Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, dr.alf сказал:

В штатах вже є підра***ки що дешевше надавати допомогу ніж відмовитись, навіть цифри вирахували, шось біля 808 мільярдів за 5 років

ХЗ как там оно, может пидрахункы и есть, а вот денег не факт, что дадут...что плохо конечно :(. А там может у Трампа настроение изменится, он же не в себе...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 минут назад, murava сказал:

"Україна готова надати бронювання на підприємствах впк тим чоловікам, які повернуться зз-за кордону.".

Рєшено!

їду!

В сенсі їду? подалі? Мого діда по такій броні на підприємства впк в іншу країну тричі возили. Втікав з вагона, розбираючи підлогу)

Змінено користувачем Gonchik
  • Хаха 5
Посилання на коментар

5 хвилин тому, murava сказав:

"Україна готова надати бронювання на підприємствах впк тим чоловікам, які повернуться зз-за кордону.".

Рєшено!

їду!

Повернувся ще в 2019, візьмуть по програмі?

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Gonchik сказав:

В сенсі їду? подалі? Мого діда по такій броні на підприємства впк в іншу країну тричі возили. Втікав з вагона, розбираючи підлогу)

все ж таки залишився в Німеччині? один знайомий до кінця життя шкодував про рішення повернутися до совка коли війна закінчилася.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Оконщик сказав:

ХЗ как там оно, может пидрахункы и есть, а вот денег не факт, что дадут...что плохо конечно :(. А там может у Трампа настроение изменится, он же не в себе...

штати долларів багато і не давали, там більше про озброення, і для штатів ця війна є досить вигідною, москалі витрачають війсковий потенціал, а штати витрачають застаріле озброення, навіть за утилізацію платити не треба, натомість отримали ринок для свого газу, більший попит на штатівське озброення, навіть нові покупці є, ті що раніше купували на расіі

• Лайк 4
Посилання на коментар

1 минуту назад, dr.alf сказал:

штати долларів багато і не давали, там більше про озброення, і для штатів ця війна є досить вигідною, москалі витрачають війсковий потенціал, а штати витрачають застаріле озброення, навіть за утилізацію платити не треба, натомість отримали ринок для свого газу, більший попит на штатівське озброення, навіть нові покупці є, ті що раніше купували на расіі

оно то так. звучит успокаивающе. но все может оказаться и не так...

Посилання на коментар

50 хвилин тому, vovova сказав:

Я до останнього сподівався, що цім довбням вистачить розуму не приймати цей ганебний законопроект.

Якщо мінистерство простих рішень вважає, що це є ефективна боротьба з ухилянтами, то в мене також є рішення єфективної боротьби з корупцією, та з будь якими злочинцями:

Кожен чиновник знає скільки він вкрав. Він знає, що за те, що він вкрав є покарання. Це конфіскація, та термін у в'язниці.

Беремо кримінальне право.

Видаємо закон, по якому кожний злочинець зобов'язаний добровільно здатися поліції. За це ми йому проведемо не повну конфіскацію майна, а всього на п'ятдесят відсотків. Та термін у в'язниці скоротим вполовину.

Я геній? Чим моя пропозиція відрізняється від їхньої?

Ви може й геній, але вони вас випередили 😉

З закону про звільнення корупціонерів від перспектив в’язниці шляхом угод зі слідством виключили норму про можливість конфіскувати у них майно

Цитата

Окрім того, що корупціонерів зможуть звільняти від покарання з випробуванням, у них тепер не конфісковуватимуть майно – набув сили закон.

Як казав класик: "Оценітє красоту ігри: ми развєлі іх, как котят!"

Хто ще бажає азартних ігор з владою? 😉

• Хаха 3
  • Сумно 3
Посилання на коментар

3 минуты назад, DmiVady сказал:

Окрім того, що корупціонерів зможуть звільняти від покарання з випробуванням, у них тепер не конфісковуватимуть майно – набув сили закон.

саме головне не переплутати : чиновнику корупціонеру - звільняти від покарання з випробуванням, а рабам - сапогом по єблу і на фронт

Змінено користувачем ozzy
  • Лайк 5
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

29 хвилин тому, murava сказав:

Рєшено!

їду!

Комунальне господарство надійніше..

x.com/i/status/1876608854940962954

Посилання на коментар

У черзі на ідентифікацію загиблих і зниклих безвісти військових стоїть понад 12 тисяч ДНК-експертиз — МВС

mipl.org.ua/u-cherzi-na-identyfikacziyu-zagyblyh-i-znyklyh-bezvisty-vijskovyh-stoyit-ponad-12-tysyach-dnk-ekspertyz-mvs/

• Сумно 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

У черзі на ідентифікацію загиблих і зниклих безвісти військових стоїть понад 12 тисяч ДНК-експертиз — МВС

mipl.org.ua/u-cherzi-na-identyfikacziyu-zagyblyh-i-znyklyh-bezvisty-vijskovyh-stoyit-ponad-12-tysyach-dnk-ekspertyz-mvs/

І це чега тільки з тих, кого знайшли... Завдяки таким даним думаю не важко порахувати скільки у нас загиблих насправді.

• Сумно 4
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Fair сказав:

І це чега тільки з тих, кого знайшли... Завдяки таким даним думаю не важко порахувати скільки у нас загиблих насправді.

і чомусь цим слідчі поліції по КПК займаються...

Посилання на коментар

1 годину тому, Оконщик сказав:

він реально псіх. може бути люье рішення, і одне з них дуже на користь нам. дореха зброї дальньої

Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

все ж таки залишився в Німеччині? один знайомий до кінця життя шкодував про рішення повернутися до совка коли війна закінчилася.

могли ще років 15 дати))

Посилання на коментар

6 хвилин тому, МаТраС сказав:

він реально псіх. може бути люье рішення, і одне з них дуже на користь нам. дореха зброї дальньої

А які підстави вважати що це можливо? Всі його бігунки торочать раша пропаганду. А він сам каже що Байден винен в війні. Респи блокували допомогу пів року. Зараз розганяє іпсо про канаду/гренландію і тп. 

І з іншої сторони - приведіть хоть щось погане від нього по ***ла, рф чи китай. Ну хоч щось. 

Змінено користувачем loader
Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

могли ще років 15 дати))

не 15, але трохи в таборі в Сибірі оздоровився...

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, loader сказав:

А які підстави вважати що це можливо? Всі його бігунки торочать раша пропаганду. А він сам каже що Байден винен в війні. Респи блокували допомогу пів року. Зараз розганяє іпсо про канаду/гренландію і тп. 

в лютому побачим

Посилання на коментар

2 хвилини тому, МаТраС сказав:

в лютому побачим

там потужний закликає західні війська запросити, а я думаю чи не вирішить у відповідь Сі пару лямів своїх на навчання в реальних умовах відправити?

Посилання на коментар

5 часов назад, ozzy сказал:

Це або ІПСО, або поляки вже проводять бусифікацію.

Посилання на коментар

11 минут назад, US7IGN сказал:

не 15, але трохи в таборі в Сибірі оздоровився...

Моему деду дали 15.

Вышел уже после моего рождения

• Лайк 1
Посилання на коментар

40 хвилин тому, US7IGN сказав:

У черзі на ідентифікацію загиблих і зниклих безвісти військових стоїть ____ понад 12 тисяч ДНК-експертиз — МВС

"У роботі на ідентифікацію загиблих і зниклих безвісти військових та інших осіб стоїть понад 12 тисяч ДНК-експертиз — МВС"

шоб тобі віку вкоротилося на стільки, скільки ти слів урізав в заголовку

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

там потужний закликає західні війська запросити, а я думаю чи не вирішить у відповідь Сі пару лямів своїх на навчання в реальних умовах відправити?

Це бути киздець

Посилання на коментар

14 минут назад, Danylo Ivanov сказал:

Це або ІПСО, або поляки вже проводять бусифікацію.

то я ж кажу іпсо, коли вас сапогом пригощать будуть, я теж буду казати що то іпсо

Посилання на коментар

4 хвилини тому, МаТраС сказав:

Це бути киздець

а чому ні? у них криза, безробіття і білорус каже що повно новозбудованих, але порожніх навіть не районів, а міст.

то чому не запропонувати за халявну іпотеку парі мільйонів піхвооких ніщєбродів у відрядження не поїхати?

Посилання на коментар

8 хвилин тому, ozzy сказав:

то я ж кажу іпсо, коли вас сапогом пригощать будуть, я теж буду казати що то іпсо

www.instagram.com/reel/DEf4vs9otoV/?igsh=MTBmdWR4dnNpa2Qzag==

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...