь за кордоном. І гавкає. Розуму лише для лайна вистачає. Судячи з твохх дописів то ти реально з психлікарні втік. 6 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 1 минуту назад, yur43 сказал: шо не кажіть, а стояв краще при кравчуку Нi, молода комманда Ленi Космоса забагато бажала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 2 хвилини тому, vadimv сказав: Мільярдерів-президентів я точно не пам'ятаю. Лузери. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 43 минуты назад, Юрий Киев сказал: Взагалі то, найкращий варіант - свій танк. У нас є свої потужності. Чи є зараз можливості? Харьковская разработка Т-64, насчёт возможностей хз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 1 година тому, serg179 сказав: Доречі, вам не спадало на думку, що москалі спеціально назвали найчмочніше авто "запорожцем"? Не "масквічьом" і не "волгаю". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 Тільки що, vadimv сказав: Доречі, вам не спадало на думку, що москалі спеціально назвали найчмочніше авто "запорожцем"? Не "масквічьом" і не "волгаю". Це очевидно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nata1 Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 25 минут назад, 7351 сказал: Приготовиться Новой Каховке. t.me/hueviyherson/26804 А там и до Херсона недалеко. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 45 минут назад, Бездомный сказал: я так розумію , допомога не на ТП , а на дитину я б взагалі виділяв на кожну дитину хоча б 10 000 гривень на місяць - на карту , з якої гроші можна витратити виключно на їжу , що не витратили на протязі місяця - обнуляється держава мусить дбати про своє майбутнє В Польщі наскільки пам'ятаю 500 злотих до 18 років платять. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 3 минуты назад, vadimv сказал: Доречі, вам не спадало на думку, що москалі спеціально назвали Та бросьте вы подобное - все знают, как развивался легковой автопром в союзе, там было "не до жиру, быть бы живу", хотя первый серийный авто в мире, на котором массово начали устанавливать поворотники, была "Победа". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 (змінено) 7 минут назад, vadimv сказал: Доречі, вам не спадало на думку, що москалі спеціально назвали найчмочніше авто "запорожцем"? Не "масквічьом" і не "волгаю". Моему папе ватнику такое не говорите. Он за запора порвет. Народ ездит на смартах и мини и не считает их чмошными. Змінено 2 жовтня 2022 користувачем AOZ1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 8 минут назад, Черномор сказал: Харьковская разработка Т-64, насчёт возможностей хз. в України є своя "Армата" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 17 минут назад, Бездомный сказал: Я голосував за Пороха . Тільки хто ж мене послухався , окрім моїх домашніх. То ж пропоную вимкнути лють , та поважати вибр більшості громадян . Херушки... Принять выбор - никуда не денешься... А вот уважать - извини подвинься Как выбор, так и этих "выборцунов" 3 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 13 хвилин тому, serg179 сказав: Лузери. "Ніщєброди" (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 1 минуту назад, Бездомный сказал: в України є своя "Армата" Если имеется, то хорошо - речь шла за возможности сейчас усилиться бронетехникой, а технология того основного танка отработана. Что говорить, модернизированный Т64БМ (если не изменяет память, то именовался Булат) даже у расейских экспертов получил похвалу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 (змінено) 19 минут назад, vadimv сказал: Доречі, вам не спадало на думку, що москалі спеціально назвали найчмочніше авто "запорожцем"? Не "масквічьом" і не "волгаю". взагалі то "горбатий" Запорожець - копія культового Фіата сайченто вухастий Запорожець - копія німецьго НСУ ( достатньо пристойної машини ) та й Таврія - якби не мерзенна "якість" компонентів - цілком пристойне авто в своєму форматі було б. Просто в ментально рабькій совдепії маленьки машинки не поважали - вважали їх лохмобілями НСУ навіть в голлівудське кіно 2003 року потрапив - "Донька мого боса " - на ньому їздив персонаж Катчера . Змінено 2 жовтня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Україна може замовити певне озброєння за програмою ленд-лізу лише після прийняття політичного рішення щодо можливості поставки зброї нашій країні. Про це Резніков розповів в ефірі телемарафону. «Досі ми ведемо переговори з нашими партнерами про те, який бойовий танк буде на озброєнні української армії. Чи це буде американський «Абрамс», чи німецький «Леопард», чи британський, чи французький. Це питання прийняття політичного рішення», – сказав він. glavcom.ua/country/politics/reznikov-rozpoviv-chi-mozhe-ukrajina-kupiti-litaki-ta-tanki-po-lendlizu-879252.html Розжовувати, хто приймає політичне рішення щодо можливості поставок зброї Україні, тим у кого захмарний IQ, теж потрібно? 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 Только что, Бездомный сказал: взагалі то Компоновка от разработок порше того времени, а по проходимости горбатый выгодно отличался, если глину помесить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 55 хвилин тому, Юрий Киев сказав: Взагалі то, найкращий варіант - свій танк. У нас є свої потужності. Чи є зараз можливості??? Під час війни варіант - перенести виробництво до тієї ж Польщі і почати серійне виробництво. Де брати гроші? Це основний момент. Західні країни танків не дають. Будуть давати по якимось програмам - брати, але все одно мета своє виробництво. Мені так здається. Власне виробництво це добре. В Польщі маса народу, що збирають малину. Завтра збиратимуть танки в Харкові? Я не знаю, як краще. Я лише знаю, що таке інтеграція економік. Жоден "меморандум" не захистить нас так, як економічна зацікавленість США та Британії в стабільній ситуації тут і в безпеці своїх інвестицій. Завод Форда в Запоріжжі дасть нам більше впевненості, ніж танковий в Польщі. Це концептуальна схема і може застосовуватися до будь-якої сфери. А от "патронні заводики" на всі калібри нам би дійсно не завадили, тому що реалізувати простіше, швидше, дешевше і навчити персонал можна дуже швидко. 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 6 хвилин тому, Canton сказав: А вот уважать - извини подвинься Как выбор, так и этих "выборцунов" Тяжко жити в країні народ якої ненавидиш та не поважаєш? 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 (змінено) 16 хвилин тому, Черномор сказав: первый серийный авто в мире, на котором массово начали устанавливать поворотники, была "Победа". Цитата «Джин Победа». Запах у джина был противный, маслянистый, как у китайской рисовой водки. Он вытянул сигарету из мятой пачки с надписью «Сигареты Победа», по рассеянности держа ее вертикально, в результате весь табак из сигареты высыпался на пол. Дом «Победа» был старой постройки, года 1930-го или около того, и пришел в полный упадок. Ты принес эту гадость, кофе «Победа»? Так и знала. Можешь отнести его туда, откуда взял, "1984" Змінено 2 жовтня 2022 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 (змінено) 4 хвилини тому, Музей сказав: А от "патронні заводики" на всі калібри нам би дійсно не завадили, тому що реалізувати простіше, швидше, дешевше і навчити персонал можна дуже швидко. Вони вже є, давно -- приватні. Змінено 2 жовтня 2022 користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 12 хвилин тому, AOZ1 сказав: Моему папе ватнику такое не говорите. Я с ватниками стараюсь вне интернета не пересекаться. Руки чешутся сразу лопатой уебать. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 (змінено) 2 часа назад, Музей сказал: Власне виробництво це добре. В Польщі маса народу, що збирають малину. Завтра збиратимуть танки в Харкові? Я не знаю, як краще. Я лише знаю, що таке інтеграція економік. Жоден "меморандум" не захистить нас так, як економічна зацікавленість США та Британії в стабільній ситуації тут і в безпеці своїх інвестицій. Завод Форда в Запоріжжі дасть нам більше впевненості, ніж танковий в Польщі. Це концептуальна схема і може застосовуватися до будь-якої сфери. А от "патронні заводики" на всі калібри нам би дійсно не завадили, тому що реалізувати простіше, швидше, дешевше і навчити персонал можна дуже швидко. але ж автоконцерни відкривали заводи на кацапії - Форд , Мазда , Тойота , Фольскваген , БМВ , Мерседес , Рено , Ніссан ... Україна отримає шанс лише у випадку перетвореня кацапії на Північну Корею , або на Північний Іран . Змінено 2 жовтня 2022 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 3 хвилини тому, vadimv сказав: Я с ватниками стараюсь вне интернета не пересекаться. Руки чешутся сразу лопатой уебать. Тобто в Сумах ви з дому практично не виїзжали? 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз