Алік Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 2 хвилини тому, 7351 сказав: Чи Ви за виключно вибіркове правосуддя, як всі ....... У Вас проблеми зі сприйняттям печатного тексту? Де я таке писав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 2 хвилини тому, Propeller сказав: Рішення Києва про відхід від Сєвєродонецька було стратегічно обґрунтованими – Інститут дослідження війни 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 3 хвилини тому, Алік сказав: У Вас проблеми зі сприйняттям печатного тексту? Де я таке писав? У мене питання, а не цитата. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 Німці лише мене задовбали своїми обіцянками ?! Чи ще когось ? *** Німеччина обіцяє поставити Україні сучасну систему ППО – Шольц говорить про передачу ракетного комплексу IRIS-T . www.dw.com/en/germany-promises-modern-air-defense-systems-to-ukraine-live-updates/a-61991995 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 14 минут назад, Алік сказал: За правильні призначення - повага і шанування. Але хіба це індульгенція від покарання за "пройоби"? Как показывает история (сравним 2014 г.) к сожалению - да. Просчеты командования (ответственности из наших никто не понес, все свалили на РФ): Цитата Президент Украины Петр Порошенко в интервью украинским телеканалам 22 сентября признал факт неэффективных действий командования силовой операции в Донбассе. "Ударная группировка, которая должна была подойти для восстановления боеспособности, задержалась на три дня", - сообщил президент. Это была фактически первая оценка иловайской трагедии высшим политическим руководством Украины. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 2 хвилини тому, Privet сказав: Німці лише мене задовбали своїми обіцянками ?! Чи ще когось ? 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 3 минуты назад, Privet сказал: Німці лише мене задовбали своїми обіцянками ?! Чи ще когось ? Мы тут уже почти час это обсуждаем. Присоединяйтесь 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 В 20.05.2022 в 20:50, ukrainian сказал: Перші німецькі "Гепарди" Україна отримає у липні До кінця літа Німеччина передасть Україні 30 зенітних самохідних установок "Гепард". Перші 15 установок із майже 60 тисячами боєприпасів до них мають бути готові до розгортання у липні. www.dw.com/uk/pershi-nimetski-hepardy-ukraina-otrymaie-u-lypni/a-61883092?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml Не будет скорее всего Гепардов. Боеприпасов нет. Швейцария заблокировала продажу. Переговоры с Бразилией походу провалились - там тоже швейцарская лицензия 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 ландшафт войны https://www.facebook.com/watch?v=1432139527248260 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 В 27.05.2022 в 04:50, Бездомный сказал: ВСУ получат от Дании БТР Piranha III. 25 штук. Прописью: двадцать пять штук. Я когда читаю о количестве, просто охреневаю. Почему не 5? 10? Аж 25! ВСУ в день танков русских больше сжигает. В день! Чем европейцы в НАТО от России защищаться собирались? Сотней Леопардов? Пираньи не будет. Швейцария заблокировала передачу www.reuters.com/world/europe/swiss-veto-danish-request-send-ukraine-armoured-vehicles-tv-2022-06-01/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 30 хвилин тому, Игорь UA сказав: Очень надеюсь , что это все преувеличено. Но в военное время ценность человеческой жизни и моральный облик солдата очень падает. Что подтверждает Буча итд. Также ,в моей молодости, слышал рассказ одного ветерана вов. Где он рассказал шокирующие , для меня тогда , подробности действий советских войск. Это позже появились другие источники и образ советского солдата- освободителя рассыпался . Якось, коли орки були ще під Києвом і мародерили, зайшла за це у мене мова з одними дідом та бабою, яким по дев'яносто років зараз. І от вони згадували, як купу всього перли з війни. Як один мужик, який був чи то політруком, чи ще якимось гандоном, привіз цілу машину до себе у село. Вдома у нього лежали цілі рулони усяких тканин, одяг, взуття, годинники і всяка всячина. Жінка його ледь не кожен день ходила у новому платті. А яка купа німецьких велосипедів була. Як там Висоцький співав У тети Зины кофточка с драконами, да змеями – То у Попова Вовчика отец пришел с трофеями. Трофейная Япония, трофейная Германия: Пришла страна Лимония – сплошная чемодания. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 Тільки що, 7351 сказав: У мене питання, а не цитата. Бачу, що проблеми... Я поважаю Вашу патріотичну позицію, але в Україні історично не прийнято ототожнювати владу з країною. Тільки що, laritus сказав: Как показывает история (сравним 2014 г.) к сожалению - да. Просчеты командования (ответственности из наших никто не понес, все свалили на РФ): Індульгенція, нЄ? Але, боюся, що враховуючи ріки пролитої крові і масштаби руйнувань, не проканає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 1 час назад, laritus сказал: пытался отмазаться от получения повестки в женском манастыре!!! 🤣 Вот зачем врать? Он уже тогда был в рядах... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 (змінено) 9 хвилин тому, Алік сказав: Бачу, що проблеми... Я поважаю Вашу патріотичну позицію, але в Україні історично не прийнято ототожнювати владу з країною. Індульгенція, нЄ? Але, боюся, що враховуючи ріки пролитої крові і масштаби руйнувань, не проканає. Це Ви про відказ України від ядерної зброї? Чи про продаж майже всіх бойових літаків та систем ППО? А може за купу бойових літаків та кораблів, що залишили окупантам у Криму? Змінено 1 червня 2022 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 10 хвилин тому, 7351 сказав: Це Ви про відказ України від ядерної зброї? Чи про продаж майже всіх бойових літаків та систем ППО? А може за купу бойових літаків та кораблів, що залишили окупантам у Криму? Це рахувати, як три індульгенції чи за одну? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 1 час назад, userxxx сказал: Еще нюанс в том, что первый комплекс может быть у нас не раньше середины осени. А следующий еще через год-два. В лучшем случае...Египетский контракт до сих пор не закончен, а должен был завершиться в 2019 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 2 часа назад, hause сказал: ⚡"️Подробности об опасном онкологическом заболевании у путина Их озвучил израильский журналист Марк Котлярский, узнавший подробности состояния "бункерного деда" от знакомых в медицинских кругах Москвы. По его словам, у путина диагностирован рак поджелудочной железы, его готовят к срочной операции. Журналист уверяет, для операции готовится и закрыт для приема прочих пациентов один из корпусов центра онкологии им. Блохина, сейчас пациента № 1 ждут на предоперационное обследование (пункцию брюшной полости). "Болезнь прогрессирует настолько, что операция если и продлит жизнь, то ненадолго. По мнению источников, речь идет максимум о 3-4 месяцах", - говорит Котлярский." - хочу щоб це було правдою . Це вкиди рашистів щоб збити фокус, західну допомогу і тп. Цих вкидів з 14го року вже було вагон. Так що не сподівайтесь. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 37 минут назад, Propeller сказал: ландшафт войны https://www.facebook.com/watch?v=1432139527248260 це вважається гарною ефективністю? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 3 часа назад, Алік сказал: Я би не став зараховувати Залужного і Шапталу до представників зелених, вони військові, які зараз на своєму місці. Як і Марчело, якого зелені намагалися посадити. Запрещенные картинки постите? К Вам уже выехали 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 17 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: Ты недооцениваешь моего внутренного кацапа. Он читал. Очень инетресно один советский толи писатель, толи диплотмат он был, после погружения в их среду. Короче знал что смотреть, и как правильно описать словами. Мнооогое мне стало понятно, почему они ведут себя так или иначе, это очень жесткое в корнях общество, выкристаллизованное беспросветной жизненной жопой и погодой. Я про европецев говорил, они открывали бизнес у собак, открывали офисы, дочерние компании, торговали с ними, у них все брендовые официальные точки появились, которые к нам и не собирались приходить. Причем это случилось после окончания второй чеченской войны, наше движение стало разнонаправленное. А теперь они там сидят, ой пришлось бизнес закрыть, ой план продаж проепался, ой буду меньше летать на море, но в целом то все как и было, а я должен тут сидеть в клетке с бешеным медведем коммунистом, ага, щаз. Сколько они тут людей законтропупили, то одной бомбой не компенсируется как бы. треба терміново випити галоперидолу. не можна так різко риторику змінювати ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 16 хвилин тому, Алік сказав: Це рахувати, як три індульгенції чи за одну? Мене цікавить перемога над окупантами України насамперед, Вас, нажаль, цікавить інше. Ще мене цікавить найскоріше відродження України після перемоги над загарбниками -- з цим влада, що в Україні зараз, впорається краще за всіх попередників разом узятих -- це вже доказаний факт. Хай щастить! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 1 минуту назад, Kirill_Dnepr сказал: Почти 10 лет пишу одно и тоже посилання на ту книжку я не так давно давав але її замало для їх розуміння ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 7 минут назад, US7IGN сказал: це вважається гарною ефективністю? если вы про существующие воронки, то не факт, что это наши Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2022 1 минуту назад, Propeller сказал: если вы про существующие воронки, то не факт, что это наши ніт. про прильоти поруч на відео. виходить що потрапити можна тільки випадково? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз