Вячеслав63 Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Я вже колись казав що востаннє за Юща голосував ) Якесь роздвоєння особистості. Допомагати рейдерити "крєпкім хазайствєннікам" і голосувати за Ющенка. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 3 хвилини тому, Дощ сказав: Ви що, тупий? А вам хто платить? Я прожив довге і цікаве життя тому що ніколи не задавав таких питань 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 5 хвилин тому, Дощ сказав: А вам хто платить? Аллах ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 2 години тому, sergio сказав: Після того, як мені по цивілці виплатили за пошкодження мого Ланоса, що за ті гроші ледве на гаражах помалювали, пішли нах. Головне в солідну машину, випадково не в"їхати. 😏 Так а хто вам мішав зробити експертизу самому? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 6 хвилин тому, vadimv сказав: Аллах ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 14 минут назад, sergio сказал: А это уже нужно успеть до суда сделать, чтобы не было. Но это не дёшево. Я уже, чуть было в связи с ТЦКашными штрафами не побежал переписывать имущество. Но вовремя остановился, когда прикинул стоимость всей процедуры. А есть что то? Тогда мы идем к вам... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 8 минут назад, US7IGN сказал: Я прожив довге і цікаве життя тому що ніколи не задавав таких питань С таким счастьем и до сих пор на свободе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 3 хвилини тому, Canton сказав: С таким счастьем и до сих пор на свободе? Карма гарна, а гроші бідним роздав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 9 минут назад, МаТраС сказал: Так а хто вам мішав зробити експертизу самому? Не люблю зчйвихьгеморів, тим більше за ту експертизу довелось би платити самому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 1 час назад, karbo сказал: Погано рахуєш. У випадку аварії тобі прийдеться сплачувати потерпілому гроші зі своєї кишені. Про те, що тобі на себе байдуже, то вже твій вибір. такі зазвичай вйобують і потім докажи що він там був 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня (змінено) 8 минут назад, ozzy сказал: такі зазвичай вйобують і потім докажи що він там був Номер зафіксують, марку машини, зараз камер на кожному кроці, а ще реєстратори чуть не в кожній машині Змінено 5 січня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 5 годин тому, US7IGN сказав: Психи мають керувати. Я інколи про свої діагнози думаю що саме їм я маю дякувати своїм успіхам ))) Які в біса успіхи? Писанина і читання в цій гілці, це вже наочний доказ, що життя пройшло марно. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня (змінено) 22 часа назад, ozor сказал: Які в біса успіхи? Писанина і читання в цій гілці, це вже наочний доказ, що життя пройшло марно. ну це , дивлячись на ваші стартові можливості , і на те , яку планку ви собі /батьки вам ставили на початку . Спойлер Мої батьки - лімітчики з колгоспу . Татко - сільський колгоспний сирота .Сирота війни , який не бачив батька , та соромився "рагульського" імені батька - Конон. а то з моїх пентагонівських ( Пентагон - сумнозвісна у Дніпрі общага - "легендарна" малосімейка для лімітчиків ) однокласників , майже ніхто до 30 не дожив . а нє , дожив один - тому що сидів . Завдяки тому дотягнув до 40 . В 40 подох від передозу. то ж все пізнається у порівнянні . на їхньому фоні я хіба що не кацманафт , хоч і змарнував стіііільки можливостей добре не тому , в кого багато ( багато - це скільки ? ) , а тому , кому вистачає . Життя , то такі перегони з перешкодами - майже Гра в кальмара . І далеко не всім тупо вдається до фінішу дошкандибати . Змінено 6 січня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня В сети начали появляться цитаты Зеленского из интервью Лексу Фридману. Странно, но пока нет реакции на них профессионалов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 10 хвилин тому, Propeller сказав: В сети начали появляться цитаты Зеленского из интервью Лексу Фридману. Странно, но пока нет реакции на них профессионалов. Мені оця сподобалась: IMG_9980.MP4 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня (змінено) Хлопчики, по страховкам- до ціни 2024 +57% (ну у нас так, аркс) Виплати -250.000 майно,500.000життя Убд -50%(+всі хто раніше не купляв) Без амортизації Пряме врегулювання, тепер ви купуєте осаго для себе, а не для когось. Тобто звертаєтесь до своєї страхової при дтп без вашої вини По пільгам, якщо в сім'ї 2 пільговика,наприклад пенсіонери, то страховка на обох знов буде діяти. По зеленці, тепер її не продають на кордоні Змінено 6 січня користувачем Дашуля 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Мені оця сподобалась: IMG_9980.MP4 Яка аудиторія така і вистава. Але ж головне всіх інших звинуватити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 6 хвилин тому, US7IGN сказав: Але ж головне всіх інших звинуватити Ця цитата стосувалася 2014 року ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня (змінено) 12 минут назад, Дашуля сказал: Хлопчики, по страховкам- до ціни 2024 +57% (ну у нас так, аркс) Виплати -250.000 майно,320.000життя Убд -50%(+всі хто раніше не купляв) Без амортизації Пряме врегулювання, тепер ви купуєте осаго для себе, а не для когось. Тобто звертаєтесь до своєї страхової при дтп без вашої вини По пільгам, якщо в сім'ї 2 пільговика,наприклад пенсіонери, то страховка на обох знов буде діяти. По зеленці, тепер її не продають на кордоні Дата страховки совсем конец декабря 2024. Машина Subaru Impresa 2,0 (2008). Водитель - девочка второй год за рулем. Стоимость страховки от PZU через Monobank = 2600 грн. + cashback 3% от Mono на заправки на весь год. Змінено 5 січня користувачем Propeller Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Ця цитата стосувалася 2014 року ) Так нічого принципово не змінилося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня А ціле є? Чи тільки цитати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 5 минут назад, ozor сказал: А ціле є? Чи тільки цитати? ▪️ Це ху#ня, вибачте», — Зеленський про накладення санкцій на рф після початку повномасштабної. ▪️ Лукашенко у перші дні війни просив вибачення та казав, що не винен у тому, що з території його країни запускають ракети; ▪️ Трамп може бути першим лідером, який прилетить на літаку в Україну; ▪️ путін взагалі глухий. Незважаючи на те, що він із вами навіть якщо розмовлятиме, він по суті своїй глуха людина; ▪️ я не поважаю ні керівника нинішньої рф, ні цей народ; ▪️ Україна буде згодна на припинення вогню, якщо їй поставлять зброю для відбиття майбутніх нападів; ▪️ я говорив з путіним останній раз у 2019 році: тоді ми домовилися про припинення вогню, але через місяць вони почали нас вбивати; ▪️ без Трампа і без США НАТО просто не буде; ▪️ 25 січня, або іншого дня, ми сядемо з Трампом домовлятися як ми можемо закінчити війну. І якщо він запропонує сильні гарантії безпеки, то після цього може бути зустріч із росіянами; ▪️ ми не можемо знизити зараз податки: наприклад, військовий податок – він на війну; ▪️ у разі вступу України в НАТО дія Альянсу може не поширюватись на окуповані території. Про це можна домовитись. ▪️ Усім було похєру на Україну. Всім гарантам безпеки Будапештського меморандуму було похєру. ▪️ Я задоволений, що у мене є такі люди, як Андрій Єрмак. ▪️ В наших силах закінчити війну у 2025 році. ▪️ Чи піду я на другий термін? Це залежить від того, як закінчиться ця війна та від людей. Насамперед — від моєї родини. ▪️ Одразу після закінчення війни через 90 днів можуть бути вибори, під час війни поки їх провести не можливо, це може спричинити розкол у нашому народі. ▪️ Ніхто з олігархів та впливових олігархів мене не контролює. Я незалежна та амбітна людина, я не можу нікому підкорюватися. ▪️ Я сказав Трампу. Дайте нам 300 мільярдів доларів з російських активів і ми будемо купувати у вас зброю, інвестуємо їх у вашу промисловість ▪️ На війну до нас можуть приїхати ще 30-40 тисяч і навіть 500 тисяч північнокорейців. ▪️ Меркель перешкодила наданню Україні запрошення до НАТО. 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Так нічого принципово не змінилося. Так він жеж тоді не був на посаді - нема сенсу "всіх інших звинуватити" ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 8 минут назад, ozor сказал: А ціле є? Чи тільки цитати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня (змінено) Президент Володимир Зеленський заявив, що перед повномасштабним вторгненням просив у США запровадити проти Росії превентивні санкції, а залякування агресора санкціями у разі нападу назвав "х*йнею". www.pravda.com.ua/news/2025/01/5/7492143/ Змінено 5 січня користувачем ashim1990 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз