Canton Опубліковано: В суботу в 16:07 Поділитись Опубліковано: В суботу в 16:07 7 минут назад, DmiVady сказал: А ще у Казані є пороховий завод. Там нормально чего есть Авиазавод Горбунова, вертолетній завод, агрегатній завод (военная медицина) По ВВ еще два, кроме "порохового" 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В суботу в 16:14 Поділитись Опубліковано: В суботу в 16:14 Україна отримала від Польщі два гелікоптери Мі-8 та один Bell 412-HP. "У співпраці з Міністерством внутрішніх справ та адміністрації та Агентством військового майна, виконуючи рішення Міністра внутрішніх справ та адміністрації, Державне агентство стратегічних резервів передало Україні в якості допомоги три гелікоптери з майна поліції", - повідомили у Державному агентстві стратегічних резервів Польщі/ Bell 412-HP - багатоцільовий вертоліт, розроблений американською компанією Bell Helicopter. Модель є модернізованою версією Bell 412 із поліпшеними характеристиками. Вертоліт оснащений чотирилопатевим ротором і потужними двигунами, що забезпечують високу надійність та продуктивність. Використовується для різноманітних завдань, зокрема рятувальних операцій, перевезення вантажів і пасажирів, а також у військових цілях. Завдяки своїй універсальності та міцності Bell 412-HP популярний у багатьох країнах світу. www.rbc.ua/rus/news/ukrayina-otrimala-vid-polshchi-gelikopteri-1734791330.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 16:20 Поділитись Опубліковано: В суботу в 16:20 (змінено) Влучненько ))))) Змінено В суботу в 16:28 користувачем DmiVady 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В суботу в 16:47 Поділитись Опубліковано: В суботу в 16:47 58 минут назад, Бездомный сказал: тобто КАМаз сам по собі так вдало згорів ? Довбень, нахер кому той КАМАЗ нужен, без заказов госструктур и МО?? Такая же хрень как и Авто ВАЗ, с пожизненными дотациями... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: В суботу в 16:56 Поділитись Опубліковано: В суботу в 16:56 (змінено) Ой! Чому ж у нього хвостик на ізоленті тримається?😁 Змінено В суботу в 16:56 користувачем vovova 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 17:01 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:01 6 годин тому, ozzy сказав: ⚡️Генштаб наказав Повітрчним Силам направляти своїх солдат на фронт як піхоту через критичний дефіцит людей, — The Guardian Навіть добре навчених на Заході операторів ППО відправляють на фронт, що погіршує ефективність ППО Колись, ще в СРСР я пройшов пів року учебку ППО і поїхав з товаришами у "війська", до Німеччини, боронити Вітчизну від злої нати. І ось ми приїхали у дивізію, на розподіл, і з такими же хлопцями з різних учебок, різні спеціальності, сидимо у клюбі. Вибігає на сцену кремезний десантник, у береті й зі всіма веніками, як у тому кіно "В зоне особого внимания" ) Каже: "А хто в дЄсанти хоче!?" ну і про те що треба: фізуха тощо ... Ну, ми, три хлопці (з моєї компанії) тягнемо руки: все вміємо і т.п., і кортить нам оті блакитні беретики на макітру начепити, та цеглу зранку о голову розбивати ))). Забрав він наші справи та десь побіг.... За пів години повернувся, і каже: ви хлопці справні, але ж ви ППО, розумні, штучний товар, дефіцит в армії, тому, мені вас ніяк не віддадуть, їдьте до свого полку ППО) а собі ми знайдемо придатних, їх багато) Так я, дякуючи долі, я не став "дЄсантом" ))) Я до чого це розповів: пів року учебки не рахую, таке, там мало вчили за спеціальністю, але поки я став справним спецом на самій низовій посаді у розрахунку бойової машини, у військах, пройшло не менше ніж пів року тренувань, поту та вивчення матчастини, і ще пів року, поки опанував ще дві спеціальності у БМ. Звісно, ми й з автоматом вміли, два-три рази на тиждень стріляти ходили, і все інше, але ... брати ППОшника і робити з нього піхотинця, при тому, що тиск ракет та "шахедів" не зменшується, це вже навіть не дно ... це злочинна дурість. У 15-му, коли мені видали РПГ-7 і сказали що я справний піхотинець ) нічого не літало, але й тоді я на це подивився з цікавістю, і з армією ми, при першій нагоді, пішли різними шляхами) Зараз в мене вже нема слів, тільки цифри ... 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: В суботу в 17:13 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:13 10 минут назад, DmiVady сказал: рати ППОшника і робити з нього піхотинця ПВО - не только спецы штучной выделки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В суботу в 17:24 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:24 (змінено) 7 годин тому, ozzy сказав: ⚡️Генштаб наказав Повітрчним Силам направляти своїх солдат на фронт як піхоту через критичний дефіцит людей, — The Guardian Навіть добре навчених на Заході операторів ППО відправляють на фронт, що погіршує ефективність ППО Нікуди "добре навчених на Заході операторів ППО" не відправляє та не збираєтся відправляти -- є тільки бездоказова брехня ворогів України, яку розповсюджують "корисні ідіоти", або ті, хто вдає з себе ідіотів (ті ж вороги України). Читаємо: "З метою якісного доукомплектування особовим складом військових частин, які формуються та відновлюють боєздатність, визначену чисельність військовослужбовців зі складу підрозділів ПС ЗСУ справді перепризначено на посади, відповідно до їхніх військово-облікових спеціальностей. Водночас, це не стосується фахових спеціалістів ППО, які забезпечують захист українського неба. У Повітряних силах є військовослужбовці різних військово-облікових спеціальностей. Ідеться про перепризначення та відрядження частини військовослужбовців зі складу рот охорони ПС ЗС України, деяких тилових мобільних вогневих груп, а також персоналу, що не задіяний в обслуговуванні та експлуатації високотехнологічного озброєння та військової техніки." t.me/GeneralStaffZSU/19495 Змінено В суботу в 17:24 користувачем 7351 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 17:52 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:52 7 годин тому, ozzy сказав: ⚡️Генштаб наказав Повітрчним Силам направляти своїх солдат на фронт як піхоту через критичний дефіцит людей, — The Guardian Навіть добре навчених на Заході операторів ППО відправляють на фронт, що погіршує ефективність ППО вывсеврети! (с) www.radiosvoboda.org/a/news-henshtab-zsu-media-perevedennya-ppo-v-pikhotu/33248296.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: В суботу в 18:09 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:09 1 час назад, DmiVady сказал: Колись, ще в СРСР я пройшов пів року учебку ППО і поїхав з товаришами у "війська", до Німеччини, боронити Вітчизну від злої нати. І ось ми приїхали у дивізію, на розподіл, і з такими же хлопцями з різних учебок, різні спеціальності, сидимо у клюбі. Вибігає на сцену кремезний десантник, у береті й зі всіма веніками, як у тому кіно "В зоне особого внимания" ) Каже: "А хто в дЄсанти хоче!?" ну і про те що треба: фізуха тощо ... Ну, ми, три хлопці (з моєї компанії) тягнемо руки: все вміємо і т.п., і кортить нам оті блакитні беретики на макітру начепити, та цеглу зранку о голову розбивати ))). Забрав він наші справи та десь побіг.... За пів години повернувся, і каже: ви хлопці справні, але ж ви ППО, розумні, штучний товар, дефіцит в армії, тому, мені вас ніяк не віддадуть, їдьте до свого полку ППО) а собі ми знайдемо придатних, їх багато) Так я, дякуючи долі, я не став "дЄсантом" ))) Я до чого це розповів: пів року учебки не рахую, таке, там мало вчили за спеціальністю, але поки я став справним спецом на самій низовій посаді у розрахунку бойової машини, у військах, пройшло не менше ніж пів року тренувань, поту та вивчення матчастини, і ще пів року, поки опанував ще дві спеціальності у БМ. Звісно, ми й з автоматом вміли, два-три рази на тиждень стріляти ходили, і все інше, але ... брати ППОшника і робити з нього піхотинця, при тому, що тиск ракет та "шахедів" не зменшується, це вже навіть не дно ... це злочинна дурість. У 15-му, коли мені видали РПГ-7 і сказали що я справний піхотинець ) нічого не літало, але й тоді я на це подивився з цікавістю, і з армією ми, при першій нагоді, пішли різними шляхами) Зараз в мене вже нема слів, тільки цифри ... Там ще треба розібратись, кого перевели. У нас все по класиці, на кожну тилову частину приходить план, скільки людей треба виставить, а там вже від внутрішіх ігр престолів в/ч залежить, хто залишиться ппошником, а хто стане піхотою. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 18:28 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:28 1 час назад, vovova сказал: Ой! Чому ж у нього хвостик на ізоленті тримається?😁 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 19:16 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:16 А чим ви вимірюєте потужність? ))) www.instagram.com/reel/DDxDzSTIy2e/?igsh=MWh3OGlta2psejg4aA== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 19:22 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:22 (змінено) стадіон , так стадіон (с) Збройні сили України відповіли на "високотехнологічну дуель", оголошену Путіним, завдавши удару 10 ракетами по штабу російської 155-ї бригади морської піхоти у місті Рильськ Курської області. Змінено В суботу в 20:40 користувачем Бездомный 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: В суботу в 19:29 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:29 (змінено) Кличте Бездомного www.instagram.com/reel/DCUCL-IoxJb/?igsh=Zjh3Zms0c2Nwcmc3 www.instagram.com/reel/DBLb5TauzAn/?igsh=NzVuaTFmdTY4dGh5 Змінено В суботу в 19:36 користувачем ozor 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: В суботу в 19:46 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:46 (змінено) Дефіцит на фронті став настільки гострим, що Генштаб наказав і без того виснаженим підрозділам протиповітряної оборони вивільнити більше людей, щоб відправити їх на фронт як піхоту, пише The Guardian з посиланням на два джерела в підрозділах ППО. Как редакция The Guardian пропускает шнягу? И странно, что РС это масштабирует. www.radiosvoboda.org/a/news-ppo-perevedennya-pikhota-front/33248273.html Змінено В суботу в 19:46 користувачем Propeller Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В суботу в 20:08 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:08 20 хвилин тому, Propeller сказав: Дефіцит на фронті став настільки гострим, що Генштаб наказав і без того виснаженим підрозділам протиповітряної оборони вивільнити більше людей, щоб відправити їх на фронт як піхоту, пише The Guardian з посиланням на два джерела в підрозділах ППО. Как редакция The Guardian пропускает шнягу? И странно, что РС это масштабирует. www.radiosvoboda.org/a/news-ppo-perevedennya-pikhota-front/33248273.html 2 години тому, US7IGN сказав: вывсеврети! (с) www.radiosvoboda.org/a/news-henshtab-zsu-media-perevedennya-ppo-v-pikhotu/33248296.html 2 години тому, 7351 сказав: Нікуди "добре навчених на Заході операторів ППО" не відправляє та не збираєтся відправляти -- є тільки бездоказова брехня ворогів України, яку розповсюджують "корисні ідіоти", або ті, хто вдає з себе ідіотів (ті ж вороги України). Читаємо: "З метою якісного доукомплектування особовим складом військових частин, які формуються та відновлюють боєздатність, визначену чисельність військовослужбовців зі складу підрозділів ПС ЗСУ справді перепризначено на посади, відповідно до їхніх військово-облікових спеціальностей. Водночас, це не стосується фахових спеціалістів ППО, які забезпечують захист українського неба. У Повітряних силах є військовослужбовці різних військово-облікових спеціальностей. Ідеться про перепризначення та відрядження частини військовослужбовців зі складу рот охорони ПС ЗС України, деяких тилових мобільних вогневих груп, а також персоналу, що не задіяний в обслуговуванні та експлуатації високотехнологічного озброєння та військової техніки." t.me/GeneralStaffZSU/19495 Офігеть... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 20:12 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:12 2 години тому, US7IGN сказав: вывсеврети! (с) www.radiosvoboda.org/a/news-henshtab-zsu-media-perevedennya-ppo-v-pikhotu/33248296.html Як я зрозумів, з генштабівської писанини, "тилові мобільні групи" то вже не ППО і збивати "шахеди" та інше біля Львова чи Франека вже не потрібно ... А хто зараз Ігнат, і чого він каже всупереч генштабу? Він брехло і ворог? Цитата Представник управління комунікацій командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат підтвердив, що переведення відбуваються, сказавши, що вони «дуже болючі», але він заперечив, що це впливає на кількість повітряних цілей. Якийсь блудняк ... Завтра ще скажуть що ДипСтейт то кацапське іпсо ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: В суботу в 20:16 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:16 29 хвилин тому, Propeller сказав: Дефіцит на фронті став настільки гострим, що Генштаб наказав і без того виснаженим підрозділам протиповітряної оборони вивільнити більше людей, щоб відправити їх на фронт як піхоту, пише The Guardian з посиланням на два джерела в підрозділах ППО. Как редакция The Guardian пропускает шнягу? И странно, что РС это масштабирует. www.radiosvoboda.org/a/news-ppo-perevedennya-pikhota-front/33248273.html А що не так? Можна подумати це вперше (з ппо в піхоту) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: В суботу в 20:20 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:20 3 минуты назад, loader сказал: А що не так? Можна подумати це вперше (з ппо в піхоту) Я про источники инфомации. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 20:20 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:20 (змінено) 4 часа назад, ozor сказал: Кличте Бездомного www.instagram.com/reel/DCUCL-IoxJb/?igsh=Zjh3Zms0c2Nwcmc3 та то швидше поціновувачам кацапощелепної педопіхвомразоти , які мені за кацапощелепних педопіхвомразів дизлайки тицькають , слід показувати 🤣 Змінено В суботу в 23:55 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: В суботу в 20:23 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:23 Рад, что Антонов при делах. Крайнее применение в Казани. Не знал, что машинки, которые медленно летают в рф имеют название АН-196. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: В суботу в 20:25 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:25 (змінено) 10 хвилин тому, Propeller сказав: Я про источники инфомации. 10 хвилин тому, Propeller сказав: Ну вони ж не напишуть посаду і імя військового чи навіть підрозділ. З очевидних причин. Осьо твіт військового про це: x.com/canisbandera/status/1870499437447086353 Думаю все очевидно. Змінено В суботу в 20:31 користувачем loader 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 20:27 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:27 (змінено) 1 годину тому, Propeller сказав: Рад, что Антонов при делах. Крайнее применение в Казани. Не знал, что машинки, которые медленно летают в рф имеют название АН-196. На мацкву, 253 тонни: Цитата Другий екземпляр літака "Мрія" готовий на 70%, зберігся у хорошому стані з основними частинами, такими як фюзеляж і крило, зараз потрібно закінчити 30% роботи для його оснащення – Антонов Змінено В суботу в 22:06 користувачем vadimv 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: В суботу в 20:39 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:39 (змінено) Мільйонер збирав на відновлення власної кавʼярні з людей Невеличке розслідування журналіста Дениса Кошельника показало цинічність ситуації. Якщо коротко: бізнесмен Володимир Задирака - власник мережі кав'ярень та ресторану. Всі вони розташовані в шикарних місцях столиці. Одна із кавʼярень була пошкоджена після останнього обстрілу русні. І цей мєга мозок не вигадав нічого краще, ніж відкрити ЗБІР на її відновлення. За день йому задонатили більше 460 тисяч грн. І це в той момент, коли військові збори йдуть дуже повільно. Трешу в цій ситуації додає ще й те, що репостнули цей збір старша радниця голови ОП Дар'я Зарівна і позаштатний радник голови ОП Сергій Лещенко, які мають, очевидно, дружні стосунки із Задиракою. Пздц. web.telegram.org/a/#-1001660226324 Змінено В суботу в 20:40 користувачем Propeller 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: В суботу в 21:00 Поділитись Опубліковано: В суботу в 21:00 Пишут : наши сегодня вечером опять начали прилетать в Казань. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз