vadimv Опубліковано: В четвер в 15:05 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:05 (змінено) 19 хвилин тому, karbo сказав: Загар шкідливий для здоров'я Все в цьому світі шкідливе і корисне одночасно залежить від дози. 13 хвилин тому, anabioz сказав: Шо ти там, невиліковний ганебний совок? Та от читаю тут про патріотизм поляків, потім порівнюю з власними спостереженнями за ними і роблю висновки І взагалі, протри окуляри, якщо в упор не бачиш смайліків ")" Змінено В четвер в 15:15 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 15:08 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:08 2 хвилини тому, vadimv сказав: Та от читаю про патріотизм поляків де? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В четвер в 15:10 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:10 Тільки що, US7IGN сказав: де? Та тут хтось постійно накидує то про американські бази, то про Жечь Посполиту, то ще якусь фігню... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 15:13 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:13 1 хвилину тому, vadimv сказав: Та тут хтось постійно накидує то про американські бази, то про Жечь Посполиту, то ще якусь фігню... а до чого тут патріотизм поляків? то про владу країни, яка не підставляє дупу кацапам, звинувачуючи потім народ в тому, що він не хоче воювати поки влада краде. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 15:14 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:14 2 хвилини тому, vadimv сказав: Та тут хтось постійно накидує то про американські бази, то про Жечь Посполиту, то ще якусь фігню... Так юрист макіївський етнічний поляк, воно йому болить:) Як полюбляють казати українські псевдо інтелектуали, ресентимент:) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 15:16 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:16 26 хвилин тому, vadimv сказав: Особливо хєрово рудим котам, у яких немає меланіну - натурально опіки. А мені норм ) О, а я думаю, чого я так погано багато сонця переношу. Думав може вампір, то можна було б на громадянство Румунії податися:) А воно он шо... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 15:20 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:20 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Так юрист макіївський етнічний поляк, воно йому болить:) Як полюбляють казати українські псевдо інтелектуали, ресентимент:) соромно сказати, польську все ще знаю гірше за всі інші, а іврит взагалі ще не починав вчити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 15:30 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:30 9 хвилин тому, US7IGN сказав: соромно сказати, польську все ще знаю гірше за всі інші, а іврит взагалі ще не починав вчити Я б без знання івриту ото взагалі б диплом юриста не видавав... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В четвер в 15:33 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:33 (змінено) 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Я б без знання івриту ото взагалі б диплом юриста не видавав... Хочете сказати, що Залужний досконало володіє івритом, він же ніби цілий кандидат юридичних наук?! 😎 Змінено В четвер в 15:33 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В четвер в 15:37 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:37 29 минут назад, vadimv сказал: Все в цьому світі шкідливе і корисне одночасно залежить від дози. Та от читаю тут про патріотизм поляків, потім порівнюю з власними спостереженнями за ними і роблю висновки І взагалі, протри окуляри, якщо в упор не бачиш смайліків ")" Это получше будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 15:39 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:39 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я б без знання івриту ото взагалі б диплом юриста не видавав... там не видавали, а продавали, так що я іспити чесно здав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 15:40 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:40 6 хвилин тому, sergio сказав: Хочете сказати, що Залужний досконало володіє івритом, він же ніби цілий кандидат юридичних наук?! 😎 мабуть з івріту на ідіш синхронно, а от англійська не дуже 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 15:43 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:43 (змінено) 10 хвилин тому, sergio сказав: Хочете сказати, що Залужний досконало володіє івритом, він же ніби цілий кандидат юридичних наук?! 😎 З Залужного такий юрист, як з мене балерина. Так що іврит йому не допоможе. Але найбільше мене вразив його рівень англійської. Це ж треба вміть, відправить послом до бритів чувака, який англійською володіє на рівні четвертого класу радянської школи. Май нейм із Валєра. Ландон із зе кепітал оф Грейт Брітан... Змінено В четвер в 15:44 користувачем Dmitriy_S 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 15:45 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:45 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: З Залужного такий юрист, як з мене балерина. Так що іврит йому не допоможе. Але найбільше мене вразив його рівень англійської. Це ж треба вміть, відправить послом до бритів чувака, який англійською володіє на рівні четвертого класу радянської школи. Май нейм із Валєра. Ландон із зе кепітал оф Грейт Брітан... nv.ua/ukr/ukraine/politics/posli-ukrajini-u-sviti-zelenskiy-anonsuvav-kadrovi-zmini-y-priznachennya-50464111.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В четвер в 15:49 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:49 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Май нейм із Валєра. Ландон із зе кепітал оф Грейт Брітан... Як перекладається "лет іт бі?"))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 15:52 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:52 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Як перекладається "лет іт бі?"))) Матьйовйоб:)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 15:58 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:58 9 хвилин тому, XL.pro сказав: Як перекладається "лет іт бі?"))) Let it be. Другой дороги к счастью просто нет. (с) KGBT+ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В четвер в 16:05 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:05 6 хвилин тому, US7IGN сказав: Let it be. Другой дороги к счастью просто нет. (с) KGBT+ let eat bee))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: В четвер в 16:15 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:15 Середньостатистичний грантосмокт підментованний чекістамі через сороса x.com/i/status/1854538580527284293 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 16:17 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:17 Тільки що, Leon26 сказав: Середньостатистичний грантосмокт підментованний чекістамі через сороса x.com/i/status/1854538580527284293 А що це у вас тут за зрадойоб новий взявся? І куди старих поділи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 16:17 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:17 1 хвилину тому, Leon26 сказав: Середньостатистичний грантосмокт підментованний чекістамі через сороса x.com/i/status/1854538580527284293 вона що, уявила що її тепер відправлять на батьківщину предків збирати кукурудзу як вони? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 16:26 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:26 7 хвилин тому, US7IGN сказав: вона що, уявила що її тепер відправлять на батьківщину предків збирати кукурудзу як вони? Цигани думали, що їм усім автоматично грінкард дадуть:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 16:27 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:27 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Цигани думали, що їм усім автоматично грінкард дадуть:) куму дали, але він казахоруський українець Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В четвер в 16:27 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:27 (змінено) 2 часа назад, vadimv сказал: А зараз так думають у Польщі ) У Польщі все нормально думають, тому вони вже будують багаторівневі укріплення на кордоні з нами. Про всяк випадок. Випадкі всякі бувають. Змінено В четвер в 16:28 користувачем murava Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: В четвер в 16:29 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:29 7 хвилин тому, US7IGN сказав: вона що, уявила що її тепер відправлять на батьківщину предків збирати кукурудзу як вони? Для мене це собирательний образ. Запостивши таке приємно спостерігати як у вторинних продуктів дезінфополя КДБ пердаки підгоряють 😃 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз