Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

20.01.2025 в 11:46, vadimv сказав:

Вам не досить того, що на парашці онуки пишаються дідами-окупантами? НКВДістами?

Розкрити  

а чому ви вважаєте , що він , чи мурава  не пишаються ? 

он - Потрошитель відверто пишаеться приналежністю до касти андрофагів-м'ясників 

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20.01.2025 в 08:20, vadimv сказав:

Ви в курсі, звідки ця цитата? )

Розкрити  

hypothesis is a model and not a perfect depiction of reality.  "right market structure" is the key. there is no since 19th century. 

Посилання на коментар

20.01.2025 в 07:32, рыбак сказав:

Ну шо у вас там , как обстановка на местах, Яйценюк свой еще не объявился ?. Нормально так денег можно замутить на строительстве забора с Америкой, а там уже как карта ляжет. Может и вам удача улыбнется, и к вам приедут на помощь наши украинские  пейсатые патриоты.

научат вас как нужно Родину любить. Армия  мова  вира - поди запущенно у вас там все  с этим , так не годится.

Розкрити  

17373796871965911766726700119472.thumb.jpg.53dccf0746fa637dfc7242b435dcb055.jpg

• Хаха 5
Посилання на коментар

20.01.2025 в 13:01, vadimv сказав:

У нього (як і у солоніна) ізраїльский паспорт.

Розкрити  

Я би перевірив ВР і кабмін на наявність множинного громадянства загалом і ізраїльского зокрема 😏

• Хаха 2
Посилання на коментар

Через какие-то 3,5 часа в должность президента США вступит дважды судимый трижды сидевший уголовник, который, возможно, в уличных туалетах в центральном манхеттенском парке культуры и отдыха снимал норковые шапки вместе с викторфёдоровичянуковичем .. А Мелания, это похоже та которая со сцены майдана в плюшевом берете рассказывала про наколотые апельсины, будет первой леди США..? И как жить теперь с этим...?!?!... Если бы я не отслеживал эту ветку с её компетентными аналитиками я бы никогда не узнал что происходит на самом деле...

Змінено користувачем Leon26
Посилання на коментар

20.01.2025 в 13:36, vadimv сказав:

Розкрити  

Цей момент викликав повний восторг глядачаів (я дивився у кінозалі) :)

• Хаха 1
Посилання на коментар

20.01.2025 в 12:36, Leon26 сказав:

Є ще портников, отой істину гандонит. Якщо ти звичайна людина, то повинен пахати як папа карло за копійки та в окопах від орків дохнути. А вони, арістократи, законні наслідники шарикових та швондеров, повинни збірати віршки, сідити на тьоплих диванах, насолоджуватися аристократичной негой та леніво жаліти українчиків попавших у халепу.

Розкрити  

"Хоботов, это мелко" (С)

Не было у ниего ничего подобного и все об этом знают

Посилання на коментар

20.01.2025 в 13:01, vadimv сказав:

У нього (як і у солоніна) ізраїльский паспорт.

Розкрити  

Але ж це не заважае портникову випасати стада ботів с КГБєшними наративами в українському дезінфополі...

• Лайк 1
Посилання на коментар

20.01.2025 в 12:36, Leon26 сказав:

Є ще портников, отой істину гандонит. Якщо ти звичайна людина, то повинен пахати як папа карло за копійки та в окопах від орків дохнути. А вони, арістократи, законні наслідники шарикових та швондеров, повинни збірати віршки, сідити на тьоплих диванах, насолоджуватися аристократичной негой та леніво жаліти українчиків попавших у халепу.

Розкрити  

antonina.detector.media/srachi-ta-dyskusii/post/225520/2025-01-18-khto-stoit-za-informatsiynym-mochylovom-vitaliya-portnykova/

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

20.01.2025 в 14:00, Canton сказав:

"Хоботов, это мелко" (С)

Не было у ниего ничего подобного и все об этом знают

Розкрити  

Посилання на коментар

Тільки що бачив тут на форумних сторінках фото наради у генсека НАТО Рютте: напроти Рютте - таблички з ім'ям учасників, конкретно Андрій Кожем'якін та Петро Порошенко. То може хто знає, що це той самий Кожем'якін, що був військовим радником при Ю.Тимошенко та Порошенко, самі знаєте хто такий. Може пан Бездомний знає, що вони роблять на нараді у Рютте, бо він майже достеменно знає, якщо не жартує що думають Мурава чи Потрошитель з певної ситуації.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

20.01.2025 в 10:43, Canton сказав:

Байдена наебнули ровно по той же схеме, что и Порошенко. Схема рабочая, надежная, простая. Полвареника, бабушка голодает, роттердам плюс. В обеих случаях экономика только росла -

Розкрити  

Прикольно так економіка росла, коли ціни підвищили. Непоганий такий приріст, десь в 2-3 рази - дешеве вугілля з Донбасу продавати, як привезене дороге з Роттердаму. Закласти цю ціну в виробництво електроенергії на своїх ТЕС, щоб платили всі українці. Класний гешефт у Ахмєтова і Порошенка. Тільки скидувався на цей гешефт народ України. Виправдовувати махінації з цим "Роттердамом +" - це вже зовсім бути недалеким. Як пояснювали, ця формула була придумана, щоб не залежати від вугілля з окупованих територій і не спонсорувати терористів. Але, по факту - вугілля так і йшло з Донбасу, тільки за нього треба було Ахмєтову і Порошенку (бо він купив по дуже хорошій ціні акції ДТЕКу) платити, як за імпортне. Невже до баобабченка і його читачів це ніяк не дійде? Чи вони думають, що вони найрозумніші і можуть, вибачте, сцяти в очі і ніхто нічого не зрозуміє?

• Лайк 2
  • Дякую 2
Посилання на коментар

20.01.2025 в 14:05, hause сказав:

antonina.detector.media/srachi-ta-dyskusii/post/225520/2025-01-18-khto-stoit-za-informatsiynym-mochylovom-vitaliya-portnykova/

Розкрити  

Мочіть..? портнікова..? ви серьозно..? Да в єтой прорубі кроме гавна нічего на поверхность не вспливает. Даже не прадставляю на дебілов какого уровня расчитани его висери. Но відно есть і такіе, еслі он до сіх пор в дезінфополе 😀 

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

20.01.2025 в 14:05, Leon26 сказав:

Розкрити  

Я не смотрю подобную хню.

Я читал ПОЛНУЮ версию материала Портникова (что и Вам рекомендую). И все предстало совсем в другом свете

• Хаха 2
Посилання на коментар

20.01.2025 в 14:11, kim chen lhoran сказав:

Тільки що бачив тут на форумних сторінках фото наради у генсека НАТО Рютте: напроти Рютте - таблички з ім'ям учасників, конкретно Андрій Кожем'якін та Петро Порошенко. То може хто знає, що це той самий Кожем'якін,що був військовим радником при Ю.Тимошенко та Порошенко, самі знаєте хто такий. Може Бездомний знає, що вони роблять на нараді у Рютте, бо він майже достеменно знає, що думають Мурава чи Потрошитель з певної ситуації.

Розкрити  

Може то представники від фракцій Верховної Ради.

Посилання на коментар

20.01.2025 в 14:12, Canton сказав:

Я не смотрю подобную хню.

Я читал ПОЛНУЮ версию материала Портникова (что и Вам рекомендую). И все предстало совсем в другом свете

Розкрити  

А оцей блохер, на мою думку, багато в чому працює на рашу. Ще й підтирає коментарі під своїми відео. Я дивився деякі його відео і, відповідно, коментував з чим був не згоден.

Не знаю, який там "другий свєт" у Портнікова, тільки він говорить про аристократію, а у нас, в основному, бидло. І при владі його море. Так, що його порівняння не коректне. 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

20.01.2025 в 14:21, Вячеслав63 сказав:

А оцей блохер, на мою думку, багато в чому працює на рашу.

Розкрити  

Можете сказати у чому конкретно? Бо я його дивлюсь і отримую доволі богато корисной інфи, якою і не пахне у нашому дезінфополі..

Посилання на коментар

20.01.2025 в 14:21, Вячеслав63 сказав:

Не знаю, який там "другий свєт" у Портнікова

Розкрити  

Не читал, но осуждаю (С)

Вы тоже лицо нетрадиционной интеллектуальной ориентации (ТМ)

Это как пид...р, только хуже...

Змінено користувачем Canton
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

20.01.2025 в 14:11, Вячеслав63 сказав:

Невже до баобабченка і його читачів це ніяк не дійде? Чи вони думають, що вони найрозумніші і можуть, вибачте, сцяти в очі і ніхто нічого не зрозуміє?

Розкрити  

А чому повинно щось доходити? Цей баобаб то суцільна кацапська шалава, яка вкидає трохи перемелене лайно з постів штатних фсб-шних дописувачів. Тому щодо "доходити" то не до них. Немає у них такої мети. Взагалі. А на рахунок дуркуватого плебса, який з радістю або з певним злим задумом перепощує їх всюди, де дотягнеться рука, то інша історія, дурнів, які думками багатіють, вкрай багато. На жаль.

• Лайк 5
Посилання на коментар

Вже писав, ще раз напишу. 

Після того, відоса де портнікова чпокає чувака в дупу, при тому пимоаляючи, щоб то  росслабився, бо то все природньо , чим вони займаються і ще багато чого, він для мене перестав існувати. Бо він по путі крім того чувака чпокає всю країну, приговорюючи, що то природньо. 

Що мають бідні дохнути. 😏

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

20.01.2025 в 14:27, Canton сказав:

Не читал, но осуждаю (С)

Вы тоже лицо нетрадиционной интеллектуальной ориентации (ТМ)

Это как пид...р, только хуже...

Розкрити  

Сам ти підор. Інтерв'ю я не читав, але дивився, тому знаю про що пишу.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

20.01.2025 в 14:30, sergio сказав:

Вже писав, ще раз напишу. 

Після того, відоса де портнікова чпокає чувака в дупу, при тому пимоаляючи, щоб то  росслабився, бо то все природньо , чим вони займаються і ще багато чого, він для мене перестав існувати. Бо він по путі крім того чувака чпокає всю країну, приговорюючи, що то природньо. 

Що мають бідні дохнути. 😏

Розкрити  

Зараз Вас закідають гнилими помідорамі, бо задній прівод тут це дуже стільно, модно, молодьожно. Так каждому старший зміни у подсобці розповідае 😂

• Лайк 2
Посилання на коментар

20.01.2025 в 14:11, kim chen lhoran сказав:

Тільки що бачив тут на форумних сторінках фото наради у генсека НАТО Рютте: напроти Рютте - таблички з ім'ям учасників, конкретно Андрій Кожем'якін та Петро Порошенко. То може хто знає, що це той самий Кожем'якін, що був військовим радником при Ю.Тимошенко та Порошенко, самі знаєте хто такий. Може пан Бездомний знає, що вони роблять на нараді у Рютте, бо він майже достеменно знає, якщо не жартує що думають Мурава чи Потрошитель з певної ситуації.

Розкрити  

Кожемяко, то відомий ютубер. 😺

• Хаха 1
Посилання на коментар

20.01.2025 в 14:35, Leon26 сказав:

Зараз Вас закідають гнилими помідорамі, бо задній прівод тут це дуже стільно, модно, молодьожно. Так каждому старший зміни у подсобці розповідае 😂

Розкрити  

Та мені пофіг на привід, а от, що він втирав при тому чуваку в тий ситуації не пофіг. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...