vadimv Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Та ясне діло, а шо ж не зробили ракет середньої дальності? На Южмаші ж вся стратегічка вироблялася, SS-9 і SS-18. Я-то знаю чого, але для "патріотів" це велике питання:) Пане програмісте, припиніть тицяти кнопку "Додати відповідь" ) Її вже тричі додано )) Змінено 8 листопада 2024 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 ЗП вчителям підняли на 27 доларів. до 4 штук ще далеко,але початок є) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 новий бізнес t.me/AndriyuKK/36913 Українці видавали себе за працівників ТЦК та поліції, щоб вибити гроші з чоловіків мобілізаційного віку Вони зупиняли на вулицях чоловіків та погрожували примусовою доставкою до ТЦК, але за гроші пропонували цього не робити. У разі відмови — били та залякували. За одне «патрулювання» спільники могли отримати від 40 тисяч грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 22 хвилини тому, vadimv сказав: Пане програмісте, припиніть тицяти кнопку "Додати відповідь" ) Її вже тричі додано )) Я тицяв один раз. То баг форума, нехай хазяїн з ним розбираєцця:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 22 хвилини тому, vadimv сказав: Пане програмісте, припиніть тицяти кнопку "Додати відповідь" ) Її вже тричі додано )) Я тицяв один раз. То баг форума, нехай хазяїн з ним розбираєцця:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 9 минут назад, МаТраС сказал: новий бізнес t.me/AndriyuKK/36913 Українці видавали себе за працівників ТЦК та поліції, щоб вибити гроші з чоловіків мобілізаційного віку Вони зупиняли на вулицях чоловіків та погрожували примусовою доставкою до ТЦК, але за гроші пропонували цього не робити. У разі відмови — били та залякували. За одне «патрулювання» спільники могли отримати від 40 тисяч грн. Почалась кампанія по відбілюванню? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 хвилину тому, murava сказав: Почалась кампанія по відбілюванню? варік Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 6 хвилин тому, murava сказав: Почалась кампанія по відбілюванню? якщо анусу, то до Бєдросовича. контактну особу знаєте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 як вспомню,як ти чавкала.... коли цей великий оратор тепер оре ще більше всіх в раді t.me/AndriyuKK/36924 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 6 годин тому, Александр Аврамчук сказав: цна початку вінйи він добровільно прийшов і попросився на самий складний напрямок Миколаів і завдяки йому Миколаїв утримали і орки не пішли на Одесу. А можна більш детально описати як саме врятував? 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 22 хвилини тому, murava сказав: Почалась кампанія по відбілюванню? Рано ще. Поки більше залякування вигідне. До весни забудьте про відбілювання, навпаки буде підсилена бусифікація:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 22 хвилини тому, murava сказав: Почалась кампанія по відбілюванню? Рано ще. Поки більше залякування вигідне. До весни забудьте про відбілювання, навпаки буде підсилена бусифікація:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Рано ще. Поки більше залякування вигідне. До весни забудьте про відбілювання, навпаки буде підсилена бусифікація:) Ви собі суперечите. Вибори назначатимуться за 6 місяців (мова йде про весну), значить бойові дії вже повинні закінчитися. Бусифікація навіщо? Таки залякування вигідно владі чи військовим? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Рано ще. Поки більше залякування вигідне. До весни забудьте про відбілювання, навпаки буде підсилена бусифікація:) по ходу баг тільки у вас) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 2 хвилини тому, МаТраС сказав: по ходу баг тільки у вас) Ні, це відомий баг цього довіжка форума. Просто його давно не оновлювали. Коли поганий зв'язок, як у мене зараз, бо я за містом, то пости дублюються:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 2 хвилини тому, МаТраС сказав: по ходу баг тільки у вас) Ні, це відомий баг цього довіжка форума. Просто його давно не оновлювали. Коли поганий зв'язок, як у мене зараз, бо я за містом, то пости дублюються:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: поганий зв'язок, як у мене зараз, бо я за містом Оце така вона, німецька якість ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Оце така вона, німецька якість ) Ну, я сумніваюсь, що іспанська краще:) Але в Україні зв'язок і Інтернет значно краще і дешевше:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Оце така вона, німецька якість ) Ну, я сумніваюсь, що іспанська краще:) Але в Україні зв'язок і Інтернет значно краще і дешевше:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 Ну вот, старик вдохнул полной грудью. Один раз. Пока. Адміністрація президента США Джо Байдена скасувала фактичну заборону на розміщення американських військових підрядників в Україні для допомоги в обслуговуванні та ремонті наданих США систем озброєння, зокрема винищувачів F-16 і систем ППО Patriot. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 хвилину тому, Propeller сказав: Ну вот, старик вдохнул полной грудью. Один раз. Пока. Адміністрація президента США Джо Байдена скасувала фактичну заборону на розміщення американських військових підрядників в Україні для допомоги в обслуговуванні та ремонті наданих США систем озброєння, зокрема винищувачів F-16 і систем ППО Patriot. передсмертні конвульсії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ну, я сумніваюсь, що іспанська краще:) Даремно ) Тут дуже гарна якість зв'язку, якісь проблеми виникають хіба що в горах. Щодо вартості - вона така сама, як в Україні. Конкретно зараз працює українська сімка UMC ) через роумінг за 200 грн.місяць. Іспанський Ватафон коштує 10 євро на місяць. Зараз не використовується, бо нема потреби. Лайф також працює церез Оранж - без жодних затиків. 130 грн на місяць Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 13 минут назад, Propeller сказал: Ну вот, старик вдохнул полной грудью. Один раз. Пока. Адміністрація президента США Джо Байдена скасувала фактичну заборону на розміщення американських військових підрядників в Україні для допомоги в обслуговуванні та ремонті наданих США систем озброєння, зокрема винищувачів F-16 і систем ППО Patriot. Були стримуючі фактори у вигляді неадекватних виборців. Тепер ці ризики позаду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 10 хвилин тому, vadimv сказав: Даремно ) Тут дуже гарна якість зв'язку, якісь проблеми виникають хіба що в горах. Щодо вартості - вона така сама, як в Україні. Конкретно зараз працює українська сімка UMC ) через роумінг за 200 грн.місяць. Іспанський Ватафон коштує 10 євро на місяць. Зараз не використовується, бо нема потреби. Лайф також працює церез Оранж - без жодних затиків. 130 грн на місяць Я чув, що зробили роумінг безкоштовний. Але внутрішній номер +49 зручніше. І коштує, в принципі, копійки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз