Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

це все глобальне потепління і аномально тепла зима :lol:

Глобальне потепління тут ні до чого. Африканський сценарій для України - це коли до влади приходить хунта, яка фінансується метрополіями і виконує роль контролю за територіями. Як по мені, то саме цей сценарій зараз і реалізується. В ньому зацікавлені як американці, так і досвідчені європейські колонізатори, такі як брити і французи:-)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Глобальне потепління тут ні до чого. Африканський сценарій для України - це коли до влади приходить хунта, яка фінансується метрополіями і виконує роль контролю за територіями. Як по мені, то саме цей сценарій зараз і реалізується. В ньому зацікавлені як американці, так і досвідчені європейські колонізатори, такі як брити і французи:-)

що ви таке кацапське іпсо поширюєте :lol:

Посилання на коментар

12 хвилин тому, XL.pro сказав:

Потрошитель каже, що все з@єбись))))))))))))))) 

P.S. Ну під росіянами мав на увазі еліти, а більшість смертних й зараз в лайні живе ))))

То є так. Кацапам не повезло. Повезло десяти мільйонам українців, більшість з яких до війни навіть не мріяли жити в цивілізованому світі:-) Не повезло, правда, тим, хто лишилися (не всім), але то таке. В ЄС Україну взять обіцяли, але не факт, що не будуть це робить з кожним українцем індивідуально у відповідності до здібностей:-)

• Лайк 2
Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

То є так. Кацапам не повезло. Повезло десяти мільйонам українців, більшість з яких до війни навіть не мріяли жити в цивілізованому світі:-) Не повезло, правда, тим, хто лишилися (не всім), але то таке. В ЄС Україну взять обіцяли, але не факт, що не будуть це робить з кожним українцем індивідуально у відповідності до здібностей:-)

слава і велика дяка Зеленському! :flag1:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, DmiVady сказав:

Якщо чесно, давно не читав, скрив пости місцевих пропагаднонів )

Може вони курси мінета пройшли та щось змінилося ... все одно відкривати не буду )

Я не про те. Але ладно, далі писать не буду. В мене ж все-таки є український паспорт і його не так просто позбавитися:-) 

• Хаха 1
Посилання на коментар

39 хвилин тому, sergio сказав:

А гроші вже з бюджета виділені. І як тепер бути?! 

Розпиляти, як завжди.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Я не про те. Але ладно, далі писать не буду. В мене ж все-таки є український паспорт і його не так просто позбавитися:-) 

Я зрозумів, але дрочити місцевих рожевих поні зайвий раз не маю бажання )

Так, якщо цілі ті, то й не такі тупі, а навіть дуже розумні (ті хто пише методички)

Посилання на коментар

Тільки що, DmiVady сказав:

Так, якщо цілі ті, то й не такі тупі, а навіть дуже розумні (ті хто пише методички)

Вельми дякую. Приємно, коли цінують твій талант:lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, DmiVady сказав:

Я зрозумів, але дрочити місцевих рожевих поні зайвий раз не маю бажання )

Дивись кому вигідно і все стане зрозуміло.

Посилання на коментар

1 час назад, миг сказал:

Київ. Контрактова площа. Підлітки слухають російську музику через 6 годин після трагедії в Сумах.

Відверте рашистське бидло знущається з України та українців.

Воно рже і далі вмикає гімн росії.

Їх вже давно затримали: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1103501201811045&id=100064535269083&mibextid=wwXIfr&rdid=cqURiyQyc9QBSYC5#

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

Усё, Болгария ничего не продаёт, сказали: такая скотина нужна самому)

Пан мурава спите спокойно))

Почитали форум и решили не вносить раскол в украинском обществе. Вот что значит вовремя сделанный вброс!

• Хаха 1
Посилання на коментар

Все ж таки життя в Україні зараз має окрім позитиву і свої негативні моменти...

Тільки но збирався пробігтися повз Дніпро, та витрусити з мозку зайві клопоти, а тут знов балалайки долетіли до передмістя (((

Нещодавно на прогулянці (коли в нас гламурний рестік спалили) як раз під такими балалайками було некомфортно, воно хоч і нешвидке, передбачуване але, очко не залізне 😉 ...

Хоча ... все одно пробіжуся, теорвер же мені не просто так викладали свого часу )))

"Як осто***ило купатися мені. Чи може іскупатися? Купатись чи не купатись? Блядські ці питання зайобують. То може, не вагаясь, спустити враз штани та батерфляєм хуярити, аж поки за буями в очах не потемніє? Ну а згодом? Про наслідки можливі не подумать? Один лиш тільки раз і вже крадеться піздець з своєю усмішкою хижой. Простуда, геморой, чіряк на сраці, запльована підлога, лікарі, від шприца гематоми і могила... На ній брудна Офелія вонюча та купка маргаріток, а під нею лежить той фраєр, що любив купатись. Такіє варіанти єбав я в рот і в носа." ©

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

26 хвилин тому, US7IGN сказав:

Дивись кому вигідно і все стане зрозуміло.

Хіба то так просто зрозуміти? Кому того не знать, як адвокатам. Тільки ці слуги диявола розуміють наскільки коварними можуть бути його плани:-)))

Посилання на коментар

21 хвилину тому, DmiVady сказав:

теорвер же мені не просто так викладали свого часу )))

1744725938187.jpeg.jpg

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 1
Посилання на коментар

28 хвилин тому, DmiVady сказав:

теорвер же мені не просто так викладали свого часу )))

О, коллєга:-) "В канторі сраній інженером..." (с) звідти ж

Помітив особливість, інженери люблять Маестро, хоча він чистий гуманітарій. Ну і Пєльовіна ще. Даже Вадім любить, хоч він і перейшов на бік гуманітаріїв. І даже од елєктрічєства його передьоргує. А од елєктрічок особливо. Даже од одной мислі. Мене останній раз так од елєктрічєства передьоргувало в сім год, коли я шпильку в розетку вставив і вигоріло два под'єзда і трансформатор. Слава радянським мережам, шпилька виявилася сильнішою:-) 

Посилання на коментар

Прибутки українського бізнесу зросли до 1,22 трильйонів гривень, що на 60% більше, ніж у попередньому році :flag1:

Лідери за обсягами прибутків: фінансовий і страховий сектор, промисловість, оптова та роздрібна торгівля, сільське господарство, інформаційні технології.

24tv.ua/business/pributki-ukrayinskogo-biznesu-zrostayut-dohid-agrosektoru-promislovosti_n2799940

Посилання на коментар

21 час назад, XL.pro сказал:

Ну Трамп сказав, якщо б він був Президентом, то війна не розпочалася. Це все Байден. І його виборці вірять йому.

Декілька сторінок на форумі було за "червоне" сяйво фондового ринку у амерів, коли рудий оголосив про підвищення мита на товари. А потім, о чудо, выходит с выступлением от его администрации чел и говорит, что типа меморандум по заморозке на квартал. И тут же фондовый рынок уже "зелёный". Здесь хочется привести фразу Гриши шесть-на-девять из культового фильма - даже слепому видно, что здесь замешана любовь. Любовь бывает разной' в том числе и к деньгам. А теперь сложить два плюс два - когда чел, который всю свою жизнь и весь свой бизнес построил на биржевых спекуляциях и дорвался до власти, может ли сделать гешефт на разнице падения и подъёма акций? тем более, когда можно "вовремя" заявить о решении правительства супердержавы нумер раз. Даже супер воротилы с волстрит не могут позволить себе подобные манипуляции.

Посилання на коментар

47 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

О, коллєга:-) "В канторі сраній інженером..." (с) звідти ж

Помітив особливість, інженери люблять Маестро, хоча він чистий гуманітарій. Ну і Пєльовіна ще. Даже Вадім любить, хоч він і перейшов на бік гуманітаріїв. І даже од елєктрічєства його передьоргує. А од елєктрічок особливо. Даже од одной мислі. Мене останній раз так од елєктрічєства передьоргувало в сім год, коли я шпильку в розетку вставив і вигоріло два под'єзда і трансформатор. Слава радянським мережам, шпилька виявилася сильнішою:-) 

Я не встиг побути "я инженер на сотню рублей, и больше я не получу" ©  после армії були вже 90-ті  )))

А моя спеціальність фізтеху "проектирование и конструкции аппаратов тяжелее воздуха" була так же перспективна у незалежній від розуму Україні, як і ті знання, про які писав той же Пелевін: "Потому не боюсь, что все, кто отчетливо знает, что такое «коллективное бессознательное», давно торгуют сигаретами у метро." ... торгувати у метро мені не хотілося і працювати "підорасом у клоунів" також )

Зараз би ці "тяжелее воздуха" дуже не завадили б, а якби ще з тими боєголовками, то було б зовсім добре, і на півострів можна б було їздити на вихідні, тим, хто там відпочивати полюбляв ... але ... незалежність від мозків вона така ... зате можна художньо "співати тужливих пісень" © на державній та пииздити гроші(але тільки у вишиванках та партійним) ...

Знов кацапське іпсо вийшло )))

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 4
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Черномор сказав:

Декілька сторінок на форумі було за "червоне" сяйво фондового ринку у амерів, коли рудий оголосив про підвищення мита на товари. А потім, о чудо, выходит с выступлением от его администрации чел и говорит, что типа меморандум по заморозке на квартал. И тут же фондовый рынок уже "зелёный". Здесь хочется привести фразу Гриши шесть-на-девять из культового фильма - даже слепому видно, что здесь замешана любовь. Любовь бывает разной' в том числе и к деньгам. А теперь сложить два плюс два - когда чел, который всю свою жизнь и весь свой бизнес построил на биржевых спекуляциях и дорвался до власти, может ли сделать гешефт на разнице падения и подъёма акций? тем более, когда можно "вовремя" заявить о решении правительства супердержавы нумер раз. Даже супер воротилы с волстрит не могут позволить себе подобные манипуляции.

1. Взагалі мій пост, на який ви посилаєтесь, був у вигляді тролінгу прихильникам "самі знаєте кого".

2. Трамп і Байден - американці, основна мета яких не допустити розпаду Росії.

3. Про мита, 2024 рік. "Уряд Сполучених Штатів оголосив про підвищення мита на ряд товарів, що імпортуються з Китаю, на загальну суму 18 мільярдів американських доларів". Трам їх скасував? - Ні.

4. Так само і зі зброєю, Байден заморозив допомогу Україні осінню 2022 р.

P.S. Хочу лише сказати, що незалежно від прізвища Президента США, їх політика стосовно Росії не змінюється. Менше слухайте публічні виступи, дивіться на дії.

P.P.S. Трамп продовжив на рік дію указу Байдена щодо санкцій проти Росії.

Змінено користувачем XL.pro
  • Лайк 1
Посилання на коментар

21 минуту назад, Черномор сказал:

А теперь сложить два плюс два - когда чел, который всю свою жизнь и весь свой бизнес построил на биржевых спекуляциях и дорвался до власти, может ли сделать гешефт на разнице падения и подъёма акций? тем более, когда можно "вовремя" заявить о решении правительства супердержавы нумер раз. Даже супер воротилы с волстрит не могут позволить себе подобные манипуляции.

Знаючи люди кажуть, що самий найуспішніший його бізнес - це  власність, або керівництво дійством "місс Америка"

Посилання на коментар

27 хвилин тому, XL.pro сказав:

P.S. Хочу лише сказати, що незалежно від прізвища Президента США, їх політика стосовно Росії не змінюється.

Здається я це навіть на цьому форумі говорив. Можливо навіть в дискусії з Вадімом. Штати будуть тягнути РФ на свій бік. Без варіантів. Але не факт, що говорив, лінь шукати, не цим форумом єдиним:-)  Хоча, цей форум,  зокрема  ця тема серед розважальних - це топ. Ремарк відпочиває.

Посилання на коментар

13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Здається я це навіть на цьому форумі говорив. Можливо навіть в дискусії з Вадімом. Штати будуть тягнути РФ на свій бік. Без варіантів. Але не факт, що говорив, лінь шукати, не цим форумом єдиним:-)  Хоча, цей форум,  зокрема  ця тема серед розважальних - це топ. Ремарк відпочиває.

Не факт, що їм це вдасться. Товарооборот між США та Росією до 5 млрд у.о. - копійки.

США хочуть перезапустити свою економіку, послабити доллар, опустити ціну на нафту.

Саудівська Аравія планує значно збільшити видобуток, що також сприятиме зниженню ціни нафти.

Європа (здається вже) виділила 15 млрд у.о. на купівлю американської зброї.

Війна буде продовжуватися.

• Лайк 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, XL.pro сказав:

Не факт, що їм це вдасться. Товарооборот між США та Росією до 5 млрд у.о. - копійки.

США хочуть перезапустити свою економіку, послабити доллар, опустити ціну на нафту.

Саудівська Аравія планує значно збільшити видобуток, що також сприятиме зниженню ціни нафти.

Європа (здається вже) виділила 15 млрд у.о. на купівлю американської зброї.

Війна буде продовжуватися.

А пакистанці роблять зброю 🤪www.instagram.com/reel/DIahr85MfPv/?igsh=OHdoOXA4cnQ4dGYy

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...