Privet Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 6 минут назад, Оконщик сказал: когда заехать можно или на карту скинут? вам петя налом или на карту кидает? А петя это кто? Ваш сексуальный партнер? 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 (змінено) Нихера у них не меняется... место проклятое? (кстати, и о "культурке" заодно) Змінено 23 вересня 2022 користувачем iiigolkin 14 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 4 минуты назад, loader сказал: Ну можна ще вибачитись за тупий вкид, але то теж забагато буде? Хочете зробити голосувалку, чи вибачиться Карась? Що цікаво, ось статистика під його звичайним постом: А ось під постом про Яніну Тобто набігла купа ботів ось за такими коментарями: Це й є рівень інтелекту і вихованості зе-фанів 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 1 минуту назад, Canton сказал: А петя это кто? Ваш сексуальный партнер? о, москалик, типа бывший, бушует. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 (змінено) 36 минут назад, US7IGN сказал: за доньками радянських офіцерів підарасів не видно я пам'ятаю ефір естонського ТБ з "хорошими узкіми" В Дніпрі не те що Т 34 не познімали , ще й досі істукана ката Будапешта та Праги Маргелова не зняли . Змінено 23 вересня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 17 минут назад, loader сказал: Щоб зрозуміти треба було зробити 3 кліка. А то важко для вашого рівня. Зате неважко обсерати вкотре людину, що на фронті. В мене є обгрунтовані сумніви стосовно того, що він на фронті. Так, я бачив ствердження якогось війскового про це. Але я також бачив постановочні роликі зі штучнимі димом та аудіорядом, роповіді героя про спасіння від ракетного удару завдяки матрасу й постійни в'ю із києвських студій. Тому його війна десь в тому же окопі де сидить дуже плодовитий блогер береза... 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 5 минут назад, Vikctor сказал: В мене є обгрунтовані сумніви стосовно того, що він на фронті. Так, я бачив ствердження якогось війскового про це. Але я також бачив постановочні роликі зі штучнимі димом та аудіорядом, роповіді героя про спасіння від ракетного удару завдяки матрасу й постійни в'ю із києвських студій. Тому його війна десь в тому же окопі де сидить дуже плодовитий блогер береза... Ты скот безрогий...просто подонок... Луценко 4 месяца под Правдино был... Береза тоже не х...груши околачивает 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 Тільки що, Canton сказав: Ты скот безрогий...просто подонок... 15 хвилин тому, Alvalk сказав: Це й є рівень інтелекту і вихованості зе-фанів 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 15 хвилин тому, iiigolkin сказав: Особливість українських Зе-хейтерів — ввічливість в порівнянні з російськими. Русским важко таке зрозуміти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 4 минуты назад, Vikctor сказал: В мене є обгрунтовані сумніви стосовно того, що він на фронті. Можете мати буть-які сумніви, але писати треба мати елементарне критичне мислення. Він пішов воювати як не крути, він гарантовано не підлягав мобілізації як не крути. Міг сидіти десь на вілі в Іспанії як не крути. Але вам не так і не там воює, бо ОБС. Виглядає це все дуже негарно. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 1 година тому, ЧортПобьєрі сказав: Репутаційних? Втрат?🤣🤣🤣 Ви серйозно? Як можна втратити те чого не має🤷♂️ і ніколи не було? Дивно - пушкін, талстой, дастоєвскій, опєра і балєт в ла-скала було, а репутації не було. Як жеж так? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 1 час назад, Оконщик сказал: нами руководит молодой лидер, а не люди ( человек) пропитанные прошлым, склонные к договорнякам и прочим не хорошим компромиссам! Вот :)! Вы серёзно верите в то, что молодые неспособны к договорнякам и обходятся без них? Это наивно. Но будущее все-таки за молодыми, они живут и мыслят иначе, это здорово. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 4 минуты назад, loader сказал: Міг сидіти десь на вілі в Іспанії як не крути. гарно вам дякую! тепер буду знати що відповідати сім хто питає чому я не за кордоном. бізнес такий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 13 хвилин тому, Vikctor сказав: В мене є обгрунтовані сумніви стосовно того, що він на фронті. Так, я бачив ствердження якогось війскового про це. Але я також бачив постановочні роликі зі штучнимі димом та аудіорядом, роповіді героя про спасіння від ракетного удару завдяки матрасу й постійни в'ю із києвських студій. Тому його війна десь в тому же окопі де сидить дуже плодовитий блогер береза... Є дуже простий спосіб це перевірити-рандомно збираєте те що потрібно всім військовим ( смаколики, теплий одяг,взуття, фонарики,примітивні інструменти і т.ін.) , як набиреться з багажник - находите в мережі підрозділ де він начебто воює і везете їм подарунки( від вас недалеко і сильльно по карману це міроприємство не вдарить) а там поспілкувавшись з бійцями вся картина буде перед очима. 5 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 6 минут назад, loader сказал: Можете мати буть-які сумніви, але писати треба мати елементарне критичне мислення. Він пішов воювати як не крути, він гарантовано не підлягав мобілізації як не крути. Міг сидіти десь на вілі в Іспанії як не крути. Але вам не так і не там воює, бо ОБС. Виглядає це все дуже негарно. У него онкология плюс ко всему... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 (змінено) конче необхідний мерітоцид кацапів - тобто знищення усієї імперської елітки - від вчителів імперської історії та літератури до вчителів математики та фізики бо поки вихованці вчителів історії та літератуцри відрізають тестікули полоненим , вихованці вчителів фізики та математики скидають бомби на голови цивільних освіта на кацапії має бути , як для узкіх у Литві - читати по складах та рахувати до ста навчили - йди геть , андрофаг - не заважай людям навчатися Змінено 23 вересня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 8 минут назад, Canton сказал: Ты скот безрогий...просто подонок... Луценко 4 месяца под Правдино был... Береза тоже не х...груши околачивает Гереушник всратий, коли ти зрозумієшь нарешті - мені пох на твої почуття, уяви, та геть на все що пов'язано з тобою? 2 минуты назад, loader сказал: Можете мати буть-які сумніви, але писати треба мати елементарне критичне мислення. Він пішов воювати як не крути, він гарантовано не підлягав мобілізації як не крути. Міг сидіти десь на вілі в Іспанії як не крути. Але вам не так і не там воює, бо ОБС. Виглядає це все дуже негарно. Я може щось плутаю, але в нього наче рак? Як на мій погляд з таким діагнозом воювати не лячно. Це якщо припустити що він воює, в чому впевнені ви, але не я. Більш того - з моєй точкі зору навіть перетворившису у Джона Рембо плокулол не зміг би власноруч виправити на війні хоча б соту долю той шкоди, яку він заподіяв країні на плокулолском посту. 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 Только что, ЧортПобьєрі сказал: вся картина буде перед очима. краще не знати. останню машину вбили за пару місяців. і не через складні умови або ворожі дії. такого похуїзма до смаколиків я ще в житті не зустрічав. мотивація допомагати тим кого не знаєш особисто мабуть вже закінчилась. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 4 хвилини тому, vadimv сказав: Дивно - пушкін, талстой, дастоєвскій, опєра і балєт в ла-скала було, а репутації не було. Як жеж так? Все те що Ви написали - нах нікому в світі не потрібно окрім самих русских і їх пропаганді. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 (змінено) 6 минут назад, Vikctor сказал: Гереушник всратий, коли ти зрозумієшь нарешті - мені пох на твої почуття, уяви, та геть на все що пов'язано з тобою? А это было не тебе...это просто напоминание обществу, какая ты гнида... PS. И не можешь не брехать, для тебя это как дышать - было бы пох, то не отвечал бы... Змінено 23 вересня 2022 користувачем Canton 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 (змінено) 37 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Все те що Ви написали - нах нікому в світі не потрібно окрім самих русских і їх пропаганді. правильно - мерітоцид кацапів , примусова денуклеарізація , демілітарізація , деурбанізація , детехнологізація , деіндустріалізація - то питання виживання світу , як такого Змінено 23 вересня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 1 година тому, ЧортПобьєрі сказав: Русским важко таке зрозуміти. Так, вони взагалі у сарказм не можуть... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Все те що Ви написали - нах нікому в світі не потрібно окрім самих русских і їх пропаганді. В принципе похоже...Думаю тот же, к примеру, Стендаль - гораздо более известен мировому сообществу, чем все пушкины-толстые вместе взятые... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 1 минуту назад, Canton сказал: В принципе похоже...Думаю тот же, к примеру, Стендаль - гораздо более известен мировому сообществу, чем все пушкины-толстые вместе взятые... ну їх піарять за державний кошт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз