Canton Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 5 минут назад, Alvalk сказал: Да, его путь к успеху был тернист. Но кто старое помянет... А кто забудет - тому два... 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 1 час назад, vadimv сказал: Нєвзоров цинік . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 (змінено) 5 минут назад, Canton сказал: А кто забудет - тому два... Солженіцін - ідеолог рашизму . Найуспішніше ІПСО КДБ . Троянський кінь закинутий на Захід . Змінено 11 липня 2022 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 11 хвилин тому, Alvalk сказав: Да, его путь к успеху был тернист. Но кто старое помянет... Кто не помнит истории, не имеет будущего. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 (змінено) 9 минут назад, Бездомный сказал: і там здивовано побачив , що італійському уряду , після перемоги , довелося перестріляти найбуйніших гарібальдійців . Тоді мене те шокувало . Читаю вас , і розумію , що в них не було іншого вибору . Дык а я о чем... История, сцуко, злопамятная и мстительная сукина дочь... Змінено 11 липня 2022 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 6 годин тому, Privet сказав: Я одного не розумію. Там наведення кожної ракети відбувається за допомогою супутника чи супутників ?! - тому досягається така влучність. В Україні лише 3-и діючих супутника. Жоден з них не здатен забезпечити таку інформацію для ракет. GPS - в першу чергу військова система з високою точністю. Для цивільної навігації вона працює лише частково. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 38 хвилин тому, ЧортПобьєрі сказав: До чого тут злив.Ви зовсім не адекватний.Провітрюйте там ту спідницю-казарму🤣 хоч інколи. 09.07.2022 в 12:30, Kirill_Dnepr сказав: Если из ваших постов убрать обсуждение чьих то «особистостей», то там останется только один пост Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 14 хвилин тому, Бездомный сказав: Нєвзоров цинік . ...у якого поганий хутін обманув хароший русскій народ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 11 минут назад, Vinsol2009 сказал: Кто не помнит истории, не имеет будущего. Да то вообще сарказм был. Помним все, конечно. Но фамилию не скажем. Не на часі ☝️ 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 1 минуту назад, vadimv сказал: ...у якого поганий хутін обманув хароший русскій народ да ? Не чув такого , якщо він те верзе - він звичайне ІПСО ФСБ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 8 часов назад, Vikctor сказал: Тільки це мирить мене з його порохоботськими поглядами. Тому я йому повністю не довіряю, але поважаю/читаю/слухаю/дивлюся. І я всеж таки мав на увазі величезну повагу до тих, хто вбиває москалів або спріяє їх знищенню, а не до адреналінових наркоманів... У вас точно якась проблема, якщо людину яка сприяла перед виборами Зеленському називаєте порохоботом. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 22 минуты назад, Canton сказал: А кто забудет - тому два... Россия предназначена только к тому, чтобы показать всему миру, как не надо жить и чего не надо делать." (П.Я. Чаадаев). то ж кацапські прислів'я - такі собі міни , якими заміновано нашу свідомість . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 (змінено) 6 хвилин тому, Бездомный сказав: Не чув такого Я чув неодноразово. Разом з тезисом, що найкращій нарід (як ото італійців) можна спокусити. Був іще один цікавий тезис - "разве можно обвинять чумного в том, что он болен чумой". Тобто навіть хутін/гітлер хоч і поганий, але теж нівінават - панять і прастіть. Змінено 11 липня 2022 користувачем vadimv 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 4 минуты назад, loader сказал: У вас точно якась проблема, якщо людину яка сприяла перед виборами Зеленському називаєте порохоботом. Мабуть Віктор і не був справжнім порохоботом, як він сам казав. Просто він бачить критику владі і автоматично записує в порохоботи. Так само як і Б.Березу. Він так само мабуть не пам'ятає, як Береза критикував Порошенка. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 9 часов назад, Propeller сказал: Водій розповів, що поліція вимагала у нього хабара 300 грн. РОЗПЛАТА настала моментально! Пост Солоницівка, біля Харкова. https://www.facebook.com/watch/?v=352361636898879 з відео я зрозумів лише що троє з автоматами можуть робити що завгодно з одним з автоматом 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 Цитата Российские бабы получили новую элитную серию кремов. Будут убирать морщины и мыться в душе теперь косметикой от компании, которая делала продукцию для коров, для смазки вымя и сосков Импортозамещение, оно такое! Вместо французских брендов будет домашняя, российская, для телочек. t.me/voynareal/27875 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 (змінено) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: з відео я зрозумів лише що троє з автоматами можуть робити що завгодно з одним з автоматом Завжди так було...Там де не працюють закони - працюють автомати. Змінено 11 липня 2022 користувачем ЧортПобьєрі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Завжди так було... а чому всі цьому так радіють? а, я забув. всі хочуть військову диктатуру... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 2 хвилини тому, US7IGN сказав: а чому всі цьому так радіють? а, я забув. всі хочуть військову диктатуру... У нас особливий шлях. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 (змінено) Ой я сейчас смеялся. Короче, разговаривал с туловищем "оттуда". Так вот говорит что сейчас по контракту на войну в Украину отправляются в основном пятидесятилетие алкаши и неудачники со всей россии. Но не это смешно, а смешно то , что этим дебилам ставят условие что бабки за службу живым или за убитого, их родня сможет получить если эти п#длы провоюют хотя бы три месяца. Если такая скотина сдохнет раньше, то ничего за него никто не получит. Вот это изумительно, вот это смешно. Змінено 11 липня 2022 користувачем Бездомный 4 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 5 хвилин тому, US7IGN сказав: а чому всі цьому так радіють? а, я забув. всі хочуть військову диктатуру... Цитата Отучаемся говорить за всех 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 1 минуту назад, vadimv сказал: більшість не цікавить думка не таких як всі ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 4 хвилини тому, Бездомный сказав: Ой я сейчас смеялся. Короче, разговаривал с туловищем "оттуда". Так вот говорит что сейчас по контракту на войну в Украину отправляются в основном пятидесятилетие алкаши и неудачники со всей россии. Но не это смешно, а смешно то , что этим дебилам ставят условие что бабки за службу живым или за убитого, их родня сможет получить если эти п#длы провоюют хотя бы три месяца. Если такая скотина сдохнет раньше, то ничего за него никто не получит. Вот это изумительно, вот это смешно. Значить перемогти їх буде зовсім не важко. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 10 годин тому, Vikctor сказав: рух антіваксеров цілком московітське явище.. Яке воно дурне... Якби бодай трохи цікавилося реальним станом справ, то це кончене би знало, що бот армія раші активно топить як проти, так і ЗА вакцинацію. Ну почитай оригінали досліджень, ну це ж не так важко. Що, занадто тупий? І де-де, а от в рашкі "антиковідні" заходи були дуже жорсткими, включаючи вакцинацію. Тобто, офіційна позиція рашки була якраз агресивно ваксистською. Ну невже 19 рік не навчив, що за тупість завжди доведеться платити? Іноді і життям. Нє, мало тупих вчило, ой мало... 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз