МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Логістика 80 левел) https://www.facebook.com/share/v/1Cbor6P7ei/ 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 годин тому, Фрай сказав: Давно вже діяло правило, що купити нове авто в салоні ви могли при умові вартості до 150 тис грн, а за більшу потрібно надати справку з банку. Теж не розумію чому всі на ніч збудилися на обмеження оплати непідтверджених доходів. Якщо доходи легальні, які проблеми?! При купівлі авто у 2016 р. ("самі знаєте при ком") банки вимагали підтвердити доходи. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, XL.pro сказал: Теж не розумію чому всі на ніч збудилися на обмеження оплати непідтверджених доходів. Якщо доходи легальні, які проблеми?! При купівлі авто у 2016 р. ("самі знаєте при ком") банки вимагали підтвердити доходи. ХЗ. В 19-му купляли sx4 в салоні. Принесли гроші в кульку(можливо навіть і в, АТБшному😺) Проблем не було. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 22 хвилини тому, XL.pro сказав: Теж не розумію чому всі на ніч збудилися на обмеження оплати непідтверджених доходів. Якщо доходи легальні, які проблеми?! При купівлі авто у 2016 р. ("самі знаєте при ком") банки вимагали підтвердити доходи. бо зазвичай завжди є нюанси. наприклад банк чомусь спокійно блокує переказ на картку ДРУЖИНИ на рівні з іншими і наявність документів чомусь їх не влаштовує. там вони можуть тимчасово підняти ЗАГАЛЬНИЙ ліміт, але камон - а якщо ви хочете переказати накопичення за 5 років наприклад, впевнені що пройде? і звідки з'явилось це обмеження якщо про нього ніби мови не було? так це офіційний шлюб, а формально ви ніби не зобовязані реєструвати шлюб і можете жити цивільним, чи як там його. ще раз - сам факт того що хтось в ручному режимі буде дозволяти платіж/піднімати ліміт - виглядає дивним. тому доходи в мене на 100% легальні, але питання чомусь вже виникають. і це при тому що всю податкову звітність я відправляв через банк, останні роки 3 точно. і податки також через них сплачував. тобто в них все є, але обґрунтовувати маю я. тому я чесно скажу - для мене це повна втрата довіри. і купівля авто, що зараз нахрен не потрібне, тут найменше питання. я не проти боротьби "з дропами" і розумію що гроші зараз державі треба, але виглядає так, що грошей в них буде менше. бо люди не люблять коли лізуть до них в кишеню. Змінено 6 годин тому користувачем loader 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) вчора один дійсно розумний "типу хароший узкій опозіціонер" - Владимир Борисович Пастухов - з Лондона сказав , що кацапія конче зацікавлена у укладенні мирної угоди до моменту , коли доведеться витягати населення сосії з теплої ванни . а ось що каже Костянтин Машовець 12 ч. · Відомий вислів про "друге дихання", у випадку кремля, цілком можливо, може перетворитися на "ОСТАННЕ дихання"... Десь, приблизно, 2-3 місяці залишилось на реанімаціонні заходи, перефразуючи відомий вислів відомого експерта... Так, я маю на увазі цікавий трілер під назвою "а хто не хоче миру?". Словацкі та угорські "кісневі балони" задля порятунку, схоже, замалі обсягом. Переведення у китайську палату екстреної терапії, також, схоже... ВЖЕ не допоможе Українській владі, у цьому випадку, краще бути стриманішою... Принаймні, у висловлюваннях, щодо майбутнього поховання безнадійно хворого пОцієнта... очевидно, не ій бути розпорядником на майбутніх поминках. Змінено 27 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 минуты назад, Бездомный сказал: Десь, приблизно, 2-3 місяці Шо, опять 2-3 тижни/місяці!?)) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Корабель для вивезення російських військ із Сирії зламався у відкритому морі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 7 минут назад, DimaF сказал: Шо, опять 2-3 тижни/місяці!?)) єдина надія рятування кацапії - Портсмутський мир 2 . Портсмутський мир теж на певний час відтягнув ганебний крах імперії . укладений за посередництва...... тих самих сша , які неодноразово рятували кацапію від чергового ганебного кривавого розпаду . Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, Бездомный сказал: тих самих сша Ну Трамп продолжает нести всякую ахинею, с полудурком Маском на пару. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 34 хвилини тому, loader сказав: тому я чесно скажу - для мене це повна втрата довіри. і купівля авто, що зараз нахрен не потрібне, тут найменше питання. я не проти боротьби "з дропами" і розумію що гроші зараз державі треба, але виглядає так, що грошей в них буде менше. бо люди не люблять коли лізуть до них в кишеню. В якому банку ви обслуговуєтесь? Хоча дуже багато залежить не від самого банку, а від менеджерів, які з вами контактують. Пишу з власного досвіду, коли обслуговувався в різних відділеннях одного й того ж банку. В цьому питанні я старовєр: розраховуюсь готівкою (ніхто нічого не блокує) і фіскали в дупу "не залазять". Хоча всі доходи офіційні, через ФОП. Що таке блокування (не "дропів", а податкових накладних) як бізнес відчув у далекому 2018 р. ("самі знаєте при ком"), тоді ця система тільки запроваджувалася. При тому, що всі операції легальні. І в 2023 р, коли писав на форумі про блокування ПН та суми відкатів для розблокування, знаю це від першоджерел. Для бізнесу це банкротство, для податківців - бізнес. Просто вас особисто багато чого не стосувалося, а інші живуть в таких умовах давно. Живучи в Україні потрібно розуміти, чим далі, тим буде гірше. Ви або адаптуєтесь під діючи правила гри, або виїжджаєте в іншу країну. Змінено 6 годин тому користувачем XL.pro 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 11 минут назад, DimaF сказал: Шо, опять 2-3 тижни/місяці!?)) ну , борька акунін - чхарташвілі теж так само бачить майбутнє козломордії - або північний іран - сировинний додаток до піхвоокії , або - розпад на друзки Спойлер Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 минуты назад, Бездомный сказал: акунін - чхарташвілі Агент КДБ☝️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 2 часа назад, DimaF сказал: Агент КДБ☝️ безумовно , як і його співрозмовник - міша козирєв агент кдб , адвокат диявола - співець прекрасної росії минулого "смачного пломбіра хрусту французької булки у російської імперії"... але й афтар прекрасних посібників з виховання русофобії . тож пропоную оцінити не персону афтара , а ідею. Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 22 минуты назад, DimaF сказал: Шо, опять 2-3 тижни/місяці!?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 13 хвилин тому, XL.pro сказав: В якому банку ви обслуговуєтесь? Хоча дуже багато залежить не від самого банку, а від менеджерів, які з вами контактують. Пишу з власного досвіду, коли обслуговувався в різних відділеннях одного й того ж банку. В цьому питанні я старовєр: розраховуюсь готівкою (ніхто нічого не блокує) і фіскали в дупу "не залазять". Хоча всі доходи офіційні, через ФОП. Що таке блокування (не "дропів", а податкових накладних) як бізнес відчув у далекому 2018 р. ("самі знаєте при ком"), тоді ця система тільки запроваджувалася. При тому, що всі операції легальні. І в 2023 р, коли писав на форумі про блокування ПН та суми відкатів для розблокування, знаю це від першоджерел. Для бізнесу це банкротство, для податківців - бізнес. Просто вас особисто багато чого не стосувалося, а інші живуть в таких умовах давно. Живучи в Україні потрібно розуміти, чим далі, тим буде гірше. Ви або адаптуєтесь під діючи правила гри, або виїжджаєте в іншу країну. Це приват. Premium підтримка. Так в тому то і питання, що коли починає залежати від банку/менеджера/НБУ - це виглядає як дозвіл користуватися своїми грошима. Я точно не планую бігати розбиратись хто конкретно там довбойоб, просто грошей в банку буде мінімум. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 25 хвилин тому, XL.pro сказав: . В цьому питанні я старовєр: розраховуюсь готівкою (ніхто нічого не блокує) і фіскали в дупу "не залазять". Хоча всі доходи офіційні, через ФОП. Я навпаки дуже давно за готівку забув. Але обмеження вочевидь змушують переглядати підходи. Дозвіл використовувати гроші це вже талони чи ще ні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 33 минуты назад, Бездомный сказал: борька акунін - чхарташвілі теж так само бачить майбутнє козломордії - або північний іран - сировинний додаток до піхвоокії Був час і ау(в)тентичний Іран досить непогано виглядав: Змінено 5 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 6 минут назад, kim chen lhoran сказал: Був час і аутентичний Іран досить непогано виглядав: який це рік ? 1967 ? потім Іран не витримав "Прискореня" шаха Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 42 хвилини тому, Бездомный сказав: Корабель для вивезення російських військ із Сирії зламався у відкритому морі терміново треба рятувального Магуру вислати 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 4 минуты назад, Бездомный сказал: який це рік ? Це був момент ще до настання у Ірані часу басмачів - 1967 рік. Змінено 5 годин тому користувачем kim chen lhoran 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 минут назад, kim chen lhoran сказал: Це був момент ще до настання у Ірані часу басмачів - 1967 рік. а потім було прискорення , яке Іран не витримав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, Бездомный сказал: а потім було прискорення , яке Іран не витримав Багато що було, але основне санкції і відлучення від Заходу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 минут назад, kim chen lhoran сказал: Багато що було, але основне санкції і відлучення від Заходу. до санкцій була ісламська ліваруція 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 41 минуту назад, loader сказал: грошей в банку буде мінімум. БАНКа должна быть правильная! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз