ЧортПобьєрі Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 7 хвилин тому, Canton сказав: Щас новый тренд... Ого в чувака будка.Генерал якийсь? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 (змінено) 3 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Ого в чувака будка.Генерал якийсь? Невгадали. Беріть вище. Комік Змінено 21 травня 2022 користувачем MaxS 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 1 минуту назад, MaxS сказал: Невгадали. Беріть вище. Комік відповідає за постачання берців в армію? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 6 минут назад, 7351 сказал: Всі слова в заявах Президента України є "ключовими", тобто важливими для справжніх громадян України. Пропоную свіже гасло - "З ссаніною в очах до перемоги!!!" 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 2 минуты назад, MaxS сказал: Невгадали. Беріть вище. Комік Забыл, как его фамилиё, но чел один из мастеров по переобуванию в прыжке...щас опять выплыл... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 1 минуту назад, US7IGN сказал: відповідає за постачання берців в армію? нормальні берці в нього. якраз до плавок піксельних по тону підходять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 8 минут назад, 7351 сказал: Всі слова в заявах Президента України є "ключовими", тобто важливими для справжніх громадян України. Крім певної частини українського суспільства (п'ятої колони). Я тут знаю одну країну, де у населення суцільна довіра до президента. І ми чомусь всіх тих людей вважаємо тупими зомбаками. 8 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 2 хвилини тому, MaxS сказав: Невгадали. Беріть вище. Комік Ганьба мені на віки- не знати вище керівництво країни. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 (змінено) 2 часа назад, ЧортПобьєрі сказал: Ганьба мені на віки- не знати вище керівництво країни. епітім'я - передивитися всі серії Вечірнього кварталу, щоб розуміти курс партії Спойлер Змінено 21 травня 2022 користувачем MaxS 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: Ганьба мені на віки- не знати вище керівництво країни. як кажуть в країнах розвинутої демократії - краща влада та, яку не помічаєш.. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 7 хвилин тому, Сергей_84 сказав: Я тут знаю одну країну, де у населення суцільна довіра до президента. І ми чомусь всіх тих людей вважаємо тупими зомбаками. Тобто для Вас Президент України, Зеленський -- є таким, що не заслуговує довіри народу України? Громадяни України, які поважають Президента України, Зеленського -- для Вас тупі зомбаки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 8 хвилин тому, US7IGN сказав: як кажуть в країнах розвинутої демократії - краща влада та, яку не помічаєш.. Мої німці (друзі🙂)- чітко знають, і цікавляться що робить їх депутат з ранку до вечора, кожного дня. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 30 хвилин тому, Canton сказав: Щас новый тренд... Посилання на джерело, звідки це фото дасте, чи це з "методічки"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 Читаю тему і бачу що тут через одного всі політичні стратеги, військові аналітики, бізнес менеджери, психологи, всію знають інформацію чуть не від президента напряму і кожний знає як треба правильно поступати. І кожен хочу щоб когось та й покарали, не важливо за що, винні мають бути, тому що не так зробив, не то сказав і тд. Шустер шоу відпочиває 😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 Тільки що, 7351 сказав: Посилання на джерело, звідки це фото дасте, чи це з "методічки"? Вишлите до нього групу захвату? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 4 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Мої німці (друзі🙂)- чітко знають, і цікавляться що робить їх депутат з ранку до вечора, кожного дня. Ну можете підписатися на його фейсбук та стежити за новою колекцією берців Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 1 хвилину тому, ЧортПобьєрі сказав: Вишлите до нього групу захвату? До джерела? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Ну можете підписатися на його фейсбук та стежити за новою колекцією берців Ні , я не дуже свідомий громадянин.У мене навіть фейсбуку немає-вважай зовсім не знаю чим живе влада. Змінено 21 травня 2022 користувачем ЧортПобьєрі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 (змінено) 8 минут назад, 7351 сказал: Тобто для Вас Президент України, Зеленський -- є таким, що не заслуговує довіри народу України? Громадяни України, які поважають Президента України, Зеленського -- для Вас тупі зомбаки? Так ще зразу після виборів запустилася програма по обсиранню. Пости в ФБ, коменти де лише можна, потім трохи притихли. І от під час війни знову активізувалися, знову пости в ФБ появляються що шото не так, а був би гетьман, то такого не було б. Змінено 21 травня 2022 користувачем TaurosRMK 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 (змінено) 2 хвилини тому, 7351 сказав: До джерела? До росповсюджувача матеріалів що паплюжать честь президента і його замісника☝️. Змінено 21 травня 2022 користувачем ЧортПобьєрі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 1 хвилину тому, TaurosRMK сказав: Так ще зразу після виборів запустилася програма по обсиранню. Пости в ФБ,, коменти де лише можна, потім трохи притихли. І от під час війни знову активізувалися, знову пости в ФБ появляються що шото не так, а був би гетьман, то такого не було б. Щось Ви забрехались,шановний.Ви ж політикою не цікавились🙂. 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 37 минут назад, Vikctor сказал: Я не чув щоб якась інша армія світу окрім орківськой використовувала такі з'еднання як БТГр Щось я не чув щоб в Бедронці форму військову продавали. Наврядчі ви купите десь дорого форму для пари фоток... Комок маю і так. Замісць спецовочки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 Тільки що, ЧортПобьєрі сказав: До росповсюджувача матеріалів що паплюжать честь президента і його замісника☝️. А хто розповсюджує брехливі "матеріали"? Дайте посилання, будь ласка, на брехливі "матеріали" і на розповсюджувача. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 1 хвилину тому, 7351 сказав: А хто розповсюджує брехливі "матеріали"? Дайте посилання, будь ласка, на брехливі "матеріали" і на розповсюджувача. Відпочиньте- Ви запрацювались і втратили лінію бесіди. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2022 Тільки що, ЧортПобьєрі сказав: Відпочиньте- Ви запрацювались і втратили лінію бесіди. То Вас, якраз стосується. "У Вас вуса відклеїлись" (С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз