Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, DimaF сказал:

Для этого надо рубить интернет.

Пока ссутся чекисты, да и трудновато это, когда финансы завязаны на сеть.

"масква не сразу сроилась"(с) 

активно розробляють , тестують та поступово впроваджують  суверенний чебурнет .

але , кацапи  й  без суверенного чебурнету залишилися кацапами .

та й  взагалі не уявляю , що має статися , щоб кацапи перетворилися з людожерів на звичайних  людей

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 часов назад, Бездомный сказал:

тільки не у сім разів , а на сім порядків

Все такі підкреслю, що це були не досуджі вигадки, а результати  конкретного аналізу ситуації, проведеного солідним англійським виданням

Посилання на коментар

32 минуты назад, Бездомный сказал:

та й  взагалі не уявляю , що має статися , щоб кацапи перетворилися з людожерів на звичайних  людей

Только исчезнуть, как исчезли варвары, гунны, скифы и пр...

Посилання на коментар

58 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Все такі підкреслю, що це були не досуджі вигадки, а результати  конкретного аналізу ситуації, проведеного солідним англійським виданням

та у всіх тих так званих солідних  західних аналітиків , досить погана кредитна історія - вони не враховують ефект мультиплікації , коли натхненні кацапами , піднімуть голову реваншисти  зі  всього світу

мьі на  горе всем буржуям 

мировой пожар раздуем 

мировой пожар в крови 

Господи благослови 

(с)

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Canton сказав:

Ось вам...

photo_2024-12-18_09-24-07.jpg

жодна добра справа не залишиться непокараною. я думаю самий прикол буде якщо заочно оштрафують волонтера, який давно загинув штурмовиком, за передачу в ЗСУ бусіка, на якому його й бусифікували. я завжди казав, хочеш допомогти - роби це анонімно. в карму все одно зарахується, а податковій та іншим бандитам від держави - ***!

• Лайк 4
Посилання на коментар

59 минут назад, Бездомный сказал:

вони не враховують ефект мультиплікації , коли натхненні кацапами , піднімуть голову реваншисти  зі  всього світу :

А хто у нас в усьому світі займає місця реваншистів: італійці, іспанці, румуни,  мад'яри, словаки? Японці вже звідтам вибули назавжди. Німці може ще пошукають таких поміж ліваками, десь середь мобільних бійців Сари Вагенкнехт. Але в більшости німці також для них втрачені, колись років 8-10  я надибав на спогади одного німецького антифашиста - він виріс у сім'і діда, якогось функціонера концтабору. Так там за огорожею табору була тиха іділлічна картина, тільки  дахи усіх будівель були вкриті вічним шаром жиру. Але ні дідуся, ні бабусю це зовсім не бентежило. На світосприймання старшого покоління нова німецька влада тоді забила, а молодь взялися перевиховувати - їх зобов'язали брати участь в перепохованню жертв і т.д.

Німцям це допомогло, плюс до того було відкрито доступ до реальної інформації, що зараз на раші заблоковано.

Посилання на коментар

чорноморські  пляжі  Кубані   чекають на кацапів майбутнього купального сезону

• Сумно 1
Посилання на коментар

52 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

А хто у нас в усьому світі займає місця реваншистів: мад'яри, словаки?

на увазі мався колективний Південь - китай , пакістан , іран ,  індія , бразилія , пенісуела , бідні арабські  держави , які не вписалися у систему глобального розпроділу оресурсів  ,  африка - вони мріють про все віджати та "справедливо" переділити  помсту білій людині  за колоніальне гноблення

це ж вже було (с) - у 70-80-ті.

• Лайк 1
Посилання на коментар

50 хвилин тому, Canton сказав:

Ось вам...

з тієї ж серії, що не в усі волонтерські фонди можна задонатити вовіну тищу ((

• Дякую 1
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 годин тому, Canton сказав:

1. Я даже не знаю, кто это...

2. Создание Правительства национального спасения как раз и предполагает РЕЗКОЕ перераспределение полномочий между президентом, радой и правительством.

Президент, например, становится фигурой чисто номинальной, медийной - еблетом торговать

Я щось проґавив ... кого від кого треба спасати?

А головне, навіщо?

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 минуты назад, DmiVady сказал:

кого ... треба спасати?

Меня! При пожаре не кантовать и выносить первым...

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

5 минут назад, DmiVady сказал:

А головне, навіщо?

• Лайк 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

А головне, навіщо?

Небезпека полягала б у тому, щоб сказати: Ми заморозимо війну і домовимося з росіянами”, – сказав він, коментуючи переговори з Трампом у Парижі. 

flot2017.com/tramp-khoche-shvydkykh-rishen-ale-ukraina-proty-zamorozhuvannia-vijny-zelenskyj/

перекладаю на зрозумілу: якщо війна закінчиться, то особисто мені і менеджерам капець. тому треба більше бусифікувати та їбашитися :flag1:

8 хвилин тому, Canton сказав:

Меня! При пожаре не кантовать и выносить первым...

у що загортатися і напрямок самі знаєте :lol:

• Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

у що загортатися і напрямок самі знаєте :lol:

"уйду я от вас...злые вы..."(С)

Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

якщо війна закінчиться, то особисто мені і менеджерам капець

Неужто его повесят? Или Гуантанамо?

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

Неужто его повесят? Или Гуантанамо?

це не важливо. а от тут цікаво news.telegraf.com.ua/ukr/ukraina/2024-12-18/5890738-byvshiy-glava-op-andrey-bogdan-khochet-vernutsya-v-politiku-istochniki

а я думаю, чого це я сиджу тут, патріота з себе вдаю :lol: 

• Хаха 1
Посилання на коментар

кацапи кажуть  вполювали узбека , який підірвав  генерала кирилова

Посилання на коментар

28 минут назад, Бездомный сказал:

на увазі мався колективний Південь - китай , пакістан ,  індія , бразилія , пенісуела , бідні арабські  держави , які не вписалися у систему глобального розпроділу оресурсів 

Світ досить строкатий - Венесуєла ще 6о років тому посідала 4-е місце у світі за величиною ППС на душу населення (вони взяли та вигнали тоді олгархів, та результат незабарився). А Китай і зараз влаштовує його роль у світі, Бразилію частково теж. Пакістан зараз під впливом темних клерикальних кіл, як і деяки араби, ще може глибинні туркі. Виросте у світі рівень освіченності і вону перейдуть у категорію татар та башкір, де релігія тільки традиція, а сама віра менше значить ніж наробивший там не так давно шухеру фільм по мотивам бандицького життя.

• Лайк 1
Посилання на коментар

36 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Світ досить строкатий - Венесуєла ще 6о років тому посідала 4-е місце у світі за величиною ППС на душу населення (вони взяли та вигнали тоді олгархів, та результат незабарився). А Китай і зараз влаштовує його роль у світі, Бразилію частково теж. Пакістан зараз під впливом темних клерикальних кіл, як і деяки араби, ще може глибинні туркі. Виросте у світі рівень освіченності і вону перейдуть у категорію татар та башкір, де релігія тільки традиція, а сама віра менше значить ніж наробивший там не так давно шухеру фільм по мотивам бандицького життя.

на москві та розчленінграді  мешкають найосвіченіші  найзаможніші  кацапи - освічений людожер не перетворюється на людину , він стає небезпечнішим .

доречі - татари та башкіри охоче вербуються "на сво" .

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, irina1969 сказав:

Ну з тиячою то смішно - можна оплатити комуналку а на фонди кинути зі своїх. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

перекладаю на зрозумілу: якщо війна закінчиться, то особисто мені і менеджерам капець. тому треба більше бусифікувати та їбашитися :flag1:

З цим зрозуміло, ми не раз вже це обговорювали)

Я про те, як допоможуть порятунку країни, від психічно хворого, ті два старих, дуже поюзаних бойових пиидораси,

один з котрих давав інтерв'ю другому, а другий робив залізінг першому?

Тут хвойд тре міняти ... і тих покидьків у процес порятунку допускати, то знов про гроші )))

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, loader сказав:

Ну з тиячою то смішно - можна оплатити комуналку а на фонди кинути зі своїх. 

якщо смішно то смійтесь...у мене "комуналка" це тільки за світло в садове товариство і я не можу заплатити вовіною тисячею... 

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 години тому, irina1969 сказав:

У які офіційно зареєстровані "волонтерські фонди" не можна "задонатити вовіну тищу? 

Якщо це не державна таємниця і ви це не самі придумали, звісно.

Буду вдячний за посилання на офіційний документ, який це забороняє, як що він існує, звісно.

Успіхів!

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...