Вячеслав63 Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 2 минуты назад, OlaR сказал: Так керівник чи програміст? Вы же в курсе, чтоб быть руководителем не обязательно быть программистом. Можно вообще не уметь писать программы и не знать высшей математики В курсі. Керівник, який виріс з програміста. Зараз і мій син керівник декількох груп програмістів і програмуваннями старається не займатися. Син казав, що ті керівники високого рівня, які приїжджали з США у київський офіс, ну, дуже добре розбиралися в програмуванні. Думаю, все взаємозв'язано. Керівник, який не розбирається в процесі - на мій погляд, це більше з "совка". Це тільки комуністи були "спеціалістами" у всіх галузях, керували там, де скаже партія. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 4 минуты назад, Вячеслав63 сказал: В курсі. Керівник, який виріс з програміста. Зараз і мій син керівник декількох груп програмістів і програмуваннями старається не займатися. Син казав, що ті керівники високого рівня, які приїжджали з США у київський офіс, ну, дуже добре розбиралися в програмуванні. Думаю, все взаємозв'язано. Керівник, який не розбирається в процесі - на мій погляд, це більше з "совка". Це тільки комуністи були "спеціалістами" у всіх галузях, керували там, де скаже партія. Руководитель, как и командир - должны быть лучшими в своем деле. И плюс к этому обладать недюжинными организаторскими способностями... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 6 минут назад, Вячеслав63 сказал: Керівник, який не розбирається в процесі - на мій погляд, це більше з "совка" мій дід був командиром танку в совку. казав що командир танку повинен у разі необхідности замінити будь-якого члена екіпажу, тобто якщо радіст має знати тільки свою справу, то командир бути і радистом і мехводом і стріляти вміти... бачив я начальників, які не розумілися на тому чим керують - найобувати їх одне задоволення 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 Руководитель и специалист далеко не всегда одно и тоже. Руководитель это логист прежде всего. Достаточно посмотреть как например топ-менеджер "пепси -колы" становится топом в GM. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 9 минут назад, Вячеслав63 сказал: В курсі. Керівник, який виріс з програміста. Зараз і мій син керівник декількох груп програмістів і програмуваннями старається не займатися. Син казав, що ті керівники високого рівня, які приїжджали з США у київський офіс, ну, дуже добре розбиралися в програмуванні. Думаю, все взаємозв'язано. Керівник, який не розбирається в процесі - на мій погляд, це більше з "совка". Це тільки комуністи були "спеціалістами" у всіх галузях, керували там, де скаже партія. Понимать процесс и уметь реально написать оптимальный код - разные вещи. Имея хорошие организаторские способности вполне становятся начальниками даже не будучи супер крутым программистом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 5 минут назад, US7IGN сказал: мій дід був командиром танку в совку. казав що командир танку повинен у разі необхідности замінити будь-якого члена екіпажу, тобто якщо радіст має знати тільки свою справу, то командир бути і радистом і мехводом і стріляти вміти... А Залужный должен летать на истребителях, управлять танками и самоходными орудиями, стрелять без промаха из снайперской винтовки и т.д. и т.п.? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 3 минуты назад, DimaF сказал: Руководитель и специалист далеко не всегда одно и тоже. Руководитель это логист прежде всего. Достаточно посмотреть как например топ-менеджер "пепси -колы" становится топом в GM. так і командир дивізії трохи іншим займається. але якщо поставити керувати танковою армією колишнього льотчика, то хєрня буде... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 24 минуты назад, Firetuf сказал: Ще б шашки/шахмати в приклад навели. баскетбол - то і є шахи бліц , з кардіонавантаженням 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 (змінено) 4 минуты назад, US7IGN сказал: так і командир дивізії трохи іншим займається. але якщо поставити керувати танковою армією колишнього льотчика, то хєрня буде... Да. Но руководитель танковой армии не обязательно должен быть суперводителем или суперстрелком. Змінено 9 серпня 2022 користувачем OlaR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 7 хвилин тому, OlaR сказав: А Залужный должен летать на истребителях, управлять танками и самоходными орудиями, стрелять без промаха из снайперской винтовки и т.д. и т.п.? Ні, такі товариші водяться тільки на строїмдомі👍. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 (змінено) 9 минут назад, OlaR сказал: Да. Но руководитель танковой армии не обязательно должен біть суперводителем или суперстрелком. щоб досягти будь якого позитивного рзультату - щоб дитина заграла в баскетбол , чи на гитарі , заговорила англійською , чи добре здала ЗНО , доводилося кидати все , та занурюватися у процес навчання з головою . Бо зазвичай педомразоті "пі*уй" на кінцевий результат навчання . Не педокадри , а якесь зібрання людського непотрібу . Змінено 9 серпня 2022 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 3 минуты назад, Бездомный сказал: щоб досягти будь якого позитивного рзультату - щоб дитина заграла в баскетбол , чи на гитарі , чи добре здала ЗНО , доводилося кидати все , та занурюватися у процес навчання з головою . Бо зазвичай педомразоті "пі*уй" на кінцевий результат навчання . Не педокадри , а якесь зібрання людського непотрібу . скажи чесно тобі колись не дала вчителька? чи в школі застукала коли гоняв на неї під партою? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 С 16 минуты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 (змінено) 6 часов назад, US7IGN сказал: скажи чесно тобі колись не дала вчителька? чи в школі застукала коли гоняв на неї під партою? ніт - нічого , окрім волосся дибки , в мене на них ніколи не піднімалося головна проблема була - ці безкрилі люди як ніхто вміють вбити в дитини мотивацію до навчання Змінено 9 серпня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 Ще один стовп на яких стоїть демократичний світ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 4 минуты назад, Бездомный сказал: щоб досягти будь якого позитивного рзультату - щоб дитина заграла в баскетбол , чи на гитарі , заговорила англійською , чи добре здала ЗНО , доводилося кидати все , та занурюватися у процес навчання з головою . Либо искать специалистов и платить деньги. Как в любой области найти спеца крайне сложно. Но вполне можно. Сам -то аматорство с соответствующим результатом. Как говорила мне учительница, когда я привела малую, чтоб протестировать и определить моменты, которые надо подтянуть перед поступлением в лицей - "Да ничего не надо. Она готова. Только это не Ваша заслуга - с ребенком занимались методически грамотно" . А потом уже в средней школе тоже классный учитель выдал фразу - "У ребенка не отбили желание познавать мир. У Вас были хорошие педагоги - это редкость" Цитата Бо зазвичай педомразоті "пі*уй" на кінцевий результат навчання . Ну а зачем брать на роль учителя педомразоті? Кого взяли - такой результат и получите Цитата Не педокадри , а якесь зібрання людського непотрібу . Подобное тянется к подобному. Нормальные учителя, дети и родители тоже кучкуются в определенных школах ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 (змінено) 9 минут назад, OlaR сказал: Либо искать специалистов и платить деньги. Как в любой области найти спеца крайне сложно. Но вполне можно. Сам -то аматорство с соответствующим результатом. Как говорила мне учительница, когда я привела малую, чтоб протестировать и определить моменты, которые надо подтянуть перед поступлением в лицей - "Да ничего не надо. Она готова. Только это не Ваша заслуга - с ребенком занимались методически грамотно" . А потом уже в средней школе тоже классный учитель выдал фразу - "У ребенка не отбили желание познавать мир. У Вас были хорошие педагоги - это редкость" Ну а зачем брать на роль учителя педомразоті? Кого взяли - такой результат и получите Подобное тянется к подобному. Нормальные учителя, дети и родители тоже кучкуются в определенных школах ... Потихоньку подскирдоаую деньги на подготовку малого к ЗНО, эпопея со старшей обошлась где-то в 2 куе. А педомразоты умеют успешно маскироваться. Главное это выявить пока не стало слишком поздно. Пы. Сы. Сейчас голосовала в школе проводили, как продолжать обучение.6-за очное, 5-дистанц., 7 не определились. Я уже лично в окуе от дистанционного образования. Змінено 9 серпня 2022 користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 7 минут назад, OlaR сказал: Либо искать специалистов и платить деньги. угу , як з вчителькою фортепіано у "День сурка" 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 1 минуту назад, sergio сказал: Потихоньку подскирдоаую деньги на подготовку малого к ЗНО, эпопея со старшей обошлась где-то в 2 куе. А педомразоты умеют успешно маскироваться. Главное это выявить пока не стало слишком поздно. це як? той самий вчитель за гроші в позанавчальний час навчить тому, чому не навчив під час навчання? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 (змінено) 11 минут назад, sergio сказал: А педомразоты умеют успешно маскироваться. Главное это выявить пока не стало слишком поздно. удавати з себе спеціаліста - це майже і все , що більшість з них вміє робити якісно на відміну від цегляної кладки то виявити набагато складніше , особливо - якщо ти сам особисто не розбираєшся у предметі Змінено 9 серпня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 2 минуты назад, US7IGN сказал: це як? той самий вчитель за гроші в позанавчальний час навчить тому, чому не навчив під час навчання? Вчитель який в навчальний час не зміг навчити, скоріш за все нічному не навчить і за гроші в позанавчальний. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 Только что, sergio сказал: Потихоньку подскирдоаую деньги на подготовку малого к ЗНО, эпопея со старшей обошлась где-то в 2 куе. А педомразоты умеют успешно маскироваться. Главное это выявить пока не стало слишком поздно. Если начинать с самого начала, то знаний будет больше, а денег уйдет меньше. ЗНО мои сдавали без репетиторов. Анг и так учить надо не для ЗНО, а вообще. Потому ЗНО по анг пошло прицепом. Математикой и физикой они увлекались - знали больше школьной программі, то тоже без репетитора. Украинский - нашла шикарную учительницу на ЗУ. Минимум занятий - максимум результата ЗНО тем хорошо, что сдавать надо только предметы, которые тебе для дольнейшей учебы нужны. Плохо, если их изучение = натаскивание на ЗНО 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 59 хвилин тому, US7IGN сказав: ну чому, продовжуйте. нам цікаво почути про сумських, чернівецьких та київських Київських з Києва, Дніпра чи Донецька? Це різні київські. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 3 минуты назад, US7IGN сказал: це як? той самий вчитель за гроші в позанавчальний час навчить тому, чому не навчив під час навчання? Потому я НИКОГДА не беру в репетиторы учителя, что преподает у ребенка. Он либо не подходит ребенку либо не профессионал либо падлюка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2022 3 минуты назад, OlaR сказал: Потому я НИКОГДА не беру в репетиторы учителя, что преподает у ребенка. Он либо не подходит ребенку либо не профессионал либо падлюка зазвичай - три в одному 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз