Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, US7IGN сказав:

Хтось більше шахедів робить, хтось більше мобілізує. Дивлюсь кількість вироків по ухилянтам росте, треба нові в'язниці будувати. Європа на це грошима допоможе?

лідор скаже треба більше ппо, а не вживати дій для зменшення наявності і спроможності по тим шахедам

вони знайшли свою нішу - каби, шахеди, фпв, розвід бпла, ударні і проче 

а у нас бусихфікація 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, akineo сказав:

а ми?

А ви вже англійську на С1 здали, чи як проффесор? :lol:

Посилання на коментар

6 хвилин тому, naupv сказав:

Ой не знаю. Я наприклад не знаю ні однієї країни, щоб зброю давала і нам і пацакам. А пакістанці, да, ті ще комбінатори. Але ж і з цивілізованим світом сваритися не хочеться, як то кажуть -не раісей единой :)

Напряму може й ні, а через треті країни: залюбки, Nothing personal, it's just business ©

Чи тайванська, південно-корейська, американська і європейська електроніка в російських ракетах, дронах тощо, то : "шпійони накрали чипів у прасках" ? )

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

image.jpg

1.jpg

Це потужно! Де таку з потужним взяти? :lol:

Посилання на коментар

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

А ви вже англійську на С1 здали, чи як проффесор? :lol:

та блін.. не хочу нічого робити. хочу гарно жити. 

англійська, доречі, гарно грузить мозок. доводиться думати, згадувати слова, слова-синоніми, перекладати на укр чи рос, ну і т.д. Це корисна справа. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

Це потужно! Де таку з потужним взяти? :lol:

Вже було.

Машини клеїли "зекомандою"  майже поголовно в по приколу.

Де ці всі , з наклейками? Продали машини?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, murava сказав:

Вже було.

Машини клеїли "зекомандою"  майже поголовно в по приколу.

Де ці всі , з наклейками? Продали машини?

Та ні, я про справжній. Зеленого кольору і зліплений з лайна. Кожному голосувателю носити пожиттєво.

• Лайк 1
Посилання на коментар

38 хвилин тому, sat-prof сказав:

Краще менше, а спокійніше. Сенс багато працювати? Це додає здоров'я? Тупіші щасливіші. Я живу за принципом чим менше відповідальності та обов'язків на собі, тим краще.

Я прихильник того що сенс, щоб мати багато вільного часу, щоб прийти на старість в чудовій формі. А для цього потрібно жити в гармонії з собою ближче до природи. Мій принт простий, здорову їжу можна виростити (город, сад, поле, господарство) і готувати самостійно.

Бо фермер хоче заробити та продати. А ми для себе нічим не кропимо і вирощено, де наче немає заводів поруч.
Продукти, щоб не пластик.. . Тому для себе варто мати своє, щоб їсти запашне.

Примножувати спадок від минулих поколінь, а не розпочинати з нуля. (бо мігранти це перегній для своїх дітей). А сенс класти своє життя для дітей?

Оце ви вальнули...це просто мрія моя. Але я за буром всьо го лайна ще не доберусь до цього...

Посилання на коментар

www.bloomberg.com/news/articles/2025-04-15/us-derails-g-7-condemnation-of-russian-missile-strike-on-ukraine?srnd=homepage-europe

З таким союзником парашка і перемогти може...

Посилання на коментар

"Постраждають найпершими": в РФ пригрозили Польщі і країнам Балтії

www.eurointegration.com.ua/news/2025/04/15/7209553/

Посилання на коментар

США отказались подписывать совместное заявление G7 с осуждением российских ракетных ударов по Украине, - Bloomberg. (https://www.bloomberg.com/news/articles/2025-04-15/us-derails-g-7-condemnation-of-russian-missile-strike-on-ukraine)

Администрация Трампа объяснила это тем, что "она работает, чтобы сохранить пространство для переговоров".

В тексте заявления G7 говорилось, что удар по Сумам стал свидетельством тому, что Россия намерена продолжать войну.

Канада, которая председательствует в G7 в этом году, передала союзникам, что без США такое заявление невозможно.

• Дякую 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

видели заявление Уиткоффа.

"Путин запросил постоянный мир. Мирная сделка будет о пяти так называемых территориях. Протоколы безопасности. Без НАТО. Много деталей. Сложная ситуация, корни которой находятся в проблематических вещах, происходящих между двумя странами. Я думаю, мы на грани чего-то, что будет очень важным для мира. Будут возможности переформатировать отношения США и РФ путём великолепных коммерческих возможностей. Партнёрства создают стабильность".

Обратите внимание, что Уиткофф использовал формулировку "так называемые территории". То есть в его риторике это не украинские территории, а какие-то "так называемые территории".

The Wall Street Journal пишет, (https://www.wsj.com/politics/policy/aides-push-trump-to-adopt-tougher-approach-with-moscow-a0d20e65?mod=mhp) что госсекретарь Марко Рубио и генерал Кит Келлог убеждали Трампа занять более жёсткую позицию к требованиям Москвы по уступкам территорий. Но Трамп занимает сторону Уиткоффа, который трижды ездил в Москву и считает, что Путин хочет мира.

__
Пока всё выглядит так, что в ближайшее время Трамп потребует от Украины отдать России территории четырёх областей, включая Херсон и Запорожье. Украина откажется. Трамп обвинит Украину в том, что она "не хочет мира" и будет давить на неё разными способами, параллельно возобновляя экономическое сотрудничество с Россией. Украине ничего не останется, кроме как продолжать сражаться на поле боя при поддержке Европы, которая в этом году суммарно предоставит около €23 млрд военной помощи. Параллельно Украине придётся отбиваться от давления Трампа.

Буду рад ошибиться.  

© ТГ Быть Или

Такой вот у нас "гарант" и "союзник".

• Дякую 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Кожному голосувателю носити пожиттєво.

тобі більш підійде оригінальна коричнева версія, 25% едішн

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Поціновувачам Даліо edition.cnn.com/2025/04/14/business/ray-dalio-recession-trump-tariffs-intl/index.html

• Дякую 1
Посилання на коментар

24 минуты назад, SergiyUA сказал:

видели заявление Уиткоффа.

"Путин запросил постоянный мир. Мирная сделка будет о пяти так называемых территориях. Протоколы безопасности. Без НАТО. Много деталей. Сложная ситуация, корни которой находятся в проблематических вещах, происходящих между двумя странами. Я думаю, мы на грани чего-то, что будет очень важным для мира. Будут возможности переформатировать отношения США и РФ путём великолепных коммерческих возможностей. Партнёрства создают стабильность".

Обратите внимание, что Уиткофф использовал формулировку "так называемые территории". То есть в его риторике это не украинские территории, а какие-то "так называемые территории".

The Wall Street Journal пишет, (https://www.wsj.com/politics/policy/aides-push-trump-to-adopt-tougher-approach-with-moscow-a0d20e65?mod=mhp) что госсекретарь Марко Рубио и генерал Кит Келлог убеждали Трампа занять более жёсткую позицию к требованиям Москвы по уступкам территорий. Но Трамп занимает сторону Уиткоффа, который трижды ездил в Москву и считает, что Путин хочет мира.

__
Пока всё выглядит так, что в ближайшее время Трамп потребует от Украины отдать России территории четырёх областей, включая Херсон и Запорожье. Украина откажется. Трамп обвинит Украину в том, что она "не хочет мира" и будет давить на неё разными способами, параллельно возобновляя экономическое сотрудничество с Россией. Украине ничего не останется, кроме как продолжать сражаться на поле боя при поддержке Европы, которая в этом году суммарно предоставит около €23 млрд военной помощи. Параллельно Украине придётся отбиваться от давления Трампа.

Буду рад ошибиться.  

© ТГ Быть Или

Такой вот у нас "гарант" и "союзник".

Путіну треба зняття європейських, а не американських санкцій - головний ринок у нього це Європа, з америкою там дрібниці.

Європейські санкції Європа, маючи загрозу нападу, не зніме - а без цього Трамп може хіба облизнутися.

Америка закономірно захоче прибрати до рук північний потік і цілком зрозуміло - нашу ГТС, щоб потім стригти купони на постачанні російського газу, коли ця катавасія закінчиться.

В свою чергу Європа вже домовилась з потужним, що гроші на прокорм і попил  будуть, не бійся - жени м'ясо на фронт і не завершуй активну фазу доки ми не підготуємо свою військову складову - це пару років мінімум, а взамін - будеш хоч тричі легітимним плюс матимеш персональні гарантії за гарну поведінку.

А ви так, звичайно, воюйте з довічним ворогом. 

• Лайк 9
Посилання на коментар

Китай реально пристрілює потерпаючий Boeing забороною купляти літаки та притримує справжнє "фаталіті"
defence-ua.com/people_and_compan...liti-18555.html

Посилання на коментар

15 хвилин тому, murava сказав:

Путіну треба зняття європейських, а не американських санкцій - головний ринок у нього це Європа, з америкою там дрібниці.

Європейські санкції Європа, маючи загрозу нападу, не зніме - а без цього Трамп може хіба облизнутися.

Америка закономірно захоче прибрати до рук північний потік і цілком зрозуміло - нашу ГТС, щоб потім стригти купони на постачанні російського газу, коли ця катавасія закінчиться.

В свою чергу Європа вже домовилась з потужним, що гроші на прокорм і попил  будуть, не бійся - жени м'ясо на фронт і не завершуй активну фазу доки ми не підготуємо свою військову складову - це пару років мінімум, а взамін - будеш хоч тричі легітимним плюс матимеш персональні гарантії за гарну поведінку.

А ви так, звичайно, воюйте з довічним ворогом.

Ваші пропозиції? Віддати Херсон, Запоріжжя, заморозити війну на кілька років до нового наступу?

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 часа назад, DmiVady сказал:

Дуже гарно сформульовано! З вашого дозволу, занотую, й перекажу донці)

З одного боку, бажаю донці бути щасливому по їхньому, по жіночому, але світ змінився ...

У новому світі, де велика кількість хлопців (та й дорослих чоловіків) стали скиглявими обсосами, які не можуть навіть себе захистити та здобути ресурсів на прокорм хоча б однієї людини, дівчатам знадобиться бути сильнішими. Ну, а у світі сильних і сильний хлопець знайдеться ) Я так думаю :)

яйця в баби - то ознака самотності (с)

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

24 хвилини тому, US7IGN сказав:

Поціновувачам Даліо edition.cnn.com/2025/04/14/business/ray-dalio-recession-trump-tariffs-intl/index.html

Поки що долар стрімко дешевшає відносно до євро та іншого, наприклад, золота.

Дешевий долар = дешеві американські товари ... та й китайчину через європейські фірми тягнути: на рівному місці 10% додаткового доходу наросло в тих, хто возить ... це якщо брати просто ...

А якщо складно, то ... щось буде ))) чекаємо ...

• Лайк 1
Посилання на коментар

35 минут назад, XL.pro сказал:

Ваші пропозиції? Віддати Херсон, Запоріжжя, заморозити війну на кілька років до нового наступу?

кацапи не зупиняться на Херсоні - кацапи будуть будь що прагнути  за будь яку ціну  віджати чорноморське узбережжя 

вони того навіть не приховують , що якщо не вдасться  з першої ітерації  захопити чорноморське узбережжя , будуть наступні ітерації

пускати кацапів на правий берег Дніпра - дорівнює самогубству

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 8
  • Дякую 2
Посилання на коментар

7 минут назад, XL.pro сказал:

похоже на то, что именно этого и хотят некоторые...

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

39 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

Китай реально пристрілює потерпаючий Boeing забороною купляти літаки та притримує справжнє "фаталіті"
defence-ua.com/people_and_compan...liti-18555.html

Не выдумывайте.

В мире дефицит самолетов, продадут другим.

Посилання на коментар

47 минут назад, murava сказал:

Німецький експерт і політолог Алекс Юсупов стверджує, що німецькі бізнесмени будуть боятись користуватись газопроводами П.Потоки, бо там залишилась тільки одна нитка і крім цього існує велика ймовірність форс-мажору.

Посилання на коментар

41 минуту назад, kim chen lhoran сказал:

Німецький експерт і політолог Алекс Юсупов стверджує, що німецькі бізнесмени будуть боятись користуватись газопроводами П.Потоки, бо там залишилась тільки одна нитка і крім цього існує велика ймовірність форс-мажору.

Все залежить чиї будуть ці нитки :)

Чому це так вже і боятись користуватись наприклад своєю власністю?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...