Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав:

І шо? Після цього харківський довбойоб перестане бути довбоебом?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

І шо? Після цього харківський довбойоб перестане бути довбоебом?

Проспись чучело.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Короче будинок на 165 квадратів в 50 куе встав. Якби будувався, як дехто тут описує то мабуть за то саме х3 було би. 😎

Мабуть, це гарно, побудувати будинок своїми руками.

Я під настрій теж, бувало, руками робив щось по подвір'ю, звісно, щось більш-менш складне та цікаве(завдяки форуму освоював нові навички), бо косити траву чи копати за кілька сот гривень охочих в моєму селі завжди черга була.

Та й в мене було, є й, сподіваюсь, буде на що витрачати вільний час, коли буду жити в селі, в мене кілька хобі, котрі потребують немало часу)

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 4
Посилання на коментар

3 часа назад, Dmitriy_S сказал:

Пані Сексінка, ви нудна і передбачувана. А мені подобаються стєрви з буйною фантазією. І так, щоб сучність була викручена по максимуму. Так що бігайте он за Вадімом, ви один одному підходите. Вангую, що Вадім по гороскопу або Дєва, або Вєси:) 

Опять мимо, он мне триста лет нужен как и вы), это же вы ко мне дело имеете а я к вам), фантазии у вас конечно зашкаливают но видимо или по Бедросовичу с его хером страдаете или еще какая аномалия, но вас не осуждаю каждому свое))), вот только не надо мне говорить что делать и я вам не скажу куда идти на пару с вашей айти-компанией, такой как и вы ни о чем.

Посилання на коментар

8 часов назад, Dmitriy_S сказал:

Пані Сексінка, ви нудна і передбачувана. А мені подобаються стєрви з буйною фантазією. І так, щоб сучність була викручена по максимуму.

непередбачувана баба ? баба з фантазією ? 

ні , синку , це хфантастика 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 часов назад, seksinika сказал:

Опять мимо, он мне триста лет нужен 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

5 годин тому, seksinika сказав:

Опять мимо, он мне триста лет нужен как и вы), это же вы ко мне дело имеете а я к вам), фантазии у вас конечно зашкаливают но видимо или по Бедросовичу с его хером страдаете или еще какая аномалия, но вас не осуждаю каждому свое))), вот только не надо мне говорить что делать и я вам не скажу куда идти на пару с вашей айти-компанией, такой как и вы ни о чем.

Ви наступного разу, як хочете щось дурне написать, то краще співайте. Кажуть дуже помочна методика:) Щось з вашого улюбленого репертуару:

І Лєнін такой маладой

І юний актябрь впєрєді

• Лайк 1
  • Хаха 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Ви наступного разу, як хочете щось дурне написать, то краще співайте.

Кажуть дуже помочна методика:) Щось з вашого улюбленого репертуару:

І Лєнін такой маладой

І юний актябрь впєрєді

ви надто багато хочете від мавпи з інстальованою    у біос ТП бінго

Посилання на коментар

17 минут назад, Бездомный сказал:

ви надто багато хочете від мавпи з інстальованою    у біос ТП бінго

Судячи з нікнейму у людини і так завищена самооцінка. 😺

Посилання на коментар

2 часа назад, Dmitriy_S сказал:

Ви наступного разу, як хочете щось дурне написать, то краще співайте.

Упражнение "Упал-отжался" тоже нехило помогает

Посилання на коментар

42 минуты назад, sergio сказал:

Судячи з нікнейму у людини і так завищена самооцінка. 😺

донька радянського ахвіцера - то психіатричний діагноз

• Лайк 2
Посилання на коментар

щось настрої кацапів  з пабедабєсньх  почали  змінюватися 

www.yaplakal.com/forum1/topic2851761.html

Посилання на коментар

8 минут назад, Бездомный сказал:

щось настрої кацапів  з пабедабєсньх  почали  змінюватися 

Они давно уже только у пропагандонов.

Но это ничего не меняет.

Посилання на коментар

51 хвилину тому, XL.pro сказав:

Цікава точка зору на прихід Трампа до влади,  подальшу політику Америки

Трамп призначить Сьюзі Вайлс (на фото) головою апарату Білого дому. Вона стане першою жінкою в історії Америки, яка обійме цю впливову посаду, - Associated Press.

👉 Кандидатами на посаду держсекретаря є сенатори Марко Рубіо та Білл Хагерті, а також колишній в.о. директора нацрозвідки Річард Гренелл.

👉 Нагадаю, Рубіо вчора заявив, що війна в Україні "зайшла в глухий кут" і її треба зупинити.

👉 Гренелл у вересні разом із Трампом зустрічався із Зеленським. Він вважається прихильником завершення війни в Україні із заморозкою по лінії фронту та зупинкою прийому України до НАТО.

👉 Хагерті голосував проти допомоги Україні, навіть коли цей законопроект підтримали решта республіканців.

🤷 Так собі розклад - і Рубіо серед цих претендентів не найгірша кандидатура. Але інших американських президентів у мене для вас немає...

Олег Шарп... 

стосовно цієї точки зору. маніпуляція... бо оратор заявив, що допомогу на піроку затримав Байден.  хоча це відверта брехня. Допомогу зхатримали республіканці... якщо він так бреше відверто , то до іншої частини у мене нема довіри. Таке відчуття   що оратор фанат Трампа.     

Про альфасамця Трампа.  Чому ж він не вирішив питання з північною корею при першій своїй каденції? перемовини були, північна корея продовжила свою лінію на озброення. Трамп після цього зробив вигляд як нічого не сталося... звідки взяли що Трамп альфасамець? одна справа язиком бовтати а інша справа робити реальні речі.  

www.bbc.com/ukrainian/news-44449851

"Президент США зобов'язався забезпечити гарантії безпеки для КНДР, а голова Кім Чен Ин підтвердив своє тверде і непохитне зобов'язання щодо повного ядерного роззброєння на Корейському півострові", - прочитали журналісти на фото підписаного документа.

Документ не містить конкретних деталей того, як Північна Корея буде позбавлятися від ядерного озброєння. У заяві також не згадуються санкції, накладені на КНДР.

Крім того, Сполучені Штати та КНДР домовилися здійснювати пошуки останків військовополонених, включаючи негайну репатріацію тих, кого вже змогли ідентифікувати.

Ну і постійні фрази Трампа про зупинення війни. Не про перемогу... а про зупинення війни.   

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

Они давно уже только у пропагандонов.

Но это ничего не меняет.

з огляду на те , що по гарматне м'ясо татусь Сі відправив  свого васала xyйла до іншого свого васала - хом'яка  на північ Корейського півострова , зміни  - тектонічні зміни  відбуваються прямо зараз .

це ж вже було - УНР кацапи теж китайсько-латиськими найманцями атакували , бо своїх мілітарістів ще на фронтах Першої світової повибило

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Бездомный сказав:

донька радянського ахвіцера - то психіатричний діагноз

Типова "людина нової формації" - совок (совєцький окупант) вульгаріс.

Чілавєк с ружжом

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

кажуть , засратовський нпз - уражено ректифікаційну колону 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

24 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Трамп призначить Сьюзі Вайлс (на фото) головою апарату Білого дому. Вона стане першою жінкою в історії Америки, яка обійме цю впливову посаду, - Associated Press.

👉 Кандидатами на посаду держсекретаря є сенатори Марко Рубіо та Білл Хагерті, а також колишній в.о. директора нацрозвідки Річард Гренелл.

👉 Нагадаю, Рубіо вчора заявив, що війна в Україні "зайшла в глухий кут" і її треба зупинити.

👉 Гренелл у вересні разом із Трампом зустрічався із Зеленським. Він вважається прихильником завершення війни в Україні із заморозкою по лінії фронту та зупинкою прийому України до НАТО.

👉 Хагерті голосував проти допомоги Україні, навіть коли цей законопроект підтримали решта республіканців.

🤷 Так собі розклад - і Рубіо серед цих претендентів не найгірша кандидатура. Але інших американських президентів у мене для вас немає...

Олег Шарп... 

Частково погляд мае рацію... але.  

Про альфасамця Трампа.  Чому ж він не вирішив питання з північною корею при першій своїй каденції? перемовини були, північна корея продовжила свою лінію на озброення. Трамп після цього зробив вигляд як нічого не сталося... звідки взяли що Трамп альфасамець? одна справа язиком бовтати а інша справа робити реальні речі.  

www.bbc.com/ukrainian/news-44449851

"Президент США зобов'язався забезпечити гарантії безпеки для КНДР, а голова Кім Чен Ин підтвердив своє тверде і непохитне зобов'язання щодо повного ядерного роззброєння на Корейському півострові", - прочитали журналісти на фото підписаного документа.

Документ не містить конкретних деталей того, як Північна Корея буде позбавлятися від ядерного озброєння. У заяві також не згадуються санкції, накладені на КНДР.

Крім того, Сполучені Штати та КНДР домовилися здійснювати пошуки останків військовополонених, включаючи негайну репатріацію тих, кого вже змогли ідентифікувати.

Ну і постійні фрази Трампа про зупинення війни. Не про перемогу... а про зупинення війни.   

а чому всі вирішили що США мають завжди вирішувати чужі проблеми? вони вирішують власні політичні та економічні питання. а якщо внаслідок цього вирішуються ще чиїсь питання то це простий збіг. а якщо хтось хоче запартнеритися то треба щось пропонувати. стримувати кацапів? так це Європі в першу чергу потрібно, а не штатам.

• Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...