vadimv Опубліковано: В суботу в 19:58 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:58 7 хвилин тому, US7IGN сказав: так в тому-то і справа що готуватися з огляду на те що було, не має сенсу. буде по іншому. Особисто я готувався по цій методичці зразка 2014 року. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 20:08 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:08 9 хвилин тому, vadimv сказав: Особисто я готувався по цій методичці зразка 2014 року. і як, допомогло? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 20:11 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:11 (змінено) 15 хвилин тому, DmiVady сказав: Свого часу я прийшов до того, що вкладуватись тре не в консерви та набої, а у свої особисті навички. До речі, навички перемовин у цей спектр теж входять, бо ще в 90-ті мені старші товариші розтлумачили(а життя показало їх правоту) що "життя бандита яскраве, але недовге" ) все правильно. я сьогодні з новим японцем познайомився і дві години в зумі протринділи. приємно коли в різних місцях світу є люди, які підтримають перший час за необхідності. це важливіше за гроші. мала п'яту мову вчить не по примусу, а тому що бачить для чого це і тому що цікаво. Змінено В суботу в 20:11 користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: В суботу в 20:18 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:18 7 хвилин тому, US7IGN сказав: мала п'яту мову вчить не по примусу, а тому що бачить для чого це і тому що цікаво. Ага, а потім вийде заміж за якогось долбойоба і все коту під хвіст 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 20:23 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:23 2 хвилини тому, Дощ сказав: Ага, а потім вийде заміж за якогось долбойоба і все коту під хвіст Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: В суботу в 20:25 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:25 1 година тому, DmiVady сказав: А готуватись не завадить) Я сьогодні завітав до тиру, та побігав пару годин з камрадами, але це в мене регулярне хобі ))) 24 хвилини тому, DmiVady сказав: Свого часу я прийшов до того, що вкладуватись тре не в консерви та набої, а у свої особисті навички. Із досвіду найбільше готуються ті, хто потім або тікають або кому воно і нафіг не знадобиться 4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 20:29 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:29 3 хвилини тому, Дощ сказав: Із досвіду найбільше готуються ті, хто потім або тікають або кому воно і нафіг не знадобиться так вони ж для себе, а не для когось готуються 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В суботу в 20:35 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:35 16 минут назад, Дощ сказал: Ага, а потім вийде заміж за якогось долбойоба і все коту під хвіст Кине цього і знайде іншого, а дохід від прибуткових навичок залишиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В суботу в 20:40 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:40 1 минуту назад, karbo сказал: Кине цього і знайде іншого, а дохід від прибуткових навичок залишиться В мене донька нарешті на четвертому курсі почала репетиторством займатись, бо багато хто вже з першого цим підробляв.Мене в тому бізнесі вбиває, що вище певної суми не стрибнеш. Тобто к-сті годин х вартість години. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В суботу в 20:47 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:47 x.com/dw_ukrainian/status/1916198465148682672 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В суботу в 20:53 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:53 (змінено) 13 минут назад, sergio сказал: В мене донька нарешті на четвертому курсі почала репетиторством займатись, бо багато хто вже з першого цим підробляв.Мене в тому бізнесі вбиває, що вище певної суми не стрибнеш. Тобто к-сті годин х вартість години. Мене більше дивує кількість бажаючих наймати репетиторів при засиллі безплатного матеріалу. А так робота як робота. Головне щоб подобалася та приносила дохід. Змінено В суботу в 20:53 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 22:22 Поділитись Опубліковано: В суботу в 22:22 (змінено) 11 годин тому, US7IGN сказав: і як, допомогло? Звичайно - у лютому 2022 перша зупинка після виїзду із Сум була у Хмельницькому. Зупинятися на лівому березі (або під Києвом) не було навіть думки. По максимуму було виключено варіант 11 годин тому, Dmitriy_S сказав: Перший раз недалеко втік:-) Змінено В неділю в 07:30 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 22:28 Поділитись Опубліковано: В суботу в 22:28 1 годину тому, sergio сказав: Мене в тому бізнесі вбиває, що вище певної суми не стрибнеш. Тобто к-сті годин х вартість години. На цю тему теж цікаво у Талєба ) Нетрадиційно для інфоциган )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В суботу в 23:16 Поділитись Опубліковано: В суботу в 23:16 10 годин тому, Dr.Yura сказав: Трохи накину на вентилятор IMG_7358.MP4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В суботу в 23:20 Поділитись Опубліковано: В суботу в 23:20 8 годин тому, 7351 сказав: Після зустрічі з Зеленським у Ватикані Трамп зробив жорстку заяву про Путіна. "У Путіна не було жодної причини за останні кілька днів обстрілювати ракетами цивільні райони, міста і селища. Це змушує мене думати, що він, можливо, не хоче закінчувати війну, а просто водить мене за ніс, і з ним потрібно поводитися інакше – через "банківські" або "вторинні санкції"? Занадто багато людей гине!", – написав Трамп. ukranews.com/ua/news/1078430-pislya-zustrichi-z-zelenskym-u-vatykani-tramp-zrobyv-zhorstku-zayavu-pro-putina А денег и оружия мы Ван не дадим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В суботу в 23:37 Поділитись Опубліковано: В суботу в 23:37 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 04:09 Поділитись Опубліковано: В неділю в 04:09 7 часов назад, karbo сказал: Мене більше дивує кількість бажаючих наймати репетиторів при засиллі безплатного матеріалу. А так робота як робота. Головне щоб подобалася та приносила дохід. Нічого дивного. Дитина сама вчитися не буде, якщо не примушувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 04:13 Поділитись Опубліковано: В неділю в 04:13 5 часов назад, vadimv сказал: На цю тему теж цікаво у Талєба ) Нетрадиційно для інфоциган )) Де саме знайти, щоб багато не перелопвчувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 04:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 04:16 6 минут назад, sergio сказал: Нічого дивного. Дитина сама вчитися не буде, якщо не примушувати. Я сам вчився, ніхто ніколи не примушував, і діти самі вчились... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 04:18 Поділитись Опубліковано: В неділю в 04:18 15 часов назад, Dr.Yura сказал: Трохи накину на вентилятор IMG_7358.MP4 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 04:21 Поділитись Опубліковано: В неділю в 04:21 2 минуты назад, karbo сказал: Я сам вчився, ніхто ніколи не примушував, і діти самі вчились... Тоді часи інші були. Менше факторів, які відволікали від навчання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 04:22 Поділитись Опубліковано: В неділю в 04:22 Только что, sergio сказал: Тоді часи інші були. Менше факторів, які відволікали від навчання. Старша років чотири назад універ закінчила, молодша в цьому році 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 04:41 Поділитись Опубліковано: В неділю в 04:41 16 минут назад, karbo сказал: Старша років чотири назад універ закінчила, молодша в цьому році Там зараз занінчити не проблема. В минулому році недобір по ВУЗам 170.тис був. Того року, думаю, ще більше буде. Тож особливо ніхто нікого виганяти особливо не буде, щоб без роботи не лишитись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: В неділю в 04:41 Поділитись Опубліковано: В неділю в 04:41 8 часов назад, sergio сказал: Мене в тому бізнесі вбиває, що вище певної суми не стрибнеш. всі межі в голові. пиляє курс, групові уроки онлайн, приложуха, підписка. інфобізнес в теорії не має меж як раз 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 04:44 Поділитись Опубліковано: В неділю в 04:44 Только что, karlito сказал: всі межі в голові. пиляє курс, групові уроки онлайн, приложуха, підписка. інфобізнес в теорії не має меж як раз Наразі одна дівчинка 2 рази в тиждень по годині. (по 150) Так, що поки є куди рости. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз