US7IGN Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 5 минут назад, vadimv сказал: Ну і коли вже їх звідти нахрєн випхають? Ну або закриють нахрєн те ООН... це гарний майданчик показувати ведмедика з балалайкою. якщо його заховати, то люди швидко про нього забудуть і перестануть боятися... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 1 час назад, irina1969 сказал: Маляр розповідає, що слідство ведеться не проти Марченко...подивимось це точно? Якщо в коментарях, то вона там лише не підтвердила, що проти нього, але й спростування наче не було. Чи я щось пропустив? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 (змінено) Ридаю Цитата Представник росії при ООН Василь Небензя не підтримав пропозицію щодо створення демілітаризованої зони навколо Запорізької атомної електростанції На Раді безпеки ООН представник країни-агресора цинічно заявив про нібито можливі "провокації" з боку України, а також те, що рашисти "захищають" АЕС, зокрема "від терактів". Які до чорта теракти? Навезли кучу вибухонебезпечних речей на станцію. З огляду їх заяв на протязі ціх місяців для того, щоб оте все вибухнуло ніякі теракти непотрібні - іх військові курять так, що від станції може нічого не залишитись у мить ... Змінено 12 серпня 2022 користувачем OlaR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 12 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 11 часов назад, Firetuf сказал: А тут ще питання.... Знаючи принциповість і послідовність наших "лісових братів", я більш ніж впевнений, що можуть просто відмовити на відвідання своєї країни, без свого дозволу. Якщо транзит - будь-ласка, летіть/їдьте іншою країною, а якщо конкретно до нас - звертайтесь за нашою візою))))) З особистого досвіду, знаю, що і раніше, наприклад естонці, дуже принципово відносились до цього питання, на відміну від тих же поляків, чи навіть німців. Мы здесь в Эстонии такие, да (и это не шутка) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 1 хвилину тому, Скромный прораб сказав: Мы здесь в Эстонии такие, да манкурт, а ти чого до естонців примазуєшся? 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 13 минут назад, Alvalk сказал: це точно? Якщо в коментарях, то вона там лише не підтвердила, що проти нього, але й спростування наче не було. Чи я щось пропустив? Уринотерапия в офтальмологии... 2 1 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 12 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 8 минут назад, outdoor24 сказал: манкурт, а ти чого до естонців примазуєшся? Вот скажи, кто дал тебе право оскорблять человека, кем или чем позволено? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 Тільки що, Скромный прораб сказав: Вот скажи а хто ти, якщо не манкурт - маючи паспорт громадянина України і кацапське коріння, після того як відіправ і підсушив портки, вже зарахував себе до естонців? 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 В 11.08.2022 в 08:53, Vinsol2009 сказал: ,"Там просто хвороба а голові" Він таки дійсно хворий. Он не только хворый, он еб...й на всю голову... Два питання для вас. 1. Скільки зараз потрібно всього позашляховиків та пікапів для ЗСУ? 1 тис, 10 тис, 100 тис? 2. Скільки позашляховиків та пікапів є зараз в Україні, які не використовуються (власники поїхали за кордон, немає потреби, дорого / є альтернатива тощо)? 3. Чи варто використовувати позашляховики та пікапи які простоюють на потреби ЗСУ? Якщо так, як правильно і справедливо це робити? Якщоі ні, то чому це правильно? Дякую за розумні і конструктивні відповіді. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0QsZYxhebSbqtmCep2rgQh62QqycUzA3BRaT7YY8HUn6AWQafHv82vARYfAiKiWKil&id=100004775745586 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 12 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 3 минуты назад, outdoor24 сказал: а хто ти, якщо не манкурт - маючи паспорт громадянина України і кацапське коріння, після того як відіправ і підсушив портки, вже зарахував себе до естонців? Похоже, что воз и ныне там((( Нет смысла продолжать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 3 минуты назад, Canton сказал: Два питання для вас зустрічне питання. у вас же дві нирки? подумайте над тим що буде справедливо поділитися однією з хворими. крім того, вам все одно скоро помирати, а комусь це врятує життя. а взагалі ідея не нова 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 4 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Нет смысла продолжать То й не продовжуй! з тобою вже і так давно все зрозуміло. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 12 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 (змінено) 12 минут назад, outdoor24 сказал: То й не продовжуй! з тобою вже і так давно все зрозуміло. Ты злишься, что я в Европе, а ты нет? Так я здесь не по собственному желанию, но могу с тобой поменяться, свой вид на жительство, арендуемую квартиру, пособие, бесплатный проезд и ещё кучу плюшек, на твой дом и возможность жить в Украине. Махнемся, не глядя? Глядишь, когда придет время, твои портки останутся сухими... Змінено 12 серпня 2022 користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 9 минут назад, US7IGN сказал: зустрічне питання. у вас же дві нирки? подумайте над тим що буде справедливо поділитися однією з хворими. крім того, вам все одно скоро помирати, а комусь це врятує життя. а взагалі ідея не нова "Зри в корень..."(С) Тут вопрос в попытке переложить ответственность... Я бы понял, если бы решилось все в приказном порядке по законам войны А тут "я ни при чем, нарид так решил" Дешевое уебище... 2 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 17 минут назад, Canton сказал: 1. Скільки зараз потрібно всього позашляховиків та пікапів для ЗСУ? 1 тис, 10 тис, 100 тис? 2. Скільки позашляховиків та пікапів є зараз в Україні, які не використовуються (власники поїхали за кордон, немає потреби, дорого / є альтернатива тощо)? Дякую за розумні і конструктивні відповіді. Цитата примусово відчужувати майно, що перебуває у приватній або комунальній власності, вилучати майно державних підприємств, державних господарських об’єднань для потреб держави в умовах правового режиму воєнного стану в установленому законом порядку та видавати про це відповідні документи встановленого зразка; Вже нервувать? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 (змінено) 6 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Ты злишься, что я в Европе, а ты нет? я не злюсь, а констатую факти - ти не естонець по факту, а примазуєшся до того, що вони роблять, не вкладаючи, а лише користуючись їх здобутками. ти не українець (лише власник українського паспорту), бо тебе верне від усього дійсно українського. ти маєш кацапське коріння. то ж ти звичайний пристосуванець, який забув (і не намагався згадати) хто ти є насправді. 6 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Так я здесь не по собственному желанию тебе там у рабстві тримають? ти ж розпинався, що ти харків'янин, то чого грієш дупу у Тарту, а не працюєш у рідномі місті підтримуючи його економіку? мабуть просто манкуртам плюшки важливіше за рідну країну. Змінено 12 серпня 2022 користувачем outdoor24 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 1 година тому, US7IGN сказав: це гарний майданчик показувати ведмедика з балалайкою. якщо його заховати, то люди швидко про нього забудуть і перестануть боятися... Боятися? Та його треба регулярно 3,14дити, як Шуфрича. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 12 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 (змінено) 5 минут назад, outdoor24 сказал: я не злюсь, а констатую факти - ти не естонець по факту, а примазуєшся до того, що вони роблять, не вкладаючи, а лише користуючись їх здобутками. ти не українець (лише власник українського паспорту), бо тебе верне від усього дійсно українського. ти маєш кацапське коріння. то ж ти звичайний пристосуванець, який забув (і не намагався згадати) хто ти є насправді. А разве в Украине не проживают люди других национальностей? Ну как татарину, например, вспомнить свои украинские корни? Это не возможно по определению. И он, по твоей логике, уже человек второго сорта((( Змінено 12 серпня 2022 користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 1 хвилину тому, Скромный прораб сказав: А разве в Украине не проживают люди других национальностей? Ну как татарину, например, вспомнить свои украинские корни? Это не возможно по определению(((. татарин вважає себе татарином, хоч і має українский паспорт. так само і турки у Німеччині. а ти ким? сьогодні ти естонець, бо там жопа в теплі. ким був вчора і ким будеш завтра? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 В Україну прибули нові РСЗВ М270, — Резніков. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 6 минут назад, vadimv сказал: Боятися? Та його треба регулярно 3,14дити, як Шуфрича. вже на фронті? поважаю! 10 минут назад, AOZ1 сказал: Вже нервувать? тільки якщо ви не лояльний до влади. друзям все, ворогам - закон (с) хтось з давніх... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 12 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 (змінено) 6 минут назад, outdoor24 сказал: татарин вважає себе татарином, хоч і має українский паспорт. так само і турки у Німеччині. а ти ким? сьогодні ти естонець, бо там жопа в теплі. ким був вчора і ким будеш завтра? Еще раз, татарину можно считать себя татарином, турку, немцу.. почему нельзя себя считать русским русскому??? И, что бы тебе легче было ответитить на вопрос, я не написал, что я эстонец, я написал у нас в Эстонии. Потому что, все права резидентов, как и обязанности, распространяются на украинцев, получивших здесь защиту, кроме одного, избирать и быть избранным Змінено 12 серпня 2022 користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 Только что, Скромный прораб сказал: почему нельзя себя считать русским русскому??? чому не можна? можна! навіть потрібно вголос, щоб випадково хтось не сплутав з татарином 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 1 хвилину тому, Скромный прораб сказав: я не написал, что я эстонец, я написал у нас в Эстонии. ти написав 54 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Мы здесь в Эстонии такие, да (и это не шутка) при цьому до Естонії маєш таке ж відношення, як блохи до собаки. але ти не написав "ми русскіє в Естонії такіє", бо у тебе немає чіткої самоідентифікації Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 12 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 1 минуту назад, US7IGN сказал: чому не можна? можна! навіть потрібно вголос, щоб випадково хтось не сплутав з татарином Есть такое))) Но когда узнают, что из Украины, улыбка и "Слава Украине!" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз