юра84 Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 1 час назад, Бездомный сказал: яйця в баби - то ознака самотності (с) Тут вжє не раз було запитання де Ваши сини з яйцями? Чи можє вони насправді баби в самотності?)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня Свіжа новина для балабола @murava nv.ua/ukr/world/countries/bolgariya-ne-prodast-ukrajini-obladnannya-dlya-haes-3-i-haes-4-povidomiv-viceprem-yer-50506554.html 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня Марійка Порошенко (кузина Петра Порошенка із Болграда) позитив. Танці..mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 07.04.2025 в 16:08, Бездомный сказав: 07.04.25 15:08 Ціни на російську нафту впали до $50 за барель. Це на 25% нижче, ніж РФ закладала у свій бюджет За даними Argus Media, у п'ятницю ціна нафти Urals із завантаженням у балтійському порту Приморськ склала $52,76 за барель. Господь , пали кацапомразоту ! Вибачайте за запізнення, але Дональд Фредович просив вам передати, що йому приємно, коли пан Бездомний називає його Господом:) 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня (змінено) 11 минут назад, Dmitriy_S сказал: Вибачайте за запізнення, але Дональд Фредович просив вам передати, що йому приємно, коли пан Бездомний називає його Господом:) сьогодні Делягін плакав , що окрім падіння ціни і долларі , ще й доллар на десять відсотків крякнув донні то не Бог , а хіба що канчук Божий , засіб Змінено 15 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня (змінено) 40 минут назад, murava сказал: Все залежить чиї будуть ці нитки Чому це так вже і боятись користуватись наприклад своєю власністю? Ніби так, але більше залежить від того, як далеко зайде війна. Якби підрив був би на суходолі - то його ліквідували б максимум за тиждень часу. На суші труби ізолюють при будівництві просто на трасі бітумом і плівкою, є для цього спецкомплекси. Машина іде по вже звареній трубі і відтак обкручує плівкою. Трапляються аварійні ситуації, десь утворюється тріщина - і деколи газ вибухає і розкотує труби на майже рівні листи і так би йшло на кілометри, до якоїсь запірної арматури. Щоб цього не ставалось - з відповідним інтервалом вставляють трубу з листів зварених по гвинтовій поверхні. Таку трубу вибух вже не може розшити. Труби що йдуть під водою ізолюють мабуть зразу на трубопрокатних заводах, та і підірвати їх якомусь аквалангісту чи бригаді диверсантів не так вже складно, а потім ліквідувати аварію дуже ґеморно. Змінено 15 квітня користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 1 годину тому, XL.pro сказав: Ваші пропозиції? Віддати Херсон, Запоріжжя, заморозити війну на кілька років до нового наступу? Якби я був патріотом, оце все "Україна понад усе", "Воля або смерть" в мене була б пропозиція, але я псіх і вона вам не сподобається:-) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня AQMVz3pyyliO2dnEIpMP1Iqqvro_ybT61w2mTIh7GkNHbAvoTrvDS-STovZMKZ_GOVZ-jOyh1iRF2vyR.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Якби я був патріотом, оце все "Україна понад усе", "Воля або смерть" в мене була б пропозиція, але я псіх і вона вам не сподобається:-) Пишіть вже))). Буде хоч якесь різноманіття думок))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Пишіть вже))). Буде хоч якесь різноманіття думок))) мабуть це ще конфіденційна інформація бо є планом наступної президенстської кампанії 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня Коте, то що там з виборами?) Вже середина весни, чи то малось на увазі 2026 року?))) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня AQMBYpTGvRdhqI9z7g4XohJgSY05ZnB0IBfOmn08o8k5C659MVQkV-JCMezcjbNY6wDTg99GYNCb4hIo.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 19 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ціни на російську нафту впали до $50 за барель. Це на 25% нижче, ніж РФ закладала у свій бюджет Економісти побоються, що якщо ціна впаде до 50, то стане невигідним добувати американську нафту із сланцевих пластів. Нафти на ринках зменшиться - може вирости ціна. Оптимум - ціна 60 баксів, тоді і Штати ще в грі, і раша загинається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня Тільки що, XL.pro сказав: Пишіть вже))). Буде хоч якесь різноманіття думок))) Для початку я б оголосив тотальну мобілізацію, включаючи жінок і дітей з 14-16 років. І посилив би бусифікацію. І при цьому повністю відкрив би кордони для всіх, окрім військових, поліції, ТЦК (*** його зна, військові вони, чи ні, я вже заплутався), чиновників, прокурорів і т.д. і т.п. Паралельно замінував би всі українські АЕС максимальною кількістю вибухівки. Ну і коли більшість виїдуть в Європу в якості біженців, поставив би ультиматум, або кацапи забираються з України протягом 72 годин, або я підриваю всі українські АЕС, з наступним наслідком того, що територія України, а також більша частина Європи і європейської частини РФ стануть мало придатними для життя. Якщо правильно спрогнозувати вітер в сторону Московії, то при невиведенні кацапських військ через 72 години першою підривається Чорнобильська АЕС. Ну а якщо не дійде, то як каже українська приказка, горить сарай гори і хата:) Воля або смерть! Слава Україні! Пи.Си. Історію пишуть псіхи, нормальні люди практично не вносять вклад в історію. На жаль в Україні псіхів у владі нема, тому історію пише не Україна, історію пишуть нею. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня Сили оборони уразили пункт дислокації 448-ї ракетної бригади армії рф на Курщині. Саме ця бригада у Вербну неділю завдала ракетного удару по місту Суми. Зафіксовано вторинну детонацію боєприпасів. Результати удару уточнюються. За інформацією російських пабліків, туди прилетів 31 дрон. Генштаб у цимерманбуке пише: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/ 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 13 хвилин тому, XL.pro сказав: Коте, то що там з виборами?) Вже середина весни, чи то малось на увазі 2026 року?))) Найближчі дві неділі покажуть. Хоча загальний сценарій для України вже і так зрозумілий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 25 минут назад, Dmitriy_S сказал: Якби я був патріотом, оце все "Україна понад усе", "Воля або смерть" в мене була б пропозиція, але я псіх і вона вам не сподобається:-) Абєрєжна, патріоти захочуть також відібрати у вас паспорт, відправити на фронт за зраду національних інтересів і підмахування кацапам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Для початку я б оголосив тотальну мобілізацію, включаючи жінок і дітей з 14-16 років. І посилив би бусифікацію. І при цьому повністю відкрив би кордони для всіх, окрім військових, поліції, ТЦК (*** його зна, військові вони, чи ні, я вже заплутався), чиновників, прокурорів і т.д. і т.п. якісь взаємовиключні параграфи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Сили оборони уразили пункт дислокації 448-ї ракетної бригади армії рф на Курщині. Саме ця бригада у Вербну неділю завдала ракетного удару по місту Суми. Зафіксовано вторинну детонацію боєприпасів. Результати удару уточнюються. За інформацією російських пабліків, туди прилетів 31 дрон. Генштаб у цимерманбуке пише: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/ а є якась причина по якій це робиться після, а не до умовної атаки на умовні Суми? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня Тільки що, US7IGN сказав: якісь взаємовиключні параграфи Навпаки, так і задумано. Потрібно щоб виїхало максимальна кількість українців:-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня Київ. Контрактова площа. Підлітки слухають російську музику через 6 годин після трагедії в Сумах. Відверте рашистське бидло знущається з України та українців. Воно рже і далі вмикає гімн росії. AQMqTSOoeoLJqT4IIFKQqJxTIsWKtq2g1nNnVy8T_lEgne8yWqCilXFmWDJogttiuO3b0W0b61-HsSjJ.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Навпаки, так і задумано. Потрібно щоб виїхало максимальна кількість українців:-) експансія і релокація це різні речі. навіщо зовсім їхати якщо можна відкрити ще один офіс в іншій юрисдикції? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня (змінено) 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Найближчі дві неділі покажуть. Хоча загальний сценарій для України вже і так зрозумілий. Ви мені своїм діалектом "не робіть мозок". Найближча неділя буде воскресна, наступна - через рік))). P.S. Військовий стан і мобілізацію продовжили до початку серпня 2025 р. Навіть гіпотетитично вибори можуть бути не раніше зими))) Змінено 15 квітня користувачем XL.pro 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня (змінено) Судячи з активізації агітаторів вже десь вибори незабаром, відтоді і кінець війні незадовго перед цім.🙃 Змінено 15 квітня користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 4 хвилини тому, XL.pro сказав: P.S. Військовий стан і мобілізацію продовжили до початку серпня 2025 р. Навіть гіпотетитично вибори можуть бути не раніше зими))) це можна легко виправити за потреби Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз