7351 Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 4 хвилини тому, Бездомный сказав: тобто з ануса У кого що болить -- той про те і говорить (С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 (змінено) 23 минуты назад, 7351 сказал: У кого що болить -- той про те і говорить (С) мусора теж з ростова ? а ходаковський ? Змінено 14 липня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 13 минут назад, DimaF сказал: Нет, а что? Сумневаюсь я, однако... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 2 хвилини тому, Бездомный сказав: мусор теж з ростова ? а ходаковський ? Продовжуєте російську пропаганду про громадянську війну? "путіннєвіноват"? Не здивували. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 Як показово в Вінниці на тій площі дивиться русский літак. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 2 минуты назад, 7351 сказал: Продовжуєте російську пропаганду про громадянську війну? "путіннєвіноват"? Не здивували. даунбасямба = зрадник колабораціоніст , поки не доведено інше . Так зрозуміло ? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 Только что, 7351 сказал: Прислів'я про суть, а не про біологію. Саме так. Суть в цьому і є. Гнити вони почала з наріда, особливо Криму, Півдня, Східу, а не з голови. А потім почала смердіти з голови, тобто з овоча, якого вони обрали. Або почала гнити з наріда в Криму та Донбасі , а потім почала смердіти з голови - влади, яку там поставили росіяне. Саме в цьому є суть приказки. Але "надвисокий рівень інтелекту" (с) чомусь не дозволяє вам цього зрозуміти. Ну ок. Я насправді думав, що ви зможете зрозуміти деякі прості речі. Це була остання спроба, максимально ввічлива. Ну ні так ні, більше вас не буду турбувати. 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 (змінено) Чого домагаються кацапи ? щоб по ним у відповідь вдарили ? Змінено 14 липня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 17 хвилин тому, Alvalk сказав: Ні, риба починає смердіти з голови, а гниє вона ж живота - Piscis primuin a capite foetat. Прислів'я складав народ, а не "ботани". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 (змінено) 3 минуты назад, 7351 сказал: Прислів'я складав народ, а не "ботани". ви про той народ богоносець , в якого фуцін у всьому винний , а "ані внє палітікі" ? Змінено 14 липня 2022 користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 10 хвилин тому, Бездомный сказав: даунбасямба = зрадник колабораціоніст , поки не доведено інше . Так зрозуміло ? Зрадник той, хто на цьому форумі закликав віддати український Донбас росіянам, як ракову пухлину -- забув вже свої зрадницьки заклики, безхатько? (шукати серед десятків тисяч твоїх постів російського лайна не буду, може вже потерли) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 (змінено) 3 минуты назад, 7351 сказал: Зрадник той, хто на цьому форумі закликав віддати український Донбас росіянам, як ракову пухлину -- забув вже свої зрадницьки заклики, безхатько? (шукати серед десятків тисяч твоїх постів російського лайна не буду, може вже потерли) пухлина - то не Донбас , пухлина - даунбасямби , які мешкали на Донбасі я пам'ятаю , і зараз готовий підписатися під тими словіами Олеся Гончара . але , раз даунбасямби полізли до України - доведеться утнути з ними , як з німцями Судет Змінено 14 липня 2022 користувачем Бездомный 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 8 минут назад, Бездомный сказал: ви про той народ богоносець , в якого фуцін у всьому винний , а "ані внє палітікі" ? Это очень мудрый нарид, который ни в чем не виноват, у которого под боком война, но он при этом очень мудро голосует на выборах в ВР в 2014 году: "Оппозиционный блок" Результат – 9,4% Максимум: Донецкая область – 38,8% Минимум: Ивано-Франковская область – 0,5% 3 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 2 хвилини тому, Бездомный сказав: я пам'ятаю , і зараз готовий підписатися під тими словіами Олеся Гончара . Це російська пропаганда -- Олесь Гончар такого ніколи не писав. І ти це знаєшь, безхатько. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 1 минуту назад, Alvalk сказал: Это очень мудрый нарид, который ни в чем не виноват, у которого под боком война, но он при этом очень мудро голосует на выборах в ВР в 2014 году: "Оппозиционный блок" Результат – 9,4% Максимум: Донецкая область – 38,8% Минимум: Ивано-Франковская область – 0,5% тихо-тихо , не заважай даунбасямбі удавати з себе патріота Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 (змінено) 2 хвилини тому, Бездомный сказав: тихо-тихо , не заважай даунбасямбі удавати з себе патріота Про себе розказуєшь? Продовжуй. Змінено 14 липня 2022 користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 перехід на особисті образи дорівнюється до зливу за нестачею аргументів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 1 хвилину тому, Бездомный сказав: перехід на особисті образи дорівнюється до зливу за нестачею аргументів Знову про себе розказуешь? Продовжуй далі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 5 минут назад, Бездомный сказал: тихо-тихо , не заважай даунбасямбі удавати з себе патріота Нет уж извольте (с) За 5 лет ведь наверное они сильно поумнели? Выборы в ВР 2019 год: А виноваты, конечно, все вокруг, только не они. Л- логика! 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 1 хвилину тому, Alvalk сказав: Нет уж извольте (с) За 5 лет ведь наверное они сильно поумнели? Выборы в ВР 2019 год: А виноваты, конечно, все вокруг, только не они. Л- логика! Лишиться десь біля половини країни і тільки тоді з'явиться НАЦІЯ яка зможе побудувати достойну країну. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 30 хвилин тому, ЧортПобьєрі сказав: Як показово в Вінниці на тій площі дивиться русский літак. Виглядає російський літак. ? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 47 минут назад, DimaF сказал: Вот вопрос возник про блокаду портов: А что мешает идти судам вдоль берега рядом или в терводах Румынии и Болгарии аж до Стамбула!? Тем более что рашисты не заходят в 200 км зону к нам!? Противокарабельные ракеты, самолеты, подводные лодки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 9 хвилин тому, Alvalk сказав: А виноваты, конечно, все вокруг, только не они. У чому винні? У тому, що оркостан напав на Україну? Договарюйте, раз почали. Якщо в змозі, само собою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 14 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 (змінено) 4 минуты назад, 7351 сказал: У чому винні? Договарюйте, раз почали. Я вам дві сторінки поспіль намагався це пояснити, все марно. З мене досить. "Я вам нічєго нє должен" (с) Змінено 14 липня 2022 користувачем Alvalk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз