US7IGN Опубліковано: В п'ятницю в 13:29 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 13:29 9 хвилин тому, Vladdi сказав: Не напружуйся, все є. І не парабеллум, він мені не подобається, важкий і незручний. А щоб не розслаблявся, то скажемо так, що одна з мої щоденних вправ то розшук лайнюків і їх підсмаження добрими хлопцями. Сховатись за екранами не вийде, всі як на долоні. Таке відчуття що Потрошителя щойно вп'яте розстріляли 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 13:47 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 13:47 28 хвилин тому, Vladdi сказав: А що цим лайнюкам залишається? Їх убоге блювання кацапськими лозунгами та вкидами від фсб вже всім набридло і не викликає бажаних емоцій. Нічого ж придумати не можуть, адже місцеві ляльководи причаїлись, бо яйця потроху підсмажують, а у кацапських немає нічого свіжого. Все те ж лайно, перекручене таким же тупим ШІ та згенерованими ботами. 24 хвилини тому, Vladdi сказав: Не напружуйся, все є. І не парабеллум, він мені не подобається, важкий і незручний. А щоб не розслаблявся, то скажемо так, що одна з мої щоденних вправ то розшук лайнюків і їх підсмаження добрими хлопцями. Сховатись за екранами не вийде, всі як на долоні. Достойно нащадка радянського комісара:) Такі ж підараси мого прадіда арештували в 37-му, а потім згноїли у в'язниці в Казані. Серед українців завжди знаходилося багато тих, хто з радістю обслуговував режим. З тих пір нічого не змінилося. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 13:49 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 13:49 (змінено) 16 часов назад, US7IGN сказал: Таке відчуття що Потрошителя щойно вп'яте розстріляли лише москалика забаранили Змінено учора в 06:26 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: В п'ятницю в 14:27 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 14:27 В 24.04.2025 в 08:16, Вячеслав63 сказал: Та й іноземних інвестицій було залучено найбільше в той період. Десь в 2010 я мав дані PricewaterhouseCoopers згідно яких в 2004-2008 Українським компаніям почали надавати позики на Заході, як ніколи раніше. Але тільки 23% від цих позик вкладалися у реальних сектор та виробництво, десь 35% були під імпорт авто в Україну, інше йшло в нерухомість та інший імпорт. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 14:59 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 14:59 29 хвилин тому, Tochkin сказав: Десь в 2010 я мав дані PricewaterhouseCoopers згідно яких в 2004-2008 Українським компаніям почали надавати позики на Заході, як ніколи раніше. Але тільки 23% від цих позик вкладалися у реальних сектор та виробництво, десь 35% були під імпорт авто в Україну, інше йшло в нерухомість та інший імпорт. Товариш лейтенант, а чому ви не приїхали захищати Неньнку, як це зробили в свій час євреї з Ізраїлем? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 15:04 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:04 2 години тому, Александр Аврамчук сказав: можна більш детальніше про відмові від територій в Мінських домвленостях? і друге питання? чому не пішли добровольцем в ЗСУ ? я бачу пан любить загрібати жар чужими руками, Той, хто ховає синів від війни, не заслуговує не тільки на державу, а й на власне існування (с) Роман Шухевич, 21 грудня 1942 року. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В п'ятницю в 15:05 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:05 3 години тому, Бездомный сказав: вже ж поступася територіями . Брехня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: В п'ятницю в 15:05 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:05 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Товариш лейтенант, а чому ви не приїхали захищати Неньнку, як це зробили в свій час євреї з Ізраїлем? Ой, а хто це питає? 😛 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В п'ятницю в 15:06 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:06 3 години тому, Бездомный сказав: Мінські домовленості . Брехня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В п'ятницю в 15:07 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:07 3 години тому, DimaF сказав: А то ты прям рвался в 2015 году на передовую, да мудило?? Рассказывал, как правильно завлечь врага на нашу территорию, чтобы потом героически отвоевывать. Дблблд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 15:14 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:14 (змінено) На війні проти України загинув син заступниці директора Центрального розвідувального управління США Майкл Глос , який підписав контракт з російською армією. зато сильна незалежна американська мамаша успішну кар'єру зробила Змінено В п'ятницю в 17:03 користувачем Бездомный 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В п'ятницю в 15:15 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:15 1 годину тому, Vladdi сказав: розшук лайнюків Чотирикратного лайнюка та ухилянта вже найшли? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В п'ятницю в 15:15 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:15 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Той, хто ховає синів від війни, не заслуговує не тільки на державу, а й на власне існування (с) Роман Шухевич, 21 грудня 1942 року. Нагадайте як воювали його сини? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 15:18 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:18 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Нагадайте як воювали його сини? Та звідки я зна? Я тільки десять хвилин назад цю цитату придумав 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 15:21 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:21 15 хвилин тому, Tochkin сказав: Ой, а хто це питає? 😛 По-моєму в Канаді переходити на особистості - це фу-фу-фу. Можуть закенселить:))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: В п'ятницю в 15:21 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:21 17 минут назад, Dmitriy_S сказал: Той, хто ховає синів від війни, не заслуговує не тільки на державу, а й на власне існування (с) Роман Шухевич, 21 грудня 1942 року. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: В п'ятницю в 15:28 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:28 Только что, Dmitriy_S сказал: По-моєму в Канаді переходити на особистості - це фу-фу-фу. Можуть закенселить:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 15:48 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:48 19 хвилин тому, Tochkin сказав: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: В п'ятницю в 16:11 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:11 Не знал. Есть, оказывается, такой памятник в городе Вена. 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 16:34 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:34 11 хвилин тому, Propeller сказав: Не знал. Есть, оказывается, такой памятник в городе Вена. А чого це ви перестали транслювати сюди кацапський паблік "Город Глуповъ"? Може перейшли на Фейсбук? Фейсбук - це неприлічно, навіть для некультурних котів. Марк хоч і єврей, але підарас. Блєск і ніщєта підарасів Дійові особи: Марк: активний підарас-нєформал Ілон: пасівний підарас-нєформал, полюбовник і друг Марка Дональд: людожер-ідеаліст Джо і Алєкс: мандавошкі, які кусають Дональда за яйця. Постійно перебувають на вищезгаданому місці Меланія: дружина Дональда, манірна руда блядюга з елементами декадансу Іванка і Ерік: діти Дональда і Меланії, індивідуально невизначені, брудні і нахабні створіння, які хочуть колотись і нюхати клєй (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 16:43 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:43 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: А чого це ви перестали транслювати сюди кацапський паблік "Город Глуповъ"? Може перейшли на Фейсбук? Фейсбук - це неприлічно, навіть для некультурних котів. Марк хоч і єврей, але підарас. Блєск і ніщєта підарасів Дійові особи: Марк: активний підарас-нєформал Ілон: пасівний підарас-нєформал, полюбовник і друг Марка Дональд: людожер-ідеаліст Джо і Алєкс: мандавошкі, які кусають Дональда за яйця. Постійно перебувають на вищезгаданому місці Меланія: дружина Дональда, манірна руда блядюга з елементами декадансу Іванка і Ерік: діти Дональда і Меланії, індивідуально невизначені, брудні і нахабні створіння, які хочуть колотись і нюхати клєй (с) випив - вимкни кромп'ютер (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 16:51 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:51 1 хвилину тому, Бездомный сказав: випив - вимкни кромп'ютер (с) Дурне правило для тих, хто і тверезий нічого з себе не представляє. Нак кшталт вас:) Я керуюсь іншим правилом, випив - увімкни комп'ютер і покажи своє дно. По меншій мірі це чесно, ніхто не буде очікувати від тебе більшого:) А дно - це завжди добре, від твердого грунту завжди можна відштовхнутись:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В п'ятницю в 16:54 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:54 А що пан вживає? Я кілька років як вийшов з великого сексу, але як профі не міг стримати цікавість ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 17:02 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 17:02 5 хвилин тому, DmiVady сказав: А що пан вживає? Я кілька років як вийшов з великого сексу, але як профі не міг стримати цікавість ) Та були недавно роковини... 19 квітня (правда 1943 року) хімік Альберт Хоффман у власній лабораторії вперше попробував винайдений ним LSD, після чого сів на велік і поїхав додому… А по приїзду додому вдруг обнаружив, що вся квартіра забита дємонами, сусідка – злобна відьма, а шкаф хоче його зарізать… Отакий ото хеллоуін у нього получився непроізвольно… (с) Всяк бува... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В п'ятницю в 17:05 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 17:05 1 годину тому, Vinsol2009 сказав: Бо придурок. Хто ти є -- я в курсі. Сказати що хтів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз