Бездомный Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: Війна (зі стріляниною) почалася у лютому 2014. а що кацапи почали підривом Чорнобильської АЕС та знищенням Кримської АЕС ? 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) 11 хвилин тому, vadimv сказав: Війна (зі стріляниною) почалася у лютому 2014. Дякую, що поправили, але я мав на увазі гарячу фазу війни, а не договірнякову війну, де обидві сторони конфлікту (і уряд і провладний бізнес) непогано заробляли, а за це гинули українці(за винятком добровольців з РФ). Про фазу, з якої масово почали гинути масово і росіяни. Хоча ... і зараз обидві сторони конфлікту (і уряд і провладний бізнес) вже гарно заробляють ... хоча сторін значно більше, але то вже не про здешевлення гривні ) Змінено 28 грудня 2024 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) 88 Змінено 28 грудня 2024 користувачем Leon26 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) 88 Змінено 28 грудня 2024 користувачем Leon26 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 Батько, ми не будемо жити в Україні! Ми не хочемо прожити таке життя, яке прожив ти. Важка і відверта розмова з дорослими дітьми. Це реальна історія, як політики і влада знищили майбутнє багатьох родин України. ... Джерело: https://censor.net/ua/b3527424 1 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 35 хвилин тому, DmiVady сказав: але я мав на увазі гарячу фазу війни, а не договірнякову війну для декількох мільйонів українців, які тоді втратили майже все, це була досить гаряча фаза. але згоден, все відносно. для мільйонів українців і в 2022 тільки доходи зросли разом з цінами на їх нерухомість 38 хвилин тому, DmiVady сказав: Про фазу, з якої масово почали гинути масово і росіяни. от скажіть чесно, у вас від цього грошей більше стало? чи ситуація в Україні покращилась? 31 хвилину тому, hause сказав: Батько, ми не будемо жити в Україні! Ми не хочемо прожити таке життя, яке прожив ти. Важка і відверта розмова з дорослими дітьми. Це реальна історія, як політики і влада знищили майбутнє багатьох родин України. ... Джерело: https://censor.net/ua/b3527424 Ти економив на сім'ї і інвестував кошти в свої підприємства, ну і шо? Який результат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) 32 хвилини тому, US7IGN сказав: от скажіть чесно, у вас від цього грошей більше стало? чи ситуація в Україні покращилась? Чесно, я з лютого 22-го майже не займаюсь зароблянням грошей, в тому сенсі, що робив до того, грошей значно більше за три роки не стало) Та й працюю зараз на нетиповому для себе сегменті, бо воно корисне для того, щоб загарбникам жилося сумніше. Звісно, не, тому що я такий гарнюня, вишиватний та патріотичний, а тому, що я можу собі це дозволи, це мені дає непоганий досвід та навички, та й бити у відповідь, коли на тебе наїжджають, цілком вкладається у мою картину світу. Жалкую, що при цьому я беру участь у захисті й провладних мерзотників, їх посіпак, агітаторів, вишивати тощо, але як робити це окремо ще не придумав ))) я не дитина, і розумію, і знаю, що "війни для бідних", і що таке наші провладні мерзотники. Влада перестає бути легітимною, коли її представники порушують нею ж створені правила і закони, і не несуть за це справедливого(згідно законів) покарання. Так що майже три крайніх роки мого життя то "не про гроші", іншим міряю свої досягнення та здобутки) як буде далі, хз, я не догматик ) 32 хвилини тому, US7IGN сказав: Ти економив на сім'ї і інвестував кошти в свої підприємства, ну і шо? Який результат? То в когось був тупий вибір ... "... Головне — це люди!" © Das Boot (1981) Змінено 28 грудня 2024 користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) гарячі фіннські хлопці зробили "кусь" у відповідь за оптоволоконні кабелі. ще один дошкульний укол ведмедя голкою. картковий будиночок починає сипатися потроху ? Змінено 28 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) 41 хвилину тому, DmiVady сказав: та й бити у відповідь, коли на тебе наїжджають, цілком вкладається у мою картину світу ну тоді б Буданов головкомом мав бути і москва б палала цілодобово. а поки що спільний бізнес поки холопи їбашаться... 41 хвилину тому, DmiVady сказав: Так що майже три крайніх роки мого життя то "не про гроші" та то я умовно. якщо хтось щось робить і це не дає результату, то або хтось щось не те робить, або результат в іншому місці і тобі про те знати не треба ) колись давно я порівняв кацапів з тарганами і висловив думку що якщо обмежуватися лише знищенням тільки тих тарганів що лізуть до тебе, результату ніколи не буде. треба знищувати кубло. у мене деякі працівники думають що вони заслуговують на зарплату тільки тому що важко працюють. праця заради праці мені не потрібна, мені потрібен результат. Змінено 28 грудня 2024 користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) 16 минут назад, US7IGN сказал: колись давно я порівняв кацапів з тарганами і висовив думку що якщо обмежуватися лише знищенням тільки тих тарганів що лізуть до тебе, результату ніколи не буде. треба знищувати кубло. критикуєш - пропонуй , як знищити кубло кацапів разом з кацапами Змінено 28 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 1 хвилину тому, Бездомный сказав: критикуєш - пропонуй , як знищити кукбло кацапів разом з кацапами ні-ні. я проти волі народу не можу піти. обрали їбашитися та вмирати, то я не заважаю 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 25 хвилин тому, US7IGN сказав: колись давно я порівняв кацапів з тарганами і висловив думку що якщо обмежуватися лише знищенням тільки тих тарганів що лізуть до тебе, результату ніколи не буде. треба знищувати кубло Наскільки я пам'ятаю, масове зникнення тарганів якось співпало з масовим розвитком мобільного зв'язку. ) Просто співпадіння )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 6 хвилин тому, vadimv сказав: Наскільки я пам'ятаю, масове зникнення тарганів якось співпало з масовим розвитком мобільного зв'язку. ) Просто співпадіння )) ще трохи зубожіння, мобільний зв'язок знову стане розкішшю, то й таргани повернуться. поправте шапочку з фольги, на очі з'їхала Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 Тільки що, US7IGN сказав: ще трохи зубожіння, мобільний зв'язок знову стане розкішшю, то й таргани повернуться. Зелена ліворуція безплатно не робиться ) За що боролися - на та й напоролися... Тільки що, US7IGN сказав: поправте шапочку з фольги, на очі з'їхала Головне, щоб крутити педалі не змусили ) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) 18 хвилин тому, US7IGN сказав: ще трохи зубожіння, мобільний зв'язок знову стане розкішшю, то й таргани повернуться. поправте шапочку з фольги, на очі з'їхала Це вже не взаємозв'язані речі, бо в цьому році займався знищенням прусаків (коричневих) в квартирі. Налізли з душників. Вони, мабуть, призвичаїлися до мобільного зв'язку, бо дійсно давно їх не було. А таргани - то такі здорові, чорні, як жуки. Брат жінки каже, що вони добре розплодилися зараз в Кременчуці. Час від часу приїжджає служба і травить їх. Змінено 28 грудня 2024 користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) 3 часа назад, US7IGN сказал: ні-ні. я проти волі народу не можу піти. обрали їбашитися та вмирати, то я не заважаю нє - нє , роз'ясніть , які опції існували , якщо кацапи розпочали війну у 1986 році - з підриву Чорнобильської АЕС Змінено 28 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 28.12.2024 в 19:59, Вячеслав63 сказав: А таргани - то такі здорові, чорні, як жуки. я один раз в житті бачив їх. десь сантиметра 4-5 і в діаметрі до сантиметра. навіть не повірив,що то таргани. вони в учебці видно на комбіжирі роз їлись) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 7 хвилин тому, Бездомный сказав: нє - нє , роз'ясніть , які опції існували , якщо кацапи розпочали війні у 1986 році - з підриву Чорнобильської АЕС у кожного свої опції. Quod licet Iovi, non licet bovi Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 5 хвилин тому, МаТраС сказав: я один раз в житті бачив їх. десь сантиметра 4-5 і в діаметрі до сантиметра. навіть не повірив,що то таргани. вони в учебці видно на комбіжирі роз їлись) Пруса́к, прус[1] або сас[2] (Blattella) — рід комах з родини Blattellidae підряду Таргани (Blattoptera) ряду Тарганоподібні (Blattodea). uk.wikipedia.org/wiki/Прусак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) 1 час назад, Вячеслав63 сказал: займався знищенням прусаків (коричневих) спочатку німці назвали тих тарганів кацапами , і вже потім кацапи віддзеркалили . тих жуків слід кацапами звати Змінено 28 грудня 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) 11 минут назад, US7IGN сказал: у кожного свої опції. Quod licet Iovi, non licet bovi ну тоді сидіть , та не пиzdіть (с) Змінено 28 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 Якщо ЗСУ справді отримали 500 ATACMS і залишилось тільки 50, як пише NYT, то що з цього випливає Цитата США в рамках військової допомоги начебто дали ЗСУ 500 оперативно-тактичних ракет ATACMS, після інтенсивного використання по військовим цілям РФ на тимчасово окупованих територіях в розпорядженні наших військових залишилось лише 50 ракет цього типу. При цьому "неназвані чиновники Пентагону" нарікають, що мовляв українські військові мали "більш вибірковіше" використовувати ракети ATACMS для ударів по рашистам, стверджує в своїй публікації видання The New York Times. Ukraine Slows Firing of Missiles Into Russia as Trump Prepares to Take Office 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) 1 час назад, DmiVady сказал: Якщо ЗСУ справді отримали 500 ATACMS і залишилось тільки 50, як пише NYT, то що з цього випливає Ukraine Slows Firing of Missiles Into Russia as Trump Prepares to Take Office раз пошла такая пьянка , режь последний огурец (с) величезний ризик , що трампон все одно скасує дозвіл на використання АТАКМС по території кацапії тож слід використати все , поки трампон не встиг скасувати - встигнути вистріляти все до інавгурації Донні Змінено 28 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 Бутусов : Вперше в історії одне з найбільших російських суховантажних суден Міноборони РФ, яке знаходилось під санкціями, знищено у Середземному морі трьома вибухами. Невідомі ополченці почали знищення російського флоту у світовому океані Безпрецедентна подія. Російський флот зазнав важкої втрати у Середземному морі. Сьогодні компанія "Оборонлогістика", яка працює на Міноборони РФ, оголосила про деталі знищення свого одного з найбільших та найсучасніших суховантажних суден типу Ро-Ро Ursa Major, повною водотонажністю у 12700 тон, яке було побудовано у Німеччині у 2009 році. З 2022-го року судно знаходилось під санкціями США за участь у агресії проти України. Увесь екіпаж - громадяни РФ. Згідно з повідомленням "Оборонлогістики", Ursa Major перевозила на палубі два мобільних портальних крани загальною масою 686 тонн виробництва Німеччини Liebherr 420. Росія такі крани не робить, купити знову у Європі також не може через санкції, швидко купити нема де, тому довелось перекидати на Далекий схід із Європи. 23 грудня біля берегів Іспанії у Середземному морі о 13.50 відбулись три вибухи з правого борту біля корми судна. Під час огляду місця вибухів росіяни помітили одну з вирв, розміром 50 на 50 сантиметрів, яка знаходилась приблизно у 15-30 сантиметрах вище лінії води. Края вирви загинались всередину, тобто вибухи відбулись з зовні судна. Вирва виглядала незначною загрозою для такого великого судна, але уражень було три, і вони були спрямовані ювелірно точно - вибухи повністю вивели з ладу системи енергетики судна, тому запустити резервне живлення, задіяти відкачку води та організувати боротьбу за живучість російськи моряки не змогли. О 15.10 російські моряки залишили судно, двох своїх товаришів залишили на борту, їх не могли знайти. О 23.22 Ursa Major затонуло у 70 мілях на південь від іспанської Картахени. "Оборонлогістика" заявила про "терористичну атаку" на судно. Жодних доказів, які б дозволили встановити що та хто знищило таке велике судно, яке належало Міноборони РФ, росіяни не мають. Жодна організація не взяла на себе відповідальність за те, що сталось. Але з цього часу жодне російське судно та жоден вантаж на російських судах вже не будуть почувати себе у безпеці у будь-якій точці світового океану. Це найбільш дієві санкції проти російської морської торгівлі, які застосовувались з початку повномасштабного вторгнення РФ. 6 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз