Бездомный Опубліковано: учора в 13:59 Поділитись Опубліковано: учора в 13:59 (змінено) 16 минут назад, XL.pro сказал: Як це не справдився?! США та РФ почали домовлятися вдвох, і що вийшло? - Вихлоп! Для РФ першочергово потрібне зняття санкцій, а вони в переважній більшості накладені Європою. ну , якщо Боінг полізе на кацапію з літачками у лізінг та авіакомпонентами , кацапам вже значно легше стане Змінено учора в 14:00 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: учора в 14:00 Поділитись Опубліковано: учора в 14:00 Ми ж такий шлях самі не обирали, зрештою тут хпутін сам лоханувся, він шляхом захоплення України хотів стати імператором довічно, як це зробив колись Бонапарт. А Євросоюз ніби хотів запросити Україну до себе в ряди неассоцийованно, кажуть що Орбан як це вчув, малоо штани не загубив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 14:02 Поділитись Опубліковано: учора в 14:02 (змінено) 21 минуту назад, kim chen lhoran сказал: Ми ж такий шлях самі не обирали, зрештою тут хпутін сам лоханувся, він шляхом захоплення України хотів стати імператором довічно, як це зробив колись Бонапарт. прутін не цікавився , чим скінчив бонапарт ? Здається , не дуже . Змінено учора в 14:22 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 14:02 Поділитись Опубліковано: учора в 14:02 1 минуту назад, kim chen lhoran сказал: Євросоюз ніби хотів запросити Україну до себе в ряди неассоцийованно, кажуть що Орбан як це вчув, малоо штани не загубив неассоційовано - це як ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 14:06 Поділитись Опубліковано: учора в 14:06 7 хвилин тому, Leon26 сказав: Про все эти "тонкие игры запада", распад России, Путина, умирающего каждые пол года от всевозможных раков всевозможных органов, ГэБэшные пропагандисты впаривают уже более 10 лет. Даже не знаю какое нужно иметь айкью чтоб принимать такое на веру. Даже Грета уже давно раздуплилась бы...😀 Зазвичай у фанатів Х айкю менше 90, колись по молодості в мене було 146, наскільки пам'ятаю. Ясно що бухло, наркотики, секс і рок-н-рол мізків не додають, але не думаю що опустився до такого рівня:)) Сама ідея обмежити думку в 280 символів вже говорить про шлях до деградації. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 14:09 Поділитись Опубліковано: учора в 14:09 (змінено) 9 минут назад, kim chen lhoran сказал: Ми ж такий шлях самі не обирали, зрештою тут хпутін сам лоханувся, він шляхом захоплення України хотів стати імператором довічно, як це зробив колись Бонапарт Путін не збирався захоплювати Україну але лише поміняти владу в Києві Все починалось реально як спецоперація Змінено учора в 14:09 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: учора в 14:11 Поділитись Опубліковано: учора в 14:11 2 минуты назад, Бездомный сказал: неассоційовано - це як ? Я немзнав що про таке будуть розповідати, слухав у фоновому режимі. Думаю, що це може означати присутність на засіданнях, але без права голосу, ну і якихось грошенят більше буде. І мабуть як війна буде вщухати, наші жовніри будуть мати змогу поїхати десь на Сувалкський коридор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 14:11 Поділитись Опубліковано: учора в 14:11 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Зазвичай у фанатів Х айкю менше 90, колись по молодості в мене було 146, наскільки пам'ятаю. Ясно що бухло, наркотики, секс і рок-н-рол мізків не додають, але не думаю що опустився до такого рівня:)) Сама ідея обмежити думку в 280 символів вже говорить про шлях до деградації. Не краща платформа для думок завдовжки 280 символів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 14:11 Поділитись Опубліковано: учора в 14:11 11 хвилин тому, karbo сказав: Якщо хочеш вжити це слово у розумінні, що нічого не вийшло, то добавляй "нульовий" У протилежному випадку звучить "результативно" Друкував як "вихлоп в калюжу", відволікли )))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 14:13 Поділитись Опубліковано: учора в 14:13 1 минуту назад, XL.pro сказал: Друкував як "вихлоп в калюжу", відволікли )))) Ну тоді "пук" підходить краще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: учора в 14:17 Поділитись Опубліковано: учора в 14:17 (змінено) 11 минут назад, karbo сказал: Путін не збирався захоплювати Україну але лише поміняти владу в Києві Це також йому було потрібно, щоб утвердитись анпіратором. І для цього спочатку розігнали побєдобесіє. А зараз і війну йому важко завершити, бо 30% доробились на війні, а решта лохи і ідіоти. А зараз що виходить - хпутін в лохах не обманувся - вони його підтримують далі. Але зараз потрібно бистренько придумати причину, як без іміджових втрат вислизнути з війни. І ще таке - коли Трамп став попереджати цього мікробонапарта, що дасть Україні зброю, якщо раша не піде на замирення, то хпутін відно не на жарт налякався - він аж схуд від стресів. Це я вам кажу майже як спец - у мене три роки тому був інсульт і різних таких речей я бачив досить багато.Але нічого такого не сталося і хпутін ніби відійшов. Зато тепер схуд вже Трамп. Люди від стресів або невдач худнуть, наприклад, як той же Порошенко. Змінено учора в 14:36 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 14:18 Поділитись Опубліковано: учора в 14:18 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Не краща платформа для думок завдовжки 280 символів Думаю варто зробити український аналог. І назвати його 𝝿. Повна назва 𝝿ізданув. Ця тема може бути гарним прототипом:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 14:19 Поділитись Опубліковано: учора в 14:19 (змінено) 37 минут назад, karbo сказал: Путін не збирався захоплювати Україну але лише поміняти владу в Києві поставити гауляйтера як контрацептив ? типу "це не я геноцид влаштував , а контрацептив - мертвечук , або чивокуня " ? Змінено учора в 14:46 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 14:20 Поділитись Опубліковано: учора в 14:20 2 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Це також йому було потрібно, щоб утвердитись анпіратором. І для цього спочатку розігнали побєдобесіє. А зараз і війну йому важко завершити, бо 30% доробились на війні, а решта лохи і ідіоти. Типу з нашого боку у потужного це виглядає на так 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 14:20 Поділитись Опубліковано: учора в 14:20 Только что, kim chen lhoran сказал: Це також йому було потрібно, щоб утвердитись анпіратором. І для цього спочатку розігнали побєдобесіє. А зараз і війну йому важко завершити, бо 30% доробились на війні, а решта лохи і ідіоти. Поміняти владу в Києві було головним завданням цієї так званої СВО, а вже захоплення територій пішло потім після невдачі з першим... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 14:20 Поділитись Опубліковано: учора в 14:20 (змінено) 2 минуты назад, Бездомный сказал: поставити гауляйтера ? Так для цього і мінські всі переговори проводились Українців всі зараз хочуть позбутися починаючи від поляків закінчуючи америкою Невже ти думаєш що Путіну вони потрібні?))) Змінено учора в 14:22 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 14:22 Поділитись Опубліковано: учора в 14:22 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Думаю варто зробити український аналог. І назвати його 𝝿. Повна назва 𝝿ізданув. Ця тема може бути гарним прототипом:) Лайки скінчилися, але, як на мене, думка слушна ))))))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: учора в 14:25 Поділитись Опубліковано: учора в 14:25 А ось вам - "В ходе встречи в Кремле Верховный Главнокомандующий заслушал доклад начальника Генерального штаба ВС РФ Валерия Герасимова о ситуации на линии боевого соприкосновения и сообщил, что российская сторона останавливает все боевые действия с 18.00 19 апреля до 00.00 21 апреля. Но войска РФ должны быть готовы к возможному нарушению пасхального перемирия Киевом. Путин призвал Киев последовать примеру РФ с пасхальным перемирием. Ход перемирия покажет готовность киевского режима к желанию и способности мирно урегулировать вопрос." 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 14:25 Поділитись Опубліковано: учора в 14:25 Хренасе ... на ЛБЗ теж, чи тільки ракето-шахеди ... ? Путін оголосив перемир'я на Великдень і сказав, що росіяни будуть готові реагувати на провокації Цитата Російський президент Володимир Путін оголосив припинення вогню у війні в Україні під час Великодня. "РФ припиняє на час перемир'я всі бойові дії, чекає дій Києва у відповідь", — заявив російський президент. "Російська сторона зупиняє всі бойові дії з 18:00 19 квітня до 00:00 21 квітня", - йдеться у повідомленні Кремля. Невдовзі після цього оголошення російського президента у Києві та області розпочалася повітряна тривога. Українська влада поки не прокоментувала російську ініціативу. Путін також сказав, що вітає зусилля США щодо мирного врегулювання. "Наші війська мають бути готові до того, щоб відбивати порушення перемир'я і провокацій з боку противника", - сказав російський президент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 14:31 Поділитись Опубліковано: учора в 14:31 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Хренасе ... на ЛБЗ теж, чи тільки ракето-шахеди ... ? Путін оголосив перемир'я на Великдень і сказав, що росіяни будуть готові реагувати на провокації і під лінію фронту ураганів нагнали під кожним мостом стоять... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 14:33 Поділитись Опубліковано: учора в 14:33 (змінено) 15 часов назад, Dmitriy_S сказал: Зазвичай у фанатів Х айкю менше 90, колись по молодості в мене було 146, наскільки пам'ятаю. Ясно що бухло, наркотики, секс і рок-н-рол мізків не додають, але не думаю що опустився до такого рівня:)) Сама ідея обмежити думку в 280 символів вже говорить про шлях до деградації. п'ять разів одружитися з айкью 149 ? а що з першого разу було не зрозуміло ? Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 14:36 Поділитись Опубліковано: учора в 14:36 (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: і під лінію фронту ураганів нагнали під кожним мостом стоять... Ураган зараз не може жити біля лінії фронту, вірніше його життя там дуже коротке ... Те що Путін є хууйлом, не обговорюється, але цей ход, як поцінувач шахів, я відмітив ... моцно ... хитрий, сцуко( Змінено учора в 14:37 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 14:39 Поділитись Опубліковано: учора в 14:39 4 хвилини тому, Бездомный сказав: п'ять разів одружитися з айкью 149 ? Першокласний розум потребує постійного тренування. Спробуйте після п'яти одружень лишитися хоча б в трусах і носках. Це не така проста задача 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: учора в 14:44 Поділитись Опубліковано: учора в 14:44 (змінено) 28 минут назад, karbo сказал: Поміняти владу в Києві було головним завданням цієї так званої СВО, а вже захоплення територій пішло потім після невдачі з першим... Йому потрібно було відродити імперію. І як не спробувати відродити, коли перед тим так легко впав Крим і українська лінія Мажино десь зникла. Змінено учора в 14:46 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: учора в 14:44 Поділитись Опубліковано: учора в 14:44 36 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: ...секс... Стесняюсь спросить, а он тут при чём..? Или вы им прямо в голову занимались..? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз