karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Ну, як виберуть За, то матимуть змогу впевнитись. Буде так, як зараз в армії, тільки в масштабах країни. Якщо ти сприймеш Мар'яну за просто йобнуту бабу, якою вона і є, а залужного за запійного алкаша з нестійкою нервовою системою, то все стає на своє місце без усякої теорії змови. Ти ідеалізуєш людей і будуєш на цьому криві прогнози їхньої діяльності. Змінено 8 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 4 хвилини тому, karbo сказав: Ти помиляєшся і сам не знаєш в чому. Час покаже:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 16 хвилин тому, karbo сказав: У такому випадку це говорить, що у залужного немає власної позиції. Людина пластилін. Далі думку розвивати? Армія це виконання наказу. такі як Зеленський не переносять іншої думки Змінено 8 листопада 2024 користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 Тільки що, Александр Аврамчук сказав: Армія це виконання наказу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 31 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: ту ж Мар'яну, яка 100% людина Та ні, там від людини десь 20%, не більше... 3 хвилини тому, karbo сказав: Ти ідеалізуєш людей і будуєш на цьому криві прогнози їхньої діяльності. Занадто розумний, судить інших по собі ) Змінено 8 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: Армія це виконання наказу. Це не стосується вищого командування. Воно має змогу доводити верховному неспроможність задуманого і подавати у відставку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: Та ні, там від людини десь 20%, не більше... Як на мій погляд, просто йобнута 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 хвилину тому, karbo сказав: Якщо ти сприймеш Мар'яну за просто йобнуту бабу, якою вона і є, а залужного за запійного алкаша з нестійкою нервовою системою, то все стає на своє місце без усякої теорії змови. Мар'яна далеко не йобнута баба. Як і Залужний не алкаш, хоча в армії серед генералітету бухають норм. Залужний не дурний, він гарно розуміє ситуацію. І вижме з неї максимум. Всі можливості в нього для цього є. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: Та ні, там від людини десь 20%, не більше... Я в курсі, що ви не любите дівчат. Мабуть багато лиха вам в житті вони заподіяли:) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Мар'яна далеко не йобнута баба. Як і Залужний не алкаш, хоча в армії серед генералітету бухають норм. Залужний не дурний, він гарно розуміє ситуацію. І вижме з неї максимум. Всі можливості в нього для цього є. Ти знову ідеалізуєш звичайних людей і будуєш прогнози, виходячи, що вони, як шестерні в механізмі, володіють стійкими властивостями. А насправді зліплені вони з того, що зліплені і буксують при навантаженні. Змінено 8 листопада 2024 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Я в курсі, що ви не любите дівчат. Зате вони мене люблять ) Бігають, не відстаючи )) Тільки що, Dmitriy_S сказав: Мабуть багато лиха вам в житті вони заподіяли:) Та і веселощів теж немало ) Баланс приблизно сходиться. )) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 5 хвилин тому, karbo сказав: Ти знову ідеалізуєш звичайних людей і будуєш прогнози, виходячи, що вони, як шестерні в механізмі, володіють стійкими властивостями. А насправді зліплені вони з того, що зліплені і буксують при навантаженні. Нікого я не ідеалізую. Сприймаю людей з усіми їхніми вадами. І прогнози будую відповідно до цього. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Нікого я не ідеалізую. Сприймаю людей з усіми їхніми вадами. І прогнози будую відповідно до цього. Тоді ти би не сприймав Мар'яну за розумну істоту. Розумні не зливають позиції і задуми власної армії ворогу. Забув добавити - публічно, в прямому ефірі. А ля Вікторія спартс в Україні Залужний алкаш звичайний при генеральських погонах Змінено 8 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 2 хвилини тому, karbo сказав: Тоді ти би не сприймав Мар'яну за розумну істоту. Розумні не зливають позиції і задуми власної армії ворогу. Забув добавити - публічно, в прямому ефірі. Коли вам щось не зрозуміло, це не означає, що інші дурні. Старі хрони із форуму (як правило без особливих досягнень у житті) вважають себе розумнішими за інших. Просто так в політиці нічого не відбувається, на все є своя причина. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 7 минут назад, XL.pro сказал: Коли вам щось не зрозуміло, це не означає, що інші дурні. Старі хрони із форуму (як правило без особливих досягнень у житті) вважають себе розумнішими за інших. Просто так в політиці нічого не відбувається, на все є своя причина. Мені якраз і зрозуміло чому вони саме так діють, виходячи з їхньої природи, в не наділених їм вами ідеальними властивостями. Вони лише такі, якими вони є. І не більше того. Саме тому так і діють, а не тому, що є ідеальними шестернями якогось там ідеального політичного механізму сформованого виключно у вашій уяві. Змінено 8 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 Історія з моїм розшуком – пряма вказівка Сирського, який образився за вимоги провести армійську реформу. Я знаю це точно, і коли саме та через кого він давав цю вказівку. Зробив він це, до речі, тільки з другої спроби. Тригером став стрім від 27 жовтня, де я прямо сказав, що ми у ситуації, близькій до катастрофи, через неадекватну систему управління військами. По порядку: 1. Відправка повістки за адресою, де я не проживаю, яку я не надавав, і яка не є адресою прописки. Спеціально, щоб я не отримував її. 2. Оголошення у розшук, бо не зʼявився за викликом, який не міг отримати ніяк. За телефоном чи поштою ніхто так і не звʼязувався зі мною. У день оголошення у розшук я був у МО. Через день ще раз. 3. Злив інфи про розшук російській агентурі. Далі включились і самі росіяни. 4. Брехня про навмисну неявку і сплату штрафу мною від обласного центру комплектування. Пане Сирский, ви на що розраховуєте, розпалюючи протистояння всередині країни? Ви точно розумієте наслідки своїх дій? Брехня і дрібʼязковість точно не допоможуть нам зберегти країну. youtu.be/Ch1MN8pEkfY. Стерненко 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 (змінено) 5 минут назад, Дашуля сказал: Історія з моїм розшуком – пряма вказівка Сирського, який образився за вимоги провести армійську реформу. Я знаю це точно, і коли саме та через кого він давав цю вказівку. Зробив він це, до речі, тільки з другої спроби. Тригером став стрім від 27 жовтня, де я прямо сказав, що ми у ситуації, близькій до катастрофи, через неадекватну систему управління військами. По порядку: 1. Відправка повістки за адресою, де я не проживаю, яку я не надавав, і яка не є адресою прописки. Спеціально, щоб я не отримував її. 2. Оголошення у розшук, бо не зʼявився за викликом, який не міг отримати ніяк. За телефоном чи поштою ніхто так і не звʼязувався зі мною. У день оголошення у розшук я був у МО. Через день ще раз. 3. Злив інфи про розшук російській агентурі. Далі включились і самі росіяни. 4. Брехня про навмисну неявку і сплату штрафу мною від обласного центру комплектування. Пане Сирский, ви на що розраховуєте, розпалюючи протистояння всередині країни? Ви точно розумієте наслідки своїх дій? Брехня і дрібʼязковість точно не допоможуть нам зберегти країну. youtu.be/Ch1MN8pEkfY. Стерненко Давно пора цим клоунам довести патріотизм власним перебуванням в окопах Чувак, став мільйонером на війні і ще хавку відкриває на вище командування під час тієї же війни. Змінено 8 листопада 2024 користувачем karbo 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 4 минуты назад, Дашуля сказал: Історія з моїм розшуком – пряма вказівка Сирського, який образився за вимоги провести армійську реформу. Я знаю це точно, і коли саме та через кого він давав цю вказівку. Зробив він це, до речі, тільки з другої спроби. Тригером став стрім від 27 жовтня, де я прямо сказав, що ми у ситуації, близькій до катастрофи, через неадекватну систему управління військами. По порядку: 1. Відправка повістки за адресою, де я не проживаю, яку я не надавав, і яка не є адресою прописки. Спеціально, щоб я не отримував її. 2. Оголошення у розшук, бо не зʼявився за викликом, який не міг отримати ніяк. За телефоном чи поштою ніхто так і не звʼязувався зі мною. У день оголошення у розшук я був у МО. Через день ще раз. 3. Злив інфи про розшук російській агентурі. Далі включились і самі росіяни. 4. Брехня про навмисну неявку і сплату штрафу мною від обласного центру комплектування. Пане Сирский, ви на що розраховуєте, розпалюючи протистояння всередині країни? Ви точно розумієте наслідки своїх дій? Брехня і дрібʼязковість точно не допоможуть нам зберегти країну. youtu.be/Ch1MN8pEkfY. Стерненко Кто мне там носит Стерненка в качестве морального авторитета и образца для подражания, не надо. Потому что рукописи не горят, особенно интернетные. Пацан вообще молодец, базару ноль. Только Путин таки ввел. Наверное, плохо валил Пороха, надо было лучше валить. Тогда бы, конечно, Путин не ввёл. Долбоебы сцк... Ладно, пофиг уже, просто не носите мне это всё в чат. Ок? Т. Адамс 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 12 хвилин тому, karbo сказав: Давно пора цим клоунам довести патріотизм власним перебуванням в окопах Чувак, став мільйонером на війні і ще хавку відкриває на вище командування під час тієї же війни. зловив хвилю. не може зупинитися тепер. з лайна в князі швидко злетів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 1 минуту назад, МаТраС сказал: зловив хвилю. не може зупинитися тепер. з лайна в князі швидко злетів Якщо висловлювалися на ворожій мові - потерял берега. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 29 хвилин тому, karbo сказав: Тоді ти би не сприймав Мар'яну за розумну істоту. Розумні не зливають позиції і задуми власної армії ворогу. Забув добавити - публічно, в прямому ефірі. А ля Вікторія спартс в Україні Залужний алкаш звичайний при генеральських погонах В вас говорять емоції. Мабуть ви прихильник одного президента. Те, що Мар'яна не тупа піхва - це 100% Та й Залужний не алкаш, думаю, правда я його особисто не знаю і не стикався з ним. Того на 100% сказати не можу. За Залужного вам краще в Арестовича спитати, це його креатура:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 Только что, Dmitriy_S сказал: В вас говорять емоції. Мабуть ви прихильник одного президента. Те, що Мар'яна не тупа піхва - це 100% Та й Залужний не алкаш, думаю, правда я його особисто не знаю і не стикався з ним. Того на 100% сказати не можу. За Залужного вам краще в Арестовича спитати, це його креатура:) Друже, я не прихильник жодного із них. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 48 минут назад, Dmitriy_S сказал: Я в курсі, що ви не любите дівчат. Мабуть багато лиха вам в житті вони заподіяли:) ви на ТП бінго перейшли ? а що сталося ?🤣 стать змінили ?🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз