ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 4 хвилини тому, laritus сказав: 🤣 У Вас нормальна реакція манкурта який тільки звільнився від хазяїна і два тижні як став українцем👍.Це як алкаш що підшився і на другий день ходить всіх учить за здоровий образ життя.Але всі знають що віри йому немає- розв'язатись ( зрадити) може в любий момент😒. 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 Вночі противник вдарив запальними боєприпасами по наступаючим українським військам, але це не допомогло. Сили Оборони України продовжують контрнаступні дії. VID_20220909_111142_416.mp4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 Гіркін інфо( самі адекватні новини) передає: битва гівна та сечі на фото 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 (змінено) 2 години тому, loader сказав: В чому проблема мати почуття до інших? Кума в мене дуже засмутилась наприклад через смерть королеви, що тут такого дивного. Кум доречі в ЗСУ, в полях зараз. Біль за нашими бійцями і людьми звичайно це не зменшує. Обережніше з втішанням куми, замученої смертю королеви! Змінено 9 вересня 2022 користувачем ozor 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 (змінено) 38 хвилин тому, laritus сказав: перекладач змініть "курують Україну" (дуже помітно, що не людина перекладає). goroh.pp.ua/Тлумачення/курувати goroh.pp.ua/Тлумачення/співбесідник Чорт хоч і рюзькій, але не дурний 😉 Змінено 9 вересня 2022 користувачем outdoor24 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 3 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: який тільки звільнився від хазяїна і два тижні як став українцем👍 ви постійно повторюєте це марення як мантру :). А чи можна дізнатися чому саме 2 тижні? і хто був моїм господарем (Ви явно розмовляєте російською мовою в побуті)? 9 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Це як алкаш що підшився і на другий день ходить всіх учить за здоровий образ життя. так це ж ви про себе тому, що ви тут усіх вчите "як батьківщину правильно любити" (ось мене наприклад манкуртом назвали, хоча ви навіть не українець, а росіянин який сам російською не пише , то хто з нас манкурт?!?) 15 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Але всі знають що віри йому немає- розв'язатись ( зрадити) може в любий момент😒 ви як свій психотип описуєте :). 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 Только что, outdoor24 сказал: goroh.pp.ua/Тлумачення/курувати Чорт хоч і рюзькій, але не дурний 😉 мене так англомовні інколи курувають ) кажуть що слово таке є, але його не вживають ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 13 годин тому, outdoor24 сказав: @badgy, як там ваша зустріч з ЧортПобьєрі? Головне, не помилитись рестораном 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: кажуть що слово таке є, але його не вживають ) це ми ще не дійшли до обговорення нового правопису з фавною та етером 8 хвилин тому, US7IGN сказав: мене так англомовні інколи курувають ) читав сьогодні звіт, що писали ірландці, начебто англійською - так шо вживання тих чи інших слів в певному значенні і їх актуальність це дуже суб'єктивне питання. 9 хвилин тому, laritus сказав: Ви явно розмовляєте російською мовою в побуті) а ви до всього ще й не знаєте класичної української літератури www.ukrlib.com.ua/books/printit.php?tid=1006 Змінено 9 вересня 2022 користувачем outdoor24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 (змінено) 13 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Гіркін інфо( самі адекватні новини) передає: битва гівна та сечі на фото Там все спокойно! Паники нет! Змінено 9 вересня 2022 користувачем Alvalk 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 (змінено) 8 минут назад, outdoor24 сказал: це ми ще не дійшли до обговорення нового правопису з фавною та етером дякую, без мене. помру ретроградом. 8 минут назад, outdoor24 сказал: що писали ірландці ми починали з ними розумітися лише після пляшки віскі на кожного. речення становились короткими, а слова простими Змінено 9 вересня 2022 користувачем US7IGN 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 я б за це яйця відкрутив. країну й так рвуть на шматки. треба як німці робити. Була ж колись на ут-1 нормальна українська, яку розуміли від карпат до донбасу. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 (змінено) 3 минуты назад, ozor сказал: я б за це яйця відкрутив. країну й так рвуть на шматки. треба як німці робити. Була ж колись на ут-1 нормальна українська, яку розуміли від карпат до донбасу. коли не можуть зробити щось нормальне, починають вигадувати муйню, вдаючи це за великий розум... P.S. правильно казати "від Сяну до Дону" Змінено 9 вересня 2022 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 2 хвилини тому, ozor сказав: треба як німці робити. а шо німці? Баварія хох-дойчем хіба говорить? та й інші землі не відстають. так і у нас - хох-украініш буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 1 минуту назад, outdoor24 сказал: Чорт хоч і рюзькій, але не дурний 😉 такий самий як і ви (неможливо написати "курують Україну" маючи хоча б шкільну освіту і те значення, яке ви привели як приклад. До речі, я був впевнений, що він намагався все ж таки "керують" написати, але якщо ви праві це вдвічі смішніше, адже "курирує" це виключно жаргон гебні :), мабуть з роками позначається професійна деформація ). 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 2 минуты назад, outdoor24 сказал: так і у нас - хох-украініш буде та хоча б повернутись до первинного мовного ореолу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 3 хвилини тому, outdoor24 сказав: а шо німці? Баварія хох-дойчем хіба говорить? та й інші землі не відстають. так і у нас - хох-украініш буде Тут же Музей розповідала, що німці взяли умовну середньополтавську за державну для всіх. З нашими венграми, кацапами, теж би було корисно. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 (змінено) 13 хвилин тому, laritus сказав: неможливо написати "курують Україну" маючи хоча б шкільну освіту і те значення, яке ви привели як приклад чого це неможливо? я б теж так написав. спеціально для вас, кацапською це - "куріруют Украіну" (куріруют кого? что? - знахідний відмінок) і щодо гебні - не знав, що в ліцеї мого сина гніздо гебні, бо у них не класний керівник, а куратор. 9 хвилин тому, ozor сказав: умовну середньополтавську в наших реаліях середньополтавська це, нажаль, дикий суржик. Змінено 9 вересня 2022 користувачем outdoor24 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 (змінено) 21 хвилину тому, US7IGN сказав: дякую, без мене. помру ретроградом. ми починали з ними розумітися лише після пляшки віскі на кожного. речення становились короткими, а слова простими Був колись давно на тусняку східноєвропейського відділення великої компанії. Після офіційної частини і кількох пляшок віскі в тісному колі ми, поляки, чех, білозасранці, словак перейшли всі з англійської на рідні мови і продовжували спілкування без проблем взагалі. Тільки кацап і мадьяр чогось ображалися , що їх з розмови викинули. Змінено 9 вересня 2022 користувачем MaxS 2 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 5 минут назад, outdoor24 сказал: в наших реаліях середньополтавська це, нажаль, дикий суржик. Я за Тернопільщину. Зберегли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 9 хвилин тому, laritus сказав: ви постійно повторюєте це марення як мантру :). А чи можна дізнатися чому саме 2 тижні? і хто був моїм господарем (Ви явно розмовляєте російською мовою в побуті)? так це ж ви про себе тому, що ви тут усіх вчите "як батьківщину правильно любити" (ось мене наприклад манкуртом назвали, хоча ви навіть не українець, а росіянин який сам російською не пише , то хто з нас манкурт?!?) ви як свій психотип описуєте :). Тю, Ви так пишете наче я Вас образив чимось.Я всього лиш констатую факт.Ви, українець всі ці роки користувались виключно чужою мовою (а останні 9років ще й окупантів) , як це назвати як не манкуртизм. Я ,звичайно,також манкурт- народився в росії в сім'ї русских( принаймні така офіційна версія, в росії нацизм і русский є титульною нацією і копирсання в історії свого роду не схвалюється) В побуті відсотків на 80 спілкуюсь українською- дружина,донька і практично все оточення - українці.Тільки батьки( перевіз їх сюди ) - Мама з оточуючими ще якось може українською, батько -ніяк.У них практично немає практики - всі сусіди і друзі манкурти🙂. Підсумовуючи - процес народження Нації ( деманкуртизації) з 14 року потихеньку пішов.З лютого оберти набираються наче краще, тож надіюсь що ще побачу за життя Україну сильною, успішною і якісною.А з приводу росії ( за що мені тут постійно насипають) надії що вдасця з'їздити на батьківщину немає зовсім.Найближчі десятиліття це буде союз 2.Небезпечний і підступний- ніякого розвалу там не буде - там не люди , раби. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 12 хвилин тому, US7IGN сказав: повернутись до первинного мовного ореолу Може, таки, ареал? Ви ж полюбляєте сарказм, тому ваш улюблений смайлик самі собі поставте. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 (змінено) 17 часов назад, Бездомный сказал: Полоненим у формі підполковника виявився командувач російською групою "Захід" генерал-лейтенант армії РФ Андрій Сичовий. Джерело: https://censor.net/ua/n3366059 вже і вікіпедія підтвердила https://ru.wikipedia.org/wiki/Сычевой,_Андрей_Иванович кубаноїд , етнічний українець , швидше за все - запроданець - нащадок запорозців . Славних прадідів великих Правнуки погані...(с) Змінено 9 вересня 2022 користувачем Бездомный 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 Как не зайду в тему, так словно в старом анекдоте: - Ти - агент Кремля! - Ні - ти агент Кремля ! - Ні - ти! - Панове депутати, може вже заспокоїтимося та почнемо засідання? 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 1 минуту назад, Dark FeniX сказал: Как не зайду в тему, так словно в старом анекдоте: - Ти - агент Кремля! - Ні - ти агент Кремля ! - Ні - ти! - Панове депутати, може вже заспокоїтимося та почнемо засідання? я просто їх в ігнор повносив - красота 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз