Скромный прораб Опубліковано: 28 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 28.02.2025 в 22:27, vadimv сказав: Потому что в случае падения Украины следующими будут страны Балтии, Польша и так до самого Ламанша. И если США (сумасшедшие штаты Америки) думают, что этим все и ограничится - то нифига ... Розкрити Судя по тому, как Россия освобождает клочок Курщины, на балтийского тигра они нападут, в лучшем случае, лет через 50. Но вопрос был поставлен немного по другому и не случайно - зачем это США? Именно Соединенным Штатам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) 28.02.2025 в 22:31, Скромный прораб сказав: Судя по тому, как Россия освобождает клочок Курщины, на балтийского тигра они нападут, в лучшем случае, лет через 50. Но вопрос был поставлен немного по другому и не случайно - зачем это США? Именно Соединенным Штатам Розкрити з огляду на рішучість европейців ( та й американців ) давати кацапам відсіч , кацапи можуть опинитися у Нарві набагато швидше , ніж вам здається Змінено 1 березня користувачем Бездомный 6 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 28 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 28.02.2025 в 22:34, Бездомный сказав: з огляду на рішучість европейців ззахищатися , кацапи можуть опинитися у Нарві набагато швише , ніж вам здається Розкрити В Нарве 95% кацапов, так что им сюда можно не спешить, всё схвачено))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Следующий ход трампа - встреча с пуйлом и любезничание. Венс будет подгавкивать рядом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) 28.02.2025 в 22:31, Скромный прораб сказав: Судя по тому, как Россия освобождает клочок Курщины, на балтийского тигра они нападут, в лучшем случае, лет через 50. Розкрити У европейских разведок другое мнение - максимум через 5 лет. 28.02.2025 в 22:31, Скромный прораб сказав: Но вопрос был поставлен немного по другому и не случайно - зачем это США? Именно Соединенным Штатам Розкрити Именно сумасшедшим соединенным штатам это затем, что иначе (без Европы) им крышка. 28.02.2025 в 22:44, Скромный прораб сказав: В Нарве 95% кацапов, так что им сюда можно не спешить, всё схвачено))) Розкрити Опыт бамбаса вас ничему не научил. Змінено 28 лютого користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) «Ми або закінчимо цю війну, або дамо їм битися і подивимося, що станеться», — Трамп Змінено 28 лютого користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого © Fill Feaouill 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 28.02.2025 в 21:50, Скромный прораб сказав: Но реально, вы понимаете, что Россия НИКОГДА не согласится на мирное урегулирование, если в Украину введут войска НАТО, а это эскалация, угроза третьей мировой. Розкрити Даже будучи под Наровой, под крышей НАТО, и то обосрался. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) 28.02.2025 в 22:44, Скромный прораб сказав: В Нарве 95% кацапов, так что им сюда можно не спешить, всё схвачено))) Розкрити але ти для них "вьірусь" (с), тож першим i будеш "схваченим" - мобікі з денере підтвердять Змінено 28 лютого користувачем tort Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) 28.02.2025 в 22:31, Скромный прораб сказав: ...Россия...на балтийского тигра нападет, в лучшем случае, лет через 50. Розкрити СоПлезубый тигр. Змінено 28 лютого користувачем pump Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Може хтось розгледів на відео? Там в овальному кабінеті парашути за спинами Трампа і Венса не волочилися? І в інтер'єрі так не вистачало балалайок. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) Латінина засудила Зеленського, але Ройзман їй відповів " Зеленський - не Левінськи" Змінено 28 лютого користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 28.02.2025 в 23:52, Бездомный сказав: Латінина засудила Зеленського Розкрити Як з цим далі жити? 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 березня Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня Идите уже спать, завтра все подпишут. И еще застанем, как через Украину в Европу по трубе пойдет газ, по американской трубе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 березня Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 01.03.2025 в 00:00, Скромный прораб сказав: Идите уже спать, завтра все подпишут. И еще застанем, как через Украину в Европу по трубе пойдет газ, по американской трубе. Розкрити А может и не подпишут Трамп: «Он грезит о бесконечной войне, спонсируемой Америкой. Хочет, чтобы мы подписались и продолжали воевать, и мы этого не делаем. Я не стремлюсь ввязываться во что-либо затяжное. Я хочу немедленного мира». Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 28.02.2025 в 19:40, Дощ сказав: Іпать, а радость то какая - можете вкусити себе за лікоть Розкрити Нахрена, мне еженочных обстрелов хватает.. Вы не понимаете разницы между радостью и злорадством. .А я предупреждал... И оказался прав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 28.02.2025 в 19:41, Бездомный сказав: герой Розкрити Решил покусать руку, с которой его кормят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 28.02.2025 в 19:44, Akademik сказав: Зеленскому в этот раз большой респект. Розкрити Станом на 0:18 Синєгубов повідомив, що російська армія запустила по обласному центру щонайменше 8 безпілотників. Усі – виключно по цивільній інфраструктурі: Київський, Шевченківський, Новобаварський райони. Десятки пошкоджених будинків, на кількох місцях влучань виникли пожежі будівель та автомобілів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 01.03.2025 в 03:07, Vinsol2009 сказав: Решил покусать руку, с которой его кормят. Розкрити Може це була акція протесту проти спроби американських младофашистів: як то Венс та Маск, влаштувати в Європі своєрідний гербарій і розсадити(насадити) європолітиків по шпильках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 28.02.2025 в 19:50, outdoor24 сказав: Я оце за Кантона переймаюся - такі події відбуваються щоб накинути баобабченка на вентилятор, а з бані ніяк! Розкрити Та на треба, я ж з бані вийшов, як захоче, мені по вайберу перекине, а я викладу. Але... відчуваю, що і я тут не на довго. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 28.02.2025 в 19:51, DmiVady сказав: Хз, як розумію, для керманичів основна ціль, щоб не було перемир'я та виборів, на яких владу прокотять ... що Зеленський, добиваючись цієї цілі, зробив не так? Я не знаю, як українською пишеться це слово ... але я в ахуї від рівня перемовин ... тре було спортивні штани зі смужками надіти, було б органічніше ... Розкрити И куртку абибас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) 01.03.2025 в 03:23, Vinsol2009 сказав: Та на треба, я ж з бані вийшов, як захоче, мені по вайберу перекине, а я викладу. Але... відчуваю, що і я тут не на довго. Розкрити 01.03.2025 в 03:23, Vinsol2009 сказав: Але... відчуваю, що і я тут не на довго. Розкрити Зустрічаються таки люди, що коли їм падає прапорець, вони вже нічого не в стані бачити. А хтось і просто дурень - невчений. Змінено 1 березня користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 28.02.2025 в 19:56, Akademik сказав: Вэнс вообще неадекват нацик Типичный завсегдатай Макдональдса Розкрити А нам с того какая радость? Мы можем повлиять на выбор американцев? Нет. Тогда какого хрена быковать? Это же не Кривой Рог, а Юнайтед стейтс таки Америка. Они без нас обойдутся, а мы без ихнего оружия нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) чтобы лучше понять с кем Зеленский вчера вел переговоры и почему Трамп так акцентировал на картах и козырях trumpf - козырь семейка такая, игорный бизнес, бордели, женщины chatgpt.com/share/67c281bf-432c-800d-9155-1790d2a26432 Змінено 1 березня користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 28.02.2025 в 19:57, Дощ сказав: Та хочеться вірити що це вистава шоуменів для плебса, але все свідчить що Трамп паскуда як його не виправдовуй Розкрити Да, он сукин сын, но он свой сукин сын, и на наши интересы ему начхать.. И мудрий пиндосоаский нарит его поддерживает. Наш клоун не понял, что в эту игру можно играть вдвоем. Это не монолог на сцене.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз