Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Leon26 сказал:

Осталось дело за малым.

Объяснить, почему одни умные, изобретательные и продуктивные, а только 60%+ мировых космических запусков в прошедшем году выполнила компания Илона Маска, который таковым якобы не является и в этот "уважаемый" рейтинг не входит 😀

Потому-что  умный сомневается, а Маск уверенно грит, что этот долбаный силос взлетит, а потом приземлиться. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

53 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Aldous Huxley "Brave New World"

Це могло статися за часів діда Маска, але не сталося.

Вже не буде.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Потому-что  умный сомневается, а Маск уверенно грит, что этот долбаный силос взлетит, а потом приземлиться. 

думаю все трохи складніше.  от ніяк не поборю себе, хоча вже напевно знаю що для досягнення успіху найкраща мотивація це все ж таки ***ити підлеглих (

Маск люто ***ить і не втрачає фокус. все інше не має значення.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Це могло статися за часів діда Маска, але не сталося.

Вже не буде.

Не могло, занадто рано. Ще буде.

Але після S.N.U.F Пельовіна:)

• Лайк 1
Посилання на коментар

40 хвилин тому, US7IGN сказав:

мала каже що не збирається здійснювати мої мрії, але змагається у всьому :lol:

Скільки заводів у Польщі рейдернула?:lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Не могло, занадто рано. Ще буде.

Але після S.N.U.F Пельовіна:)

далі будуть банки в тому чи іншому вигляді. існування недолугої та обмеженої фізичної оболонки просто не буде мати сенсу. навіть у вигляді Altered carbon search.worldcat.org/title/48236269

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Скільки заводів у Польщі рейдернула?:lol:

мої мрії трохи про інше :lol:

але як там хтось казав про походження статків - не питайте про перший мільйон :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 минут назад, US7IGN сказал:

думаю все трохи складніше.  от ніяк не поборю себе, хоча вже напевно знаю що для досягнення успіху найкраща мотивація це все ж таки ***ити підлеглих (

Маск люто ***ить і не втрачає фокус. все інше не має значення.

Колись, читав на пікабушці, як інженери з роскосмосу обговорювали жалюгідні двадцятитисячні ЗП(ще до війни було. Хтось виклав вакансію з Спейсекса,інженера. Щось коло 60 куе річних. Так собі. 

Люди на резюме за миску риса працюють. 

Посилання на коментар

7 хвилин тому, sergio сказав:

Колись, читав на пікабушці, як інженери з роскосмосу обговорювали жалюгідні двадцятитисячні ЗП(ще до війни було. Хтось виклав вакансію з Спейсекса,інженера. Щось коло 60 куе річних. Так собі. 

кожен заробляє рівно стільки скільки заслуговує. якщо вони такі розумні то чому досі у Маска не працюють? тому що їх дійсно розумні колеги вже працюють у Маска )

результати їх роботи всім відомі

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
Посилання на коментар

50 хвилин тому, US7IGN сказав:

мала каже що не збирається здійснювати мої мрії, але змагається у всьому :lol:

Чудово й перше, й друге! )))

В мене думка, що в дітях не тре втілювати свої мрії, а просто допомагати їм і любити, ну, а дівчаток ще й балувати)

Але тут кожному - своє, бо виходимо на крихкий лід особистого ...

Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

Чудово й перше, й друге! )))

В мене думка, що в дітях не тре втілювати свої мрії, а просто допомагати їм і любити, ну, а дівчаток ще й балувати)

Але тут кожному - своє, бо виходимо на крихкий лід особистого ...

та то вона ознайомилася з класичною тезою сучасних психологів і намагалася мене потролити. навпаки я постійно намагаюся їй донести що бути класичним юристом і проходити весь мій шлях не обов'язково і цей етап можна пропустити. все ще Ізя Ньютон сказав - If I have seen further, it is by standing on the shoulders of giants.” 

• Лайк 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, sergio сказав:

Хтось виклав вакансію з Спейсекса,інженера. Щось коло 60 куе річних. Так собі. 

Може переплутали, і то була вакансія для чувака який носить інженерам каву та піцу?

Бо навіть ті незіркові дядьки, що з нами співпрацюють, навіть на "морському старті", свого часу, трохи більше мали доходи )

Посилання на коментар

13 хвилин тому, sergio сказав:

Іноді ви мені нагадуєте персонажа книги Стругацьких. Чи то фільма Тарковського. Давно читав і дививсь. Але одна фраза запам'яталась. "Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдет обиженным!" . І на цьому фоні @sergioтягне свій хабар. На тачці. Два компресора від холодильника.

Цитата

С Зоной ведь так: с хабаром вернулся — чудо; живой вернулся — удача; патрульная пуля мимо — везенье, а всё остальное — судьба…

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

С Зоной ведь так: с хабаром вернулся — чудо; живой вернулся — удача; патрульная пуля мимо — везенье, а всё остальное — судьба…

так це зараз про всіх в Україні по ходу...

• Лайк 2
Посилання на коментар

29 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Іноді ви мені нагадуєте персонажа книги Стругацьких. Чи то фільма Тарковського. Давно читав і дививсь. Але одна фраза запам'яталась. "Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдет обиженным!" . І на цьому фоні @sergioтягне свій хабар. На тачці. Два компресора від холодильника.

Там найцікавіше - це авто на одній (!) вічній (!) пальчиковій батарейці (!), яку можна витягти і покласти в карман (!). )

На фоні такої технології недоробки Маска і виглядають як недомобілі ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

4 хвилини тому, МаТраС сказав:

так шо тепер в буткевича штати заберуть його земелюшку ?

багато активів знову змінять власників. хіба що порох і реле знову стануть ще трошки багатшими :lol:

Посилання на коментар

Кабмін схвалив створення реєстру рахунків та індивідуальних банківських сейфів повідомив представник уряду у парламенті Тарас Мельничук у Telegram.

За його словами, цей законопроєкт передбачає створення реєстру рахунків та індивідуальних банківських сейфів фізичних осіб, яким адмініструватиме Державна податкова служба (ДПС).

Серед іншого, законопроєкт також визначає:

перелік субʼєктів, які надсилатимуть до ДПС інформацію про рахунки та індивідуальні банківські сейфи фізичних осіб;

перелік користувачів, які користуються інформацією цього реєстру у порядку спеціального доступу або електронної взаємодії між реєстрами;

створення реєстру кінцевих бенефіціарних власників трастів або інших подібних правових утворень, який також адмініструватиме ДПС;

запровадження механізму верифікації інформації про кінцевих бенефіціарних власників трастів;

введення поняття викривача у сфері запобігання та протидії та затвердження його правового статусу;

удосконалення застосування режиму санкцій за неподання, несвоєчасне подання, подання завідомо недостовірних відомостей про кінцевого бенефіціарного власника та/або структури власності юридичної особи тощо.

finclub.net/news/kabmin-skhvalyv-stvorennia-reiestru-rakhunkiv-ta-indyvidualnykh-bankivskykh-seifiv.html

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

кожен заробляє рівно стільки скільки заслуговує. якщо вони такі розумні то чому досі у Маска не працюють? тому що їх дійсно розумні колеги вже працюють у Маска )

результати їх роботи всім відомі

там же секретка. може не зможуть виЇхати років 10? ...

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

багато активів знову змінять власників. хіба що порох і реле знову стануть ще трошки багатшими :lol:

Як по мені, то угода Трампа - це якраз про знищення олігархів. Як воно буде - хз:)

Подивимось. Моя прабабця пережила Леніна, Сталіна, Хрущова, Брежнєва ... Горбачова, Кравчука і померла в 1998 році. 

Хіба я з такими генами якогось Зеленського з Залужним не переживу?:)) 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Як по мені, то угода Трампа - це якраз про знищення олігархів. Як воно буде - хз:)

Подивимось. Моя прабабця пережила Леніна, Сталіна, Хрущова, Брежнєва ... Горбачова, Кравчука і померла в 1998 році. 

Хіба я з такими генами якогось Зеленського з Залужним не переживу?:)) 

мій прадід ще двох царів застав і помер у віці 105 років (передчасно через нещасний випадок), але дід з батьком занадто багато пили і мені з того генофонду нічого не залишилось. я не думаю що олігархи проти грошей будуть. вони скоріше разом зароблять ніж знищувати один одного будуть. саме це в тому числі пояснює чому Трамп не переносить гопника. бо западло з такими справи мати.

Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Звіздабол. 

Я на тачці компресора не вожу.😏

IMG_20250419_224254_edit_16872823238570.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

от яко воно працює. пу говорить рідко, а коли говорить - всі слухають і на цитати розбирають. сила - заявив про перемир'я на 1 добу, і всі цього жадають, але, нажаль, не стихає війна. 

п.с: алкоголіки вже пасху освячують 40 градусами з 8 вечора 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

11 часов назад, vadimv сказал:

"Отак почнеш вивчати фамільні портрети" герби

Австрія:

image.png.7947f7db392f4347d536ae9956d7f089.png

Сербія:

image.png.96b02857081e68f90420077e322134cc.png

І вишенька на торті - Чорногорія:

image.png.4a4609f2b8144eb8a44bb96dfad8a5d9.png

Holy Roman Empire (Holy Roman Empire of the German Nation)

Banner_of_the_Holy_Roman_Emperor_with_haloes_(1430-1806)_svg.webp.bb5f854f1c4680183ceb85fd8a1516af.webp

Змінено користувачем Tochkin
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...