sergio Опубліковано: учора в 19:01 Поділитись Опубліковано: учора в 19:01 1 минуту назад, karbo сказал: Це типу мєнти винні, що здорові українці не хочуть воювати?))) Під словом "прийшли", слід розуміти, що мусора з ТЦКашниками привезли.?! Тоді нічого дивного. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 19:03 Поділитись Опубліковано: учора в 19:03 1 минуту назад, sergio сказал: Під словом "прийшли", слід розуміти, що мусора з ТЦКашниками привезли.?! Тоді нічого дивного. А ти не пробув задаватись питанням чому мусора їх привезли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 19:04 Поділитись Опубліковано: учора в 19:04 (змінено) 1 минуту назад, karbo сказал: А ти не пробув задаватись питанням чому мусора їх привезли? ЗП відробляють. Враховуючи, що в рашці призрвна компанія яка стартувала 2 тижня тому, теж перетворюється в бусифікації, то через деякий час На фронті можуть почати відбуватись цікаві речі. Змінено учора в 19:06 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 19:05 Поділитись Опубліковано: учора в 19:05 3 хвилини тому, sergio сказав: Під словом "прийшли", слід розуміти, що мусора з ТЦКашниками привезли.?! Тоді нічого дивного. це навіть якщо не брати до уваги що менти і є ті самі здорові українці які не хочуть воювати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 19:07 Поділитись Опубліковано: учора в 19:07 8 хвилин тому, karbo сказав: Це типу мєнти винні, що здорові українці не хочуть воювати?))) Ви ж здриснули в іншу країну, не захотіли наводити лад в своїй))) Так само інші люди не бажають йти воювати. Кожен сам обирає свій шлях у житті 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 19:08 Поділитись Опубліковано: учора в 19:08 2 минуты назад, sergio сказал: ЗП відробляють. Враховуючи, що в рашці призрвна компанія яка стартувала 2 тижня тому, теж перетворюється в бусифікації, то через деякий час На фронті можуть почати відбуватись цікаві речі. Даю ще одну спробу. Якби достатньо було в армії військовослужбовців, то мусора все одно би возили цих? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 19:08 Поділитись Опубліковано: учора в 19:08 1 минуту назад, XL.pro сказал: Ви ж здриснули в іншу країну, не захотіли наводити лад в своїй))) Так само інші люди не бажають йти воювати. Кожен сам обирає свій шлях у житті Ага, все ж таки знаєш причини бусифікації))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 19:09 Поділитись Опубліковано: учора в 19:09 (змінено) От чому зразу не говорити що українці не хочуть воювати не хочуть захищати свою вітчизну свою землю? Тоді може би не було цієї напруги в суспільстві, здали би зразу чотири області Путіну, подякували йому за Науку, в ніжки покланялись і зберегли би сотні тисяч людей. Змінено учора в 19:10 користувачем karbo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 19:12 Поділитись Опубліковано: учора в 19:12 3 минуты назад, karbo сказал: Даю ще одну спробу. Якби достатньо було в армії військовослужбовців, то мусора все одно би возили цих? Ми не знаємо всю глибину задуму нашої влади... 😏☠️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 19:12 Поділитись Опубліковано: учора в 19:12 2 минуты назад, karbo сказал: От чому зразу не говорити що українці не хочуть воювати не хочуть захищати свою вітчизну свою землю? Тоді може би не було цієї напруги в суспільстві, здали би зразу чотири області Путіну, подякували йому за Науку, в ніжки покланялись і зберегли би сотні тисяч людей. Аполітічно рассуждаєш, дарагой!... (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 19:13 Поділитись Опубліковано: учора в 19:13 3 хвилини тому, karbo сказав: Ага, все ж таки знаєш причини бусифікації))) На вашому прикладі показав як висміюєте свої ж вчинки, тільки в іншій площині))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 19:13 Поділитись Опубліковано: учора в 19:13 (змінено) 1 минуту назад, sergio сказал: Ми не знаємо всю глибину задуму нашої влади... 😏☠️ Чому, знаємо - нацарювати так щоб онукам стало - і свалити. У тцк та сама мета, доречі. Змінено учора в 19:14 користувачем murava 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 19:18 Поділитись Опубліковано: учора в 19:18 2 минуты назад, XL.pro сказал: На вашому прикладі показав як висміюєте свої ж вчинки, тільки в іншій площині))) Які мої вчинки? Я не підлягаю мобілізації, я живу в іншій країні... Трамп чмо і я всюди і всім про це говорю. Вашу мобілізацію я змінити не в силах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 19:33 Поділитись Опубліковано: учора в 19:33 13 минут назад, karbo сказал: Які мої вчинки? Я не підлягаю мобілізації, я живу в іншій країні... Трамп чмо і я всюди і всім про це говорю. Вашу мобілізацію я змінити не в силах Зато можете вийти під Білий дім з транспарантом : Trump-4MO. Внести посильний вклад, так бы мовити. 😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 19:34 Поділитись Опубліковано: учора в 19:34 34 хвилини тому, karbo сказав: Це типу мєнти винні, що здорові українці не хочуть воювати?))) в 2 світову на курок могло нажати 15-20% то що змінилось в 2025? був цивільний, тепер іди вбивай людей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 19:35 Поділитись Опубліковано: учора в 19:35 (змінено) 32 хвилини тому, karbo сказав: А ти не пробув задаватись питанням чому мусора їх привезли? бо забуло нахуа воно в поліцію йшло в КРиму 99% мвс зрадило присязі думайТЕ (с) Змінено учора в 19:35 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 19:37 Поділитись Опубліковано: учора в 19:37 29 хвилин тому, XL.pro сказав: Ви ж здриснули в іншу країну, не захотіли наводити лад в своїй))) він ще й за кордоном? форумний нафронтник? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 19:38 Поділитись Опубліковано: учора в 19:38 29 хвилин тому, karbo сказав: Якби достатньо було в армії військовослужбовців а скільки достатньо? якщо сирнику дати 3 мфльйони голів, через скільки місяців країна зилишиться і без цивільних і без армії? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: учора в 19:38 Поділитись Опубліковано: учора в 19:38 (змінено) 21 минуту назад, karbo сказал: Я не підлягаю мобілізації, я живу в іншій країні... Думками я разом з вами на каторзі в Сибіру, а тілом нажаль тут в Швейцарії. 😜 Змінено учора в 19:39 користувачем Tochkin 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 19:39 Поділитись Опубліковано: учора в 19:39 Кац файно все розклав по поличках, чому немає бажаючих воювати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 19:45 Поділитись Опубліковано: учора в 19:45 34 хвилини тому, karbo сказав: От чому зразу не говорити що українці не хочуть воювати не хочуть захищати свою вітчизну свою землю? Тоді може би не було цієї напруги в суспільстві, здали би зразу чотири області Путіну, подякували йому за Науку, в ніжки покланялись і зберегли би сотні тисяч людей. один довбойоб обіцяв шашлики і розмінував Чонгар, здав весь Південь. армія 30 років чимось там займалась а фронт тепер витягувати цивільним, які косили від срочки? військові зараз дають час політикам порішать. і ви здивуєтесь (чи ні), як швидко суспілсьство прийме нову реальність. бо в тцк черг не має і не буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 19:45 Поділитись Опубліковано: учора в 19:45 10 минут назад, sergio сказал: Зато можете вийти під Білий дім з транспарантом : Trump-4MO. Внести посильний вклад, так бы мовити. 😺 Так я і вношу розмовляю з багатьма тут пробую пояснити чому було помилкою вибрати Трампа і що він робить не так як це відгукнеться американцям 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 19:45 Поділитись Опубліковано: учора в 19:45 5 хвилин тому, sergio сказав: Кац файно все розклав по поличках, чому немає бажаючих воювати. спеціально для вас кацапською ) це був Стівенсон хто пояснив це С точки зрения древнейших культур исламских стран или величайшей культуры Франции, льющаяся на нас с экранов телевизоров глобальная антикультура груба, вульгарна, никуда не годна. По крайней мере, на первый взгляд. Однако с ней мировой пожар «на горе всем…» или Холокост становятся менее вероятными, а это уже — просто‑таки отлично! Беда в том, что те, у кого никакой другой культуры, кроме глобальной монокультуры, нет, в полной, простите, заднице. От няньки–телевизора они не получают никакого представления ни о религии, ни о философии, и растут в атмосфере нравственного релятивизма, где добро и зло относительны, а принцип моральной терпимости возведен во главу угла. Вначале грудастые красотки с кабельного ТВ вещают им о гражданских правах и обязанностях, затем в университете перед ними выпендриваются представители Generation П, отвергающие вечные ценности, мораль и справедливость. И вот они, жалкие и беспомощные, выходят в реальный мир. Однако с другой стороны, может, в этом‑то и соль — сделать нас жалкими и беспомощными, дабы в будущем мы не перестреляли друг друга? flibusta.is/b/364712/read 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 19:48 Поділитись Опубліковано: учора в 19:48 8 минут назад, Tochkin сказал: Думками я разом з вами на каторзі в Сибіру, а тілом нажаль тут в Швейцарії. 😜 Приблизно виглядає так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 19:49 Поділитись Опубліковано: учора в 19:49 36 хвилин тому, sergio сказав: Ми не знаємо всю глибину задуму нашої влади... 😏☠️ вони теж. бо як казала Скумбрія - "нам запропонували проект" .. а який там сюжет хто його знає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз